Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

Α-πο-κά-λυ-ψη: Αμοιβή 7.100.000 ευρώ (!!!) για τους συμβούλους του Ευκλείδη Τσακαλώτου 'Rothschild' κ.λ.π. ΔΕΙΤΕ τά ΦΕΚ!

ΝΑΙ! 
ΞΑΝΑ ..."ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ", Ο "ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟΣ" ΚΥΡΙΟΣ ΒΑΡΩΝΟΣ...
ΤΟΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΜΕ ΠΑΛΙ;
ΜΑ, ΠΩΣ ΤΑ ..."ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ"; ; ;

Αποτέλεσμα εικόνας για Rothschild τσακαλώτος

Με 7.100.000 ευρώ(!!!) θα ανταμείψει συμβουλευτικές εταιρείες και διακεκριμένους εμπειρογνώμονες το υπουργείο Οικονομικών. Μεταξύ αυτών η εταιρεία χρηματοοικονομικών συμβουλευτικών υπηρεσιών Rothschild... 
η οποία ανέλαβε να επικουρήσει έως τα μέσα του 2018, το Ελληνικό Δημόσιο στην προσπάθεια εξόδου της χώρας στις αγορές, αλλά και οι σύμβουλοι του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, Γκλεν Κιμ (ο Αμερικανο-κορεάτης του Βαρουφάκη! Πού εργαζόταν πρίν στον ...Β.Σόϊμπλε! Θυμάσθε;) και Πίτερ Λεγκλέρ.

Αναλυτικότερα, με απόφαση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου εγκρίθηκε η δέσμευση πίστωσης ύψους 7,1 εκατ. ευρώ για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων, του υπουργείου Οικονομικών (Ειδικός Φορέας 23-110, ΚΑΕ 0873, οικ. έτους 2017) για την κάλυψη της ανάγκης ανανέωσης σύμβασης με συμβουλευτικές εταιρείες – διακεκριμένους εμπειρογνώμονες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα χρήματα αυτά θα καταβληθεί η αμοιβή της συμβουλευτικής εταιρείας 'Rothschild' για τις υπηρεσίες της προς την κυβέρνηση Τσίπρα για την έξοδο στις αγορές. 
Η αμοιβή της 'Rothschild &Co' ως συμβούλου της ελληνικής κυβέρνησης είναι 200.000 ευρώ, ωστόσο η σύμβαση μεταξύ των δύο πλευρών αναφέρει, πως σε περίπτωση που η Ελλάδα βγει στις αγορές το 2018, τότε η 'Rothschild' θα λάβει ως bonus ακόμη 2,5 εκατ. ευρώ. Δηλαδή η συνολική της αμοιβή θα ανέλθει στα 2,7 εκατ. ευρώ...

Σχετική εικόνα

Από τα 7,1 εκατ. ευρώ περίπου 100.000 ευρώ, θα πάνε στον Αμερικανοκορεάτη Γκλέν Κιμ και στον Πίτερ Λεγκλέρ, τους συμβούλους του κ. Τσακαλώτου, που προ ημερών τον συνόδεψαν στην Ουάσιγκτον και μάλιστα παραβρέθηκαν στις συναντήσεις του υπουργού, με την Κριστίν Λαγκάρντ και τον Πιέρ Μοσκοβισί...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΚΛΕΝ ΚΙΜ

Αν και η αρχική σύμβαση των Κιμ και Λεγκλέρ με το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών, η οποία ανήλθε στα 1,3 εκατ. ευρώ (αμοιβή 6 φορές μεγαλύτερη αυτής της 'Rothschild') έχει εκπνεύσει, ωστόσο οι δύο τους αποδέχτηκαν να ανανεώσουν με αισθητά μικρότερη αμοιβή. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΚΛΕΝ ΚΙΜ

Σύμφωνα με πληροφορίες, δέχθηκαν να ανανεώσουν για 90.000 ευρώ και κατά κάποια στελέχη του ΥΠΟΙΚ, ο λόγος είναι πως «εκμεταλλεύονται την εμπλοκή τους στην ελληνική υπόθεση για να συνεχίσουν να κινούνται στους ανώτατους οικονομικούς διπλωματικούς κύκλους της ευρωζώνης, παραμένοντας κοινωνοί προνομιακών πληροφοριών».

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΚΛΕΝ ΚΙΜ

Σε κάθε περίπτωση εάν και η σύμβαση με την εταιρεία χρηματοοικονομικών συμβουλευτικών υπηρεσιών Rothschild έχει συγκεκριμένο σκοπό και ρόλο, οι υπηρεσίες που παρείχαν και παρέχουν οι κ.κ. Κιμ και Λεγκλέρ στον Ευκλείδη Τσακαλώτο παραμένουν μη αποσαφηνισμένες και οι συμβάσεις τους με το Ελληνικό Δημόσιο παραμένουν μη δημοσιοποιημένες.
[Πηγές : http://www.cnn.gr
http://www.oparlapipas.gr/2017/04/na-71.html#ixzz4fwCDMM8S
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2017/05/71-rothschild.html#more]

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!