Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

΄Εχετε ...μαλλιά; ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ 100 ολοκαίνουργια (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ....Σ Α Π Ι Ζ Ο Υ Ν σέ 3 ΑΠΟΘΗΚΕΣ !!! Από ...ΝΕΥΡΑ πώς είσθε;;;

 

ΕΙΝΑΙ ...100 ΚΑΙ

ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΕΣ !!!


(ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ; 
Π  Α  Ρ  Α  Ι  Τ  Η  Σ  Ε  Ι  Σ ; 
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;
...ΤΡΩΓΕΤΑΙ;)

 

ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ;
ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ;
ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ;
ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ;
ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ;
ΣΤΙΣ ΑΦΙΔΝΕΣ;
ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΚΑΣΑ;
ΣΤΗΝ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ;

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ .

Με διαχρονικη εντολη απο το 2014 , ΣΑΜΑΡΑ , ΤΣΙΠΡΑ , ,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ , 100 Πυροσβεστικα οχηματα ειδικα μετασκευασμενα , για δυσβαστες περιοχες ,με πληρη εξοπλισμο για 1000 πλεον δασοπυροσβεστες ΣΑΠΙΖΟΥΝ.



Τα οχηματα ηταν δωρεα της Εμπορικης Τραπεζας /Credit Agricole προς το ΕΣΕΠΑ στο πλαισιο του προγραμματος δασοπυροσβεσης. 

Ο ΕΣΕΠΑ με την σημαντικη αυξηση της επιχειρησιακης του δυνατοτητας ,το 2011 - 2012 αποτελεσε ΑΓΚΑΘΙ στο ματι της συντεχνιας που ελεγχει την δασοπυροσβεση. 

Το πολιτικο συστημα γνωριζει απολυτα τι συνεβαινε και συμβαινει ομως η ΕΝΤΟΛΗ εκτελειται διαχρονικα. 

Σημερα ζητουν απο το ΕΣΕΠΑ να στειλει τα πυροσβεστικα που διαθετει. 

Τα οποια ομως εχει κατασχεση το Ελληνικο Δημοσιο ,και ΣΑΠΙΖΟΥΝ στις Αποθηκες. 
Τα αμαξωματα , ηταν δωρεα της ΕΛΒΕΤΙΚΗΣ Κυβερνησης . στο ΕΣΕΠΑ.

Η αρχικη τους μορφη ηταν ασθενοφορα ,για τα χωρια στις Αλπεις . 

Εδω δεν μπορουσαν να χρησιμοποιηθουν ως ασθενοφορα ,καθως με τον Ηλιο ,λογω της ειδικης για την Ελβετια κατασκευης ,θα μετατρεπονταν σε φουρνους το Καλοκαιρι. 

Ο ΕΣΕΠΑ ζητησε χρηματοδοτηση απο την Εμπορικη Τραπεζα ,και τα μετατρεψανε σε πυροσβεστικα. Δεν τους δωσανε τα χρηματα ,αλλα η Εμπορικη Τραπεζα ( τεχνικη υπηρεσια ) πηρε προδιαγραφες ,εκανε διαγωνισμο ,αναδεικνύετε μειωδοτης ,πιστοποιηθηκε η κατασκευη πληρωθηκαν τελη αδεια κυκλοφοριας , ασφαλειες και οτι αλλο ζητησε το Ελληνικο δημοσιο , και παραδωθησαν σε δημοσια εκδηλωση , παρουσια του Περιφερειαρχη Κεντρικης Μακεδονιας ( ΜΑΙΟΣ 2012 ) και Κυβερνητικων στελεχων στο ΕΣΕΠΑ. 

Το 2014 για να εξοντωσουν και απο αλλη πλευρα το ΕΣΕΠΑ ,ανακαλυψαν οτι δεν πληρωθηκαν δασμοι , για τα οχηματα ,κατασκευης Γερμανιας.

Ο προεδρος του ΕΣΕΠΑ ,πηγε στα δικαστηρια ,κατηγορουμενος για κακουργημα της ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΑΣ , και του ζητουσαν , 600,000 ευρω. 

Το Υπουργειο Οικονομικων , ΚΑΤΑΣΧΕΣΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Ο Προεδρος , και το ΕΣΕΠΑ . πηγαν στα δικαστηρια και ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ. Η ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Η ΑΠΟΛΥΤΩΣ  Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η  ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΕΔΩ:


ΠΗΓΗ

5 σχόλια:

  1. Ακόμα καί όσοι ασχολούμεθα καθημερινώς καί γιά πολλά - πολλά χρόνια μέ τό μπάχαλο που ονομάζεται Ελλαδιστάν (Μητσοτακιστάν), μένουμε ΑΦΩΝΟΙ καί ΕΝΕΟΙ από τήν ανωτέρω είδηση - αποκάλυψη - καταγγελία!
    Που όμως όπως σας βλέπουμε καί μας βλέπετε, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ όχι νά υπάρξουν 10 - 20 παραιτήσεις διαφόρων κατηγοριών (πανηλιθίων ή μήπως όχι;) "α ρ μ ο δ ί ω ν", αλλά θά παραμείνουν φοβούμεθα καί τά 100 ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ οχήματα από Ελβετία στίς ΙΔΙΕΣ ακριβώς αποθήκες που ΣΑΠΙΖΟΥΝ τόσα χρόνια...
    Στίς πυρόπληκτες περιοχές οι ΚΑΨΕΡΟΙ άστεγοι καί ....ταχέως ΕΚΚΕΝΩΣΑΝΤΕΣ πλείστα όσα χωριά ΤΑ ΕΜΑΘΑΝ αυτά ; ; ; ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχει κάποιος να τους κάψει μέσω μηνυτήριας αναφοράς και να τους πάρει και τα σώβρακα ?!?!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τη πλακα τη ξερετε;Τα περισσοτερα απ'αυτα ειναι παρκαρισμενα 7.5 χλμ.μακρια απο το χωριο του Χρυσοχουντιδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!