Σάββατο, 6 Μαΐου 2017

(ΦΕΡΤΕ ΕΝΑΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ!) Είναι μπαμπάς. Αλλά ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ την ...μαμά!!! Ενώ υπάρχει και μαμά! Ύποπτη η διαφήμιση αυτή...(Γνωστής εταιρείας των ΗΠΑ...)

ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΙΘΑΝΟ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΟΤΙ Η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΩΤΕΡΩ "ΚΥΡΙΑ" - "ΜΑΜΑ", ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ Ο (ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ;)
ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΑΓΟΡΙΟΥ !!! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ
ΓΥΑΛΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ!
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!
ΠΟΣΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΑΚΟΜΑ
ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ;
["ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']


Μια νέα (τουλάχιστον ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ όσο και ΥΠΟΒΟΛΙΜΙΑΙΑ) διαφήμιση της μάρκας 'Dove' στις ΗΠΑ, δείχνει διάφορες μαμάδες διαφορετικών φυλών, να λένε τις απόψεις τους σχετικά με την μητρότητα και το τι σημαίνει για αυτές να είσαι "καλή μαμά"... 
«Εσύ είσαι ο μόνος εμπειρογνώμονας για το παιδί σου», λέει μία μητέρα. «Πιστέψτε στον εαυτό σας, πιστέψτε στην ικανότητά σας ως γυναίκα», λέει μία άλλη. Ναί, έως εδώ καλά... Όμως μετά...

ΑΡΙΣΤΕΡΑ, Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ...ΜΑΜΑ Νο 2(!) ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ Η (ΜΑΛΛΟΝ ΑΜΗΧΑΝΗ)
"ΚΑΝΟΝΙΚΗ" ΜΑΜΑ! ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ! Η 'ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ' ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΣΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ!
Ανάμεσα στις μαμάδες, αιφνιδιαστικά εμφανίζεται και ο/η "Shea", ένας λευκός άντρας ντυμένος ...σαν γυναίκα, δίπλα σε μία νεαρή γυναίκα. (Την κανονική μαμά!).
Η διαφήμιση - σκοπίμως; - δεν καθιστά σαφές, αν ο "Shea" είναι 'τρανσέξουαλ' ("trans"), ή είναι ντυμένος με γυναικεία ρούχα ("cross-dressing"), αλλά ο Shea λέει, ότι είναι ο βιολογικός γονέας του παιδιού που φαίνεται στην διαφήμιση και ότι αυτός και η σύζυγός του «θα είναι και οι δύο (;;;) μητέρες»!

«Και οι δύο θα είμαστε μαμάδες», δηλώνει ο "Shea" στην διαφήμιση, η οποία προωθεί τη σειρά προϊόντων 'Baby Dove'. «Δεν υπάρχει κανένας σωστός τρόπος να τα κάνεις όλα», λέει....
Η συντηρητική ομάδα “One Million Moms” που υπερασπίζεται την οικογένεια, επέκρινε δριμύτατα την (όντως "περίεργη") αυτή διαφήμιση.

Η κ.Monica Cole, διευθύντρια της 'One Million Moms', έγραψε σε άρθρο της, ότι η απαράδεκτη διαφήμιση, η οποία δείχνει έναν «πατέρα που προσπαθεί να περαστεί ως μητέρα», προωθεί μια ΜΗ υγιεινή εικόνα, του τι είναι μια μητέρα!
Η Cole γράφει, ότι ο Shea "είναι αντικειμενικά και αμετάκλητα άνδρας. Η ελάχιστη απαίτηση για να είναι κάποιο άτομο μητέρα είναι, να είναι αντικειμενικά γυναίκα".

Και προσθέτει: «Το βασικό χαρακτηριστικό των μητέρων είναι το αντικειμενικό τους φύλο ως γυναίκες. Ό, τι και άλλο να είναι η μητέρα, πρώτα και αναγκαστικά είναι γυναίκα. 
Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι και ποτέ δεν μπορεί να είναι γυναίκα και, επομένως, δεν είναι και ποτέ δεν μπορεί να είναι μητέρα».

Η Cole κατηγόρησε τον Shea, ότι απορρίπτει ουσιαστικά το φύλο του και ότι «εγκατέλειψε το γιο του».

«Τι μήνυμα στέλνει στον γιο του; Ενώ κοιτάζει προς τα μέσα τις δικές του ναρκισσιστικές και διαταραγμένες επιθυμίες, ο 'Shea' αγνοεί τόσο τις ανάγκες, όσο και τις μελλοντικές επιθυμίες του γιου του, που θα χρειαστεί έναν πατέρα, που χαίρεται το ρόλο του ως πατέρας. Θα επιζητήσει έναν πατέρα που δεν θα είναι δημόσιο θέαμα», συνέχισε.

«Ο γιος του θα χρειαστεί έναν πατέρα να είναι ένα πρότυπο για αυτόν, να του δείξει τον τρόπο να γίνει ένας άντρας και να τον διδάξει να αγαπά την δική του φύση». Ο Shea «αντίθετα θα τον διδάξει να ντρέπεται και να νιώθει ένοχος για τα δικά του φυσικά και σωστά συναισθήματα θλίψης για τον χαμένο πατέρα του».

Δείτε το ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ  'βίντεο' - διαφήμιση:


Η εταιρεία 'Dove' απάντησε, λέγοντάς της ότι η εταιρεία "δεν επιθυμούσε να προσβάλει κανέναν". (Αφήστε τις σαχλοδικαιολογίες, δεν σας ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!)

[Πηγές:http://www.christianpost.com/news/one-million-moms-slams-dove-portraying-man-as-mom-baby-commercial-181894/ &
http://redskywarning.blogspot.gr/2017/04/dove-video.html]

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!