Κυριακή 22 Μαΐου 2016

ΣΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ ΠΙΛΟΤΟ ΜΑΣ ΗΛΙΑΚΗ, ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ, ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ!!!

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ "ΟΡΓΑΝΑ" ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ !

Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΚΑΝΕ  Π Α Τ Α Γ Ο, ΑΛΛΑ ΤΟ ξενοκίνητο και προδομένο ΣΥΣΤΗΜΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ! Μ Α Τ Α Ι Ω Σ ! Οι σημερινές βουλευτικές εκλογές στην Κύπρο, μπορεί να ανέδειξαν όπως όλοι περίμεναν, νικητή τον ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ και ΑΧΡΩΜΟ Δημοκρατικό Συναγερμό, αλλά ο πολιτικός χάρτης πραγματικά ΑΛΛΑΖΕΙ, καθώς δημιουργείται ένας τρίτος αληθινώς μαχητικός πόλος, ο ρόλος του οποίου θα είναι και καθοριστικός, ως προς το μέλλον των κυβερνητικών νομοσχεδίων.



Την μεγαλύτερη απώλεια, καταγράφει το κομμουνιστικό και διαχρονικώς "αδιόρθωτο" 'ΑΚΕΛ' (το κόμμα που κάρφωνε στους Άγγλους κατακτητές, τους αγωνιστές της ΕΟΚΑ, για να ΜΗΝ ξεχνιόμαστε!) με πτώση 7 και πλέον μονάδων, με καταμετρημένο το 85% των ψήφων. 
Όμως, ούτε ο 'ΔΗΣΥ' έμεινε αλώβητος, καθώς χάνει τουλάχιστον 3 μονάδες. Ιστορικό χαμηλό είναι για τον διπολισμό, το άρθοισμα των ποσοστών τους, καθώς μόλις που ξεπερνά το 56%...


Όπως συνάγεται από τα τελικά αποτελέσματα, ο ΔΗΣΥ εξασφαλίζει 19 έδρες, το ΑΚΕΛ 15, το ΔΗΚΟ 9, η ΕΔΕΚ 3 η Συμμαχία 3 η Αλληλεγγύη 3, οι Οικολόγοι-Συνεργασία 2 και το ΕΛΑΜ 2 έδρες!


Επιβάλλεται να υπογραμμίσουμε με έμφαση πώς το νεοεισερχόμενο στην (μικρή) Κυπριακή Βουλή, ακροδεξιό 'ΕΛΑΜ' αφιερώνει την είσοδό του σε αυτήν με 2 βουλευτές στον ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ απο τους Τούρκους πιλότο της Πολεμικής μας Αεροπορίας τον  α θ ά ν α τ ο  ή ρ ω α   Ηλιάκη!


Εύγε και χιλιάδες φορές  Ε Υ Γ Ε !

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ 'ΕΛΑΜ', κ.ΧΡ.ΧΡΗΣΤΟΥ.
(Θυμάσθε μήπως κανένα άλλο κόμμα, είτε ελληνικό, είτε κυπριακό, να τόλμησε να αφιερώσει έστω 1 φορά, "κάτι", υπέρ των Ελλήνων ηρώων; Όχι, δεν θυμάσθε, γιατί απλούστατα, δεν ...έγινε ποτέ!)

"Ιω.Καπ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!