Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

ΤΩΡΑ! Ρίχνουν 'μολότοφ' και φωτιές στο μνημείο του ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΟΥ! Έκαψαν το φυλάκιο!

" Α - ΓΝΩ - ΣΤΟΙ " !...
ΜΕ ...ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ...
(Και ΚΑΛΩΣ "προετοιμασμένοι" με αντιασφυξιογόνες μάσκες!)
ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ... Μ Η Δ Ε Ν !

Επεισόδια έξω από τη Βουλή. Μολότοφ και φωτιές στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη

ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ! 
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ!
ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ ΞΑΝΑ ΟΙ ΕΥΖΩΝΕΣ!
"Άγνωστοι" με κουκούλες (...) πέταξαν μολότοφ, έξω από την Βουλή, με αποτέλεσμα να υπάρχει αυτή την ώρα φωτιά. Έχει πάρει φωτιά, ένα από τα κουβούκλια των φρουρών της Προεδρικής Φρουράς!
Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν ομάδα αντιεξουσιαστών, προσπάθησε να ανέβει τα σκαλιά, που οδηγούν στην Βουλή.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΤΩΝ ΕΥΖΩΝΩΝ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΤΩΝ ΕΥΖΩΝΩΝ

Επίθεση σε συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού 'Alpha' από κουκουλοφόρους, σημειώθηκε πριν από λίγο έξω από την Βουλή, όπου πραγματοποιείται συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του πολυνομοσχεδίου για τα νέα μέτρα, το οποίο ψηφίζεται απόψε.

Διακοπή της κυκλοφορίας στην Βασιλίσσης Σοφίας, την Πανεπιστήμιου, την Σταδίου, την Ακαδημίας, την Αμαλίας και την Φιλελλήνων, ενώ προς το παρόν διακριτική (...) παραμένει η παρουσία της ( Α Ν Υ Π Α Ρ Κ Τ Η Σ )αστυνομίας.

Σε εξέλιξη βρίσκεται εξ άλλου, αυτή την ώρα πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, ενάντια στην ψήφιση του Πολυνομοσχεδίου. Η πορεία ξεκίνησε από το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας, με κατεύθυνση την οδό Γούναρη, μέσω της Ρήγα Φεραίου...

[Πηγή: www.madata.gr']

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!