Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Ο ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙΣ Παύλος Μπακογιάννης, είχε ακούσει και μετέδωσε την ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗ δήλωση Κίσσινγκερ, τόν Σεπτέμβριο του 1974! ΤΕΛΕΙΑ & ΠΑΥΛΑ! (ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΠΙΑ!)

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΥΛΟΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ 'ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ' της Ιστορίας, ο διαβόητος Χένρυ Κίσσινγκερ, ο πλέον μισέλλην ίσως του 20ου αιώνος, είχε ΟΝΤΩΣ πεί, αυτά που του καταμαρτυρούνται εδώ και 43 χρόνια, εις βάρος μας! "Μάρτυς", ο αείμνηστος Παύλος Μπακογιάννης, που τον δολοφόνησαν επειδή μίλαγε αφοσιωμένα και με μεγάλη πίστη στην ΕΝΟΤΗΤΑ των Ελλήνων(...), όπως πιστοποιεί ο (αυτήκοος τότε), π.Γεώργιος Μεταλληνός! 


Ο οποίος το είχε ακούσει με τα αυτιά του τότε, εκείνον τον Σεπτέμβριου του 1974, απο το ραδιόφωνο, να αναφέρεται στον ανθέλληνα αυτόν, όταν ο δολοφονηθείς ήταν διευθυντής της Βαυαρικής Ραδιοφωνίας και εξέπεμπε εκπομπές, που άκουγαν οι Έλληνες. (Ο π.Γεώργιος ως γνωστόν είναι και γερμανομαθής).

Στο διαρκείας μόλις 73'' 'βιντεάκι' κατωτέρω, ακούστε ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, τί ακριβώς θυμίζει:




[Πηγή: 'αττικά νέα']

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!