Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Πληροφοριοδότης σε νοσοκομείο: Οι γιατροί κάνουν ευθανασία στους εμβολιασμένους με COVID λόγω «ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΩΝ» παρενεργειών




Πληροφοριοδότρια σε νοσοκομείο, γνωστή μόνο ως «Zoe», αποκάλυψε ότι οι γιατροί κάνουν ευθανασία σε ασθενείς λόγω της σοβαρότητας των παρενεργειών από τις ενέσεις.

Από τον Frank Bergman 
25 Απριλίου 2024

Μία πληροφοριοδότης της ιατρικής βιομηχανίας παρουσίασε εκρηκτικούς ισχυρισμούς για να προειδοποιήσει το κοινό ότι τα εμβόλια mRNA Covid προκαλούν τους ανθρώπους να «πεθάνουν τόσο φρικτά» και «τόσο γρήγορα» αφού έλαβαν τις ενέσεις.


Η πληροφοριοδότης του νοσοκομείου, γνωστός μόνο ως «Ζωή», αποκάλυψε ότι οι γιατροί έχουν κάνει ευθανασία σε ασθενείς λόγω της σοβαρότητας των παρενεργειών από τις ενέσεις.

Η Zoe, ιατρική κωδικοποιήτρια νοσοκομείου, δήλωσε ότι τα προβλήματα υγείας που προκλήθηκαν από τα εμβόλια Covid ήταν τόσο «τρομακτικά» που οι εμβολιασμένοι με Covid ασθενείς «έπρεπε κάπως να κατασταλούν» από τους γιατρούς.

Σε μια συνέντευξη πληροφοριοδοτών με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Children's Health Defense (CHD), η Ζoe αποκάλυψε ότι τα νοσοκομεία και οι επαγγελματίες υγείας απλά δεν ήταν προετοιμασμένοι για το κύμα αιφνίδιων θανάτων, καρδιακών προσβολών, ανεπάρκειας οργάνων και τώρα καρκίνων μεταξύ του εμβολιασμένου πληθυσμού που ακολούθησε από τότε που κυκλοφόρησαν τα εμβόλια Covid στο κοινό στις αρχές του 2021.

Ως ιατρικός κωδικοποιητής, η Ζoe μεταφέρει τις πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα ιατρικά αρχεία ασθενών σε μια βάση δεδομένων για ασφαλιστικούς σκοπούς.

«Πριν ξεκινήσουν οι ενέσεις mRNA, δεν ήξερα ότι ήταν δυνατό για έναν άνθρωπο να πεθάνει τόσο φρικτά, τόσο γρήγορα», αποκάλυψε η Zoe.


«Ήταν τρελλό, δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο.


«Το χειρότερο από αυτά, το ονόμασαν σηψαιμία, αλλά ήταν σαν στιγμιαία πολυοργανική ανεπάρκεια.


«Όπως, μέσα σε λίγες ώρες οι ασθενείς θα πέθαιναν από ήπαρ, πνεύμονες, νεφρούς... ανεπάρκεια [όλα ταυτόχρονα]..."

«Μερικοί από τους δίσκους... [από] το πλήρωμα έκτακτης ανάγκης που τους βρήκε [τα θύματα της ένεσης], είναι σαν το σώμα τους να προσπάθησε να απορρίψει τα πάντα», πρόσθεσε.


«Σε ορισμένες από αυτές τις περιπτώσεις, η οικογένειά τους θα ήταν εκεί 30 λεπτά πριν, και στη συνέχεια μέσα σε μια ώρα ήταν νεκροί».



Η Zoe σημείωσε ότι «υπήρχαν ασθενείς που έρχονταν με επιληπτικές κρίσεις όπως δεν είχα δει ποτέ πριν».

Ωστόσο, είπε ότι το προσωπικό του νοσοκομείου «δεν μπορούσε να ελέγξει μερικούς από αυτούς».

Αποκάλυψε ότι τόσο πολλοί εμβολιασμένοι ασθενείς έφταναν με σοβαρές παρενέργειες στις ενέσεις mRNA Covid που οι γιατροί άρχισαν να τους κάνουν ευθανασία για να το «σταματήσουν».

«[Για] μέρες, οι ασθενείς θα βασανίζονταν και κανένα φάρμακο δεν θα το σταματούσε, και τελικά ... Κάπως έπρεπε να κατασταλεί», αποκάλυψε.

«Το ονόμασαν εγκεφαλίτιδα, ή εγκεφαλοπάθεια, και αργότερα, ακόμη και ο οργανισμός κωδικοποίησης... [το ονόμασε] Εγκεφαλίτιδα που σχετίζεται με τον COVID-19», πρόσθεσε η κωδικοποιητής.

Ισχυρίστηκε επίσης ότι οι γιατροί που περιέθαλψαν αυτούς τους ασθενείς «ήταν μπερδεμένοι» για το τι προκάλεσε το άνευ προηγουμένου κύμα αιφνίδιων θανάτων και σοβαρής ασθένειας.

«Δεν συνέδεαν τις τελείες», σημείωσε η Zoe.

Ωστόσο, είπε ότι οι ασθενείς ήταν όλοι εμβολιασμένοι για Covid και σαφώς υπέφεραν από γνωστές παρενέργειες των ενέσεων mRNA.

«Γνωρίζοντας ποια θα μπορούσαν να είναι τα πιθανά συμπτώματα ενός τραυματισμού από το εμβόλιο, είχαμε 100% όλα τα πράγματα που μόλις περιέγραψα», είπε.

Αλλά παρά τη γνώση αυτή, «οι γιατροί δεν θα έλεγαν ποτέ [στους ασθενείς] ότι» τα εμβόλια Covid προκάλεσαν τα προβλήματα υγείας τους.

«Έλεγαν απλώς: "Είναι εγκεφαλικό. Είναι καρδιακή προσβολή. Είναι ένας θρόμβος αίματος», εξήγησε η Ζoe.

«Και τότε δεν θα συνέδεαν ποτέ αυτά τα δύο».

ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:









ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!