Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ! ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ Δ Υ Ν Α Σ Τ Η Σ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ!

ΔΕΝ ΤΟΥ "ΦΑΙΝΕΤΑΙ", ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ..."ΒΑΡΥ" ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ...

ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΑ 24ΩΡΑ, ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΨΙΘΥΡΟΥΣ, ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ, ΠΟΙΟΝ ΞΕΝΟ ΠΡΟΟΡΙΖΟΥΝ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΙ-ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ "ΤΑΜΕΙΟ" ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ, ΓΙΑ ΤΑ "ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ" 99 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ ΜΑΣ!

Είναι πολύ γνωστός απο τα παλιά... Με ΚΑΘΟΛΟΥ καλή ιστορία, κατά γενική ομολογία. Πρόκειται για το στέλεχος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, τον Ολλανδό κύριο Μπόμπ Τράα.














ΕΔΩ Ο ΜΠΟΜΠ ΤΡΑΑ, ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ "ΜΕΓΑΛΟ ΑΣΤΕΡΙ" ΤΗΣ
ΚΡΙΣΤΙΝ ΛΑΝΓΚΑΡΝΤ, ΤΟΝ ΠΩΛ ΤΟΜΣΕΝ...
Είναι ο άνθρωπος, που στέλνουν απο το ΔΝΤ, για να εκτελεί ...λαούς και οικονομίες. Για να βάζει φωτιές, που ποτέ να μήν μπορεί κανείς, όσο και να το παλαίψει, να τίς κατασβέσει! Που να σφίγγει ...θηλιές, ώστε ο πνιγμός να είναι περισσότερο απο βέβαιος!

Δουλεύει ως καλοκουρδισμένο και καλολαδωμένο ρολόϊ. Όχι όμως και τόσο αθόρυβο...

ΑΝ, λέμε άν, είχαμε "ζωηρούς" ρεπόρτερς και ερευνητές, που θα ήθελαν να κάνουν τον απόλυτο δημοσιογραφικό θρίαμβο, θα έπρεπε, (αντί να προσπαθούν να του πάρουν συνέντευξη, όπως γινόταν προ ετών, στο σπίτι του στην Φιλοθέη, όπου τον πολιορκούσαν), να ζητήσουν μέσω 'Skype' να πετύχουν την ...τέλεια ευκαιρία!

Ποιά; Να πάρουν συνέντευξη απο τον Πρόεδρο του Εκουαντόρ, που ονομάζεται η χώρα αυτή και Ισημερινός, τον έξοχο και ικανώτατο για την πατρίδα του, Ραφαέλ Κορρέα!


Μά, θα πείτε και τί σχέση έχει αυτός ο πολιτικός της Λατινικής Αμερικής, με τον Ολλανδό ΕΓΚΑΘΕΤΟ του ΔΝΤ;
Έχει και πολύ μάλιστα!

ΚΑΙ ΟΜΩΣ! ΕΝΩ ΤΟΝ ΕΙΔΕ, ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΩΦΕΛΗΘΕΙ ΔΙΟΛΟΥ
Ο ΑΛΕΞΗΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΜΟΤΑΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
ΤΟΥ ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ!
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑ ΓΕ; Ε; Ε;

Είναι ο άνθρωπος, ο Μπόμπ Τράα, που μόλις εξελέγη πανηγυρικώς προ ετών, ο Ραφαέλ Κορρέα, ως πρόεδρος του Ισημερινού, τον έστειλλε στον ...αγύριστο το ίδιο βράδυ, "τσουβαλιάζοντάς τον" σχεδόν, στο αεροδρόμιο του Κίτο!

Όπως επίσης ο Κορρέα, έστειλλε στα ...κομμάτια και ΟΛΟΥΣ του εκπροσώπους της Παγκοσμίου Τραπέζης, ΠΑΛΙ το ίδιο βράδυ, ξεκαθαρίζοντάς τους, ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ...ΒΡΩΜΟΠΟΔΑΡΑ ΤΟΥΣ στην χώρα του! 
Για πάντα!

[ΕΠΕΙΔΗ 'ΕΤΣΙ' ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΗΓΕΤΕΣ, ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΜΑΚΡΥΝΩΝ & ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΩΝ...]

Εάν τώρα τυχόν έχετε την απορία, σε τί είδους πτήση τότε "μπήκε" ο κύριος Τράα, φεύγοντας "κακείν-κακώς" απο το Κίτο του Ισημερινού, να σας πούμε αμέσως!
Πέταξε - κατ΄εντολήν πάντα! - για Αθήνα!

Για να συνεχίσει το "θεάρεστο" (της κυρίας του Κριστίν και των άλλων 'πατρώνων' όπισθεν εκείνης...) έργο του, επάνω στον δικό μας απέραντα πονεμένο σβέρκο....

"ΙΩ.ΚΑΠ."




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!