Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

ΣΤΡΑΤΗ ΜΥΡΙΒΗΛΗ, έχετε διαβάσει; Α θ ά ν α τ ο ς!

ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΣ, ΔΙΕΙΣΔΥΤΙΚΟΣ, ΑΙΧΜΗΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΦΗΣ!

Αποτέλεσμα εικόνας για Στρατής Μυριβήλης
ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΥΡΙΒΗΛΗΣ, 1892 - 1969.


(Προτρέπουμε τους φίλους αναγνώστες, να διαβάσουν με προσοχή όσα ακολουθούν και θα κατανοήσουν ΑΡΙΣΤΑ στο τέλος, το γιατί...)
«Όταν ένας κατηχούμενος πάθει την κομμουνιστική διαφοροποίηση, είναι πια ώριμος να προδώσει τον τόπο του, τους δικούς του, τους φίλους του, τους γονείς του, κάθε τι που είναι δεμένο με την καρδιά και με το αίσθημα του ανθρώπου. 
Τότε πια, δεν έχει βούληση για να θέλει. Σχετική εικόνα


Άλλος, θέλει για λογαριασμό του. 
Αυτός, απλώς εκτελεί. 
Δεν έχει δικαίωμα να σκέφτεται και να αποφασίζει. Η σκέψη και ο στοχασμός είναι δικαιώματα του κόμματος».

Και σε άλλο σημείο, ο σαφέστατος Μυριβήλης γράφει:

«ο κομμουνιστής είναι μέλος μιας νέας φυλής, ενός νέου τύπου ανθρώπου. Η νέα αυτή φυλή κατασκευάζεται σαν ένα είδος κουρελλού, από τα ρετάλια όλων των φυλών, όλων των λαών, όλων των εθνών. 

Η δύναμη που κινεί την σατανική μηχανή του, είναι το μίσος. 

Ο κομμουνιστής, για να προχωρήσει πρέπει να μάθει να μη λυπάται τον άνθρωπο. 

Για να γίνει αυτό πρέπει να πιστέψει πως το έγκλημα, η ψευτιά, η λεηλασία, η εκπόρνευση, η κλεψιά, ο βιασμός, δεν είναι πια κακουργήματα μόνο, είναι πράξεις πολιτικές, που επιτρέπονται και επιβάλλονται για έναν πιστό του κόμματος. 

Σχετική εικόνα

Πως η ελευθερία του ατόμου είναι εφεύρεση των αστών, και πως η αληθινή δημοκρατία είναι η δικτατόρευση πάνω στην ολότητα μιας κομματικής μειονότητας συνωμοτικής, οπλισμένης, αποφασισμένης να σφάξει όλους όσους έχουν αντίθετη γνώμη με τη δική της.

Όλη αυτή η τερατώδης παιδαγωγική, στηρίζεται πάνω σε μια βάση μεσσιανικής ευτυχίας. 

Θα σφάξουμε, θα κάψουμε, θα βασανίσουμε, θα ατιμάσουμε, θα κλέψουμε, θα βιάσουμε, για να κατασκευάσουμε (!) τον μελλοντικό Παράδεισο της ανθρωπότητος»...

Αποτέλεσμα εικόνας για Στρατής Μυριβήλης

«Κάθε φορά που μια μεγάλη χαρά, ή μια θλίψη έρχεται να συνταράξει ως τις εθνικές του ρίζες έναν λαό, τα άτομα που τον αποτελούν αισθάνονται την βιολογική ανάγκη να συμπλησιαστούν και να συνειδητοποιήσουν όσο περισσότερο μπορούν, την ομαδική τους αλληλεγγύη. 

Το ίδιο γίνεται όταν ένας μεγάλος κίνδυνος σταθεί πάνω από το εθνικό σύνολο.

Τότε, κάθε άτομο υπακούει σε μια μυστική, κεντρομόλο δύναμη, που το σπρώχνει να συσπειρωθεί γύρω στην κοινή, την παλιά και αγαπημένη εθνική εστία. 

Το αποτέλεσμα είναι θαυμαστό. Το απομονωμένο άτομο αισθάνεται τότε μέσα του την δύναμη της ομογένειας του συνόλου, ο καθένας γίνεται η συνισταμένη όλων των συγκλινουσών θελήσεων. Μπορεί τώρα πια, να δεχτεί κατάστηθα όλη τη χαρά και όλη τη θλίψη της ομάδος. 

Μπορεί ο καθένας να αντικρίσει τη φοβέρα του κινδύνου με όλη την τρομερή δύναμη των ενωμένων συνειδήσεων... 
Κάθε φορά που το Γένος σύσσωμο αισθάνεται αυτό το θαύμα, νοιώθει συγχρόνως πως καμμιά υλική δύναμη δεν μπορεί να το καταπονέσει και να το βάλει κάτω. 

Αυτό το ξέρουν καλά - καλύτερα από μας - όλοι οι εχθροί που κατά καιρούς επιχείρησαν να   ε ξ α φ α ν ί σ ο υ ν    την ελληνική φυλή, που στέκεται πεισματικά ριζωμένη πάνω σε τούτον τον βράχο σαν τα δυνατά πουρνάρια επί τριάντα αιώνες. 

Οι παλιοί κατακτητές το ήξεραν από διαίσθηση. Οι σημερινοί το ξέρουν επιστημονικά. 
Γι' αυτό και εφαρμόζουν για την  υ π ο τ α γ ή   των λαών ολόκληρο σύστημα μιας ψυχοτεχνικής, σατανικά σοφής, μελετημένης και πειραματισμένης επί χρόνια μέσα στα μυστικά εργαστήρια της ψυχολογίας των λαϊκών μαζών. 

Αποτέλεσμα εικόνας για Στρατής Μυριβήλης

Και γι' αυτό οι επιθέσεις τους εκδηλώνονται με  λ ύ σ σ α  και   μ α ν ί α   ενάντια σε όλους εκείνους τους παράγοντες, που αποτελούν τους συνδετικούς κρίκους για την   ε θ ν ι κ ή    μας ενότητα» και ακριβώς το ίδιο ισχύει και σήμερα με τις λυσσαλέες επιθέσεις εναντίον κάθε Πατριώτου.

[Στοιχεία απο το ιστολόγιο 'δελτίο των 11']

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!