Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

«Αύξηση 299% στίς ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ κι α π ό π ε ι ρ ε ς αυτοκτονίας, σε παιδιά ΚΑΤΩ των 15 ετών (!!!!!!) τον Νοέμβριο - Δεκέμβριο 2020»!!!!! ( ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΕΙΤΑΙ Ο Υ Δ Ε Ι Σ ! )


Ψυχολόγος Marie-Estelle Dupont: 
«Αύξηση 299% στις αυτοκτονίες κι απόπειρες αυτοκτονίας σε παιδιά κάτω των 15 ετών τον Νοέμβριο-Δεκέμβριο 2020». 
Η Ψυχολόγος Marie-Estelle Dupont επικαλούμενη μελέτη: «Αύξηση 299% στις αυτοκτονίες κι απόπειρες αυτοκτονίας σε παιδιά κάτω των 15 ετών τον Νοέμβριο-Δεκέμβριο 2020»!


Καλεσμένη στο CNews στο L’Heure des Pros στις 21/10/2021, η ψυχολόγος Marie-Estelle Dupont κάνει μια ανησυχητική, αν όχι καταστροφική, παρατήρηση για την ψυχική υγεία των νεαρών Γάλλων εφήβων λόγω περιορισμών υγείας.

Η ψυχολόγος Marie-Estelle Dupont μας φέρνει τα αποτελέσματα αυτής της μελέτης που προκαλούν ψυχρολουσία:



«Το περιοδικό JAMA Network Open της Αμερικανικής Ακαδημίας Ιατρικής δημοσίευσε ένα άρθρο που έγινε από παιδοψυχίατρους στο νοσοκομείο Robert-Debré. 

Σε σύγκριση με πριν από δέκα χρόνια, τον Νοέμβριο-Δεκέμβριο του 2020, έχουμε 299% αύξηση στις απόπειρες αυτοκτονιών και αυτοκτονιών σε άτομα κάτω των δεκαπέντε ετών. 

Έχουμε λοιπόν εφήβους, από τους περιορισμούς υγείας, το δεύτερο lockdown, την αγωνία των γονιών τους, τις οικονομικές και ψυχοκοινωνικές δυσκολίες, που πάνε πολύ άσχημα. 

Έχουν αυτοκτονικές ιδέες οι οποίες έχουν αυξηθεί δραστικά. “

[Σημείωση του συντάκτη: Για όσους αμφιβάλλουν για τα ποσοστά που έχουν καθοριστεί εδώ και δέκα χρόνια: μεταξύ 2018 και 2019 η αύξηση των καταθλιπτικών συνδρόμων μεταξύ 15-24 ετών είναι 10,1% τον Μάιο του 2019 και 22% τον Μάιο του 2020. 
Αυτά είναι τα επίσημα στοιχεία. 

Πώς αμφισβητείται η αύξηση των πράξεων αυτοκτονίας, δηλαδή των αυτοκτονιών;

Περιέργως, τα επίσημα στοιχεία φαίνεται να ξεχνούν τους κάτω των 15 ετών… Για να μην σοκάρουμε;]

Μπροστά σε αυτή την παρατήρηση: την εκκωφαντική σιωπή της κυβέρνησης που πρόσφερε ψυχολογικό έλεγχο στους μαθητές και που αποδείχτηκε ότι ήταν μια ψυχολογική βοήθεια των φτωχών εντελώς άχρηστη εκτός από το αποτέλεσμα της ανακοίνωσης. 

Η κυβέρνηση δεν κουνάει το δάχτυλο εδώ και ενάμιση χρόνο για τους κάτω των 15 ετών. Ωστόσο, εδώ είναι το συμπέρασμα της εν λόγω μελέτης: 

«Τα αποτελέσματά μας υποδηλώνουν ότι η πανδημία του Covid-19 σχετίζεται με βαθιές αλλαγές στη δυναμική των απόπειρων αυτοκτονίας στα παιδιά. 

Υπάρχει ανάγκη για ταχεία ανάπτυξη στρατηγικών πρόληψης και παρέμβασης που βασίζονται σε στοιχεία για την αντιμετώπιση των παραγόντων που επηρεάζουν την αυτοκτονία μεταξύ των παιδιών κατά τη διάρκεια και πιθανώς μετά την πανδημία. “

Tentatives chez les enfants de moins de 15 ans au cours de la décennie avant et pendant la pandémie de COVID-19 en Paris, France



Συμπέρασμα η εξ αποστάσεως και το lockdown σκοτώνουν ψυχικά και σωματικά τα παιδιά, τους μαθητές!!! 

Είναι ένα δραματικό στοιχείο αξιολόγησης της αντιεκπαιδευτικής διαδικασίας κι όλων των μέτρων Μεσαίωνα που επιβλήθηκαν στα παιδιά αυτά τα 2 χρόνια και που οι κλαυθμηρίζουσες υπερδυνάμεις και οι Διεθνείς Οργανισμοί που ελέγχουν δείχνουν να θέλουν για 3η χρονιά να επιβάλουν.

3 σχόλια:

  1. παρακαλώ, να διαβάσετε όλοι για αυτό το έγκλημα.

    It Wasn’t Just Beagles and Monkeys – Fauci’s NIH Also Funded Medical Experiments on AIDS Orphans in NY City

    https://www.thegatewaypundit.com/2021/10/wasnt-just-beagles-monkeys-faucis-nih-also-funded-medical-experiments-aids-orphans-ny-city/

    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ - ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΠΙ FAUCI ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΕ ΟΡΦΑΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΠΟΥ ΕΠΑΣΧΑΝ ΑΠΟ AIDS

    τον Αύγουστο, η συνεργάτης του 'Gateway Pundit', Cassandra Fairbanks, αποκάλυψε ότι ο dr. Fauci χρηματοδοτούσε πειράματα με χρήματα φορολογουμένων, κάνοντας βάρβαρες δοκιμές σε ζώα (σκύλους και μαϊμούδες).

    συγκεκριμένα, ο Dr. Fauci χρηματοδοτούσε μια μελέτη στην Τυνησία, κατά την οποία σκύλοι ράτσας 'beagle', "τρώγονταν" κυριολεκτικά ζωντανοί από μύγες μολυσμένες από παράσιτα.

    επίσης, το 2018, ενέκρινε πάνω από $16 εκατομμύρια, για την χρηματοδότηση πειραμάτων κατά τα οποία γινόταν έγχυση τοξικών ουσιών στον εγκέφαλο μαϊμούδων.

    ακόμη πιο πρόσφατα, ο Dr. Fauci πιάστηκε να χρηματοδοτεί έρευνα στο κινεζικό εργαστήριο της Wuhan, το οποίο όπως όλοι γνωρίζουμε, κατηγορήθηκε για την παραγωγή και τη διαρροή του κορωνοϊού. όσες φορές ρωτήθηκε ενόρκως να απαντήσει σχετικά με αυτό, είπε ψέματα.

    και τώρα ανακαλύπτουμε, ότι το 2004, ο Dr. Fauci και το υπουργείο υγείας χρηματοδοτούσαν πειράματα σε ορφανά παιδιά που έπασχαν από AIDS και νοσηλεύονταν σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης.
    τόσο οι κυβερνητικές υπηρεσίες όσο και οι φαρμακευτικές ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΩΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΣΕ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ.

    το 2005, η πόλη της Νέας Υόρκης ανέθεσε στο Ινστιτούτο 'VERA' να συντάξει μια τελική έκθεση σχετικά με τις δοκιμές των φαρμάκων. στο ινστιτούτο δόθηκαν οι ιατρικοί φάκελοι όλων των παιδιών που "συμμετείχαν" στις δοκιμές. το 2008, το ινστιτούτο δημοσίευσε την αναφορά του.

    σύμφωνα λοιπόν με αυτήν, 25 παιδιά πέθαναν κατά τη διάρκεια των δοκιμών, ενώ επιπλέον 55 παιδιά πέθαναν μετά το πέρας της έρευνας. τα παιδιά αυτά εκείνη την εποχή βρίσκονταν σε ανάδοχη φροντίδα.
    σύμφωνα με τον Tim Ross, διευθυντή του Προγράμματος Πρόνοιας στο Ινστιτούτο 'VERA', το 29% των υπολοίπων 417 παιδιών, που χρησιμοποιήθηκαν στην έρευνα είχαν ήδη πεθάνει. (συνολικά χρησιμοποιήθηκαν 532 παιδιά).

    δεν δόθηκε ποτέ καμία αποζημίωση ούτε στα παιδιά που χρησιμοποιήθηκαν σε αυτές τις δοκιμές, ούτε στις οικογένειές τους.

    μια νοσηλεύτρια που αργότερα μίλησε στους δημοσιογράφους για τις δοκιμές, αποκάλυψε ότι ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΑΝ, ΚΑΤΕΡΡΕΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΜΕΤΟΥΣ.

    ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΟΡΦΑΝΑ ΠΑΙΔΙΑ που νοσηλεύονταν στο 'Incarnation Children’s Center' στη Νέα Υόρκη.

    ο ιστότοπος 'ICC Investigation' προσφέρει μια πληθώρα εγγράφων και συνεντεύξεων με ΠΑΙΔΙΑ και ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ του νοσοκομείου που συμμετείχαν στην έρευνα.

    (μπείτε στον σύνδεσμο και κατεβάστε τα έγγραφα)

    (βίντεο: 42:38)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να προσθέσω ότι τα ελάχιστα παιδιά που επέζησαν, βρίσκονται σε ιδρύματα, ακόμη και με το ζόρι (μία τέτοια περίπτωση είναι ο 15χρονος σήμερα Shawn, ο οποίος βρίσκεται σε ψυχιατρείο, γιατί το έσκαγε από το ίδρυμα. ο Shawn, θα μπορούσε να είναι με την θεία του, αν δεν της είχε αφαιρεθεί η επιμέλεια, εξαιτίας του ότι ήταν αντίθετη στην χορήγηση του ΑΖΤ, που το παιδί έπαιρνε από τότε που ήταν 1 μήνα μωρό (!!!), καθώς παρατήρησε ότι τον αρρώσταινε. όταν του μείωσε την δόση μέχρι που την σταμάτησε, το παιδί άρχισε να τρώει, να περπατά, να παίζει και να τρέχει με άλλα παιδιά και να αναπτύσσεται. δυστυχώς, όταν το έμαθαν οι γιατροί, ενημέρωσαν την Πρόνοια και το παιδί μπήκε σε ίδρυμα, όπου συνεχίζεται μέχρι σήμερα το μαρτύριό του.

      τα ελάχιστα, όπως είπαμε, μαρτυρικά παιδάκια που επέζησαν από τις συγκεκριμένες δοκιμές, έχουν μείνει πολύ πίσω στην ανάπτυξή τους, τόσο σε ύψος όσο και σε βάρος, κάτι που προκαλούν τα δύο φάρμακα που τους χορηγούνταν.

      να πούμε τέλος, ότι τα πειράματα και οι "θεραπείες" αυτές σε παιδιά απαγορεύονται, ωστόσο γίνονταν και εξακολουθούν να γίνονται σε όλο τον κόσμο, σε απροστάτευτα παιδιά που ζουν σε ιδρύματα ή σε σοβαρά δυσλειτουργικές οικογένειες.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!