Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Η ΠΡΟΡΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΒΙΝΤΕΟ

 Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες προρρήσεις των ημερών μας που ειπώθηκε από τον γέροντα Ιωσήφ τον Βατοπεδινό. Και αυτό γιατί είναι μοναδική που εξηγεί πως θα ξεκινήσουν τα επίσημα γεγονότα του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου (ανεπίσημα ξεκίνησε στη Συρία το 2011) με αρχή τον ελληνοτουρκικό πόλεμο.
Το πολύ σημαντικό είναι ότι μας δίνει στοιχεία για τα γεγονότα που θα προηγηθούν μέσα στην Ελλάδα από μια πολιτειακή ανωμαλία η οποία θα φέρει χάος στη χώρα και αυτό ακριβώς θα εκμεταλλευτούν οι Τούρκοι και θα μας επιτεθούν.
Στο παρόν κείμενο θα βρείτε στοιχεία και πηγές από το ιστιολόγιο ΟΙΜΟΣ ΑΘΗΝΑ που αποκαλύπτουν την απόκρυψη μέρους της ομιλίας του γέροντα προκειμένου να μην γίνουν γνωστές φρικαλεότητες απο τούς λαθρομετανάστες που θα συμβούν κατά τη διάρκεια αυτής της πολιτειακής ανωμαλίας. Έχουμε όμως ήδη μιλήσει για τις φρικαλεότητες που έχει αναφέρει ο γέροντας ΕΔΩ σε άλλη χρονική στιγμή και αφορούν τους διάφορους αλλοδαπούς που είναι ήδη στη χώρα μας και οι οποίοι θα κινηθούν εναντίον των Ελλήνων. Το ίδιο έχει προρρήσει και ο γέροντας Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης και μάλιστα πολύ αναλυτικά ΕΔΩ.

Για το σχέδιο αστάθειας με τους λαθρομετανάστες δείτε ακόμη ΕΔΩ και ΕΔΩ  
Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας Νο1 ΕΔΩ και Νο2 ΕΔΩ αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών της ορθοδοξίας μας ΕΔΩ



Image result for ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ

Συνοπτικά ο γέροντας πρόρρησε με τη σειρά :
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ – ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ (ΔΗΜΟΣΙΟΙ) ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ (ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ) – ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ – ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ – ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ – ΈΝΑΡΞΗ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ

ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΕΚΕΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Οσο αργούμε να τους διώξουμε τόσο αυτοί θα καταστρέφουν τα παιδιά και την χώρα μας. Πραγματική πανούκλα!


Μέσα στα σχέδια των Τσιπροκαμμένων για την εκ νέου επικράτησή τους, είναι η αποβλάκωση του λαού και της νεολαίας, δια των ναρκωτικών – διότι έχουν κατανοήσει καλώς, ότι μόνο μαστουρωμένοι είναι δυνατόν να στηρίζουν προδότες κι εχθρούς του λαού! 
 

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ...ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ !!! ΤΕΡΜΑ, ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!

Αποτέλεσμα εικόνας για επισκεψη Τσίπρα στην Νέα Υόρκη Σεπτέμβριος 2018
ΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ;
ΕΝΑΣ ...ΚΝΙΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ
ΣΤΗΝ 'BANK OF AMERICA' ;;;;;;;;;;


Τις εντυπώσεις του από το ταξίδι στην Αμέρικα, «διέρρευσε» στα ΜΜΕ «ανώτατη κυβερνητική πηγή» (μάλλον ο Παππάς…) και όπως αναμενόταν, είναι θριαμβευτικές. Πάρτε μια γεύση:  

«Εξαιρετικά θετική και επιτυχής η παρουσία μας (!) ως προς τους στόχους που είχαμε θέσει. 
Η συνολική εικόνα της χώρας είναι εξαιρετικά αναβαθμισμένη (...) σε σύγκριση και με τις προηγούμενες επισκέψεις του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, ενώ επισήμανε ότι για πρώτη φορά τα τελευταία πολλά χρόνια, ακούγεται (;;;;;;) η Ελλάδα ως σημείο αναφοράς στην εισαγωγική ομιλία του Γ.Γ. του Ο.Η.Ε. μέσα στα πέντε μεγάλα θέματα, προς την κατεύθυνση της ειρήνης και της συνεργασίας (Συμφωνία των Πρεσπών). 

Σχετική εικόνα


ΑΠΟ ...ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΗΓΕΤΕΣ, τον είδε ΜΟΝΟ ο ...'Εβο Μοράλες της Βολιβίας! (Οι άλλοι καθόλου ΔΕΝ τον πλησιάζουν;)

ΘΑ ...ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΑΝΑΝ !

Αποτέλεσμα εικόνας για επισκεψη Τσίπρα στην Νέα Υόρκη Σεπτέμβριος 2018


Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Βολιβίας, Έβο Μοράλες, στην Νέα Υόρκη και συμφώνησαν, ότι είναι αναγκαίος ο συντονισμός ανάμεσα στις ...αριστερές και προοδευτικές δυνάμεις ανά τον κόσμο.
Αναφέρθηκαν στις μεγάλες προκλήσεις της περιόδου για το «στρατόπεδο» της ...Αριστεράς και των προοδευτικών δυνάμεων, συμφωνώντας ότι «η πυξίδα θα πρέπει πάντα να είναι η στήριξη των ασθενέστερων, των φτωχών, των εργαζομένων, της νεολαίας» και τονίζοντας ότι χρειάζεται συντονισμένη απάντηση απέναντι στις δυνάμεις του ρατσισμού και της ξενοφοβίας. (ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ! ΜΕ ΓΕΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΔΑΚΡΥΩΝ!)

O HXHΡΟΣ ΕΚΕΙ, Ο ...ΜΟΥΓΓΟΘΟΔΩΡΟΣ ΕΔΩ!


Εικονίδιο


Ο πρόεδρος των Σκοπίων, Γκιόργκι Ιβάνοφ, σε μια ύστατη προσπάθεια να σταματήσει την Συμφωνία των Πρεσπών και εις γνώση του, ότι αν υπάρξει η προβλεπόμενη συμμετοχή στο δημοψήφισμα και υπερισχύσει το «ναι» (που είναι σχεδόν σίγουρο…) η θέση του θα είναι επισφαλής και το πολιτικό του μέλλον εξαιρετικά δυσοίωνο, κάλεσε τους συμπατριώτες του από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ να μην ψηφίσουν στο δημοψήφισμα της Κυριακής, κάνοντας λόγο για «ιστορική αυτοκτονία»:

«Να χαίρεσαι για όσα σου συμβαίνουν» – Όλη η ουσία της ζωής σε ένα υπέροχο κείμενο του Ισοκράτη


Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Το μεγαλείο της ελληνικής φιλοσοφίας των προγόνων μας ! Απολαύστε το!

Να απεχθάνεσαι το αύθαδες γέλιο και να μη δέχεσαι θρασείς λόγους, γιατί το πρώτο χαρακτηρίζει τον ανόητο, ενώ το δεύτερο τον τρελό. Όσα είναι ντροπή να κάνεις, αυτά να θεωρείς ότι δεν είναι καλό ούτε να τα λες. Να συνηθίζεις τον εαυτό σου να μην είναι σκυθρωπός, αλλά σκεπτικός, γιατί το πρώτο θα σε κάνει να φαίνεσαι αυθάδης, ενώ το δεύτερο συνετός. Να πιστεύεις ότι σου ταιριάζουν η κοσμιότητα, η αιδώς, η δικαιοσύνη, η σωφροσύνη, καθώς όλα αυτά πρέπει να υπερισχύουν στον χαρακτήρα των νέων.

Γέμισε ο Κατσικάς Ιωαννίνων... Μαζική άφιξη προσφύγων από την Μυτιλήνη!


Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Οι εβραιοπροσκυνημένοι ελληνόφωνοι προδότες προσχωρούν με γρήγορους ρυθμούς στον εσκεμμένο εξισλαμισμό της Ελλάδας σύμφωνα με το σχέδιο COUDENHOVE-KALERGI (δείτε ΕΔΩ) προκειμένου να μας οδηγήσουν στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση (δείτε ΕΔΩ). Πρέπει όμως κάποιοι να τους πληροφορήσουν ότι ακριβώς αυτοί, οι λαθρομετανάστες, είναι αυτοί που θα τους  εξαφανίσουν όταν έρθει χρονικά η στιγμή (κοντεύει) που θα αιματοκυλίσουν τη χώρα όπως έχει προφητευτεί ΕΔΩ και ΕΔΩ. Γιατί σίγουρα αυτοί δεν θα έχουν που να κρυφτούν καθώς θα είναι το ‘’κόκκινο’’ πανί για κάθε Έλληνα…


Τις πρώτες μέρες λειτουργίας του θυμίζει και πάλι ο καταυλισμός του Κατσικά. Από το μεσημέρι του Σαββάτου ξεκίνησαν μαζικές αφίξεις προσφύγων και μεταναστών, οι οποίες μεταφέρονται από την Μυτιλήνη και κυρίως από την Μόρια όπου η κατάσταση είναι εφιαλτική. Σ’ αυτή την φάση μεταφέρονται στον Κατσικά 450 πρόσφυγες. Οι περισσότεροι αναχώρησαν στις επτά το πρωί από τον Πειραιά. Στο Κέντρο Υποδοχής του Κατσικά, το οποίο διαχειρίζονται πλέον Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, τοποθετήθηκαν νέοι προκατασκευασμένοι οικίσκοι για την φιλοξενία των προσφύγων.

Τα πρώτα λεωφορεία άρχισαν να φτάνουν στις τρεις το μεσημέρι. Η αποβίβαση έγινε εντός του καταυλισμού, όπου ακολούθησε η καταγραφή και στην συνέχεια πρόσφυγες και μετανάστες οδηγήθηκαν στους χώρους που θα διαμείνουν.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαβάσετε με ΠΡΟΣΟΧΗ, αυτήν την εικόνα; Μέ προσοχή! (ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ...)

Εικονίδιο
ΑΣ "ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ" ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ "ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ",
ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ...

ΣΟΒΑΡΟ! Η Ελλάδα αρνείται να δώσει ελληνική υπηκοότητα σε Βορειοηπειρώτες


Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Ο τουρκοεβραίος Axel Cipra και τα συνεταιράκια έχουν ξεπεράσει σε προδοσία όλους τους προδότες της ελληνικής ιστορίας ! Με διαφορά !

Σύμφωνα μέ ἐπιβεβαιωμένες πληροφορίες τῆς ΣΦΕΒΑ ἀπό τήν Κορυτσᾶ, τό τελευταῖο διάστημα, πολλοί ὁμογενεῖς πού ἔκαναν αἴτηση γιά χορήγηση ἑλληνικῆς ὑπηκοότητας λαμβάνουν ἀπορριπτική ἀπάντηση μέσω τοῦ….

ἐκεῖ προξενείου καί μάλιστα χωρίς νά ἐξηγεῖται ἐπαρκῶς καί τεκμηριωμένα, ὁ λόγος τῆς ἀπόρριψης. Οἱ περιπτώσεις αὐτές ἀνέρχονται σε ἀρκετές δεκάδες καί ἔχουν ἀνησυχήσει καί θορυβήσει τούς
Βορειοηπειρῶτες τῆς πόλης καθώς βλέπουν ὅτι τούς ἀπορρίπτεται τό δικαίωμα τοῦ Ἕλληνα πολίτη χωρίς ἐπαρκῆ αἰτιολογία τή στιγμή πού ἡ περιοχή, γενέτειρα μεγάλων εὐεργετῶν τοῦ Ἔθνους, ὑπέφερε τά πάνδεινα ἀπό τή δεκαετία τοῦ 1920 γιά νά ἀλλοιωθεῖ ἡ ἐθνική της συνείδηση. Ἡ ἀγανάκτησή τους γίνεται μεγαλύτερη μάλιστα ὅταν ἀκούγεται στήν Ἑλλάδα ὅτι θά χορηγηθεῖ μέ σύντομες διαδικασίες ὑπηκοότητα σέ μετανάστες πού εἰσήλθαν ἤ βρίσκονται παράνομα στη χώρα μας.

ΗΠΑ-ΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΒ Π Ο Τ Α Μ Η Σ: ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Ή ΚΑΚΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΧΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ...ΡΩΣΣΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ!


Εικονίδιο


Γράφει ο Αντίοχος

Τον πραγματικό λόγο για τον οποίο αποφάσισε να υπερψηφίσει (αυτός και το τσούρμο του…) την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, αποκάλυψε ο παλαιότερα… τσιπρο-καμμενοφάγος – νυν και αεί ΗΠΑνθρωπος, Στηβ Ποτάμης – Θεοδωράκης.


Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΜΕ ΣΗΜΙΤΗ

Αυτοί ΜΟΝΙΜΩΣ σ κ ο τ ώ ν ο ν τ α ι μεταξύ τους! Αλλά σε ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ ! ΝΙΣΑΦΙ !


Εικονίδιο

Το χάος και η ανομία που επικρατεί στα "hot spot" του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει η είδηση που έρχεται από την Μαλακάσα. 
Την ώρα που αριστεροί και νεοφιλελεύθεροι ερίζουν στα τηλεοπτικά παράθυρα για την κατάσταση που επικρατεί στην Μόρια και την ενδεχόμενη αποσυμφόρηση προς την ηπειρωτική Ελλάδα, νέα αιματηρά επεισόδια ξεσπούν μεταξύ διαφορετικών εθνικοτήτων λαθρομεταναστών στα ήδη γεμάτα "hot spot". 

Αποτέλεσμα εικόνας για λαθρομετανάστες σκοτώνονται μεταξύ τους

Ότι δεν κάνει το κράτος, το κάνει ο Θ Ε Ο Σ και ο καιρός!



rfkegyoo-725x400

Ότι δεν κάνει το κράτος, το κάνει φαίνεται ο Θεός και ο καιρός! 
Κατέρρευσε λόγω των θυελλωδών ανέμων ο μιναρές στο Ασλάν Τζαμί στα Γιάννενα!

Αποτέλεσμα εικόνας για τζαμι ασλαν πασα ιωαννινα

Οι θέσεις του (ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΝΤΟΣ υπό των Άγγλων) ΙΩΑΝΝΟΥ Καποδίστρια για την ελληνική παιδεία!

Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.

Ω, ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ !

ΑΡΑ ΓΕ, ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟΝ "Α Κ Ο Υ Σ Ε";

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται και κάμερα

Ο παπα Φώτης ο Λαυριώτης, ο δια Χριστόν σαλός, με το τριμμένο ράσο μπροστά στον "κουστουμαρισμένο" πρέσβη (πρό ετών) των ΗΠΑ κ. Νάϊλς... 

Μία μόνο αρετή υπάρχει, πού δεν μπορούν να μιμηθούν οι δαίμονες,



Μην παίρνεις θάρρος και νομίζης ότι λόγω της εγκρατείας σου θα σωθής από την πτώση. Κάποιος χωρίς να τρώγη τίποτε, έπεσε από τον ουρανό...

ΕΘΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, 29-9-2018

1943: Τμήμα τσάμηδων επιθεωρείται από Γερμανό αξιωματικό


 ΜΝΗΜΕΙΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ 49 ΠΡΟΚΡΙΤΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ ΑΠΟ ΤΣΑΜΗΔΕΣ, 29-9-1943


Παρατίθενται κατωτέρω οἱ σημαντικώτερες εἰδήσεις τῆς ἡμέρας, κατανεμημένες σὲ ἑνότητες καὶ ἀξιολογημένες μὲ χρωματικὴ διαφοροποίησι, γιὰ τὴν 29-9-2018
                             
                                                                                                                              «Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα»

ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΝΕΑ... (Τό ξερό μας το τσιπρο-κεφάλι!)


Σχετική εικόνα

24 ώρες πριν το δημοψήφισμα στα Σκόπια όπου αναμένεται να προσέλθουν 1,8 εκατομμύρια ψηφοφόροι για να "παραλάβουν" το δώρο της ελληνικής Κυβέρνησης, ακούγονται πολεμικές ιαχές σε ένα ανθελληνικό μανιφέστο -ρεπορτάζ του 'BBC'. 
Βρετανοί, Αλβανοί, Toύρκοι και Αμερικανοί τα "δίνουν όλα" για την επικράτηση του "ΝΑΙ" στο δημοψήφισμα. Αναφανδόν υπέρ του «ΝΑΙ» στην συμφωνία τάχτηκε και το μεγαλύτερο Αλβανικό κόμμα λέγοντας πως «οι πολίτες πρέπει να την ψηφίσουν»!

Σε ρεπορτάζ του βρετανικού καναλιού 'BBC' αναφέρεται απροκάλυπτα :

Με την ενεργοποίηση της Συμφωνίας των Πρεσπών, η Μακεδονία θα είναι έπειτα από αιώνες πάλι (;) «ενωμένη».

Αποτέλεσμα εικόνας για bbc news

Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ - ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Υπομονή Έλληνες. Γελάει καλά όποιος γελάει τελευταίος!



π.Διονύσιος Ταμπάκης

Από τις φωτισμένες γραμμές του μακαριστού Γέροντος Γαβριήλ,καθηγουμένου της Ι.Μ.Διονυσίου του Αγίου Όρους, ήδη από έτος 1959, φαίνεται πόσο προφητικά διέβλεψε ο Γέρων τα όσα συνέβηκαν προ καιρού με την κατάρευση του κομμουνισμού,αλλά και...
τα συμβαίνοντα στις ημέρες μας με την οικονομική κρίση, η οποία μαστίζει την καταρρέουσα καπιταλιστική Ευρώπη καθώς και την υπό πτώχευση Πατρίδα μας.

 
« ..Η απρόοπτος και συντομωτάτη καταστροφήν της «Βαβυλώνος» και της «Πόρνης της μεγάλης της καθημένης επί των υδάτων των πολλών... ...πρόδηλον καθίσταται ότι τόσον ο άπληστος καπιταλισμός, ο απομυζών πάσαν ικμάδα του εργαζομένου λαού, όσον και ο άθεος κομμουνισμός, ο κατατυραννών την ανθρωπότητα, δια της καλλιεργίας του μίσους και της πάλης των τάξεων, θέλουσι καταστραφεί εκ της μεταξύ των συγκρούσεως.

ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ-ΠΟΝΤΟΣ-ΜΙΚΡΑΣΙΑ

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης. Ποια είπαμε ότι είναι τα πιο χρήσιμα παιδιά της μασονίας;Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ!  Η μέρα που ξημερώνει θα είναι πολύ σημαδιακή για την πατρίδα μας. Αλλά και γι’ αυτούς που έπραξαν την προδοσία της Μακεδονίας μας. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ!


ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ  ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΗΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΜΑΣ....
ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ...
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΦΩΤΟ-ΑΡΘΡΟ ΚΟΛΑΦΟΣ ....


ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ!


Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Δώστε βάση στο σημείο που λέει για την προδοσία της Κύπρου. Αυτή τη στιγμή αυτό μαγειρεύεται (τυχαίο;) και μαντέψτε ποιος συμμετέχει πρώτος και καλύτερος με τη λύση που προτείνει η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι Αμερικανοί… ο τουρκοεβραίος Axel Cipra φυσικά!
 

Δημοσιοποιεί ο Γεωκών

«Οι πρώτοι που θα φαγωθούν μεταξύ τους θα είναι οι γερμανοί, 

ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΕΦΕΥΧΘΗ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ 

Και κράτη που πολύ τους αγάπησαν (τους γερμανούς ) πολύ θα τους μισήσουν, θα κτυπήσει η Γερμανία και οικονομικά τους φίλους της... 


Η αιτία της μεγάλης θλίψεως είναι οι τράπεζες . 

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, όταν θα ακούσετε ότι τα στενά που βγάζουν σε μεγάλη(;), απλά κλείνουν… ΕΤΟΙΜΑΣΘΕΙΤΕ ! 

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ...!! Έφηβοι από την Θράκη αγοράζουν με δικά τους χρήματα ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ και ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ την κεντρική Λεωφόρο που διέρχεται από τον Οικισμό τους στην Αλεξανδρούπολη...!!!

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Αυτή η χώρα δεν θα ξεμείνει ποτέ από την ‘’Ελληνική μαγιά’’ που είναι ικανή να την ξανακάνει, και να την ξανακάνει, και να την ξανακάνει μεγάλη ΜΕΓΑΛΗ!!! Δεν θα σας περάσει σιωνιστικά γίδια! Οι Έλληνες θα σπάσουν τις αλυσίδες και πάλι και θα μεγαλουργήσουν!
 

Πάνω από δέκα καινούργιες ελληνικές σημαίες στολίζουν τις κολώνες φωτισμού στον οικισμό του Απαλού του Δήμου Αλεξανδρούπολης. 

Το θέαμα, το οποίο μάλιστα αντικρύζουν οι επισκέπτες της πόλης ερχόμενοι από το αεροδρόμιο, είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό, όμως γίνεται ακόμη εντυπωσιακότερο, αν σκεφτεί κανείς ότι οι σημαίες αυτές έχουν τοποθετηθεί εκεί από τους έφηβους του οικισμού.




Μία ελληνική σημαία σε κάθε κολώνα φωτισμού θα μπορούσε να είναι μία πολύ σύντομη περιγραφή της κατάστασης που επικρατεί στον οικισμό του Απαλού του Δήμου Αλεξανδρούπολης.
Οι σημαίες μάλιστα είναι καινούργιες και καθόλου φθαρμένες, που σημαίνει ότι αναρτήθηκαν πολύ πρόσφατα ή πιο σωστά αντικατέστησαν τις παλαιότερες.