Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Ε; ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ "ΚΥΡΙΟΣ" ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΒΑΛΙΤΣΑ, ΜΕ ...232 ΜΑΧΑΙΡΙΑ (!!!!!) απο το Αεροδρόμιο 'Μακεδονία' !!!



(ΠΑΝΤΩΣ ...ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ!) 
Αιφνιδιάσθηκαν οι άνδρες ασφαλείας του Αεροδρομίου 'Μακεδονία' στην Θεσσαλονίκη, όταν σε έλεγχο που διενήργησαν σε αλλοδαπό επιβάτη, διεπίστωσαν κατάπληκτοι, ότι στην βαλίτσα είχε μέσα ...232 μαχαίρια και μία σιδηρογροθιά!

Αποτέλεσμα εικόνας για μαχαίρια

Αποτέλεσμα εικόνας για χειροπέδες

Ο ηλικίας 41 ετών ξένος, συνελήφθη αμέσως απο τους άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας της Διευθύνσεως Αστυνομεύσεως Αερολιμένος, ενώ τα ..."αμέτρητα" μαχαίρια κατεσχέθησαν!

Η Αστυνομία, θα διεξάγει έρευνες για την ταυτότητα και το παρελθόν του ...μαχαιρολάγνου αλλοδαπού, προσπαθώντας να διαλευκάνει την όντως πρωτοφανή αυτή περίπτωση!

(ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ!
ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ! ΜΗΝ ΜΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΟΤΙ "ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ" ΤΕΤΟΙΑ "ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ" ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ, ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ...ΚΟΦΤΕΡΑ ΕΝΣΤΙΓΚΤΑ...)


[Πηγή:http://alarm.rodos-island.gr/%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B4%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83-%CF%80%CE%B7%CE%B3%CE%B5-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-232-%CE%BC%CE%B1%CF%87%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B9/]

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

1 σχόλιο:

  1. Πρόσφυγες βλέπουν Ρεαλ-Μπαρτσελόνα στην Θεσσαλονικη

    https://www.youtube.com/watch?v=l66qPK0jm-Y

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!