Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

ΚΑ - ΤΑ - ΛΑ - ΒΑ - ΜΕ, Ή ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ; Κ ύ π ρ ο ς : Εργαστηριακή ε π ι β ε β α ί ω σ η υπάρξεως ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟΥ Οξειδίου του Αιθυλενίου, σέ μ π α τ ο ν έ τ ε ς 'rapid' καί 'PCR' ! ( ΜΠΑ, ΜΠΑ, ΜΠΑ! Ώστε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αθώες ΟΥΤΕ οι μπατονέτες; )

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΞΑΝΑ & ΞΑΝΑ & ΞΑΝΑ;

Μ Η Π Ω Σ ;


Η ομάδα AlarmCall(Κύπρος) προχώρησε σε εργαστηριακή ανάλυση δειγματοληπτικών μπατονέτων rapid test για 'CoViD-19' που αποστειρώνονται με Οξείδιο του Αιθυλενίου (sterilized ΕΟ – Ethylene Oxide) σε διαπιστευμένο εργαστήριο. 

Η εργαστηριακή ανάλυση κατέδειξε την ύπαρξη της  Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Μ Ε Ν Η Σ  κ α ρ κ ι ν ο γ ό ν ο υ,  μ ε τ α λ λ α ξ ι ο γ ό ν ο υ   καί  τ ο ξ ι κ ή ς   αυτής ουσίας σε επίπεδο συγκεντρώσεως 36 φορές πιο πάνω (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) από το όριο ανιχνεύσεως της μεθόδου που χρησιμοποιήθηκε. 


Η μέθοδος ανίχνευσης που χρησιμοποιήθηκε στηρίζεται στο γερμανικό πρότυπο L53.00-11999-11 με ανάλυση σε GC-EAD σύστημα αέριας χρωματογραφίας.

Ως Ε.Υ.Ε έχουμε αναφερθεί στο σοβαρό αυτό θέμα εδώ και εδώ όπως επίσης έχουν αποσταλεί επιστολές προς τον ΕΟΦ χωρίς να έχουμε λάβει κάποια απάντηση.

Σημειώνουμε ότι:

Εν όψει των πιο πάνω επικίνδυνων για την δημόσια υγεία εργαστηριακών αποτελεσμάτων δημιουργούνται τα εξής εύλογα ερωτήματα:

 • Σε πόσο κίνδυνο για καρκινογενέσεις και μεταλλάξεις εκτίθενται παιδιά και ενήλικες από την τακτική επαφή τους με την επικίνδυνη αυτή ουσία; Σύμφωνα με τα ισχύοντα διατάγματα του Υπ. Υγείας της ΚΔ πρέπει να προβαίνουν σε αυτή την ιατρική πράξη ελέγχου τουλάχιστον 121 φορές ανά έτος.
 • Ποιοι είναι οι αρμόδιοι φορείς της ΚΔ που είναι επιφορτισμένοι με τον έλεγχο και πιστοποίηση της καταλληλότητας του ιατρικού εξοπλισμού που χρησιμοποιείται τακτικά και μαζικά για την διαχείριση της πανδημίας του CoViD-19;
 • Έχει γίνει έλεγχος από τους αρμόδιους φορείς της ΚΔ των επιπέδων συγκέντρωσης της επικίνδυνης αυτής ουσίας σε ιατρικό εξοπλισμό που χρησιμοποιείται για την διαχείριση της πανδημίας του CoViD-19 από τον Μάρτιο του 2020;
 • Έχει γίνει ανάλυση ρίσκου, επικινδυνότητας και συνεπειών για πολίτες που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες (παιδιά και έγκυες) και μη, οι οποίοι υποχρεώνονται βάσει των διαταγμάτων του Υπ. Υγείας της ΚΔ να προβαίνουν σε αυτή την ιατρική πράξη ελέγχου τακτικά και μαζικά από τον Μάρτιο του 2020;
 • Γιατί τρόφιμα στα οποία ανιχνεύεται οποιαδήποτε ποσότητα Οξειδίου του Αιθυλενίου αποσύρονται άμεσα από την αγορά, ενώ δεν γίνεται το ίδιο για τον ιατρικό εξοπλισμό που έρχεται σε άμεση επαφή με εσωτερικούς ιστούς της αναπνευστικής οδού;

Καλούμε τις αρχές της ΚΔ να αποσύρουν άμεσα τον επικίνδυνο αυτό ιατρικό εξοπλισμό για λόγους δημόσια υγείας, μέχρι να προβούν σε ενδελεχή έλεγχο για την ύπαρξη της επικίνδυνης αυτής ουσίας ή και άλλων.

https://www.eyewideopen.org/?p=2284

2 σχόλια:

 1. Σιγά μήν τίς αποσύρουν τίς μπατονέτες αιθυλενίου,μετά πώς θά δηλητηριαστείς,δέν γίνετε,σέ θέλουν πεθαμένο μα@@@κα έλληνα δέν τό έχεις καταλάβει ακόμα,θά τό καταλάβεις άμα πάς στόν τάφο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

   Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!