Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Οι ....Αλληλέγγυοι της ΛΑΡΙΣΗΣ: Οι μουσουλμάνοι, "Π Ρ Ε Π Ε Ι" να ζήσουν Μ Ε Σ Α στις πόλεις...


musli

ΤΟ "ΣΧΕΔΙΟ" (ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!) ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ! ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΑΦΟΥ "ΠΑΝΤΟΤΕ" ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟΙ ..."ΠΡΟΘΥΜΟΙ" ... Όπως μετεδόθη απο τα τοπικά μέσα ενημερώσεως, είχαμε μία "εισβολή" με ...σκορπιούς και φίδια στο δημοτικό συμβούλιο Λαρίσης!
ΘΑ ΑΦΥΠΝΙΣΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ; Στο δημοτικό συμβούλιο της Λαρίσης, εμφανίστηκαν μουσουλμάνοι «πρόσφυγες» του καταυλισμού στο Κουτσόχερο, με... φίδια και σκορπιούς!

Στο δημοτικό 
συμβούλιο μπήκαν και ...αλληλέγγυοι, οι οποίοι έκαναν λόγο, για «άθλιες συνθήκες διαβίωσης», ανύπαρκτη υγειονομική περίθαλψη και δεκάδες κρούσματα γαστρεντερίτιδος και ουρολοιμώξεων.

Υποστήριξαν δε ότι επικρατούν συνθήκες «Νταχάου και Μακρονήσου» καθώς πρόκειται, όπως είπαν, «για ένα χώρο εξοντώσεως του ανθρώπου, τον οποίο κρύβει και αποσιωπά η δημοτική αρχή». 
Οι αλληλέγγυοι ζήτησαν την κατάτμηση του στρατοπέδου, το κλείσιμο του καταυλισμού και την μεταφορά των προσφύγων, εντός του κοινωνικού ιστού της πόλεως!...

al
ΙΔΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ..."ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ"...
("ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ";;;;;;;;;)

Εν ολίγοις οι μουσουλμάνοι να εισέλθουν στις συνοικίες των Ελλήνων και γιατί όχι στα σπίτια μας, στο πλαίσιο εποικισμού της χώρας από οπαδούς του Ισλάμ, κάτι που οι δήθεν «προοδευτικοί» μαρξιστές, ονομάζουν (τί άλλο;) πολυπολιτισμικότητα... 
ΠΟΙΟΣ Ή ΠΟΙΟΙ, ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟ  Ξ Ε Χ Α Ρ Β Α Λ Ω Μ Α  ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;;;
(στοιχεία απο το ιστολόγιο 'μοναξιά της αλήθειας'. "Ι.Κ.")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!