Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ! Ο (νέος) υπουργός Εθν.Αμύνης & Αντιπρόεδρος της Βουλγαρίας, εισάγει στα Σχολεία ...ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ !!!...

ΦΑΝΤΑΖΕΣΘΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΝΑΝ ...ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΠΑΝΟΥΛΗ, ΝΑ ΕΙΣΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ; ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ, Ε;

Αποτέλεσμα εικόνας για красимир каракачанов
AKOΥΣ ΠΑΝΟΥΛΗ; ΠΑΝΟΥΛΗΗΗΗΗ! ΑΚΟΥΣ, Ή ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ;
ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ! ΠΑΝΟΥΛΗΗΗΗΗ!


(ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΕΔΩ; ΕΙΝΑΙ "ΔΙΠΛΑΝΟΣ" ΓΕΙΤΩΝ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ; ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΠΑΙΔΕΣ  ΘΑ  ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΕΝΩ ΕΔΩ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ, "ΧΑΖΕΥΟΥΝ" ΤΟ - ΑΓΡΙΩΣ...τουρκολαδωμένο - 'SURVIVOR'!)
Μέ βάση τα δημοσιεύματα των βουλγαρικών εφημερίδων στον Τύπο της Σόφιας, ο νέος υπουργός Εθν.Αμύνης της Βουλγαρίας (ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΔΩ, είναι ο επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος VMRO) και αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως με αρμοδιότητα την τάξη και την ασφάλεια, Κρασιμίρ Καρακατσάνοφ, δήλωσε την πρόθεση της κυβερνήσεως να εισαγάγει στρατιωτική εκπαίδευση στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση! 

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για красимир каракачанов

Η εκπαίδευση αυτή θα αρχίσει ΑΜΕΣΑ(!) από το σχολικό έτος 2018-19 . Ο στόχος είναι να γνωρίζουν οι μαθητές πως πρέπει να αντιδρούν σε ακραίες καταστάσεις, όχι μόνο σε στρατιωτική δράση, αλλά και σε τρομοκρατικές πράξεις και φυσικές καταστροφές, όπως δήλωσε ο Καρακατσάνοφ. 

Αποτέλεσμα εικόνας για красимир каракачанов

Η εισαγωγή της στρατιωτικής εκπαιδεύσεως θα γίνει με την αλλαγή του νόμου για την προσχολική και σχολική εκπαίδευση και το πρόγραμμα των σπουδών θα προετοιμασθεί από το υπουργείο Εθν.Αμύνης και το υπουργείο Παιδείας, δήλωσε ο Καρακατσάνοφ. 

Το σχετικό πρόγραμμα θα ενταχθεί στον προϋπολογισμό. Σύμφωνα με τον νέο υπουργό Εθν.Αμύνης «η στρατιωτική εκπαίδευση, αν και μοιάζει με αυτήν της δεκαετίας του ’80, θα είναι, φυσικά, πιο σύγχρονη»...

(ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ, ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ, ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΚΑΙΡΩΣ...
ΕΜΕΙΣ, ΣΤΗΝ ...ΚΑΡΑΚΟΣΜΑΡΑ ΜΑΣ...)

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!