Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Στρατηγός Κάρολος Ντέ Γκώλλ : "Οι δημοσιογράφοι παίρνουν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ τό μέρος των ξένων (!) και εναντίον του ΕΘΝΟΥΣ"!!! (Μά, τί μας θυμίζει, τί μας θυμίζει;...)



Ο ("σιδηρούς") Στρατηγός μου λέει ακόμα πιο επιτακτικά, ό, τι μου έχει ήδη πει αρκετές φορές, για το θέμα των δημοσιογράφων: 
“Peyrefitte, σας ικετεύω να μην δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στους δημοσιογράφους. 
Όταν προκύπτει ένα πρόβλημα, αυτή η πανίδα (!) παίρνει απαραιτήτως το μέρος των ξένων, και εναντίον του έθνους του οποίου, ωστόσο, ισχυρίζονται ότι είναι εκπρόσωποι.

Αποτέλεσμα εικόνας για peyrefitte alain

Δεν μπορώ να φανταστώ μια τέτοια ευτέλεια - και ταυτόχρονα μια τέτοια ασυνείδητη χυδαιότητα. Οι Δημοσιογράφοι σας έχουν, από κοινού με τη γαλλική αστική τάξη, χάσει κάθε αίσθηση της εθνικής υπερηφάνειας. Για να συνεχίσει να δειπνεί έξω, η αστική τάξη θα δεχθεί οποιαδήποτε μείωση του έθνους.

Σχετική εικόνα

Φυσικά, αυτοί αντιπροσωπεύουν το 5% του έθνους, αλλά το 5% που έχει κυριαρχήσει. Η Γαλλική Επανάσταση δεν κάλεσε στην εξουσία το γαλλικό λαό, αλλά αυτήν την τεχνητή τάξη που είναι η αστική τάξη. 

Αποτέλεσμα εικόνας για peyrefitte alain

Η τάξη αυτή η οποία έχει τόσο αποκτηνωθεί, μέχρι του να προδίδει την ίδια της τη χώρα. 
Φυσικά, ο λαός δεν μοιράζεται αυτό το συναίσθημα. 
Ο λαός έχει υγιή αντανακλαστικά. 
Ο λαός αισθάνεται πού βρίσκεται το εθνικό συμφέρον. Δεν κάνει συχνά λάθος. 
Στην πραγματικότητα, υπάρχουν δύο αστικές τάξεις. 

Αποτέλεσμα εικόνας για peyrefitte alain

Η αστική τάξη του χρήματος, που διαβάζει ‘Le Figaro’ και η αστική τάξη του πνεύματος, η οποία διαβάζει την ‘Le Monde’. Αυτές οι δύο πάνε μαζί. 
Συνεννοούνται για να μοιραστούν την εξουσία. 

Αδιαφορώ εάν οι δημοσιογράφοι σας είναι εναντίον μου. Θα με ενοχλούσε εάν δεν ήσαν. Θα ήταν θλιβερό να ήσαν μαζί μου! Την ημέρα που η 'Figaro' και η 'Monde' θα με υποστήριζαν, θα θεωρούσα ότι είναι εθνική καταστροφή!»

Σχετική εικόνα

Απόσπασμα από το έργο του γάλλου πολιτικού, συγγραφέα Alain Peyrefitte (1925-1999) «Αυτός ήταν ο Ντε Γκωλ,(“C'était de Gaulle Broché”, εκδόθηκε το 2002).

Σχετική εικόνα

Ο Σάρλ Ντέ Γκώλλ (Charles de Gaulle - 1890-1970) ήταν στρατιωτικός και Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας (1959-1969). 

Σχετική εικόνα
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ρ.ΝΙΞΟΝ ΣΕΒΟΤΑΝ ΤΟΝ ΓΑΛΛΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ Ο ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ Ο ΛΥΝΤΟΝ ΤΖΟΝΣΟΝ, ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΑΘΟΥΣΕ ΑΝΥΠΟΚΡΙΤΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ.
(Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΕΔΙΩΞΕ 'ΚΛΩΤΣΗΔΟΝ' ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ, ΤΟ 1966).
ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ
ΝΤΟΥΑΪΤ ΑΪΖΕΝΧΑΟΥΕΡ.
Ο ΝΤΕ ΓΚΩΛΛ ΣΥΜΠΑΘΗΣΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΕΝΝΕΝΤΥ, ΕΝΩ ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕ Η ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ, ΖΑΚΛΙΝ ΜΠΟΥΒΙΕ, Ή 'ΤΖΑΚΥ', ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΩΝΑΣΗ...
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Ανετράπη με τον (ΕΞΩΘΕΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ... με "μπροστάρη" τον νεαρό τότε Ντανιέλ Κόν Μπεντίτ, νύν ευρωβουλευτή, αποδεδειγμένο παιδόφιλο, ευρέως γνωστής καταγωγής) «Μάη του '68» όταν κήρυξε εμπάργκο όπλων εναντίον του Ισραήλ(...) και απέσυρε την συμμετοχή της Γαλλίας στο στρατιωτικό σκέλος του 'ΝΑΤΟ', θέλοντας η Γαλλία να έχει τον ΕΛΕΓΧΟ  των αποφάσεων που την  α φ ο ρ ο ύ ν ! ! !

(ΑΚΟΥΤΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ΤΣΙΠΡΙΣΤΑΝ;
ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ;)

Ένας από τους εγγονούς του, επίσης Σάρλ Ντέ Γκώλλ, (γεννηθείς το 1948 και πρεσβύτερος υιός, του Ναυάρχου Φιλίππου Ντέ Γκώλλ, υιού του στρατηγού) διετέλεσε Ευρωβουλευτής του 'Front National' της Μαρίν Λεπέν (Εθνικό Μέτωπο), από το 1994 έως το 2004.

Σχετική εικόνα
ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ "ΘΡΥΛΙΚΕΣ" CITROEN ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΠΟΥ ΕΝΩ ΥΠΕΣΤΗ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΕΝΩΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥΒΟΛΑ(!!!) ΚΑΙ ΕΘΕΩΡΕΙΤΟ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ,
ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ!
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΤΡΗΤΕΣ ΑΥΤΕΣ CITROEN, ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΠΟΡΟΥΣΑΝ, ΠΩΣ ΓΛΥΤΩΝΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ...
(Η ΘΕΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑ ΙΣΩΣ;)
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

[Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «ΕΜΠΡΟΣ», 20/9/2014]/Oι φωτογραφίες είναι επιλογές της 'Ο δ ύ σ σ ε ι α ς']

"Ι Ω Α Ν Ν Η Σ    Κ Α Π Ο Δ Ι Σ Τ Ρ Ι Α Σ"

1 σχόλιο:

  1. ο Ντε Γκωλ ήταν φοβερός! Είχε κότσια.. μάλλον ο τελευταίος του είδους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!