Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΣΥ; Δείτε τις αστειότητες που ...ψιθύρισε κάποιος Κοτζιάς, για τΙς τουρκικές πυραυλακάτους στο Αγαθονήσι!(ΚΑΤΑΤΡΟΜΑΞΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ..."ΑΓΡΙΑ" ΔΗΛΩΣΗ! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ! ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!)
Με μία ανακοίνωση για πολλά & ακράτητα ...γέλια, απάντησε ο κ.Ν.Κοτζιάς στο σημερινό ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ "αγκυροβόλιο" των τουρκικών πυραυλακάτων στο Αγαθονήσι μας! 
Ιδού, η περισπούδαστη και κενή περιεχομένου κατά πάντα ανακοίνωση, που είναι σίγουρο, ότι ...κατατρόμαξε τους Τούρκους και τον ίδιο τον Ερντογάν στο Πεκίνο:
Αποτέλεσμα εικόνας για κοτζιάς

"Το σημερινό περιστατικό παραβιάσεως ελληνικών χωρικών υδάτων από σκάφη του τουρκικού πολεμικού ναυτικού στην περιοχή του Αγαθονησίου, συνιστά κατάφωρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου. (ΣΩΩΩΩΠΑ!)
Είναι φανερό, ότι υπάρχουν δυνάμεις στην Τουρκία που δεν επιθυμούν την συνεννόηση (ΑΝΤΕ...) και τις σχέσεις καλής γειτονίας μεταξύ των δύο χωρών"!

Τι θέλει να μας πεί ο παχουλός ποιητής, είναι άγνωστο. 
Μήπως μόνοι τους πήγαν ΤΑΧΑ και άραξαν στο Αγαθονήσι, οι κυβερνήτες των Τουρκικών πυραυλακάτων; 
Πήραν άδεια από ...σκοτεινά κέντρα και δυνάμεις;

Αποτέλεσμα εικόνας για κοτζιάς

Και γιά πές μας Νικολάκη! Ποιές είναι οι άλλες "δυνάμεις" που "επιθυμούν - ΔΗΘΕΝ! - την συνεννόηση με την Ελλάδα";

Νίκο Κοτζιά, παράτα αμέσως τα ανούσια ΑΝΕΚΔΟΤΑ σου και σο-βα-ρέ-ψου!
Δεν είσαι πιά στον Περισσό, στο 'σπίτι του λαού', δίπλα-δίπλα με τον Χαρίλαο, αλλά (υποτίθεται...) είσαι ΥΠΕΞ και επιβάλλεται να υπερασπίζεσαι την Ελλάδα!

Με σθένος!

Όχι πάντως με ...γλυκανάλατες & χιλιοειπωμένες ανοησίες!
Οι Τούρκοι "κινδυνεύουν" να ...πεθάνουν απο τα γέλια με όσα λέτε...
Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!