Σάββατο 6 Μαΐου 2017

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ "ΖΩΗ", Η ΜΥΡΤΩ! Νά είναι ο Θεός μαζί της!



Η Μυρτώ, η Eλληνίδα έφηβη που συγκλόνισε το Πανελλήνιο με την απόπειρα ανθρωποκτονίας και βιασμού από ένα κτήνος από το Πακιστάν, τον Ιούλιο του 2012, αναμένεται τις επόμενες ημέρες να επιστρέψει στην οικία της, μετά από τρία και πλέον χρόνια νοσηλείας σε ειδικό κέντρο αποκαταστάσεως στην Λάρισα.
Η Μυρτώ που φιλοξενείται αφιλοκερδώς στο «Animus», πλέον με την συγκατάθεση των ιατρών της, αναμένεται να επιστρέψει σπίτι της για να συνεχίσει την μάχη που δίνει να συνέλθει έχοντας στο πλάϊ της τους δικούς της ανθρώπους, αναφέρει ο αρθρογράφος κ.Γ.Μάστορας.

Σχετική εικόνα


Υπενθυμίζεται πως το ημερολόγιο έδειχνε 22 Ιουλίου του 2012, όταν η 15χρονη τότε Μυρτώ, είχε βρεθεί ...
σεξουαλικά κακοποιημένη και βαριά χτυπημένη, στην περιοχή της παραλίας της Νέας Χρυσής Ακτής στην Πάρο και λόγω της σοβαρότητος της καταστάσεως διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Αττικής.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΥΡΤΩ

Ύστερα από έρευνες, προέκυψε πως δράστης ήταν ο Πακιστανός Αχμέτ Βακάς, ο οποίος ομολόγησε την πράξη και περιέγραψε με λεπτομέρειες τον τρόπο που διέπραξε το έγκλημα. 
Ο 21χρονος Πακιστανός εργαζόταν ως κηπουρός σε ξενοδοχείο της περιοχής και έφυγε λίγη ώρα μετά από το περιστατικό από το νησί με προορισμό της Αθήνα. Όπως κατέθεσε η μητέρα της Μυρτώς, λίγη ώρα μετά την επίθεση, είδε έναν νεαρό να περνά από το σημείο φορώντας λευκό παντελόνι.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΥΡΤΩ

Mετά από πέντε μήνες νοσηλείας σε μονάδα ειδικής φροντίδος στον Ευαγγελισμό, η μικρή Μυρτώ μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης στις ΗΠΑ. 
Μετά από 7 μήνες νοσηλείας στην Βοστώνη η 16χρονη Μυρτώ επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου υποβλήθηκε σε επεμβάσεις. Έκτοτε ο αγώνας της Μυρτώς συνεχίστηκε στο κέντρο αποκαταστάσεως στην Λάρισα.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΥΡΤΩ

Θυμίζουμε ότι μετά από μια αρχική δημοσιότητα που πήρε το θέμα αυτό, στην συνέχεια ατόνησε... Η «πολιτική ορθότητα» έχει τους δικούς της κανόνες "ενημερωτικής" αντιμετωπίσεως τέτοιων θεμάτων, καθώς τόσο η ταυτότης του θύματος, όσο και η ταυτότης του δράστου, δρούσαν αρνητικά προκειμένου να παραμείνει το θέμα στην επικαιρότητα.

Ευτυχώς, μέχρις στιγμής, ο καταστροφέας της ζωής της Μυρτούς βρίσκεται στην φυλακή. Χρησιμοποιούμε την έκφραση «μέχρι στιγμής», γιατί μετά το φιάσκο του νόμου Παρασκευόπουλου και τις αποφυλακίσεις διαφόρων εγκληματικών στοιχείων τίποτα δεν μπορεί πλέον να αποκλειστεί στον Τόπο αυτόν...

Η σκέψη κάθε Έλληνος βρίσκεται δίπλα στο νεαρό αυτό κορίτσι, ευελπιστώντας ότι η αγάπη της οικογένειάς της, η ιατρική φροντίδα και η βοήθεια του Θεού, θα οδηγήσουν ξανά την Μυρτώ στην κατάσταση ονείρων για το μέλλον, που δικαιούται κάθε κοπέλλα της ηλικίας της. 

(Από το ιστολόγιο 'πασπαρτού'/'ΟδύσσειαΤV').

1 σχόλιο:

  1. Εκδήλωση ΣΟΚ στην Καβάλα – Δείτε τι ετοιμάζουν για τα Ελληνόπουλα

    http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2017/05/blog-post_34.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!