Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

Τούς ΔΙΝΟΥΝ και 24 μισθούς(!), αλλά ΚΑΙ αποζημίωση!!! (Άμα είσαι "δικό τους παιδί", είδες τί κερδίζεις;)


...ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΤΟΠΙΝ 7ΕΤΟΥΣ σκληρής λιτότητος & ΚΡΙΣΕΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ...ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ!
NAI, ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΗ;
ΠΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ..."ΧΑΝΟΝΤΑΙ" ΑΥΤΑ; ; ;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
ΝΑΙ, Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ! ΑΝ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ,
ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ, ΟΤΙ "ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΛΑ"...["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

ΠΟΣΟΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;
Πόσοι θυμούνται λόγου χάριν, τους απολυμένους της κρατικοδίαιτης 'ΕΡΤ'; Μιάς 'ΕΡΤ', που εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ Έλληνες βλέπουν, αλλά την "πληρώνουμε" όλοι μας ηλιθίως, μέσω του παμπόνηρου 'χαρατσιού' της ΔΕΗ!

Θυμίζουμε!

Αποτέλεσμα εικόνας για ERT

Σχετική εικόνα
ΜΑ, ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ; ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ ΚΑΛΑ...["IΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Όσοι έχασαν την δουλειά τους τότε, τον Ιούνιο του 2013 στο κάργα αριστερό 'μαγαζάκι' της 'ΕΡΤ', πήραν παχυλότατες αποζημιώσεις καί επαναπροσλήφθηκαν το 2015, μόλις ήλθε στην εξουσία ο 'τΣίριζα' του mister Alexis!

Αποτέλεσμα εικόνας για ERT

Εκείνο όμως που ΔΕΝ γνωρίζουν οι πολλοί, είναι πώς, πρό ολίγων ημερών, (είδατε πόσο ΜΟΥΛΩΧΤΑ κινούνται;) η απέραντα  γ α λ α ν τ ό μ ο ς  αυτή κυβέρνηση, (μόνο στους δικούς της ασφαλώς!) απεφάσισε να καταβάλλει ΟΛΟΥΣ τους μισθούς της επιμάχου περιόδου 2013 - 2015, σε όσους εργαζομένους της 'ΕΡΤ' τότε είχαν απολυθεί, όταν ο Α.Σαμαράς τους έκλεισε...

Οπότε!
(Πάρτε βαθιές, πολύ βαθιές α ν ά σ ε ς!)

Βάσει σχετικής υπουργικής αποφάσεως, του "αρμοδίου" τηλευπουργού Νίκου Παππά, αυτοί οι (ευτυχείς;) υπάλληλοι της 'ΕΡΤ', ενώ ΔΕΝ εργάσθηκαν ούτε ...δευτερόλεπτο, μέσα στην διετία 2013 -2015, θα τους καταβληθούν ...24 μηνιαίοι μισθοί (!!!!!!!!!!!!!), όσο δηλαδή ήταν κλειστό το κρατικό κανάλι!

Δεν διευκρινίζεται όμως, άν το ποσό που θα λάβουν, πρόκειται (ΤΑΧΑ) να συμψηφισθεί με τα χρήματα που έπαιρναν από ΑΛΛΕΣ εργασίες που έκαναν εκείνη την χρονική περίοδο, ή ΑΝ θα ..."τσεπώσουν" και την αποζημίωση και τους 24 μηνιαίους μισθούς!!!

Ε Κ Τ Α Κ Τ Α...
ΕΣΥ ΧΑΖΟΒΙΟΛΗ ΕΛΛΗΝΑ, ΚΑΤΣΕ ΝΑ "ΣΤΕΓΝΩΣΕΙΣ" ΤΕΛΕΙΩΣ, "ΔΙΩΞΕ" ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ, ΤΟ 'ΦΑΓΟΠΟΤΙ' ΤΩΝ "ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΩΝ"...

Σχετική εικόνα
ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ, ΕΝΤΕΛΩΣ ...ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΗ ΜΟΙΑΖΕΙ
Η  ΚΡΑΤΙΚΗ "ΜΑΣ"  ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ...

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!