Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

ΕΥΓΕ ΤΗΣ! Στόν πρόεδρο Τζο Μπάϊντεν μόλις επιδόθηκε έγγραφο ΠΑΡΑΠΟΜΠΗΣ και κατηγορείται για «π ρ ο δ ο σ ί α ».Τα άρθρα της μομφής εισήχθησαν την Παρασκευή από τήν Ρεπουμπλικανή βουλευτή της Τζώρτζια Μάρτζορι Τέϊλορ Γκρίν.

«Έχω εισαγάγει το ψήφισμα 57 της Βουλής, αυτά είναι άρθρα μομφής για τον Πρόεδρο Μπάιντεν», είπε η βουλευτίνα. 


«Για κατάχρηση εξουσίας σε σχέση με την προθυμία του να χρησιμοποιήσει τη θέση εξουσίας του για να βοηθήσει τον γιο του Χάντερ Μπάιντεν στις επιχειρηματικές του συναλλαγές».


«Έχω εισαγάγει επίσης ένα άλλο άρθρο μομφής για τον Πρόεδρο Μπάιντεν, το ψήφισμα 597 της Βουλής», είπε. «Αυτό έχει να κάνει με την κρίση εθνικής ασφάλειας που δημιούργησε ο πρόεδρος Μπάιντεν σε σχέση με τις ακραίες απειλές στα νότια σύνορα».

«Έχω εισαγάγει το ψήφισμα 598 της Βουλής των Αντιπροσώπων, Άρθρα Παραπομπής για τον Πρόεδρο Μπάιντεν σε σχέση με την αποτυχία στο Αφγανιστάν», είπε. «Και έχω εισαγάγει το ψήφισμα 596 της Βουλής, Άρθρα μομφής για τον Πρόεδρο Μπάιντεν για το μορατόριουμ έξωσης του Covid και την προθυμία του να χρησιμοποιήσει τη θέση του για να προσπαθήσει να κάνει αυτό που δεν θα έπρεπε να κάνει. Έχουμε τρεις κλάδους εξουσίας».

«Ο Τζο Μπάιντεν ορκίστηκε, είπε «Ορκίζομαι επίσημα ότι θα εκτελέσω πιστά το Γραφείο του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών και, στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου, θα διαφυλάξω, προστατεύσω και υπερασπιστώ το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών» και ἔχει αποτύχει στην τήρηση του όρκου του», είπε.

«Ο Τζο Μπάιντεν έχει απογοητεύει τον αμερικανικό λαό αρνούμενος να τηρήσει τους νόμους και το Σύνταγμα», είπε η εκπρόσωπος. «Αλλά το Αφγανιστάν είναι εκεί που πραγματικά προκάλεσε «πόνο». Βλέπετε, σύμφωνα με το Άρθρο 3 και την Παράγραφο 3, ο Τζο Μπάιντεν θα μπορούσε να είναι ένοχος για προδοσία».


«Οι νόμοι μας λένε ότι η επιβολή πολέμου εναντίον των ΗΠΑ, η προσκόλληση στους εχθρούς των ΗΠΑ και η παροχή «βοήθειας και παρηγοριάς» [στους εχθρούς] είναι προδοσία», είπε. «Ο Πρόεδρος Μπάϊντεν το έκανε αυτό εξοπλίζοντας τους Ταλιμπάν με τον εξοπλισμό και τα όπλα των ΗΠΑ που χρηματοδοτούνται από τους φορολογούμενους. 

Εγκατέλειψε τους Αμερικανούς στο Αφγανιστάν και φαίνεται να μην ενδιαφέρεται για να τους πάρει πίσω».

Δείτε τώρα το βίντεο…

TWITTER

Πηγή >> https://conservativebrief.com/impeachment-biden-treason-53273/

http://greeknewsondemand.com/2021/10/26/%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%84%ce%ad%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b1%ce%bd-%ce%ac%cf%81%ce%b8%cf%81%ce%b1-%ce%bc%ce%bf%ce%bc%cf%86%ce%ae%cf%82-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%84%ce%b6%ce%bf/

1 σχόλιο:

  1. Θυμάμαι που έλεγε ο Ντόναλντ Τράμπ ότι οι δημοκρατικοί και συγκεκριμένα η Χίλαρι Ροντάμ Κλίντον δημιούργησαν το στρατό του Χαλιφάτου στη μέση ανατολή. Κάτι ανάλογο έκαναν οι δημοκρατικοί φεύγοντας από την εξουσία, εξοπλίζοντας τους Ταλιμπάν με τον εξοπλισμό και τα όπλα των ΗΠΑ που χρηματοδοτούνται από τους φορολογούμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!