Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

Τέρμα τα δίφραγκα! - Ο «φιλάνθρωπος» Σόρος κλείνει την στρόφιγγα. Όχι άλλα δισεκατομμύρια για τα ευρωπαϊκά ιδρύματα Ανοικτής Κοινωνίας του Σόρος

 


Από τον Daniel Weinmann

Ο George Soros είναι ένας άνθρωπος με ...ευγενές όραμα: ένας κόσμος γεμάτος ανοιχτές και δημοκρατικές κοινωνίες. Βλέπει τον εαυτό του ως σωτήρα. «Κουβαλούσα μαζί μου ισχυρές μεσσιανικές φαντασιώσεις από την παιδική μου ηλικία, τις οποίες έπρεπε να ελέγξω ώστε να μην μου προκαλέσουν προβλήματα», έγραψε στο δοκίμιό του το 1991 με τίτλο «Underwriting Democracy» (Σ.τ.Μ. χμ... μήπως καλύτερα 'undermining democracy')
(https://www.georgesoros.com/wp-content/uploads/2017/10/underwriting_democracy-chap-1-2017_10_05.pdf). «Αλλά όταν είχα επιβληθεί στον κόσμο, ήθελα να επιδοθώ στις φαντασιώσεις μου όσο μπορούσα να το αντέξω οικονομικά».

Η ελίτ της Silicon Valley θέλει να χτίσει μια πόλη από το μηδέν




Το 2017, ο Michael Moritz, ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής επιχειρηματικών κεφαλαίων, έστειλε ένα σημείωμα σε έναν δυνητικό επενδυτή σχετικά με αυτό που περιέγραψε ως μια ασυνήθιστη ευκαιρία: μια ευκαιρία να επενδύσει στη δημιουργία μιας νέας πόλης στην Καλιφόρνια.

Η τοποθεσία ήταν σε μια γωνιά της περιοχής του κόλπου του Σαν Φρανσίσκο, όπου η γη ήταν φθηνή. Ο κ. Moritz και άλλοι είχαν όνειρα να μετατρέψουν δεκάδες χιλιάδες στρέμματα σε μια πολυσύχναστη μητρόπολη που θα μπορούσε να δημιουργήσει χιλιάδες θέσεις εργασίας και να είναι τόσο βατή όσο το Παρίσι ή το West Village στη Νέα Υόρκη.

Αγορά πολλών δισεκατομμυρίων δολλαρίων "κατευθυνόμενων ενεργειακών όπλων (DEW)", για στρατιωτική και "πολιτική χρήση" (;).

Χρησιμοποιήθηκαν κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα (DEW) στην Χαβάη;


Ένα σπίτι και ένα αυτοκίνητο που παρέμειναν ανέγγιχτα από τις πυρκαγιές του Μάουϊ, καθώς όλη γειτονιά γύρω του έχει γίνει στάχτη. Πώς εξηγείται, άρα γε;;;; 

Πηγή εικόνας: https://www.nytimes.com/live/2023/08/11/us/wildfires-maui-hawaii

30 ΑΥΓ 2023

Τα κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα (DEW) αποτελούν μια ακμάζουσα επιχείρηση 5,3 δισεκατομμυρίων δολλαρίων (2022), η οποία πρόκειται να αυξηθεί σε 12,9 δισεκατομμύρια δολλάρια έως το 2027.

Αυτή η στρατιωτική-βιομηχανική αγορά με γνώμονα το κέρδος κυριαρχείται από έξι «εργολάβους άμυνας», συμπεριλαμβανομένων των Raytheon, Northrup Grunman, BAE Systems (plc), Boeing, Lockheed Martin και L3Harris Technologies.

Σύμφωνα με τη Raytheon:

 "Η ανάπτυξη της τεχνολογίας κατευθυνόμενης ενέργειας (DE) χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της απειλής των drones". 

ΧΑΒΑΗ: Δείτε τα πράγματα που μυστηριωδώς ΔΕΝ ΚΑΗΚΑΝ στην καταστροφή στην Lahaina που θα έπρεπε να είχαν γίνει στάχτη αν πραγματικά ήταν μια φρικτή πυρκαγιά.



Υπάρχουν τόσες πολλές ερωτήσεις χωρίς ειλικρινείς απαντήσεις σχετικά με την καταστροφή της Lahaina στο Maui της Χαβάης, που ακόμη και άνθρωποι που συνήθως εμπιστεύονται την κυβέρνηση αρχίζουν να αναρωτιούνται τι πραγματικά συμβαίνει εδώ (https://twitter.com/WallStreetApes/status/1694436602364457056).

Πάρτε όλα τα πράγματα που δεν κάηκαν στο West Maui ως παράδειγμα. Γιατί φαινομενικά ό,τι ήταν σε μπλε χρώμα, συμπεριλαμβανομένων των σπιτιών, των αυτοκινήτων, των ομπρελλών και των ζαρντινιέρων, παρέμειναν αλώβητα, ενώ όλα τα άλλα χρώματα μετατράπηκαν σε γκρίζα τέφρα;

Η χαρά της Κοίμησης


Η Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου. Μικρογραφία χειρογράφου

Σήμερα γιορτάζουμε την Κοίμηση της Θεοτόκου, μια από τις πιο παράξενες γιορτές της Εκκλησίας. Είναι γιορτή της αποχώρησης. Γιορτή της δικής Της αναχώρησης και της δικής μας... ορφάνιας;

Οι προσευχές και οι ύμνοι της γιορτής μας καλούν να χαιρόμαστε τον θάνατο της Θεοτόκου. Αυτό είναι απολύτως κατανοητό: γνωρίζουμε ότι πηγαίνει στον Υιό και Θεό Της, ότι «ἐν τῇ Κοιμήσει τόν κόσμον οὐ κατέλιπε», ότι με τις δακρύβρεχτες προσευχές Της σκεπάζει όλη την Γη.

Πέρα από αυτό, όπως πολύ παραστατικά μας ενημερώνει το απόκρυφο, «η Παναγία δεν είναι στον ουρανό», επειδή περπατάει στην γη και σώζει τους αμαρτωλούς. Ακριβέστερα, η Υπεραγία Θεοτόκος είναι και στον ουρανό και στην γη. Η καρδιά Της χωράει όλο τον κόσμο, επειδή αγάπησε τον Θεό και τους ανθρώπους, επειδή συσταυρώθηκε εσωτερικά με τον Υιό Της και πάνω από αυτόν τον νοερό Σταυρό, ακολουθώντας τον Ιησού, άπλωσε τα χέρια Της για να αγκαλιάσει και τον ουρανό και τη γη.

Πρωτοπρ. Ἀθανασίου Μηνᾶ: Μήπως και ὁ Χριστός είναι... ρατσιστής;


Δέν εἴμαστε ρατσιστές, οὔτε ἔχουμε ξενοφοβία, ἀλλά μέ διάκριση καί ἀκακία, προνοοῦμε τά τοῦ οἴκου μας.


Τό “ΚΑΤΩ ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΕΣ” πού βλέπουμε κάποιες φορές γραμμένο στούς τοίχους, ἄν σημαίνει ἀδιαφορία, ἀκύρωση καί ἰσοπέδωση τῆς πίστεως καί παραδόσεως τῆς Μίας Ἁγίας Καθολικῆς καί Ἀποστολικῆς Ἐκκλησίας, τότε διαφωνοῦμε.

+Γέρων Γρηγόριος: «Θά δοῦμε ἀνθρώπους πνευματικούς νά πλανῶνται, νά πέφτουν. Μή μᾶς σκανδαλίζει αὐτό τό πρᾶγμα»


Αὐτό πού τονίζει ὁ ὅσιος Παΐσιος εἶναι ὅτι εἶναι δύσκολοι οἱ καιροί μας. Ὁ σατανᾶς θά κινηθεῖ «ὥστε πλανῆσαι, εἰ δυνατόν καί τούς ἐκλεκτούς».

Ο κρύος,ο ζεστός και ο χλιαρός

Θερινές σκέψεις για την θερμοκρασία της σωματοψυχής




«Κύριε μου…
συγχώρεσε και μένα τον αμαρτωλό,
όπου σε βαρύνω κάθε στιγμή» 
Στρατηγός Μακρυγιάννης



Ρίχνοντας κάποιες  ματιές στην  Βίβλο θα  συναντήσουμε  την κατάσταση της  θερμομετρικής πνευματικότητας, αυτό δηλαδή που θα μπορούσε να διαγνωστεί και ως   κατάσταση θερμοκρασίας  της σωματοψυχής.  Δεν ανιχνεύεται  με την συγκεκριμένη  ορολογία στα βιβλία της Καινής Διαθήκης,  ωστόσο φωτογραφίζεται έντονα σε ορισμένα  σημεία της. Στο κείμενο της Αποκάλυψης , παρουσιάζεται  ο Χριστός -ως ο Αμήν- δίνοντας εντολή στον Απόστολο Ιωάννη να γράψει απευθυνόμενος στον τοπικό άγγελο της -έβδομης και τελευταίας κατά σειρά επιστολών- Εκκλησίας της Λαοδικείας τα εξής : «Ξέρω καλά τα έργα σου: δεν είσαι ούτε κρύος ούτε ζεστός. Μακάρι να ήσουν κρύος ή ζεστός! Επειδή όμως δεν είσαι ούτε κρύος ούτε ζεστός αλλά χλιαρός, γι’ αυτό θα σε ξεράσω από το στόμα μου». 1

Υπάρχει μια μεγάλη μερίδα χριστιανών που έχουν φτιάξει μια εκκλησία στα μέτρα τους...



Υπάρχει μια μεγάλη μερίδα χριστιανών, που μάλλον αποτελεί την πλειοψηφία, οι οποίοι έχουν φτιάξει μια εκκλησία στα μέτρα τους σύμφωνα με τις επιθυμίες τους και την κοσμοθεωρία τους.

ΕΘΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, 30-8-2023


 <<Οσμή σκανδάλου στις ψηφιακές ταυτότητες...>>  και οι διευρυμένες ψηφιακές ταυτότητες που μπορούν να γίνουν.. εφιάλτης! Τι αποκαλυπτικά λέει ο δικηγόρος παρ΄Αρείω Πάγω, Δήμος Θανάσουλας, για τις ταυτότητες.

 

Παρατίθενται κατωτέρω οἱ σημαντικώτερες εἰδήσεις τῆς ἡμέρας, κατανεμημένες σὲ ἑνότητες καὶ ἀξιολογημένες μὲ χρωματικὴ διαφοροποίησι, γιὰ τὴν 30-8-2023

                                                               

                                                                                                                                 «Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα»

Η ΠΟΛΗ ΣΟΥ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΣ...



Ένας γεράκος καθόταν στον σταθμό ενός τραίνου και περνούσε την ώρα του καπνίζοντας και χαζεύοντας τους περαστικούς.

Κάποια μέρα επειδή είχε ευγενικό και προσιτό βλέμμα τον πλησιάζει ένας ταξειδιώτης και τον ρωτά...

ΠΡΑΣΙΝΑ...ΑΛΟΓΑ: ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΖΩΝΗ – 690.000 ΟΧΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ.

  Σχεδόν 700.000 οχήματα θα πρέπει να παραμείνουν εκτός χρήσης στο μέλλον - ή να πληρώνουν χρήματα για τις μετακινήσεις τους: Η βρετανική κυβέρνηση κηρύσσει την πρωτεύουσα περιβαλλοντική ζώνη.



Μια οδική πινακίδα σηματοδοτεί την αρχή της ζώνης εξαιρετικά χαμηλών εκπομπών (ULEZ). Συνοδευόμενη από έντονη κριτική από τη βρετανική συντηρητική κυβέρνηση, η ζώνη χαμηλών εκπομπών του Λονδίνου επεκτάθηκε σε ολόκληρη την περιοχή της πόλης.
Φωτογραφία: Frank Augstein/AP/dpa



Epoch Times, 29 Αυγούστου 2023

Σχεδόν 700.000 οχήματα θα πρέπει να παραμείνουν εκτός χρήσης στο μέλλον - ή να πληρώνουν χρήματα για τις μετακινήσεις τους: Η βρετανική κυβέρνηση κηρύσσει την πρωτεύουσα περιβαλλοντική ζώνη.

Συνοδευόμενη από έντονη κριτική από τη συντηρητική βρετανική κυβέρνηση, η ζώνη χαμηλών εκπομπών του Λονδίνου επεκτάθηκε, την Τρίτη, σε ολόκληρη την πόλη. Ο δήμαρχος Sadiq Khan υπερασπίστηκε τις ενέργειές του. Όχι μόνο οι άνθρωποι στο κέντρο της πόλης, αλλά όλοι οι Λονδρέζοι έχουν δικαίωμα σε καθαρό αέρα, δήλωσε ο πολιτικός του σοσιαλδημοκρατικού Εργατικού Κόμματος στο BBC.

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ (;;;;;;;;;;;...) - Το Χόλλυγουντ προέβλεψε τη μοίρα μας στην ταινία του 1981


Μια σκηνή από την ταινία του 1981 'My Dinner with Andre' αποκάλυψε την μελλοντική ανθρώπινη κατάστασή μας κάτω από ένα επερχόμενο σύστημα θηρίων, με όρους που όλοι θα μπορούσαν να καταλάβουν.

Σε αυτή την ταινία, ένας από τους χαρακτήρες παρέχει μια ανατριχιαστική προοπτική για τον κόσμο από την πλεονεκτική του θέση το 1981 και πού τον είδε αυτός να οδεύει. Όπως αποδεικνύεται, μπορούμε να πούμε με σιγουριά, 42 χρόνια αργότερα, ότι όποιος έγραψε αυτό το σενάριο ήταν εύστοχος. Είναι τόσο ακριβές, στην πραγματικότητα, που κάποιος θα πρέπει να αναρωτηθεί αν η CIA τροφοδότησε αυτό το μέρος του σεναρίου στο Χόλλυγουντ.

ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: ΤΟ 2023 ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1ο ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ

Δημοσιεύθηκε στις 28 Αυγούστου 2023

Από τον Martin Armstrong

Η Τριμερής Επιτροπή είναι μια ιδιωτική ομάδα ελίτ που σχηματίστηκε το 1973 από τον David Rockefeller για να συζητήσει τον έλεγχο της Ευρώπης, της Βόρειας Αμερικής και της περιοχής Ασίας-Ειρηνικού. Η ιδιότητα μέλους είναι μόνο με πρόσκληση και οι συναντήσεις τους καλύπτονται από μυστικότητα. Οι Takeshi Niinami, Meghan O'Sullivan και Axel Weber είναι οι τρεις πρόεδροι του οργανισμού. Αν και τα μέλη αυτής της οργάνωσης δεν είναι γνωστά ονόματα, είναι πολύ ισχυροί υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων - η ελίτ που διορίζεται από το δολλάριο.

ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ: Τα σχολεία της Αυστρίας κατηχούνται στον πόλεμο και την πορεία του ΝΑΤΟ



6 Αυγούστου 2023


Χρόνος ανάγνωσης: 1,9 λεπτά


Η κοινωνική στρατιωτικοποίηση συνεχίζει να προοδεύει. Στο μέλλον, το Υπουργείο Άμυνας θα έχει λόγο στα σχολικά βιβλία για τα σχολεία της Αυστρίας. Συζητείται, μάλιστα, και οι στρατιώτες ως δάσκαλοι.

Το Υπουργείο Παιδείας θα συνεργαστεί με το Υπουργείο Άμυνας από την επόμενη σχολική χρονιά. Λόγω του πολέμου στην Ουκρανία και των «άλλων κρίσεων», είναι σημαντικό να αντιμετωπιστούν αυτά τα ζητήματα. Αυτό γίνεται από κοινού με το Υπουργείο Άμυνας.

Η νέα ατζέντα του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του ελβετικού Καντονιού του Τιτσίνο (*) προωθεί την «ρευστότητα των φύλων». ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ & ΓΟΝΕΙΣ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ - Οι πόλεις του Λουγκάνο και του Λοκάρνο ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΝΕΙΜΟΥΝ τη «ΣΧΟΛΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΟ» στους μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

Πηγή εικόνας: https://www.redbubble.com/shop/leave+the+kids+alone

Την περασμένη εβδομάδα, αναφερθήκαμε στη σχολική ατζέντα 2023-2024 που παρουσίασε το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού (DECS) του ελβετικού καντονιού του Τιτσίνο (https://transition-news.org/gender-ideologie-offiziell-an-tessiner-schulen-angekommen). Η ημερήσια διάταξη πρέπει να διανεμηθεί στους μαθητές της πέμπτης τάξης και στους μαθητές γυμνασίου. Δύο σελίδες της έκδοσης ασχολούνται με το θέμα της «ταυτότητας φύλου» και προκάλεσαν έντονη κριτική.

Το νεαρό κίνημα HelvEthica, το οποίο κατάφερε να εξασφαλίσει δύο έδρες στο Μεγάλο Συμβούλιο στις εκλογές των καντονιών τον Απρίλιο, ανέφερε σε δήλωσή του (https://www.tio.ch/rubriche/ospite/1690120/genere-helvethica-ticino-agenda-identita):

«Με το πρόσχημα της συμπερίληψης, της καταπολέμησης του εκφοβισμού και των διακρίσεων και της προστασίας των μειονοτήτων, τα παιδιά διδάσκονται την ιδεολογία ότι το αρσενικό ή το θηλυκό είναι ένα εσωτερικό συναίσθημα ή αντίληψη».

Τότε Ενάντιοι των ψηφιακών ταυτοτήτων – Σήμερα Υπέρμαχοι των θανατηφόρων εμβολίων. Αναμένουμε και την στάση τους για τις ταυτότητες


Για να ακούσωμε τον ξάδελφο του Τσιόδρα “ΑΓΙΟ” Μεσογαίας Νικόλαο για τις νέες Ταυτότητες.
Στο συνημμένο και ο “ΑΓΙΟΣ” Πειραιώς Σεραφείμ επίσης κατά των νέων Ταυτοτήτων.
Άλλα έλεγαν τότε οι δεσποτάδες και άλλα σήμερα. Πότε μας έλεγαν τελικά την αλήθεια;
Τότε ή σήμερα; Ας μην εμπιστευόμαστε τους δεσποτάδες λοιπόν.
Θυμόμαστε τις δηλώσεις τους και με τα εμβόλια. Ναι, μας εγγυούνταν η “Ιερά” Σύνοδος την αποτελεσματικότητα, τάχα θα έσωζαν ζωές και σήμερα έχουμε σωρεία θανάτων.
Οι δεσποτάδες ενεργούν σαν το κρυφό και μακρύ χέρι της κυβέρνησης

Σταμάτης Κ.

ΕΘΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, 29-8-2023


 Γιώργος Αϋφαντής: Πώς μπορούν οι πολίτες να προασπίσουν το εθνικό συμφέρον...

 

 

Παρατίθενται κατωτέρω οἱ σημαντικώτερες εἰδήσεις τῆς ἡμέρας, κατανεμημένες σὲ ἑνότητες καὶ ἀξιολογημένες μὲ χρωματικὴ διαφοροποίησι, γιὰ τὴν 29-8-2023

                                                               

                                                                                                                                 «Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα»

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ, ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: Διά θαυμάτων ἔζησε καί ζεῖ ἡ Ἑλλάς, καί διά θαυμάτων θά ζήσῃ ἐς ἀεί.


[Διά θαυμάτων ἔζησε καί ζεῖ ἡ Ἑλλάς, καί διά θαυμάτων θά ζήσῃ ἐς ἀεί. ΙΩΑΝΝΗΣ Α. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ]



Μάϊος τοῦ 1827.

Μετά ἀπό μία ἐργώδη ὑπέρ τῶν Ἑλληνικῶν συμφερόντων πενταετία στήν Εὐρώπη, ὁ Ἕλλην ὑπουργός τοῦ Τσάρου, ὁ εὐφυής διπλωμάτης καί πολιτικός, ἐπιστρέφει στήν Πετρούπολη.

Σχεδόν ταυτόχρονα, φθάνουν στήν ρωσσική πρωτεύουσα καί οἱ πρῶτες πληροφορίες γιά τήν ἐκλογή του ὡς Κυβερνήτη τῆς Ἑλλάδος.

Ὑπακούοντας στήν κλήση τοῦ Ἔθνους, μέ αὐταπάρνηση καί ἀποφασιστικότητα, ὁ Ἰωάννης Καποδίστριας εἶχε ἐπιλέξει νά ἀφιερωθεῖ στήν ψυχορραγοῦσα Πατρίδα. Νά ἀνασυντάξει τίς Δυνάμεις τοῦ Ἔθνους. Νά ἀλλάξει τήν Ζωή τῆς Χώρας, καί μαζί Της, τόν ῥοῦν τῆς Ἱστορίας.

Τὴ Μεγάλη Παρασκευή, οἱ ἄνθρωποι σταυρώνουν τὸν Θεό. Σήμερα οἱ ἄνθρωποι θανατώνουν τὸν μέγιστο ὅλων τῶν ἀνθρώπων


"Σήμερα εἶναι μιά μικρή Μεγάλη Παρασκευή, μιά δεύτερη Μεγάλη Παρασκευή. Τή Μεγάλη Παρασκευή, οἱ ἄνθρωποι θανατώνουν τόν Θεό, σταυρώνουν τόν Θεό. Στή σημερινή ἁγία μεγάλη γιορτή, οἱ ἄνθρωποι θανατώνουν τόν μέγιστο ὅλων τῶν ἀνθρώπων. Αὐτός εἶναι ὁ λόγος πού σήμερα εἶναι μιά μικρή Μεγάλη Παρασκευή.

*Το ωραιότερο πράγμα στη Γη…*


Ένας καλλιτέχνης ήθελε να βρει και να ζωγραφίσει το ωραιότερο πράγμα στην Γη.

Η ΑΝΑΓΚΗ για ΑΛΗΘΕΙΑ



Είναι απαραίτητο να επαναλαμβάνουμε την αλήθεια ξανά και ξανά,

γιατί το λάθος κηρύσσεται ξανά και ξανά γύρω μας,

και μάλιστα, όχι από μεμονωμένα άτομα,

αλλά από τις μάζες.

Στις εφημερίδες και τις εγκυκλοπαίδειες,

στα σχολεία και τα πανεπιστήμια,

παντού το λάθος βρίσκεται στην κορυφή

και νοιώθει άνετο
στην αίσθηση της πλειοψηφίας
που είναι με το μέρος του.

Δασικές πυρκαγιές στην Ελλάδα: προπαγάνδα (υπέρ της κλιματικής αλλαγής) στα ελβετικά ΜΜΕ


Πηγή εικόνας: https://www.facebook.com/srfnews/photos/a.322215267893461/3072869199494707/?type=3

Στα ελβετικά ΜΜΕ, οι καταστροφικές δασικές πυρκαγιές στην Ελλάδα αποδίδονται στην κλιματική αλλαγή. Τα μέσα ενημέρωσης υποδηλώνουν ακόμη ότι οι τουρίστες που πετούν με αεροπλάνο στη Ρόδο, για παράδειγμα, είναι εν μέρει υπεύθυνοι για την καταστροφή.

Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ: Τα «ΕΜΒΟΛΙΑ» mRNA με ΑΕΡΟΖΟΛ θα ριζοσπαστικοποιήσουν τον τρόπο με τον οποίο εμβολιάζονται οι άνθρωποι στο ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ - Ερευνητές δημιουργούν ΑΕΡΟΖΟΛ ΕΜΒΟΛΙΟ COVID. Τι θα μπορούσε ενδεχομένως να πάει στραβά;




Οι σατανικές ελίτ βιάζονται να επιτύχουν τους στόχους τους για μείωση του πληθυσμού.

Ετοιμαστείτε για "ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ" με Βιοόπλα Νανοσωματιδίων mRNA ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΑΣ Ή ΤΗΝ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΣΑΣ...

Προβλήματα με τους πιλότους. Φαίνεται ότι επιχειρούν να κρύψουν τους τραυματισμούς από το εμβόλιο Covid με άλλα ιατρικά προβλήματα για να μας μπερδέψουν

 


Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να αρνηθείτε να πετάξετε σε μικρά αεροπλάνα χωρίς συγκυβερνήτη.

ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΥΣΑ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ άνθρωποι ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ και ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ


 

Τα τελευταία δύο χρόνια, υπήρξε έντονη υπερβάλλουσα θνησιμότητα.

Παραδόξως, οι δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι που πέθαναν περισσότερο από το αναμενόμενο δεν αποτελούν θέμα στα μέσα ενημέρωσης και την πολιτική.

Ο φιλόσοφος Michael Andrick έθεσε πρόσφατα το ερώτημα στην Berliner Zeitung (https://www.berliner-zeitung.de/politik-gesellschaft/uebersterblichkeit-2022-staerker-gestiegen-als-im-vorjahr-hat-jemand-eine-idee-li.353301).

Γιατί δεν υπήρχε στατιστικά σχετική υπερβάλλουσα θνησιμότητα στη Γερμανία το 2020, παρ' όλο που η πανδημία του κορωνοϊού αναφέρθηκε τόσο δραματικά; Γιατί όμως οι θάνατοι σε αυτή τη χώρα αυξήθηκαν πάνω από τις στατιστικά αναμενόμενες τιμές από τον Απρίλιο του 2021 και μετά; Τι συνέβη από τον Απρίλιο του 2021 που δεν συνέβη πριν; Έχει κανείς ιδέες;

«UnMasked 2030» - το ντοκυμαντέρ

 

Πηγή εικόνας: https://www.bitchute.com/hashtag/2030documentary/

Η δίωρη ταινία ανώνυμης παραγωγής πραγματεύεται τα γεγονότα των τελευταίων ετών, αποκαλύπτει συνδέσεις και ρίχνει μια ματιά στο μέλλον μας μετά τον Covid-19.

Διεκρινίσεις στην αρχή της σχολικής χρονιάς σχετικά με αμφισβητήσιμους όρους από προ-ψυχολογικούς χρόνους! - Η «ΕΥΦΥΪΑ» και το «ΤΑΛΕΝΤΟ» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΥΤΑ Ή ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ και επομένως μπορούν να ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΘΟΥΝ


Πηγή εικόνας: https://www.hill.gr/el/nea-hill/404-kali-arxi

Εισαγωγή  

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, οι ενδιαφερόμενοι γονείς θα πρέπει επειγόντως να ενημερωθούν για τη βιωματική γνώση της παιδαγωγικής-ψυχολογικής δραστηριότητας και έρευνας. Λόγω έλλειψης εκπαίδευσης, πολλοί από αυτούς φοβούνται ότι τα παιδιά τους δεν θα έχουν την απαραίτητη νοημοσύνη και το ταλέντο για να περάσουν με επιτυχία το σχολικό έτος.

Ωστόσο, η νοημοσύνη και η ικανότητα δεν είναι ούτε έμφυτες ούτε κληρονομικές, όπως ορισμένοι ειδικοί από τους προ-ψυχολογικούς χρόνους μεταφέρουν στους γονείς. Ως εκ τούτου, μπορούν να καλλιεργηθούν ανά πάσα στιγμή.

Η αποπομπή του Οικουμενικού Πατριάρχη Μάξιμου Ε’, σύμφωνα με τα έγγραφα της CIA


Του Matthew Namee | Orthodoxhistory.org

Ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος τελείωσε το 1945, και αμέσως οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Σοβιετική Ένωση ξεκίνησαν τη διαμάχη για την ηγεσία του μεταπολεμικού κόσμου.

Οι Σοβιετικοί επιβλήθηκαν σε όσες χώρες βρίσκονταν υπό την σφαίρα επιρροής τους, ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες υιοθέτησαν το δόγμα του Τρούμαν, μια εξωτερική πολιτική βασισμένη στον περιορισμό του Κομμουνισμού ανά το παγκόσμιο.

Η Ορθοδοξία μετατράπηκε σε ένα από τα πολλά παράπλευρα μέτωπα του Ψυχρού Πολέμου.

ΕΘΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, 28-8-2023 (καθημερινές τεχνικές δυσκολίες στο ανέβασμα του δελτίου)


Έκλημα κατά των δασών με σφραγίδα Μητσοτάκη

 

Παρατίθενται κατωτέρω οἱ σημαντικώτερες εἰδήσεις τῆς ἡμέρας, κατανεμημένες σὲ ἑνότητες καὶ ἀξιολογημένες μὲ χρωματικὴ διαφοροποίησι, γιὰ τὴν 28-8-2023

                                                              

                                                                                                                                 «Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα»

Όταν η Αλβανία απαγόρευσε τις θρησκείες και ξύρισε τους Ιερείς

 


Το διάταγμα 4336 – 13/11/1967 του Χότζα, που έκλεισε τις εκκλησίες και ξύρισε τους ιερείς.

​Κατά το έτος 1967, οι αντιθρησκευτικές πρωτοβουλίες του Κόμματος Εργασίας Αλβανίας κορυφώνονται με υποστήριξη κυρίως από τις επιτροπές και τις οργανώσεις του Κόμματος.

Σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα δόθηκε το οριστικό χτύπημα σε όλες τις θρησκευτικές εστίες της χώρας. Ωστόσο, εξαιρέθηκαν μερικά κτίσματα ιστορικής και αρχιτεκτονικής αξίας. Λουκέτο μπήκε σε 2035 θρησκευτικά ιδρύματα (740 τζαμιά, 608 ορθόδοξες εκκλησίες και μοναστήρια, 157 ρωμαιοκαθολικές εκκλησίες και μοναστήρια και 530 τεκέδες).

Χιλιάδες Ορθόδοξοι εξοντώθηκαν και εκατοντάδες Ναοί καταστράφηκαν στη μαρτυρική Μικρά Ασία

 


Ιερέας Ηλίας Μάκος

Γράφει ο π. Ηλίας Μάκος στην Romfea.gr

«Αχ! Πάει... Χάσαμε τη Μικρασία...». Με αυτή τη φράση στο στόμα ξεψύχησε πριν κάποια χρόνια υπέργηρος Μικρασιάτης πρόσφυγας στη Ν. Σελεύκεια Θεσπρωτίας.

Έως ότου έκλεισε τα μάτια του δεν μπορούσε να ξεχάσει τ΄ άγια χώματα. Το πατρικό σπίτι. Του άη Χαρίτωνα τ' αχνάρια. Τ' άη Αμφιλοχίου τα θάματα.

Και ποτέ ο λόγος του δεν αποσωνόταν, γιατί ο κόμπος της θύμησης έσφιγγε το λαιμό του και τα δάκρυα πλημμύριζαν τα μάτια του.

Χτύπα και θα σου ανοίξουν

Η ιστορία που ακολουθεί είναι πραγματική και συνέβη λίγα χρόνια πριν. Για ευνόητους λόγους οι ήρωες δεν αναφέρονται με τα πραγματικά τους ονόματα.

Ἕνα θαῦμα στό μικροσκόπιο



Ένα πρωτοφανές θαῦμα τῆς Θεοτόκου ἀναστάτωσε τόν θρησκευτικό κόσμο στή Γαλλία: Ὁ Μπασάμ Ἀσσάφ εἶναι ὑπηρέτης ἑνός ὀρθόδοξου Σύρου στό Παρίσι, τοῦ Μιχαήλ Μερέζ.

Στίς 12 Αὐγούστου 1988 ὁ Μερέζ ἀπουσίαζε καί τηλεφώνησε στόν Ἀσσάφ νά κάνει τίς ἀπαραίτητες προετοιμασίες γιά τήν ἑορτή τῆς Κοιμήσεως. Ὁ πλούσιος ἐπιχειρηματίας ἔχει μέσα στό σπίτι του ἕνα μικρό ἐκκλησάκι. Μέσα σ’ αὐτό ὁ πιστός ὑπηρέτης ἔκαψε θυμίαμα, ἄναψε ἀκοίμητη κανδήλα καί πρόσφερε ἄνθη στή Θεοτόκο, τῆς ὁποίας ὑπάρχουν ἐκεῖ πολλές εἰκόνες. Ὕστερα προσευχήθηκε στήν Παναγία γιά τήν οἰκογένειά του πού μένει στή Συρία, καί γιά τόν κύριό του πού τόν ἀγαπᾶ σάν πατέρα.

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

Οι μεταναστευτικές ταραχές στη Γαλλία, εξαπλώνονται: τώρα σειρά έχουν η Ελβετία και η Γερμανία!

 

(Εδώ έρχεται η διαφορετικότητα - Έτοιμοι να εμπλουτιστείτε πολιτιστικά;)

Οι άγριες μεταναστευτικές ταραχές που λαμβάνουν χώρα για περισσότερες από πέντε ημέρες στο εσωτερικό της Γαλλίας, έχουν αρχίσει να εξαπλώνονται. Στη Ζυρίχη της Ελβετίας, μια ατμομηχανή επιβατικού τρένου πυρπολήθηκε (βίντεο παρακάτω) και στο GieBen της Γερμανίας, ταραχοποιοί χτύπησαν το Φεστιβάλ της Ερυθραίας (βίντεο παρακάτω).

Σκοτείνιασμα του ήλιου: Η ΕΕ στηρίζει τα σχέδια του Μπιλ Γκέητς






Ο εφευρέτης του mRNA Δρ. ROBERT MALONE, ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ το κοινό για την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ των «ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ» ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ



του Frank Bergman

25 Αυγούστου 2023



Ο παγκοσμίου φήμης επιστήμονας εμβολίων Δρ Robert Malone εξέδωσε προειδοποίηση προς το κοινό σχετικά με την αναμενόμενη επιστροφή των λόκνταουν Covid, των εντολών και άλλων περιορισμών που σχετίζονται με την πανδημία.

Ο Malone, ο εφευρέτης της τεχνολογίας mRNA πίσω από τα εμβόλια Covid, απάντησε στις ανησυχίες των Αμερικανών ότι οι περιορισμοί της πανδημίας επιστρέφουν.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΚΩΝ ΕΙΝΑΙ «ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ» και προέτρεψε το κοινό να μην πέσει πέσει στην παγίδα της εκστρατείας του «πορνό φόβου» όπως ξεδιπλώνεται από τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης (https://slaynews.com/news/corporate-media-promotes-new-eris-covid-variant-pushes-americans-mask-up/).

Ο ερευνητής επιστήμονας παρομοιάζει την εκστρατεία των μέσων ενημέρωσης με τις ΤΑΚΤΙΚΕΣ που χρησιμοποιούνται για την ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΒΩΝ ΠΕΡΙ «ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ» (https://slaynews.com/news/corporate-media-calls-blackouts-solve-climate-change/).

Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος προέστη του Μ. Εσπερινού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου σε Παπικό ναό



22 Αυγ 2022​​​​​​​


«Οι δύο αδελφές εκκλησίες μας – η Ρωμαιοκαθολική και η Ορθόδοξη – συνδέονται άρρηκτα με την αφοσίωσή μας και τη λατρεία/σεβασμό μας προς την Θεοτόκο» (Πατριάρχης Βαρθολομαίος, Παπικός ναός Santa Maria Τραπεζούντας)


Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Σε νέο πνευματικό σκοτάδι βυθίζει την Ορθόδοξη Εκκλησία ο Οικουμενικός Πατριάρχης, προσβάλλοντας τόσο την ορθή Πίστη, όσο και το πρόσωπο της Παναγίας.

«Είναι δυνατόν να αμφισβητούμε ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ;» Ιστορίες επιλεγμένες από τη ζωή της γιαγιάς


Συχνά οι άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί δεν εισακούονται οι προσευχές μας, γιατί δε συμβαίνει ένα θαύμα. Απλές ιστορίες ζωής είναι δυνατόν να βοηθήσουν κάποιον να δει και να διαπιστώσει ότι το έλεος του Θεού, η μεσολάβηση της Υπεραγίας Θεοτόκου είναι πάντα δίπλα μας. Ανάμεσα σε περιστατικά παιδικά, κάπως αστεία ή ανόητα, υπάρχουν και σοβαρότερα: για παράδειγμα, έπειτα από προσευχή στην Υπεραγία Θεοτόκο, μια γυναίκα σαράντα ετών έγινε για πρώτη φορά μητέρα.