Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Καθηγητής Κώστας Γρίβας - Δεχόμεθα μία ολοκληρωτική επίθεση Κ Α Ι από την Τουρκία Κ Α Ι από την... Ε.Ε. Κ Α Ι από την εγχώρια 5η Φάλαγγα !!! Οδηγούμεθα σε Γενοκτονία και η χώρα μας σε διαμελισμό !!! Από το 51:35 μέχρι το 1:16:20 τού ηχητικού !

Θανάσιμος ο εθνικός κίνδυνος ΚΑΙ για την Μητροπολιτική Ελλάδα ΚΑΙ για την Κύπρο μας...


ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΣ: ΛΑΘΕΜΕΝΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ | ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

'ΣΤΟΠ' της Ρωσίας στίς εξαγωγές ΣΙΤΗΡΩΝ!



Η Ρωσία είναι ο μεγαλύτερος εξαγωγέας σιταριού στον κόσμο.

Μετά την Ρουμανία που αποφάσισε να απαγορεύσει με στρατιωτικό διάταγμα την εξαγωγή σιτηρών σε χώρες εκτός ΕΕ, προκαλώντας την αντίδραση… Βορίδη, 
έρχεται τώρα η Ρωσία, με ανακοίνωση του υπουργείου Γεωργίας της στις 26 Απριλίου, να ανακοινώσει αναστολή εξαγωγών στα σιτηρά της έως την 1η Ιουλίου, παρακάμπτοντας τις προειδοποιήσεις διεθνών οργανισμών για το θέμα.

Ναί, ἐν τάξει, οἱ ἴδιοι ΠΑΝΤΑ πρωταγωνιστές, π ά ν τ α ! Καί μετά, τί;



Ὁ Τσιόδρας τοῦ Κούλη, τοῦ Κικίλια καί τοῦ Κοντοζαμάνη
Ἀλλά καί ὁ Τσιόδρας τοῦ Ἀβρααμόπουλου καί τοῦ Ἄδωνάϊ.
Ὁ Τσιόδρας πού ἄφησε,ὅπως λέγεται,μία πολλά ὑποσχομένη καρριέρα στό Ἀμέρικα καί μᾶς ἦρθε στήν Ἑλλάδα γιά νά ...προσφέρῃ...



ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΜΒΑ Σούρλα!!! ("Είναι πολλά τά λεφτά Άρη"!....)


Πηγή : https://ethernews.com/d

Απόπειρα δωροδοκίας από φαρμακευτική εταιρεία αποκάλυψε ότι είχε δεχθεί ο πρώην υπουργός Υγείας επί κυβερνήσεως Κων.Μητσοτάκη, Γιώργος Σούρλας, καθώς την περίοδο που ήταν υπ. Υγείας, του πρότεινε το ποσό των 500.000.000 δραχμών (!!!) ώστε να προχωρήσει τήν εισαγωγή εμβολίων στην αγορά και μάλιστα, τελευταίας γενιάς.

Α υ τ ο κ α τ α σ τ ρ ο φ ι κ ή ελληνική, δήθεν στρατηγική, τύπου “ερίφιο εμπριμέ” στα ελικόπτερα…(Αταίριαστες και ΚΟΣΤΟΒΟΡΕΣ λ ά θ ο ς επιλογές!)


Το «κέϊς στάντι» που θα παρουσιάσουμε εν συντομία είναι τα ελικόπτερα γενικής χρήσης. Ελικόπτερα μεσαίων διαστάσεων και βάρους, που χρησιμοποιούνται σε πολλές εκδόσεις, με ποικίλο εξοπλισμό, για μία σειρά ρόλων, από τη μεταφορά στρατευμάτων, μέχρι τις αεροδιακομιδές. (ΣΗΜΕΙΩΣΗ DP: Επιμέρους σημεία ενστάσεων μπορεί να υπάρχουν, ο λόγος της αναδημοσίευσης είναι το κατά τη γνώμη μας ορθότατο κεντρικό επιχείρημα του ενδιαφέροντος άρθρου που ακολουθεί).


Του Νικόλα Δημητριάδη
ΠΗΓΗ: ΑΡΔΗΝ-ΡΗΞΗ
Τον χειμώνα που μας πέρασε, η τουρκική βιομηχανία παρέδωσε το πρώτο από τα 109 ελικόπτερα τύπου 'Μπλκ Χωκ', της αμερικανικής εταιρείας Σικόρσκι, που κατασκευάζονται κατόπιν αδείας στη γείτονα. 
Τα ελικόπτερα προορίζονται για τον Τουρκικό Στρατό, την Αεροπορία, αλλά και την Υπηρεσία Δασών. 
Στην κατασκευή τους εμπλέκονται μια σειρά εταιρειών με μικρό, ή μεγάλο υποκατασκευαστικό έργο.

Η τοπική κοινότης Καρπενησίου Α Ν Τ Ι Δ Ρ Α στήν δημιουργία δομής μεταναστών μέσα στήν πόλη!....

Καρπενήσι: Η πόλη που ανάβουν τζάκια τον Αύγουστο UP'ο ψηλά - ΒΙΝΤΕΟ

ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ! Αυτοί είναι οι δύο αστυνομικοί, που έβαλαν το 'Χριστός Ανέστη' στο μεγάφωνο του περιπολικού! – Ε Υ Γ Ε άξια παλληκάρια !!! Ο Θεός μαζί σας!


Μπήκαμε σε περιπολικό και καταγράψαμε όσα συμβαίνουν τη νύχτα ...

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΓΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ!

'Viral' έγιναν μέσα σε λίγες ώρες, οι αστυνομικοί Κωνσταντίνος Χαντζηνικολάου και Γιώργος Καράκελλες με το περιπολικό της υπηρεσίας, όταν το μήνυμα «Μένουμε σπίτι» έδωσε τήν θέση 
του στο «Χριστός Ανέστη» στο μεγάφωνο του αστυνομικού οχήματος.


ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ 'ΒΙΝΤΕΟ' ΚΑΤΩΤΕΡΩ !

Επιστολές της Πανελληνίου Ενώσεως Θεολόγων (ΠΕΘ) πρός τόν Αρχιεπίσκοπο και την Υπουργό "Παιδείας"......

New study links hearing loss with the body's iron deficiency
Επιστολή προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων
από την Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων

Αθήνα, 26 Απριλίου 2020
Αριθμ. Πρωτ. 16

Προς:
Την Κα Νίκη Κεραμέως,
Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων

Κοιν.:
1)      Προς τον Μακαριώτατον Αρχιεπίσκοπον Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμον, Πρόεδρον και άπαντες τους Ιεράρχες της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Ελλάδος
2)      Κα Σοφία Ζαχαράκη,
Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων
Αρμόδια για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση


                             Αξιότιμη Κα Υπουργέ,

Χριστός Ανέστη,

ΕΘΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, 29-4-2020



Πρώην υπουργός ΣΥΡΙΖΑ για το «χάραγμα» με βιο-τσιπ του Μ.Γκέιτς: «Διαλέξτε, ή υποδούλωση ή ελευθερία - Καλό αγώνα»!

Παρατίθενται κατωτέρω οἱ σημαντικώτερες εἰδήσεις τῆς ἡμέρας, κατανεμημένες σὲ ἑνότητες καὶ ἀξιολογημένες μὲ χρωματικὴ διαφοροποίησι, γιὰ τὴν 29-4-2020.
                             
                                                                                                                              «Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα»

Πάρτε το πιο ΔΥΝΑΤΟ ΟΠΛΟ που φοβούνται οι ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ στη ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ που στήνουν – ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ !!!


ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Ο ΘΕΟΣ να χαλάσει γρήγορα τα σχέδια των σατανάδων, τόσο στήν χώρα μας όσο και σε όλο τον κόσμο και να μην καταφέρουν τίποτε από όσα σχεδιάζουν για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ.

Η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ. ΖΗΤΑΕΙ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ...ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΙΣ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ!!!


☦ Η Παναγία η Πορταΐτισσα ζήτησε από πιστή, να προσέλθει μέσα στόν Ναό και να προσκυνήσει τήν ιερά Εικόνα της.

Συγκλονιστικό γεγονός όπως το καταθέτει ο ΘΗΒΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ  

« Ένα νέο θαύμα της Παναγίας της επικαλουμένης Πορταϊτίσσης έρχεται να μας συγκλονίσει αυτές της Αναστάσιμες ημέρες, αλλά συνάμα και ημέρες θλίψεως καθώς στους ενοριακούς ναούς των πόλεων μας εδώ και αρκετό καιρό δεν τελούνται οι ιερές ακολουθίες.

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΓΝΩΜΟΣΥΝΗ. . . . . . .


Αέναη επΑνάσταση: Το Φιλί του Ιούδα... γιατί και η προδοσία φιλάει ...

Τοῦ Γιώργου Ν. Παπαθανασόπουλου

Παρακολουθώντας στὴν κρατικὴ τηλεόραση τὶς Ἀκολουθίες τῆς Μεγάλης Ἑβδομάδας σκέφθηκα τὸν Κύριό μας Ἰησοῦ Χριστὸ καὶ τὴν ἀγνωμοσύνη, ποὺ τοῦ ἔδειξαν οἱ ἄνθρωποι. 

Δὲν ἦταν μόνον ὁ προδότης Ἰούδας, ἦταν καὶ ὁ λαός, τὸν ὁποῖο ποικιλοτρόπως εὐεργέτησε καὶ ἐκεῖνος τὸν πότισε ἀντὶ τοῦ μάννα ξύδι. Ἀγνώμονες εἴμαστε καὶ ὅσοι δὲν ἐφαρμόζουμε τὶς ἐντολές Του. 

ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΚΑΨΑΝ !!!

Σχετική εικόνα
ΑΛΗΘΙΝΟΣ  Μ Α Ρ Τ Υ Ρ Α Σ  !

ΕΛΕΟΣ! “Τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών στην Λέσβο ...υ π ε ρ ι σ χ ύ ο υ ν της εθνικής κυριαρχίας” !!!


Γιάννης Παγώνης

Μια είδηση που πέρασε δυστυχώς στα ψιλά, αλλά και μία άλλη οπτική της είδησης…

Το φινλανδικό πανεπιστήμιο του Turku, δημοσίευσε στις 20 Μαρτίου μια “μελέτη” με τίτλο “Asylum Seekers and Migrants in Lesvos, Greece”…

Ε λ λ η ν ι κ ό Stratodrone – 'HAPS', αναπτύσσει ο Όμιλος 'A r a t o s'!



Από Σάββας Δ. Βλάσσης

Μία ελληνική εταιρεία, πρωταγωνιστεί σε ένα φιλόδοξο αναπτυξιακό πρόγραμμα, που αφορά ένα στρατηγικής σημασίας σύστημα σε μια κατηγορία που συγκεντρώνει τεχνολογίες αιχμής και αναπτύσσεται ταχέως τα τελευταία έτη.

Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΟΔΡΑ! - ΗΧΗΤΙΚΟ: «ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ. ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΗΣΑΥΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ 80 ΠΟΛΕΙΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ, ΕΝΩ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ» !!!!!!

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΟΔΡΑ-ΗΧΗΤΙΚΟ: «ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ. ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΗΣΑΥΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ 80 ΠΟΛΕΙΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ, ΕΝΩ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ»

Μια συγκλονιστική συνέντευξη του οικονομολόγου Παναγιώτη Θεοδωρίδη (κίνημα Αντίσταση Τώρα). 
Μπορεί να μην είναι ιατρός, αλλά εξηγεί, όπως λέει ο ίδιος, με τα λόγια του κ. Τσιόδρα ότι πρόκειται περί απάτης ο κορωνοϊός. 
Είναι κατασκευασμένος στα εργαστήρια, το έχει πει ο΄ίδιος ο κ. Τσιόδρας σε ανύποπτο χρόνο....

Γ. ΤΡΑΓΚΑΣ: Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΦΕΥΓΕΙ, Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ! ΚΙ ΕΣΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΚΟΡΠΙΖΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΑΤΡΑΞΙΟΝ!


Συνεχίζει να λέει πικρές αλήθειες και να «τηγανίζει» τον παρανοϊκό δικτάτορα και την παρέα του, ο Γιώργος Τράγκας, η μόνη ίσως ελεύθερη φωνή στην Ελλάδα σήμερα, που σώζει την τιμή της δημοσιογραφίας! 

Σας μεταφέρουμε αυτούσιο το περιεχόμενο της σημερινής του εκπομπής:

Π ρ ο σ ο χ ή, α κ α τ ά λ λ η λ ο, λόγω αιφνίδιας επαφής με ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ (ΑΥΣΤΗΡΩΣ!) γνώση. .....Διαβάστε την αθόρυβα..

γράφει ο Gewkwn


O (απερίγραπτα μισέλλην) Χένρυ Κίσσινγκερ, έλεγε ότι : ΑΝ μάθουν οι Έλληνες τήν  π ρ α γ μ α τ ι κ ή   τους ιστορία και τον πολιτισμό, θα γίνουν μεγάλοι και τρανοί… 

ΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΘΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ !!!

57 χρόνια πριν, όταν η Ελλάς Δ Ι Ε Κ Δ Ι Κ Ο Υ Σ Ε.....

γράφει ο Απόστολος Πιστόλας


Στην ανωτέρω φωτογραφία βλέπετε τήν μία όψη ενός αναμνηστικού νομίσματος με ονομαστική αξία τριάντα δραχμές, το οποίο κυκλοφόρησε το 1963 για τα 100 χρόνια της βασιλικής δυναστείας της Ελλάδος.

ΠΟΙΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΟΣΕΙΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ; ; ; ;




Ή, αν το θέλετε διαφορετικά, δείξε μου ΠΟΙΟΙ διαφημίζονται την ώρα που παίζονται και ουσιαστικά τις στηρίζουν - χρηματοδοτούν....

Οι τουρκοσειρές αποτελούν εδώ και δέκα πέντε ολόκληρα χρόνια, το ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΠΛΟ προ-πα-γάν-δας και ένα ακόμα είδος υβριδικού πολέμου του Ρ. T. Ερντογάν και των ισλαμιστών της Τουρκίας.

Η ψευδοδεξιά Κουλοπαρέα ΣΤΗΝΕΙ «ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ» ΤΗΝ ....ΜΙΣΗ ΧΙΟ (!) καί ΚΑΝΕΙ ....ΓΑΡΓΑΡΑ τούς ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΥΣ των ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΩΝ ΤΗΣ!



Στην «ταυτοποίηση» συνολικά 29 ατόμων, που κατά τα όργανα της χούντας Κούλη Μητσοτάκη εμπλέκονται στην επίθεση κατά πραιτωριανών στο ξενοδοχείο «Ερύθα», στα γνωστά γεγονότα του περασμένου Φεβρουαρίου, ανακοίνωσε πως προχώρησε η Αστυνομία.


Η Σερβία έστειλε στην Ιταλία τέσσερα αεροπλάνα με ιατρικό εξοπλισμό.




Η Σερβία έστειλε τέσσερα αεροπλάνα με ιατρικό εξοπλισμό, όπως γάντια, μάσκες και προστατευτικές ενδυμασίες το Σάββατο ως δωρεά, για να βοηθήσει το ιταλικό κράτος- μέλος της ΕΕ- να αντιμετωπίσει την εξάπλωση του κορωνοϊού.

ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ; ΟΧΙ, έ; Ο δημαρχούλης Μπακογιαννοκωστάκης, ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ τό Καρπενήσι (!) από δομές λαθρομεταναστών!!! Είδες ο λεβέντης;





Ο… μέλλων πρωθυπουργός της Ελλάδος – αν δεν αλλάξουν μυαλά οι Έλληνες ψηφοφόροι - Μπακογιάννης, είναι… πολυπολιτισμικός και δεν το κρύβει. Και σαν καλός πολυπολιτισμικός, δεν έχει κανένα πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες που κυκλοφορούν ανάμεσά μας,

ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ μας λείπεις ΣΗΜΕΡΑ, αξέχαστε Κ α θ η γ η τ ά !

Α  Ν  Ε Κ  Τ  Ι  Μ  Η  Τ  Ο  Σ !
ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΚΛΗ ΣΑΡΡΗ ΣΤΟΝ ...
ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ Ο ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ
ΑΥΤΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ,
ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΛΕΠΤΑ....


Ανοιχτή επιστολή του π. Βασιλείου Εμμ. Βολουδάκη, προς τον Σεβ. Μητροπολίτη Λαρίσης κ. Ιερώνυμο .

boloudakis 1

Ἀθῆναι 27 Ἀπριλίου 2020

  
Σεβασμιώτατε, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

    Μετά πολλῆς ἐκπλήξεως πληροφορήθηκα ἀπό τό διαδίκτυο τήν χθεσινή Ὁμιλία σας (26 Ἀπριλίου 2020) σέ Ναό τοῦ ἑορτάζοντος Ἱ. Ναοῦ τοῦ ἁγίου Θωμᾶ Λαρίσης, στήν ὁποία ἐκάματε εὐθεῖα ἀναφορά στό πρόσωπό μου (χωρίς νά ἀναφέρετε τό ὄνομά μου), μέ συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς, πού μέ ἄφησαν ἐμβρόντητον!

ΟΡΙΣΤΕ; Πώς είπατε ;



ΕΥΛΑΒΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ (λόγοι αγίου Παΐσίου) – Αντέχουμε…

“Δέν θα έχουμε συνωστισμό, εκατοντάδες πιστούς θα τηρείται πάντα η αρχή της απόστασης και μέσα στην εκκλησία, όλες οι λατρευτικές λεπτομέρειες θα αλλάξουν (!!!;;;) σύμφωνα με τα νέα (;) δεδομένα. 

Παιδιά προσκυνούν άγιες εικόνες (ΦΩΤΟ) - Tilegrafimanews


ΕΘΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, 28-4-2020




«Η τυραννία της μάσκας»:
 «Αποφυλάκιση» με «περιοριστικούς όρους» και παρανοϊκή ζωή


Παρατίθενται κατωτέρω οἱ σημαντικώτερες εἰδήσεις τῆς ἡμέρας, κατανεμημένες σὲ ἑνότητες καὶ ἀξιολογημένες μὲ χρωματικὴ διαφοροποίησι, γιὰ τὴν 28-4-2020.                                                                                                                                                                                                                                                                                             «Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα»

ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΦΩΝΟΙ ! Φοβερό ΘΑΥΜΑ του Αγίου Νικολάου στήν Σοβιετική Ένωση τό 1956.


Ο Άγιος των θαλασσών | Πεμπτουσία


Ένα αληθινό γεγονός που συντάραξε και έφερε σε μετάνοια εκατοντάδες ανθρώπους στην πόλη Κουιμπίσεβ (σημερινή Σαμάρα) της Σοβιετικής Ρωσίας το έτος 1956.

Σαμάρα (Ρωσία) - Βικιπαίδεια

Γ Ι Α Τ Ι ; Γ Ι Α Τ Ι ; Γ Ι Α Τ Ι ;


Τήν ημέρα του Ευαγγελισμού (25/03/2020) και ενώ ΕΙΧΑΝ ΚΛΗΣΕΙ ΟΛΕΣ  τις εκκλησίες στήν Ελλάδα, ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος ....συμπροσευχόταν με τον Πάπα!

Κάποτε ο χρόνος είχε.....



Κάποτε ο χρόνος είχε τέσσερις εποχές, σήμερα έχει δύο.

Κάποτε δουλεύαμε οκτώ ώρες, σήμερα έχουμε χάσει το μέτρημα.

Κάποτε είχαμε χρόνο να πάμε για καφέ με τους φίλους μας.

Μητροπολίτης Κερκύρας Νεκτάριος: “Τέτοια σφράγιση Ναών, δεν έγινε ΟΥΤΕ στήν Σοβιετική Ένωση.”

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Οι κόκκινες γραμμές που δεν έθεσε η Εκκλησία

Οι κόκκινες γραμμές που ΔΕΝ έθεσε η Εκκλησία – «Οι παπάδες πρέπει να είναι μπροστάρηδες και όχι ουραγοί»!

Μεγάλη K Ρ Α Υ Γ Η ΑΓΩΝΙΑΣ! ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ! Μ Η Ν τό κάνετε !



Σας παρακαλούμε θερμά να προστατέψετε το Καστελλόριζο, αντί να προσπαθείτε να το καταστρέψετε!

Με επιστολή του προς τους βουλευτές, τον πρωθυπουργό και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας,ο κ. Πανταζής Κ. Χούλης Μαθηματικός / Κατασκευαστής Γρίφων, πρώην ακαδημαϊκός του Πανεπιστημίου Δυτικής Αυστραλίας, καταγγέλει την προσπάθεια δημιουργίας κέντρου φιλοξενίας μεταναστών, στο νησί του το ΑΚΡΙΤΙΚΟ ΜΑΣ Καστελόριζο. 

Ιταλοτουρκική Σύμβαση (1932) - Βικιπαίδεια

Π Ρ Ο Σ Ε Ξ Τ Ε ! Γιατί Π Ρ Ε Π Ε Ι (ΑΚΟΥΤΕ; Π Ρ Ε Π Ε Ι !) να κ α τ έ β ο υ ν οι ("ΦΙΔΙΣΙΕΣ" !) τουρκοσειρές από την Ελληνική τηλεόραση !



Εδώ και δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια, 55 (πενήντα πέντε) διαφορετικά τουρκικά 'σήριαλς' (!) έχουν βάλει την Τουρκική γλώσσα σε ΚΑΘΕ σχεδόν ελληνικό σπίτι, με αμέτρητες ώρες προβολών (...) σε ώρες μεγάλης ακροαματικότητος, μαζί με ιδανικές εικόνες μιας φανταστικής, "ευρωπαϊκής" Τουρκίας που μοιάζει με αληθινό παράδεισο...

Μιά ΓΛΥΚΕΙΑ ΦΩΝΗ από τά παλιά. Στου Φιλοπάππου _ Πόπη Αστεριάδη (2)

Μια Ζωή Σε 40 Απαντήσεις: Πόπη Αστεριάδη | Μια Ζωή Σε 40 ...

Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Έφτασε η ώρα: Αποκαλούν τον «Αντίχριστο», Χριστό – Δημοσίευμα ΣΟΚ -Μασονικές και εβραϊκές προφητείες συμφωνούν. Αρμαγεδδών και Αντίχριστος το 2022


Παρουσιάζουν τον κορωνοϊό ως σημάδι έλευσης και γεγονότων…
Αγγλικό δημοσίευμα μας δείχνει πως πλησιάζουμε σε σημαντικές εξελίξεις!

Η βρετανική Express μεταδίδει πως η ανέγερση του Τρίτου Ναού στην Ιερουσαλήμ, θα σημάνει, σύμφωνα με ειδικό της Βίβλου, την δεύτερη έλευση του Χριστού και όχι του Αντίχριστου, αναφέροντας πως πολλοί Χριστιανοί πιστεύουν ότι η επιστροφή του Ιησού Χριστού θα σημάνει την κατασκευή ενός Ναού στην Σιών.

Ενώ το ελληνικό κράτος έχει ταμείο 36 δις, ΜΟΝΟ στις ελβετικές τράπεζες Έ λ λ η ν ε ς καταθέτες έχουν ...40 δις! ! ! ! !


 ...ΤΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΧΟΥΜΕ ;


The Swiss flag is square – except when it isn't - SWI swissinfo.ch

NAI!
"BAΣΤΙΟΜΑΣΤΕ" ΠΟΛΥ  ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ...ΕΞΩ!

Όπως αντιλαμβάνεστε από αυτό και μόνο δεν υπάρχει καμμία ελπίδα σωτηρίας και ως εκ τούτου είναι μονόδρομος να γίνουμε ....Ελβετοί!

Spain confirms probe of 3,000 Swiss bank accounts - SWI swissinfo.ch


Τ Ρ Ι Σ Α Θ Λ Ι Ο Ι παλιο-Γερμαναράδες!


Απίστευτο. 
ΚΑΙ  Α Ι Σ Χ Ρ Ο Τ Α Τ Ο !

Ακόμη και εάν δεχθούμε ότι είναι γκάφα, δεν δικαιολογείται με τίποτα αυτή η πρόκληση των Γερμανών. 
Ούτε λίγο, ούτε πολύ, το Υπουργείο Υγείας της Γερμανίας εξέδωσε πληροφοριακό υλικό για τον κορωνοϊό σε 16 διαφορετικές γλώσσες...

ΟΧΙ ΚΙ ΑΣΧΗΜΑ, ΤΙ ΛΕΤΕ; Απευθείας αναθέσεις ύψους 700.000 ευρώ (!!!) για την απολύμανση των φυλακών, σε εταιρεία που κάνει...συνέδρια!




Του Άρη Σπίνου

Μετά το σάλο που ξέσπασε για τα «voucher της αρπαχτής» από την πλευρά του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση ένα νέο παράδειγμα «γαλάζιας» αριστείας είδε το φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά με την απολύμανση των καταστημάτων κράτησης. 

Με τον τηλεφωνικό αριθμό των Ιταλών δικηγόρων στις ΤΣΕΠΕΣ (!!!!) φεύγουν από τη Λιβύη οι παράνομοι μετανάστες......



Στην αποκάλυψη ενός καλά οργανωμένου δικτύου μεταφοράς παράνομων μεταναστών στην Ευρώπη, όπου εμπλέκονται και δικηγόροι, προχώρησε Ιταλική εφημερίδα.

ΡΕΕΕEE !!! ΑΚΟΥΤΕ εκεί στό Μέγαρο Μαξίμου της ...Πρωτοψάλτη; (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΘΕΙ ΟΛΟ Π Ρ Ο Σ Ε Κ Τ Ι Κ Α !)







Με αεροσκάφη των Τουρκικών Αερογραμμών μεταφέρθηκαν από την Σομαλία στην Τουρκία και μετά πέρασαν στην Ελλάδα, οι Σομαλοί παράνομοι μετανάστες που «φιλοξενούνται» στο Κρανίδι κι έχουν μολυνθεί μαζικά από κορωνοϊό, «καταδικάζοντας» και τους Έλληνες πολίτες της περιοχής σε 14ημερη καραντίνα.

422.000 ευρώ Α Π Α Ι Τ Ο Υ Ν οι Χιώτες, για ζημίες που αποδίδουν σε "πρόσφυγες".



Αποζημιώσεις συνολικού ύψους περίπου 422.000 ευρώ διεκδικούν κάτοικοι στήν Χίο για ζημιές τις οποίες αποδίδουν σε "πρόσφυγες"!

ΑΓΡΙΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ! ΝΕΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΟ 'HOTSPOT', ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΥΦΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ!



Μετά την χθεσινή νύχτα τρόμου στην Σάμο, με φωτιά που κατέκαψε τμήμα του καταυλισμού, άλλη μια φωτιά ξέσπασε σήμερα Δευτέρα περίπου στις 11.00 το πρωΐ στην πτέρυγα ανηλίκων του 'hotspot' και πήρε κι αυτή διαστάσεις.

Έρχεται η εποχή που ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ιερείς,οι πόρτες θα είναι κλειδωμένες (π.Κων/νος Σίρμπου)

π.Κωνσταντίνος Σίρμπου* (1905 - 1975)

Parintele Sarbu :La Judecata vom merge cu totii, de mana si vom fi ...

Να προσέχετε, έρχονται δύσκολα χρόνια.
Έρχεται η εποχή που δεν θα υπάρχουν ιερείς, οι πόρτες θα είναι κλειδωμένες, τα λουκέτα στις πόρτες θα κλαίνε, αφού δεν θα υπάρχει κάποιος να κάνει Ακολουθίες....

ΕΘΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, 27-4-2020



 Ν.ΚΕΡΑΜΕΩΣ: <<Το διετές νηπιαγωγείο είναι πρώτη προτεραιότητα…
​Θα έχουμε νέες θεματικές ενότητες σε δημοτικό, νηπιαγωγείο, γυμνάσιο όπως εθελοντισμός, επιχειρηματικότητα, ρομποτική, οικολογική συνείδηση, σεβασμός στη διαφορετικότητα, σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, πρόληψη από φυσικές καταστροφές... >> 
 
Παρατίθενται κατωτέρω οἱ σημαντικώτερες εἰδήσεις τῆς ἡμέρας, κατανεμημένες σὲ ἑνότητες καὶ ἀξιολογημένες μὲ χρωματικὴ διαφοροποίησι, γιὰ τὴν 27-4-2020.
                         
                                                                                                                              «Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα»

Άγιος Ιγνάτιος : Προστάδιο της ελεύσεως του Αντίχριστου η αποστασία - Θα πλανηθούν κι οι εκλεκτοί.....

Θαύματα και σημεία – Άγιος Ιγνάτιος (Μπριντσιάνινωβ)

Today: ST. IGNATTIUS Brianchaninov of Caucasus, Bishop, Info, Apr ...
Κεφάλαιο Α’

1) Η αποστασία προστάδιο της ελεύσεως του Αντιχρίστου
Ο Αντίχριστος θα έλθη στον καιρό του• την εποχή που του καθωρίσθη. 
Θα προηγηθή μια γενική αποστασία. 
Το μέγιστο μέρος των ανθρώπων θα εγκαταλείψουν την Χριστιανική πίστη.

Θαυμαστό σημεῖο στήν Λευκορωσσία: Σέ λιτανεία ὁ πελαργός προσκύνησε τήν Παναγία!




Στην Λευκορωσία ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ διόλου οι Εκκλησίες, ο δέ Πρόεδρος Αλεξάντερ Λουκασένκο, ήταν και είναι ανένδοτος νά ΜΗ κλείσουν οι Εκκλησίες!


Belarusian leader defends controversial stance on Covid-19 'psychosis'