Δευτέρα, 1 Μαΐου 2017

Το ..."αδελφάτο" της Γαλλίας, έκανε πρωτοσέλιδο “outing” στον Μακρόν!

ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ "ΑΨΟΓΑ"
ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ, ΑΠΛΩΣ "ΕΠΕΣΕ"
'ΜΟΝΤΑΖ' ΣΥΝΝΕΦΟ...

(ΤΟΝ "ΞΕΝΤΥΣΑΝΕ" ΤΟΝ ...ΜΠΟΥΛΗ! Ή ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ...ΓΙΑΓΙΑΣ, ΟΡΘΟΤΕΡΑ!)
«Όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ», καθώς λέει και η παροιμία. Έτσι, αφού ο φέρελπις πρώην τραπεζίτης των συμφερόντων 'Ρότσιλντς', Μακρόν κρύβει επιμελώς - όπως γράφεται μετ' επιτάσεως στον γαλλικό Τύπο - την ομοφυλοφιλία του, πίσω από την γηραιά (και ομοιάζουσα με… μούμια του Φαραώ) κυρία του, το «σωματείο» αποφάσισε να τον ...ξεφωνίσει, με τον τρόπο του – στην γλώσσα τους αυτό λέγεται “outing”.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜACRON'S WIFE


Αποτέλεσμα εικόνας για ΜACRON'S WIFE
O ΠΡΟΩΘΟΥΜΕΝΟΣ ΑΓΡΙΩΣ - ΜΕ ...ΧΙΛΙΑ! - ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ("ΓΑΛΛΙΚΟ") ΚΑΘΕΣΤΩΣ 'ΡΟΤΣΙΛΝΤ',
ΕΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ..."ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ", ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ (ΚΑΙ) ΩΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ!

Έτσι, η φωτογραφία του συστημικού υποψηφίου προέδρου της Γαλλίας, γυμνού από την μέση και πάνω (με το καλλίγραμμο «σώμα» να είναι εννοείται προϊόν 'μοντάζ') «κοσμεί» το εξώφυλλο του περιοδικού...

”Garçon” (που στα γαλλικά σημαίνει «αγόρι»), επισήμου οργάνου της λεγόμενης “LGBT” κοινότητος της Γαλλίας, με εγκωμιαστικά σχόλια για τον λεγάμενο και αναφορά στα αιτήματα του «σωματείου», καλώντας - εμμέσως πλην σαφώς - τον Μακρόν να τα ικανοποιήσει: «Είναι ένας πολιτικός που από νωρίς, έδειξε μια προοδευτική (...) κατεύθυνση, πάνω στην οποία θα μπορούσε να βασιστεί μια σειρά από επιδιώξεις μας (;) αναφορικά με την εξέλιξη των δικαιωμάτων των LGBT». 

Επειδή δε τις επόμενες ημέρες μέχρι τις εκλογές, μπορεί να έχουμε και περαιτέρω “outing”, με πιο «πιπεράτες» λεπτομέρειες (αν δεν δεσμευτεί πως θα ικανοποιήσει όλα τα αιτήματα…) ευχόμαστε στον Μακρόν… καλά ξεμπερδέματα!

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!