Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

ΕΥΓΕ ΣΑΣ! ΑΞΙΑ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ! (Όσο για την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία...για ΓΕΡΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ!)ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ, ΕΘΝΙΚΗ στάση απέναντι στις προκλήσεις των Σκοπιανών (του εντελώς θνη-σι-γε-νούς ανθυποκρατιδίου της Βαρντάρσκας...)
Σε μια κίνηση άξια συγχαρητηρίων, προχώρησε η Εθνική Γυναικών Κ17 του 'Χάντμπολ', η οποία ΑΠΕΧΩΡΗΣΕ σε ένδειξη διαμαρτυρίας από τον αγώνα ενάντια στα Σκόπια για το ΕURO 2017, επειδή οι σκοπιανές αθλήτριες φορούσαν μπλουζάκια με την ονομασία "Macedonia"!

Αποτέλεσμα εικόνας για ελληνική σημαία με σταυρό


Ως αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας, η Εθνική Γυναικών απεβλήθη από την συνέχεια της διοργανώσεως, ύστερα από απόφαση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ. 

Υπενθυμίζουμε ότι η Εθνική μας Ομάδα... 
ηττήθηκε «στα χαρτιά», λόγω της απόφασεώς της, ενώ η Ελληνική Ομοσπονδία 'Χάντμπολ' εξέδωσε ανακοίνωση ,αναφέροντας επακριβώς τους λόγους αρνήσεως για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Μπορεί η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να είχε άλλη άποψη και να   σ ι γ ό ν τ α ρ ε    με την απόφασή της την προκλητικότητα των σκοπιανών, αλλά επαναλαμβάνουμε και πάλι, ότι η κίνηση του γυναικείου αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Ελλάδος είναι άξια  σ υ γ χ α ρ η τ η ρ ί ω ν,  αφού σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν, σαν να αναγνώριζαν την απαράδεκτη κίνηση των σφετεριστών του ονόματος της Μακεδονίας ΜΑΣ. 

Από εκεί και πέρα, είναι θέμα των εγχώριων αρμοδίων οργάνων (...) της Ομοσπονδίας Χάντμπολ να ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ  όσο πιό ΔΥΝΑΜΙΚΑ γίνεται, μέσω νομικής οδού και μέχρις ΕΣΧΑΤΩΝ, τόσο τους σκοπιανούς που έκαναν μια ανιστόρητη και παράνομη διεθνώς κίνηση, όσο και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ που   ε π ι κ ρ ό τ η σ ε    τις αθλιότητες των σκοπιανών... 

Αρκεί, βεβαίως, να μην εμποδιστούν από τους εθνομηδενιστές που, άμεσα και έμμεσα, κυβερνούν αυτόν τον Τόπο…

[Στοιχεία απο το ιστ.'paspartoy']

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!