Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Καθηγητής (πιό ΙΣΟΠΕΔΩΜΕΝΟΣ ...πεθαίνεις!) του Χάρβαρντ μιλάει για τα "αρνητικά" όσων χωρών ΔΕΝ θέλουν πολυπολιτισμό! (Όσοι νευριάζουν εύκολα, τούς συστήνουμε νά ΜΗΝ το δούν...)

Σχετική εικόνα
...ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΛΛΙΣΤΑ, ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΗΝ  ΜΕΓΑΛΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ (ΙΣΩΣ...) "ΣΤΟΧΟ" ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΟΙΧΟ, ΠΟΥ ΝΑ
"ΠΕΤΑΤΕ" ΤΑ ΒΕΛΑΚΙΑ ΣΑΣ!
ΒΕΒΑΙΩΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ, Η "ΕΞΗΓΗΣΗ" ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ...'ΘΕΟΚΟΥΦΑ'
ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ...
["ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Οι απόψεις του (ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΥ) αυτού Αμερικανού καθηγητού 76 ετών, του Χάρβαρντ ονόματι  Πάτναμ, αποτελούν ότι πιο "κορυφαίο" (γιά να πάθουμε ...εγκεφαλικό, αφού θα έχουμε σπάσει την οθόνη μας!) έχουν να παρουσιάσουν οι υπέρμαχοι της πολυπολιτισμικότητος.
Ο κ. Πάτναμ διδάσκει στο πανεπιστήμιο Χάρβαρντ. Τον συμβουλεύονται σε θέματα μεταναστεύσεως, τόσο η αμερικανική κυβέρνηση (τήν ...πάτησαν!) όσο και όλα τα μεγάλα πανεπιστήμια του πλανήτου, που θέλουν να "μεταμορφώσουν"(!) τις παραδοσιακές κοινωνίες σε πολυπολιτισμικές.
Ο 
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΒΑΡΝΤ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ (δίχως ίχνος ντροπής!) ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΟΣ!

Προσέξτε ότι λέει, πως δεν πρέπει να περιμένουμε να αλλάξουν οι μετανάστες, αλλά να δημιουργήσουμε ένα καινούργιο ..."εμείς"! 

Άρα οι υπέρμαχοι της πολυπολιτισμικότητος, μας εξαπατούν, όταν μιλάνε για ενσωμάτωση μεταναστών. Στην πραγματικότητα θέλουν να αλλάξει ο ντόπιος πληθυσμός και όχι οι μετανάστες, μιας και όπως αποδεικνύουν οι μελέτες του κ.καθηγητού η πολυπολιτισμικότητα έχει ΑΠΟΤΥΧΕΙ... Και για να πετύχει πρέπει ΔΗΘΕΝ, να αλλάξουμε εμείς...

(ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΠΡΟΣΕΞΤΕ, ΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΦΑΝΗ ΜΕΘΟΔΟ, ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ  Ο Μ Ο Ι Ο Γ Ε Ν Η  ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!)



Καί επειδή μπορεί οι αναγνώστες, άν δεν θύμωσαν, να διερωτώνται, τί έχει πάθει αυτός ο άνθρωπος και λέει παρόμοιες ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ, όχι μόνο κατά της Αμερικανικής κοινωνίας, αλλά κατά όλων όσων ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ στο βίαιο ε ξ ι σ λ α μ ι σ τ ι κ ό ανακάτεμα και απορρόφηση των χριστιανικών Εθνών και της κουλτούρας τους, άς δούνε τί γράφει για τον κύριο καθηγητή η Βικιπέδια...

Διαβάζοντας λοιπόν λεπτομέρειες για το ποιός είναι, πώς "άλλαξε", εξ αιτίας ποιών γεγονότων "άλλαξε" και άλλα πολλά, τότε θά ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ οι πάντες, ΓΙΑΤΙ διακηρύσσει ανάλογες  ισοπεδωμένες θεωρίες!

Γράφει λοιπόν στο παρελθόν του η Βικιπέδια: "Putnam was raised as a religiously observant Methodist. In 1963, Putnam married his wife Rosemary, a special education teacher and French horn player.[5] Around the time of his marriage, he converted to Judaism, his wife's religion.[6]"

Όσοι θέλουν άς ανατρέξουν στο ακόλουθο 'λίνκ' : https://en.wikipedia.org/wiki/Robert_D._Putnam

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

2 σχόλια:

  1. Δεν μας αναφέρει όμως ο ''κύριος'' Putnam τίποτα σχετικά με το καθεστώς επιβαλλόμενης -δια της βίας- ομοιογένειας (εξοντώνοντας τους μειονοτικούς και γηγενείς πληθυσμούς) που επικρατεί στο προσφιλές γι'αυτόν εικάζω Ισραήλ...Μήπως είναι τόσο προοδευτική χώρα που ήδη έχει εφαρμόσει το μοντέλο της μεταπολυπολιτισμικότητας που προτείνει ο καθηγητής και όλοι οι εν Ισραήλ κάτοικοι έχουν συνθέσει το πολυπόθητο ''εμείς'';;;
    Αν είναι δυνατόν να συγκρίνει τους μεταναστευτικούς πληθυσμούς που εποίκισαν την Αμερική και προέρχονταν από την Δύση φέροντας τις αντίστοιχες αξίες με τους μωαμεθανούς που εχθρεύονται θανάσιμα τον δυτικό πολιτισμό και ό, τι αυτός συνεπάγεται και που εμείς σήμερα καλούμαστε να συμβιώσουμε με τους επίδοξους σφαγείς μας...!!
    Ο όρος ''κοινωνία'' λοιπόν, ως μία αχανής και ασαφής πλέον έννοια η οποία θα αφορά αποκλειστικά σε κατακερματισμένες ομάδες και ταυτότητες, όπως προτείνουν οι προοδευτικοί νόες της διανόησης έχει μετατραπεί σε ηγεμονικό πεδίο δράσης όπου οι νεοεποχίτες και οι δοξασίες τους θα μπορούν να αποδομούν και να επανεφεύρουν συνειδήσεις και θα προωθούν την αποκρουστική προπαγάνδα τους ανενόχλητοι και άνευ αντίστασης γιατί δεν οριοθετούν νοηματικά και πρακτικά καμία λέξη ή έννοια, αποδίδοντάς τους ρευστά νοήματα και συσκοτίζοντας τον πρακτικό αντίκτυπο που αυτές έχουν!
    Οι απόψεις του συγκεκριμένου καθηγητή δυστυχώς έχουν αναθρέψει τουλάχιστον μία γενιά Ελλήνων μέσω των πανεπιζήμιων ιδρυμάτων της χώρας που διαφημίζουν με ζήλο τέτοιες θέσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΑΛΛΑΓΗΣ ΦΥΛΛΟΥ

    http://hggiken.pblogs.gr/2017/05/opoios-mporei-as-sholiasei-sthn-diaboylefsh-gia-ton-neo-nomo-all.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!