Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

Δύο γελοίες 'θείτσες' του ΚΚΕ, ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου! Καί ΟΛΗ την Ιστορία της Ελλάδος!

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ; ΠΟΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ; ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΝΕΒΗ ΟΥΤΕ Η ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ; ΛΥΠΗΡΟΤΑΤΟ!
(ΣΕ ΠΟΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ,
Ή ΑΝΑΚΤΟΡΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ, ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ
ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΟΥΝ ΜΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΥΡΕΛΟΠΑΝΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ
ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΤΑΧΙΣΤΑ;)
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτου, το οποίο βρίσκεται κάτω από την κεντρική είσοδο του κτιρίου της Βουλής των Ελλήνων και φυλάσσεται τιμητικά επί εικοσιτετραώρου βάσεως, από τους άνδρες της Προεδρικής Φρουράς, είναι ένα ταφικό μνημείο για τους αφανείς πεσόντες των πολεμικών αγώνων του Έθνους.

Το Μνημείο αποτελείται από ένα γλυπτό, που παριστάνει μια ξαπλωμένη γυμνή ανδρική μορφή ενός νεκρού πολεμιστή, ο οποίος στο αριστερό χέρι κρατάει... μία κυκλική ασπίδα ενώ στο κεφάλι φοράει αρχαίο κράνος. 
Στο κενοτάφιο είναι χαραγμένα, κατά ενότητες, τα ονόματα των τόπων όπου ο Ελληνικός στρατός έδωσε πολύνεκρες μάχες, όπως αυτές του Α' & Β΄ Βαλκανικού Πολέμου, της Μικρασιατικής Εκστρατείας, του Α΄& Β` Παγκοσμίου Πολέμου, των επιχειρήσεων στη Ρωσία και την Κορέα καθώς και της Κύπρου.

Προ ολίγων ημερών, το Μνημείο βεβηλώθηκε, αλλά αυτή τη φορά όχι μέσω κάποιας εμπρηστικής επίθεσης ανθελλήνων αναρχοκομμουνιστών. 
Μια ...απολιθωμένη κομμουνίστρια εμφανίστηκε στο Μνημείο και ενώ στήθηκε μπροστά του, ύψωσε το κόκκινο κου-ρε-λό-πα-νο κουνώντας το επιδεικτικά! 

Δεδομένου ότι στο Μνημείο αυτό τιμούμε και τους Έλληνες Στρατιώτες, που σκοτώθηκαν από τους Μπολσεβίκους του Κόκκινου Στρατού το 1919, όταν ο Ελληνικός στρατός είχε πάρει μέρος με το Εκστρατευτικό Σώμα στην Εκστρατεία της Κριμαίας, η κίνηση αυτή αποτελεί ύψιστη ύβρη. 

Εμπιστευόμενοι πλήρως το «ὕβρις → ἄτη → νέμεσις → τίσις», προσδοκούμε τη «τίσιν» όλων εκείνων που καταφέρονται εναντίον του Έθνους και όλων όσων θυσιάστηκαν για αυτό.

[Πηγή: 'paspartoy']

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!