Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΕΣΥ, ΧΕΝΡΥ! ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ! Ο ΦΙΛΗΣ ΘΑ ...ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ!


Kissinger

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ, ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ! Υπάρχει, γράφεται στον Τύπο, μία επτιροπή στο υπουργείο (α-) Παιδείας. Ξέρετε... Εκείνου του τιτανοτεραστίου μπριζολοφάγου και τυροπιττοκαρχαρία! Επί κεφαλής της, είναι ο κ. Αντώνης Λιάκος!

ΤΟΝ ΛΑΧΤΑΡΙΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΤΡΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝ
...ΤΑΙΡΙΑΣΤΑ "ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΟΓΕΡΟ ΑΥΤΟΝ!
Ξέρετε... Είναι ο κύριος, όπως τονίζεται σε πλήθος δημοσιευμάτων, αλλά και ερωτήσεων που είχαν κατατεθεί προ ετών στην Βουλή, που όσο και να έχουν καταστρατηγηθεί νόμοι και διατάξεις, εκείνος είναι στην θέση του, αντί άλλων... Και με απόψεις, 'τύφλα νά 'χει ο ...Ερντογάν'!

Η 'Επιτροπή Εθνικού Διαλόγου', ήτοι μία άκρως μαρξιστική 'παρέα', με άγριες αντεθνικές καθαρώς διαθέσεις, εισηγείται μεταξύ άλλων, να καταργηθούν οι ...μαθητικές παρελάσεις αλλά και ο υποχρεωτικός εκκλησιασμός(!) καθώς και η υποχρεωτική προσευχή !!!

Φαίνεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΛΕΟΝ, πώς ενοχλούνται οι κάργα «προοδευτικές» αριστεροκολλημένες φωνές από τα προαναφερθέντα και όχι από τα 99 χρόνια του Ταμείου δεσμεύσεως, ΟΛΗΣ ΜΑ ΟΛΗΣ της ελληνικής δημοσίας περιουσίας!

«Χτυπήστε στην γλώσσα, την πίστη και την ιστορία των Ελλήνων», αναφέρει απο την δεκαετία του '70, το ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ «δόγμα» Κίσσινγκερ, ο οποίος πρόσφατα, άν και ήδη 91 ετών(!) λέγεται να είχε δηλώσει: «Τελειώστε τους»!!!

ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΡΕ!

ΕΔΩ, ΣΤΗΝ ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΙΣΧΥΕ, ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΟ ΔΙΗΝΕΚΕΣ, ΒΡΩΜΕΡΕ & ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΕ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ, ΤΟ ΙΕΡΟΤΕΡΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΝΟΗΣΕΙΣ!
ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ "ΒΑΛΛΕΙΣ"...

ΛΕΓΕΤΑΙ! ΠΑΤΡΙΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΕΣ ΣΟΥ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ;;;

"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!