Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

Τής ...ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ τό ανάγνωσμα! Έρχεται ο ...'A n d r o g y n o u s'!

ΕΛΕΟΣ! ΕΛΕΟΣ! ΕΛΕΟΣ! ΠΟΣΗ
ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΑΚΟΜΑ;

[Γράφει ο κ.Διόδωρος Ράμμος, Ιστορικός – Αρχαιολόγος (diodorosrammos@gmail.com) ]
Το Υπουργείο Παιδείας αποφάσισε να υλοποιηθεί σε όλα τα γυμνάσια της χώρας, η θεματική εβδομάδα με τίτλο «Σώμα και ταυτότητα», που διακρίνεται σε τρία μέρη, διατροφή και ποιότητα ζωής, πρόληψη εθισμού και εξαρτήσεων και έμφυλες ταυτότητες. 
Τί κρύβεται πίσω από τις έμφυλες ταυτότητες;
Η καμπαλιστική θεωρία του adam kadmon!
Αποτέλεσμα εικόνας για καμπαλα σημα

Με βάση την 'Καμπάλα' (קַבָּלָה Qabalah, εβραϊκός αποκρυφισμός) ο αρχετυπικός άνθρωπος, δηλαδή ο πρώτος και αυθεντικός άνθρωπος στην γή, τον οποίο οι καμπαλιστές ονομάζουν 'adamkadmon', ήταν άνδρας και γυναίκα μαζί (androgynous)! 

Αποτέλεσμα εικόνας για καμπαλα σημα

Μετά αλλοιώθηκε (!) και ξέπεσε (;)ο αρχικός αυτός άνθρωπος και δημιουργήθηκαν τα δύο διαφορετικά φύλα. 

Αποτέλεσμα εικόνας για καμπαλα σημα

Οι καμπαλιστές πιστεύουν, ότι για να επανέλθει ο άνθρωπος στο αρχικό του (;) μεγαλείο, πρέπει να γίνουμε ξανά ...ανδρόγυνοι, ο άνδρας να είναι και γυναίκα, όπως και η γυναίκα να είναι και άνδρας!

Σχετική εικόνα

Αυτή η παρανοϊκή θεωρία, είναι η αιτία που εδώ και δεκαετίες επιχειρείται ο έπαινος και η προβολή της ομοφυλοφιλίας. Οι καμπαλιστές έχουν το προνόμιο, να έχουν για αρχηγούς κάποιες οικογένειες πανίσχυρων τραπεζιτών και επιχειρηματιών (Rothschild, Soros), οι οποίοι χρηματοδοτούν, ή εκβιάζουν ακόμη και κυβερνήσεις, για να επιβάλλουν τα καμπαλιστικά πιστεύω τους.

Σχετική εικόνα
Νέοι και νέες, σε λίγα χρόνια δεν θα έχουμε το δικαίωμα να είμαστε μόνο άνδρες, ή μόνο γυναίκες. Οι καμπαλιστές ονειρεύονται να καταργήσουν τα φύλα και οι κυβερνήτες μας (ανεξαρτήτως κομμάτων) δεν έχουν το ΘΑΡΡΟΣ να αντισταθούν στους ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ αυτούς δικτάτορες!

Σχετική εικόνα

Εσείς μπορείτε μόνο να αντισταθείτε. 
Ερευνήστε τη σχέση του kadmonandrogynous με τις έμφυλες ταυτότητες. 
Αναζητήστε την αλήθεια και μη μασάτε το κουτόχορτο που σας ταΐζουν, οι ψευδοεπιστήμονες της εποχής μας!


Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

2 σχόλια:

  1. Εαν παρατηρήσετε το έκτρωμα του Μπαφομέτ, θα δείτε οτι εκτος απο μισός άντρας και μισός τράγος, εχει και γυναικείο στήθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ἀλήθεια, πόσοι γονεῖς μὲ παιδιὰ στὸ Γυμνάσιο ζητήσατε ἐξαίρεσι ἀπὸ τὴν θεμ(ε)τικὴ ἑβδομάδα;
    Ἄ, ξέχασα! Βλέπατε σαρβάϊβορ καὶ μάστερσεφ καὶ δὲν προλάβατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!