Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Προσέξτε καλά εδώ...ΜΗΝΥΜΑ Μακούλη ΒΟΡΙΔΗ ΠΡΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ: ΚΑΝΤΕ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ (!!!) νά ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ τήν ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ (!!!!!!!!!!!) ως πρωτεύουσα του ΙΣΡΑΗΛ!


ΜΠΑ, ΜΠΑ, ΜΠΑ κ.ΜΑΥΡΟΥΔΗ! ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ "ΑΔΕΛΦΟΥΣ" 'ΡΟΤΑΡΥ'; ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ κ.ΜΑΥΡΟΥΔΗ;


Γράφει ο Αντίοχος



Γερά στη μάχη της διαδοχής – η οποία μπορεί να συμβεί ακόμα και ΠΡΙΝ από τις εκλογές, αν κριθεί ότι ο Κούλης δεν θα ανταπεξέλθει - μπαίνει ο (Mykonian…) Μάκης Βορίδης, ποντάροντας στον σιωνιστικό παράγοντα!

Αυτό το νόημα έχει άρθρο που έγραψε στην «Καθημερινή της Κυριακής», υποστηρίζοντας την απόφαση της μαριονέτας του διεθνούς σιωνισμού, Τραμπ, για μεταφορά της αμερικανικής πρεσβείας από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ – άρα και αναγνώρισή της, ως πρωτεύουσας του Ισραήλ. Ιδού:

Αποτέλεσμα εικόνας για βοριδης λεπεν


Αποτέλεσμα εικόνας για βοριδης λεπεν
ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΑΛΛΟΜΑΘΗΣ, ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΕΡΙ ΔΕΞΙΑΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ...
ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΤΑΝ "ΚΟΝΤΑ-ΚΟΝΤΑ" ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ...
ΒΡΕ ΤΟΝ ΜΑΚΗ....


«Η απόφαση του προέδρου Τραμπ να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ είναι σωστή και δίκαιη. Οι θέσεις των Παλαιστινίων είναι μαξιμαλιστικές (!) και επικίνδυνες (!!!), αφού προτείνουν στην πραγματικότητα την ισλαμικοποίηση της πόλεως…».



Επιπλέον, ο κύριος Μάκης μας, αναφέρει στο άρθρο του, πως:


Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για βοριδης ελληνικο μετωπο
ΘΥΜΑΣΑΙ ΜΑΚΟΥΛΗ; Ε; 

«Η αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του ισραηλινού κράτους διασφαλίζει την παρουσία και τα δικαιώματα του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας στους Αγίους Τόπους. Αυτό είναι το πιο σημαντικό…».

Σχετική εικόνα
ΜΕΓΑΛΟ ΕΩΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ...ΠΡΟΣΟΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ Η  Α Μ Ν Η Σ Ι Α...

Κι ενώ γράφει όλα αυτά τα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ o Βορίδης, οι αξιωματούχοι της Ελληνορθόδοξης, της Ρωμαιοκαθολικής και της Αρμενικής Εκκλησίας, που είναι συνυπεύθυνες για την διαχείρισή του Ναού του Παναγίου Τάφου, έχουν βάλει «λουκέτο» στον Ναό, σε ένδειξη διαμαρτυρίας κατά των εξοντωτικών φορολογικών μέτρων (τα οποία θα έχουν και αναδρομική ισχύ!) και ενός νόμου περί απαλλοτρίωσης ακινήτων, από την σιωνιστική κυβέρνηση του Ισραήλ και κάνουν λόγο για «συστηματική και άνευ προηγουμένου επίθεση εναντίον των χριστιανών στους Αγίους Τόπους»! 

Αποτέλεσμα εικόνας για βοριδης λεπεν
ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΡΑ ΜΑΚΗ, ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕΣ ΑΥΤΑ
ΤΑ "ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ" ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΜΑΝΙΚΕΤΟΚΟΥΜΠΑ; ΕΛΑ ΤΩΡΑ, ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ...


Αποτέλεσμα εικόνας για βοριδης ελληνικο μετωπο


Σχετική εικόνα
ΝΕΑΡΟΤΑΤΟΣ Ο ΜΑΚΟΥΛΗΣ, ΩΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ
ΣΤΟ ΞΕΝ.'ΚΑΡΑΒΕΛ'.
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ;
Ε, ΜΑΚΟΥΛΗ;



Κι είναι κοινό μυστικό, πως οι σιωνιστές θέλουν να διώξουν τους χριστιανούς από τον Ναό (και τους μουσουλμάνους από το παρακείμενο Τέμενος του Ομάρ), γιατί πάνω σ’ αυτά τα εδάφη ήταν χτισμένος ο Ναός του Σολομώντος, τον οποίο θέλουν να ξαναχτίσουν για να στέψουν τον αντίχριστο «Μεσσία» τους!

Σχετική εικόνα

Ολοκληρώνοντας δε το άρθρο του ο Βορίδης, αναφέρει: «Και για τον λόγο αυτό θα έπρεπε να την ακολουθήσουμε» (εννοώντας ότι και η Ελλάδα πρέπει να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ)…


Σχετική εικόνα

Το εστί μεθερμηνευόμενον: σιωνιστές, κάντε με πρωθυπουργό για να το κάνω!

Σχετική εικόνα
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ (ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΠΙΑ) ΜΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΣΟΥ ΜΑΚΟΥΛΗ;
ΘΥΜΑΣΑΙ ΜΑΚΟΥΛΗ;
ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ "ΘΥΜΙΣΕΙΣ" ΚΑΙ ΕΜΑΣ;
Αποτέλεσμα εικόνας για βοριδης ελληνικο μετωπο
Σχετική εικόνα

Σχετική εικόνα

(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, είναι μεγάλη αδικία για τον Βορίδη το άρθρο του Σάμπυ Μιωνή στη φυλλάδα των Ιών, με τίτλο «Ο εβραϊκός λαός δεν ξεπλένει ρατσιστές και αντισημίτες, Μάκη Βορίδη», που γράφτηκε ως απάντηση στο άρθρο Βορίδη. Διότι, μπορεί ο κύριος Μάκης μας να το έπαιζε κάποτε «ακροδεξιός», αλλά «αντισημίτης» (αντισιωνιστής) δεν το έπαιζε ποτέ! Και προκαλώ οποιονδήποτε να μας παρουσιάσει μισή έστω «αντισημιτική» δήλωση του Βορίδη!

[ΠΗΓΗ ορισμένων στοιχείων:'εθνικισμός']

-------------------------------------------------------------

Χρόνια πρίν, ένας εκδότης της συντηρητικής παρατάξεως, μακαρίτης σήμερα, ο Γρ.Μιχαλόπουλος μάλλον βγαίνει αληθινός, αφού το είχε προβλέψει ότι ο Μάκης μία ημέρα θα γίνει πρωθυπουργός...


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!