Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

ΣΩΣΤΟΣ! Η κίνηση - 'ματ' του Έλληνος Στρατηγού που ε γ κ λ ώ β ι σ ε τους Τούρκους στον Έβρο! Α π ό ρ θ η τ ο ΦΡΟΥΡΙΟ ο Έβρος



Η κίνηση – ματ του Έλληνα Στρατηγού στον Έβρο απέναντι στις «ορέξεις» των Τούρκων που θέλουν να μας γεμίσουν με Αφγανούς πρόσφυγες μετά τις εξελίξεις με τους Ταλιμπάν.

Ο Έλληνας Στρατηγός έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου το έργο της ενίσχυσης και φύλαξης του ποταμού Έβρου, από τις μεταναστευτικές ροές, Αφγανών μέσω Τουρκίας.


Ποιος είναι ο Στρατηγός

Ο λόγος για το Διοικητή του Δ’ΣΣ, Αντιστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη, ο οποίος ως Σωματάρχης της Θράκης, συντονίζει την εθνική επιχείρηση φύλαξης και ενίσχυσης των βορείων συνόρων μας.



Τόσο το τεχνικό μέρος με την κατασκευή τμημάτων του φράχτη σε αναχώματα του Έβρου, καθώς και το κομμάτι που αφορά τις μετακινήσεις στρατιωτικών σε διάφορα σημεία, το χειρίζεται προσωπικά ο ίδιος με τους επιτελείς του, σύμφωνα με άρθρο από το kranosgr.com

Την Παρασκευή ενημέρωσε διεξοδικά τους δύο υπουργούς, Εθνικής Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Παναγιωτόπουλο και Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, καθώς και τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ και ΕΛΑΣ, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο και Αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη, για τις ενέργειες και τα μέτρα που έχουν ληφθεί από στρατιωτικής πλευράς.

Η κίνηση -ματ

Αρίστος γνώστης της περιοχής, αφού η καταγωγή του είναι από το Βόρειο Έβρο, ζήτησε από τον Καταδρομέα Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο και τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση και έλαβε την έγκριση, να αναπτύξει δυνάμεις καταδρομών στην περιοχή του Ορμενίου, οι οποίες θα περιπολούν καθ όλη τη διάρκεια του 24ωρου.

Όπως έγινε γνωστό από το τοπικό ιστότοπο Evros-news.gr και με βάση όσα αναφέρθηκαν κατά την επίσκεψη των υπουργών Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου και Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοίδη στον Έβρο, ήδη έχουν εγκατασταθεί σε Ορμένιο και Σουφλί οι Καταδρομείς από τις Ειδικές Δυνάμεις και ανέλαβαν δράση.

Αυτό έγινε στο Επιτηρητικό Φυλάκιο 30 του Ορμενίου στο Τρίγωνο Ορεστιάδας, το οποίο υπολειτουργούσε το προηγούμενο χρονικό διάστημα και τις τελευταίες ημέρες μεταφέρθηκαν με απόφαση του Δ’ Σώματος Στρατού και έγκριση φυσικά από το Πεντάγωνο, άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων, οι οποίοι άρχισαν να περιπολούν σε απόσταση από το Ορμένιο έως τους Μεταξάδες Διδυμοτείχου.

Επίσης, στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων εγκαταστάθηκαν στο Σουφλί και συγκεκριμένα στην 50η Ταξιαρχία και έχουν την ευθύνη ελέγχου του ορεινού όγκου της περιοχής, στα Πομακοχώρια, από το Δέρειο και μέχρι τα σύνορα με το νομό Ροδόπης.

Εκεί όπου πάρα πολλές φορές όλους αυτούς τους μήνες, η παρουσία καθημερινά δεκάδων, αν όχι εκατοντάδων λαθρομεταναστών, που προκαλούν φόβο, ανησυχία και σε κάποιες περιπτώσεις και τρόμο στους μουσουλμάνους κυρίως κατοίκους των χωριών αυτής της περιοχής.

Με την απόφαση για ενεργοποίηση, λοιπόν ,παράλληλα στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα ανδρών των Ειδικών Δυνάμεων, αφού φράχτης και εμπόδια δεν μπορούν να μπουν επειδή πρόκειται για σύνορα δύο χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πιστεύεται πως θα δοθεί λύση στο πρόβλημα που υπήρχε εδώ και μήνες και διογκώνονταν τον τελευταίο καιρό.

 https://warnews247.gr/i-kinisi-mat-tou-ellina-stratigou-pou-egklovise-tous-tourkous-ston-evro/

2 σχόλια:

  1. Το θέμα δεν είναι να περιπολούν,αλλά να πυροβολούν όταν επιχειρειται εισβολή.Και φυσικά όχι για κανενα 2μηνο και για τα μάτια του κόσμου,αλλά όλο το χρόνο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για δείτε αυτό..

    https://www.youtube.com/watch?v=zlFP3lUKnA8

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!