Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

ΠΗΓΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ 'ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ' σε τηλεοπτική εκπομπή στην Ιταλία, αλλά της ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ

Δείτε τι παθαίνει μια ΛΑΛΙΣΤΑΤΗ Ιταλίδα δημοσιογράφος, πoυ θέλησε να το παίξει "προοδευτική" και "αντιρατσίστρια" και να διαμαρτυρηθεί για την κατάσταση των 'λαθρό' σε ένα υπαίθριο(;) 'Hotspot' στην Ιταλία.

Η Φραντζέσκα λοιπόν πήγε σαν ανταποκρίτρια μιας τηλεοπτικής εκπομπής σε ένα ιταλικό κανάλι, για να κάνει ζωντανό ρεπορτάζ για την άθλια κατάσταση, όπως την χαρακτήρισε, των λαθρό στην χώρα της...

Σχετική εικόνα


Την ώρα λοιπόν που μιλούσε και περιέγραφε σε απ' ευθείας μετάδοση στην τηλεοπτική εκπομπή, την πήραν χαμπάρι οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστεσ και επειδή αυτοί δεν… καταλαβαίνουν από αντιρατσισμό και τέτοιες κουταμάρες για αυτούς, όρμησαν επάνω της να την λυντσάρουν!


Το τι επακολούθησε δεν λέγεται. καθώς το 'ρεπορτάζ' ήταν ζωντανό και το έβλεπαν χιλιάδες θεατές!

Η κοπέλλα άρχισε να τρέχει και να ουρλιάζει, ενώ ο παρουσιαστής της εκπομπής, με αγωνία την φώναζε, ενώ καλούσε την αστυνομία να επέμβει! Με λίγα λόγια… λαθροχαμος!

Άραγε το πάθημα έγινε μάθημα ;;;

[Πηγή: ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!