Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

ΚΑΙ ΤΑ "ΕΠΑΙΡΝΕ ΧΟΝΤΡΑ" ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΠΑΤΟΥΣΕ! Καί τώρα αποφασίζει εναντίον ΜΑΣ! (Θυμάσαι Νασούλη τότε το 1994; Όχι έ;)
Μια συνταρακτική καταγγελία - αποκάλυψη κάνει με ανάρτησή του ο
δημοσιογράφος Harris Kodopoulos για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Αθανασίου, ο οποίος δήλωσε αυτές τις ημέρες, ότι θα ψηφίσει "και με τα δύο χέρια τα νέα μέτρα" γιατί ..."σώζεται η χώρα"! 
(Από το ιστολόγιο "PRESS-GR").
Αποτέλεσμα εικόνας για νασος αθανασίου

Καθώς δεν γνωρίζουμε, αν αυτά που... επώνυμα γράφει ο Harris Kodopoulos αληθεύουν και έτσι δεν μπορούμε να τα υιοθετήσουμε, εναπόκειται στον ίδιο τον κ. Αθανασίου να (του) απαντήσει... 

Harris Kodopoulos 
Θέλετε μια πληροφορία να γελάσετε και να κλάψετε συνάμα;
Αφορά το Νάσο Αθανασίου, βουλευτή του Σύριζα, που θα ψηφίσει τα μέτρα με....τα δύο χέρια!

Ετος 1994, με πρωθυπουργό τον Ανδρέα Παπανδρέου.
Ο Νάσος κολλητός του Θοδωρή Κατσανέβα, (που τότε ήταν παντρεμένος με την θυγατέρα του Ανδρέα, την Σοφία, που μετέπειτα εγράφη στον Τύπο, ότι αφού χώρισαν, "έμπλεξε" με σέκτες!) αφού είχε περάσει από όλα τα κόμματα.

Ο τελευταίος (που έλυνε και έδενε τότε) έστειλε το Νάσο φυτευτό, στον τότε διοικητή της 'ΕΤΒΑ' Γκαμαλέτσο, σαν σύμβουλο με αργομισθία ...500.000 δραχμών το μήνα!
Τεράστιο ποσό για την εποχή εκείνη.

Ο Αθανασίου δε πάτησε ποτέ το πόδι του, ενώ πληρωνόταν κανονικά.
Μόλις ανέλαβε διοικητής της 'ΕΤΒΑ', ο Κασμάς ερώτησε γιατί πληρώνεται ο Αθανασίου, χωρίς να εμφανίζεται
Και τον έδιωξε με τις κλωτσιές!


Η απάντηση του Νάσου ήταν, πως είχε συμφωνήσει με τον προηγούμενο διοικητή της 'ΕΤΒΑ' να παρέχει υπηρεσίες... εκ του μακρόθεν (!!!) και ότι με 500.000 δραχμές το μήνα, δεν μπορούσε να εμφανίζεται στην τράπεζα και να ...χάνει το χρόνο του!

Αλλά τα 500.000 τα έπαιρνε με τα...δύο χέρια!

Αυτός ο κύριος διαφεντεύει τις τύχες μας (μαζί με περίπου 300 άλλους) και αποφασίζει για την μείωση των συντάξεων έως 30% και του αφορολόγητου στις 5.600 ευρώ!

(Μόνο που ΔΕΝ θυμήσατε, ότι έγινε "μέγας & πολύς" επί "κακιάς" ΝΔ, πολλά-πολλά χρόνια πρίν, στην κρατική τηλεόραση! Ποιοί όμως έχουν μνήμη;)

Αποτέλεσμα εικόνας για νασος αθανασίου

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ!

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!