Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Ένα λεπτό! Δηλαδή τώρα, ο άνθρωπος που ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ νά συντονίσει τά πυροσβεστικά αεροπλάνα καί οχήματα στήν Εύβοια, θά "συντονίσει" τίς Ένοπλες Δυνάμεις; Μέ τί ; Μέ τό ...'112' ; ; ;

"ΒΙΑΖΟΤΑΝ" ΤΑΧΑ ΑΠΟ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΟΥΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ;
ΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ;
ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ;
ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΠΗΛΙΚΙΟΥ;
ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΡΕ ΝΙΚΟΛΑΚΗ;
...ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ;


Μέ λίγα λόγια: Ρ ό μ π α ....



ΒΓΗΚΕ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙ. “Βόμβα” Αποστολάκη: "Δεν


 αποδέχομαι υπό αυτές τις συνθήκες την υπουργοποίηση"


 Δεν τον άφησε ο Αλέξης; ΒΙΝΤΕΟ


ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ – ΓΡΟΘΙΑ! ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΑΣ... – ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 'ΒΙΝΤΕΟ', ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΘΛΙΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ!!! – ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!



Σε ένα βίντεο «Κ Α Ρ Α Β Ο Μ Β Α», ο πρωθυπουργός Κυριακός Μητσοτάκης, πριν εκλεγεί, είχε αποκαλύψει πως μικρός ήθελε να γίνει ...γιατρός (Παναγία μου!), όντας υπέρμαχος των εναλλακτικών θεραπειών, όπως η ομοιοπαθητική, ενώ υποστηρίζει πως κάθε ανθρώπινο σώμα έχει δικαίωμα να ....επιλέξει την θεραπεία που επιθυμεί!!!

Τά όντως ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ αιολικά πάρκα, στά καμμένα, τούς μάραναν τούς π α λ ι ο μ π α γ λ α μ ά δ ε ς...

 

Όχι, κάνετε ΛΑΘΟΣ! Μόνο ΑΘΩΕΣ δέν είναι οι μπατονέττες, που μας ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ δυνατά ΜΕΣΑ στήν μύτη μας!

Επικίνδυνα σωματίδια στίς 

“μπατονέττες” των 'τέστς'!


Απο το 2020news

Η φυσικός και ερευνήτρια βιοϋλικών Iταλίδα καθηγήτρια Antonietta Gatti εξέτασε διάφορους βαμβακοφόρους στυλεούς (τις γνωστές μας πλέον “μπατονέτες”) απο διάφορα τεστ-κιτ στο μικροσκόπιο και ανέλυσε τα συστατικά τους. 

Το αποτέλεσμα: είναι κατασκευασμένα από σκληρά υλικά και περιέχουν μεγάλο αριθμό (νανο)σωματιδίων αργύρου, αλουμινίου, τιτανίου, ινών γυαλιού κ.λπ. – ορισμένα από τα οποία ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ (...) στο φύλλο οδηγιών χρήσεως. 

5 ν ε κ ρ ά ΠΑΙΔΙΑ μέσα ΜΟΛΙΣ σε ένα μήνα, από τούς πειραματικούς εμβολιασμούς στήν Ε.Ε.!....


Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΜΑ(EudraVigilance, 27.08.2021) οι μέχρι σήμερα επίσημα καταγεγραμμένοι νεκροί απο τις πειραματικές ενέσεις αγγίζουν τους 13.807. Οι Ε.Υ.Ε σε συνεργασία με άλλες Ευρωπαϊκές ομάδες, έχουμε αναπτύξει εργαλεία ώστε η άντληση των δεδομένων να γίνεται αυτόματα. 

ΞΑΝΑ ! Ναί, τόν ξαναπήρε ο ...ΥΠΝΑΚΟΣ, σέ απευθείας τηλεοπτική μετάδοση, προσβάλλοντας καί τόν πρωθυπουργό του Ισραήλ, που κοιτούσε ΑΝΑΥΔΟΣ....

ΣΣΣΤΤ!
ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΘΟΡΥΒΟ...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙ
Λ Υ Σ Σ Α Ξ Α Ν  ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ
ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ;
ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΩΣ ΝΥΣΤΑΖΕΙ,
ΚΑΝΕΙ
ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ
Γ  Κ  Α  Φ  Ε  Σ,

ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ
ΜΠ.ΧΟΥΣΕΪΝ ΟΜΠΑΜΑ;



ΕΞΑΛΛΟΙ οι στρατιωτικοί! Περνούσαν τά ΦΕΡΕΤΡΑ μέ τούς νεκρούς Αμερικανούς ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ και ο Μπάϊντεν κοιτούσε το ....ρολόϊ του!!! Α Η Δ Ι Α ! ( Β Ι Ν Τ Ε Ο )

 

Ο Τζο Μπάϊντεν εξόργισε τους βετεράνους στις ΗΠΑ, αλλά και πολύ κόσμο στα social media, αφού φαίνεται να κοιτά το ρολόϊ του, κατά τήν διάρκεια της τελετής επαναπατρισμού των Αμερικανών στρατιωτών που σκοτώθηκαν στήν Καμπούλ.

Η πρόεδρος του 'Ε.Μ.Α.' ('Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων') : όταν τό ψάρι ΒΡΩΜΑΕΙ από τό κεφάλι....( Άκρως ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ! )

 


ΞΑΝΑ καί ΞΑΝΑ διαβάστε το ! Νέο ψήφισμα του Συμβουλίου της Ευρώπης: Α π α γ ο ρ ε ύ ε τ α ι ΚΑΙ ο ΕΜΜΕΣΟΣ ε ξ α ν α γ κ α σ μ ό ς του εμβολίου κατά του κορωνοϊού!


Με ένα νέο ψήφισμα στις 22.6.2021, η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης θέτει ευθέως τα ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που προκαλούνται από την χρήση των πιστοποιητικών εμβολιασμού για τον Covid-19 και διασαφηνίζει ακόμη μια φορά ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός για τον συγκεκριμένο ιό παραβιάζει μια σειρά από θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα.

Δέν σας τό ΞΑΝΑΕΙΠΑΜΕ; Τό ΠΑΣΟΚ (ήταν, είναι καί....) θά είναι ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ! Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε ΠΙΑ !



Μπορεί να κλειδώνει ο ανασχηματισμός, αλλά παραλληλα ανοίγει η πόρτα του φρενοκομείου, με την κατάσταση που φέρνει ο πρωθυπουργός με τα πρόσωπα του ΠΑΣΟΚ που βάζει σε θέσεις κλειδιά της κρατικής μηχανής.

ΕΘΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, 30-8-2021


Επιστήμονες στην Γερμανία προκαλούν «ΣΕΙΣΜΟ», αποκαλύπτοντας τι βρήκαν στο αίμα των εμβολιασμένων και στα φιαλίδια του εμβολίου!

 

Παρατίθενται κατωτέρω οἱ σημαντικώτερες εἰδήσεις τῆς ἡμέρας, κατανεμημένες σὲ ἑνότητες καὶ ἀξιολογημένες μὲ χρωματικὴ διαφοροποίησι, γιὰ τὴν 30-8-2021

                                                          

                                                                                                                                 «Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα»

Στήν ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ της Θεσσαλονίκης τήν Κυριακή 29/08, ΜΙΛΗΣΕ ο π.Αντώνιος Στυλιανάκης! ( Τό ΕΘΑΨΑΝ εννοείται ΚΑΙ αυτό.... )

 


Μία π α π α ρ ο ύ ν α στό πεζοδρόμιο...

 



Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα μικρό σποράκι παπαρούνας,
που ζούσε στριμωγμένο, μαζί με τ’ άλλα αδέρφια του,μες στην κοιλιά της μάνας του.

Μια μέρα του καλοκαιριού,η μάνα τους, αφού έχασε και το τελευταίο κόκκινο πέταλό της, πέθανε ήσυχα, όπως ήσυχα είχε ζήσει όλη τη ζωή της.

ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΑΓΑΠΗ!...

 


Ένα όλο κι όλο μικρό παντοπωλείο είχε το μικρό χωριό, που βρίσκονταν μακριά από αστικά κέντρα και ανέσεις, κάπου στα απόμερα βόρεια σύνορα της Μακεδονίας μας. 

Η κοινωνία μικρή και πάντα καχύποπτη. 

Ό,τι και να έκανες, θα έβρισκες το μπελά σου. 

Χ Ι Τ Λ Ε Ρ Ι Κ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ;

 


Όταν σάς λέγαμε γιά τά επίθετα μέ κατάληξη σε -ίνης, νομίζατε ότι σάς κάναμε πλάκα... ( Γιά ΠΟΛΥ απαιτητικούς καί καλοδιαβασμένους! )

 



Αλλατίνης, Μαρκεζίνης

Κωνσταντίνης, Καμίνης, ΜαρτίνηςΠελεγρίνης, Μαγιορκίνης...


Τα πρώϊμα χρόνια

Παρ΄όλο που οι ιστορικές αποδείξεις είναι περιορισμένες, πιστεύεται ότι οι πρώτοι Εβραίοι που εγκαταστάθηκαν στη Θεσσαλονίκη ήρθαν από την Αλεξάνδρεια το 140 π.Χ. Κατά την διάρκεια της Ελληνιστικής περιόδου δημιουργήθηκε μία Εβραϊκή κοινότητα. 

Τα μέλη της ήταν συγκεντρωμένα στην περιοχή γύρω από το λιμάνι της πόλης. 

Το κέντρο της κοινωνικής και θρησκευτικής τους ζωής ήταν η Συναγωγή τους, Ετς Α Χαϊμ. Λέγεται ότι ο Απόστολος Παύλος κήρυξε για τρία συνεχόμενα Σάββατα σ’ αυτή τη Συναγωγή, πριν να τον αναγκάσουν να εγκαταλείψει την πόλη.

Δόγμα τους η α π ο δ ό μ η σ η των ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ Α Ξ Ι Ω Ν της κοινωνίας.

 Του Γιώργου Ν. Παπαθανασόπουλου



Ο προοδευτισμός ως σύνθημα κυκλοφορεί πολύ και στις ημέρες μας. 

Προοδευτικές πολιτικές δυνάμεις λέγονται, προοδευτικοί διανοούμενοι προβάλλονται, πολλά κοινωνικά κινήματα φέρουν τον υπότιτλο προοδευτικά. 

Ο τίτλος του προοδευτικού αυτοαπονέμεται.... 

E K T A K T O ! ΒΟΜΒΑ ΤΩΡΑ! ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Τ Ι Κ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ! – ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΦΕΡΝΕΙ Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Τ Ι Κ Ο ΜΠΟΛΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ!– ΑΝΟΙΞΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΡΥΠΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ…


fantar


Μέρα με την μέρα επεκτείνεται η λίστα των επαγγελματικών ομάδων που θα υποχρεωθούν να τρυπηθούν με το μπόλι, αν δεν θέλουν να πεθάνουν της πείνας αυτοί και οι οικογένειές τους.

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Γιά νά δούμε τώρα στό 'βίντεο' τούς ... "5 - 6" που ήσαν στήν Πλ. Συντάγματος! ( Καί που τά ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ καί τά ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ, οι "ΦΥΤΡΩΜΕΝΟΙ άγνωστοι" καί οι "ΨΕΚΑΣΜΟΙ", ξεκίνησαν ΜΟΛΙΣ τελείωσε η συγκέντρωση.... Τό πιάσατε έτσι; )

 


Τό παιδί γιά όλες τις...ο θ ό ν ε ς. ( Ο ΥΠΕΡ -"μαϊντανός" & τηλε-παπαγάλος, επί παντός επιστητού! Αυθόρμητος λέτε; )


ΜΠΑ; ΗΛΘΑΝ καί τά ...ε ύ σ η μ α ; Άρχων Οφφικιάλος της 'Μεγάλης Του Χριστού Εκκλησίας' ο Σωτήριος (Τσιόδρας) !!! (Βρέ! Κανείς δέν ...χάνεται!)

 

«Άρχων Οφφικιάλος της Μ.τ.Χ.Ε. πρόκειται να χειροθετηθεί από τον Οικουμενικό Πατριάρχη ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας...

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πατριαρχείου, η χειροθεσία του καθηγητή θα πραγματοποιηθεί στις 31 Αυγούστου στη μονή Βαλουκλή κατά τον εσπερινό για την εορτή της Ινδίκτου. [πηγή Pronews

ΝΑ ΤΑ ! Ιάπωνες επιστήμονες ανακαλύπτουν μία ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ (!) ο υ σ ί α στά m-volια της 'Pfizer'....Καί ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ καί δημοσιογράφοι! ΑΚΟΥΤΕ "κύριοι ειδικοί" των ...βοθροκάναλων;;;;;;;

Το Ιαπωνικό Υπουργείο Υγείας συγκεκριμένα, αναφέρεται 
σέ "μ α γ ν η τ ι κ ή" ουσία που πρόκειται "πιθανώς γιά μέταλλα"....


Japan discovers “magnetic” substance in Pfizer covid vaccines; journalists start DYING from the vax they pushed!


ΔΕΝ θά τό τελειώσουν ΠΟΤΕ! Ο Καναδάς ΜΟΛΙΣ παρήγγειλε ... 7 δόσεις (ΝΑΙ!) γιά κάθε άνδρα, γυναίκα καί παιδί της χώρας! ( ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ; ΣΙΓΟΥΡΑ; )

 

ENDLESS SHOTS: 

Canada just ordered 7 doses of covid vaccines for every man, woman and child!




Δημοσιογραφικές 'Ρ Ο Μ Π Ε Σ'! – "Δέν ....ήξεραν" τόν ΓΑΛΛΟ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑ ΙΟΛΟΓΟ ΛΥΚ ΜΟΝΤΑΝΙΕ, που είναι ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΚΑΘΕΤΑ στά εμβόλια! Ναί! "ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ".....( 2 ΒΙΝΤΕΟ )


ΝΙΚΟΣ ΔΙΑΛΥΝΑΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

«14 Ιουνίου του ’21, ψηφίστηκε ο κανονισμός της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, ο οποίος  α π α γ ο ρ ε ύ ε ι  τήν  υ π ο χ ρ ε ω τ ι κ ό τ η τ α. 

Το ξέρει κανένας; 

Του εμβολίου. 

Ο οποίος έχει δεσμευτικότητα. 

Το ξέρει κανένας αυτό; 

Κανένας

ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ: «Έχει ...ακουστεί. Έχει ....ακουστεί.» !!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτή είναι η ΑΞΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ που ι σ ο π έ δ ω σ ε τον Πέτσα, ζωντανά στο 'Mega'! ( Β Ι Ν Τ Ε Ο )

 

Καταιγισμός!
Η κ. Φωτεινή Καρυστινάκη είναι Νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο Γ.Ν.Α., «Ο Ευαγγελισμός» με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιατρική Σχολή Αθηνών – ΕΚΠΑ. 
Είναι δηλαδή μία πραγματικά «άριστη» υγειονομική λειτουργός.

ΣΙΓΑ μήν βάλει μυαλό.... Καμαρώνει που πήρε τό ( γερμανικό βεβαίως - βεβαίως! )ΒΡΑΒΕΙΟ της προδοσίας της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ;

Οι Γερμανοί έδωσαν το φετινό βραβείο ειρήνης της Βεστφαλίας σε Αλέξη Τσιπρα και Ζοραν Ζαεφ για τη Συμφωνία των Πρεσπών. 

Η συμφωνία λοιπόν που κόστισε την πρωθυπουργία στον Αλέξη Τσίπρα, έρχεται πάλι με αυτή την αριστοτεχνική μεθόδευση των Γερμανών, για να του προκαλέσει τεράστιο πολιτικό πλήγμα ακόμα και ως αντιπολίτευση.

B7D70F5D C646 4FD6 B992 945833D42513
ΑΦΟΥ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΓΕΛΑΕΙ ΠΑΝΕΥΤΥΧΗΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ.....

Είναι όντως "ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ" στήν πολιτική ; ( Διαβάζετε καί κ ρ ί ν ε τ ε.... )

 


Είθισται να λέγεται, ότι «στην πολιτική είναι όλοι ίδιοι». 

Υπάρχει όμως ένα εξαιρετικά επίκαιρο επιχείρημα που καταρρίπτει αυτή την οπτική. 

Ένα επιχείρημα που μάλιστα βρίσκει την πλήρη εφαρμογή του εντός της ίδιας παράταξης. Της παράταξης που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και της οποίας σήμερα ηγείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ό, τι μάζεψες στήν ψυχή, μέ αυτά μένεις.

 



Στα γυρίσματα της (διάσημης & βραβευμένης) ταινίας ‟Το νησί”, έπρεπε να ξαπλώσω στο φέρετρο. 

Τρείς φορές το έσκαγα από κει. 

Δεν άντεχα. 

ΕΘΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, 29-8-2021


Κάποιοι ετοιμάζονται να κάνουν δώρο τα κοιτάσματα Αιγαίου – Αν. Μεσογείου στην Τουρκία;

 

Παρατίθενται κατωτέρω οἱ σημαντικώτερες εἰδήσεις τῆς ἡμέρας, κατανεμημένες σὲ ἑνότητες καὶ ἀξιολογημένες μὲ χρωματικὴ διαφοροποίησι, γιὰ τὴν 29-8-2021

                                                              

                                                                                                                                 «Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα»

"Όταν τά πράγματα πάνε καλά ξεχνάμε Τόν Χριστό..."



«Ενθυμάσαι το Χριστό, όταν βρίσκεσαι σε κατάσταση ευτυχίας και ευημερίας; 
Τότε θα σε θυμηθεί και ο Χριστός, όταν βρεθείς σε δύσκολες καταστάσεις στη ζωή σου.» (Είπε Γέρων)
Κάποιος είχε ένα συγγενή του στο νοσοκομείο. 

Το πατρικό σπίτι του Αγίου Νεκταρίου! Στήν Ανατολική Σηλυβρία της ΘΡΑΚΗΣ ΜΑΣ!



Το πατρικό σπίτι του Αγίου Νεκταρίου, κατά κόσμον Αναστασίου Κεφαλά, στη Σηλυβρία της Ανατολικής Θράκης.

Άγιος Νεκτάριος: μία ά γ ν ω σ τ η (ευνόητο τό γιατί...) ξεχωριστή ελληνική ταινία πρίν 51 χρόνια !

 Αφιέρωμα στην ταινία 

"Ο Άγιος Νεκτάριος, προστάτης των φτωχών" του 1969.

Η ταινία ΕΔΩ


Ο Νεκτάριος δεν ανακηρύχθηκε Άγιος αμέσως όταν πέθανε. 
Χρειάστηκε να περάσουν 40 χρόνια και στις 20 Απριλίου του έτους 1961 ο Οικουμενικός Πατριάρχης Αθηναγόρας, έκρινε πως έπρεπε να τον ανακηρύξει σε άγιο, καθώς είχε πραγματοποιήσει πολλά μεγάλα έργα πάνω στη Θρησκεία και την Εκκλησία. 

(ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ) Ανακοίνωση: Ολοκλήρωση α π ο θ ε ρ α π ε ί α ς Μητροπολίτου Μόρφου Νοεφύτου.

 


Μὲ τὸ παρόν, ἡ καθ᾽ ἡμᾶς Ἱερὰ Μητρόπολις Μόρφου ἀνακοινώνει ἐπίσημα ὅτι ἡ ἀποθεραπεία τοῦ Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου ἀπὸ τὴ νόσο covid-19, μὲ τὴν ὁποία εἶχε πρόσφατα νοσήσει μὲ ἥπια συμπτώματα, χάριτι Θεοῦ ἔχει ὁλοκληρωθεῖ καὶ ἔχει ἐπίσης λήξει ἡ προβλεπόμενη καθορισμένη περίοδος κατ᾽ οἶκον περιορισμοῦ του. 

Κρίμα τά νειάτα της! Η δημοφιλής παρουσιάστρια του 'BBC' Lisa Shaw, ΠΕΘΑΝΕ από θρομβωτική θρομβοπενία, που προκλήθηκε από το μπόλι, επιβεβαίωσε ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ!

 

'BBC' Radio Host, Died of COVID Vaccine Complications, Coroner Confirms!


ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΟΛΙΣ 44 ΕΤΩΝ!!!!!!!
(ΤΩΡΑ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ
ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΤΟΝ
ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ
ΣΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ;)

Έ λ ε ο ς ! Υπάρχει ακόμα.... Καί είναι 97 !!!!.....

Η.Kissinger: The Genesis of U.S. Government Population Control


Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

Οι Δικηγόροι της Ινδίας ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ! Μ Η Ν Υ Σ Α Ν στέλεχος του Π.Ο.Υ., ότι ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ άσκοπους ΘΑΝΑΤΟΥΣ!!!

Indian Bar Association Sues WHO Chief Scientist Over Bashing Ivermectin, Needless Deaths Of Indian Patients!

Πανικός στην κυβέρνηση!! Ανέστειλαν όλες τις άδειες των υγειονομικών από 01.09.2021 μέχρι νεωτέρας!!! Κ α τ α ρ ρ έ ο υ ν νοσοκομεία - ΕΚΑΒ - Δομές!!! Υγειονομικοί, κρατήστε γερά: Κερδίζετε!!


ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΓΕΡΑ !

ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ !!!

Πάνε τόσο καλά οι εμβολιασμοί, και είναι τόσο λίγοι αυτοί που θα τεθούν σε αναστολή ,

ώστε ανέστειλαν όλες τις άδειες των υγειονομικών ,

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ; Γάλλοι μ π ο ϋ κ ο τ ά ρ ο υ ν τό πιστοποιητικό εμβολιασμού, κάνοντας 'πικ - νικ' μπροστά στά σχεδόν ά δ ε ι α και μόνο για εμβολιασμένους, εστιατόρια!!!!!!

 


Δέν επεξεργάστηκαν καλά το σχέδιο ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ, οι ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ κ ο υ κ ο υ λ ο φ ό ρ ο ι ....

ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ...5 - 6 ; ; ;
ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ...ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ; ; ;
ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ "ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ";
ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ "ΑΚΡΑΙΟΙ";
ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΑΓΕ
Η ΠΛ.ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ; ; ; 


Μεγάλο το συλλαλητήριο κατά του


 υποχρεωτικού εμβολιασμού



Χαμός στο Σύνταγμα τώρα: Συγκέντρωση


 αντιεμβολιαστών στο κέντρο





Τό ΣΚΟΤΕΙΝΟ π α ρ ε λ θ ό ν των σημερινών πρωταγωνιστών, στο θέμα της επιβολής των λεγόμενων εμβολίων. Μέρος Α.

Απόσπασμα από την εκπομπή «Πριν λαλήσει το μαύρο πρόβατο!» (16.08.2021), με παρουσιαστή τον κ. Αλέξανδρο Τσίγγο. 

Συμμετέχουν ο Κωνσταντίνος Πουλάς – αναπληρωτής καθηγητής Βιοχημείας στο Τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών, η Μαριάννα Ευαγγέλου – βιοχημικός, και ο Ζώης Μπέχλης – Πλοίαρχος ε.α και Στρατιωτικός Ιατρός, Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Ιατρών και του Κινήματος 2021..

ΖΩΗΣ ΜΠΕΧΛΗΣ: Το 2009, αυτό το οποίο βλέπουμε τώρα να εξελίσσεται στα μάτια μας, έγινε απόπειρα να το κάνουνε ανεπιτυχώς. 

ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ – ΠΗΡΑΝ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΓΙΑ ....ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ! – ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ...... ( Σίγουρα ; )

 

ΟΛΥΜΠΟΣ


Αφού προηγήθηκαν σφοδρές αντιδράσεις από πλήθος κόσμου για τη θέσπιση εισιτηρίου κόστους 6 ευρώ για όσους επιθυμούν να επισκεφτούν τον εθνικό δρυμό του Ολύμπου, η κυβέρνηση πήρε πίσω – προς το παρόν τουλάχιστον – την απόφασή της!

ΕΓΙΝΕ Χ Α Μ Ο Σ ! «Τί μας λετε καί δέν έχουμε πιεί καί καφέ. Σ τ α μ α τ ή σ τ ε τήν Υστερική Φωνούλα» Νοσηλευτής

 


ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ τον τότε....ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ....Δήμαρχος Καβάλας: Α π α γ ο ρ ε ύ ε ι (!!!!!) τήν είσοδο σέ ανεμβολίαστους πολίτες στό Δημαρχείο!

ΣΟΒΑΡΑ; ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ;
ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ Ο "ΛΕΥΤΕΡΑΚΗΣ"
ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ;

... Μπά; Κατ' ευθείαν στό 29:38 του 'video': «Ζήτω η Ελλάς!» από τον Αμερικανό Γερουσιαστή Robert Menendez ! - Θά τά δούμε όλα... Ακόμη δεν είδαμε τίποτε...

 


Στρατιωτικός ιατρός των ΗΠΑ: έχουμε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ Ν Ε Κ Ρ Ο Υ Σ στρατιώτες από τον εμβολιασμό, παρά από τόν 'Covid19'.Γιατί δεν το σταματάμε; BINTEO


Στρατιωτικός γιατρός των ΗΠΑ: ”έχουμε περισσότερους νεκρούς στρατιώτες από τον εμβολιασμό, παρά από το 'Covid19'.

Γιατί δεν το σταματάμε; 

Έχουμε πόλεμο αλλά πρέπει να ορίσουμε τον εχθρό.” 

Μιλάει με στοιχεία για μυοκαρδίτιδες και λευχαιμίες…

Καί ΜΟΛΥΝΟΝΤΑΙ καί μ ο λ ύ ν ο υ ν ! 'Σ Ο Κ' στήν Θ ε σ σ α λ ο ν ί κ η, 30 τρόφιμοι Γηροκομείου ΠΛΗΡΩΣ (!) εμβολιασμένοι ....θ ε τ ι κ ο ί, νοσούν!


Καί μολύνονται και μολύνουν! 

'Σ ό κ' στήν Θεσσαλονίκη, 30 τρόφιμοι Γηροκομείου πλήρως εμβολιασμένοι θετικοί, νοσούν! 

Διάτρητο από τον ιό το υγειονομικό κέντρο όπου ήταν πλήρως εμβολιασμένοι και τρόφιμοι και προσωπικό…

"ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, δέν θά γινόταν αυτά μέ τήν βομβιστική ενέργεια στήν Καμπούλ!"

 


ΕΘΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, 28-8-2021


Στην Ανδριανούπολη έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται χιλιάδες Αφγανοί μετά την δημοσίευση σε τουρκικά κοινωνικά δίκτυα της «πληροφορίας» ότι «η Ελλάδα  άνοιξε τα σύνορά της για να τους υποδεχθεί»!

 

Παρατίθενται κατωτέρω οἱ σημαντικώτερες εἰδήσεις τῆς ἡμέρας, κατανεμημένες σὲ ἑνότητες καὶ ἀξιολογημένες μὲ χρωματικὴ διαφοροποίησι, γιὰ τὴν 28-8-2021

                                                              

                                                                                                                                 «Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα»

Ο π. Σάββας ο Αγιορείτης γιά τόν φόβο καί τόν φόβο Του Θεού.

 Father Savvas the Athonite on fear and the fear of God (Part 2)


Άγιος Ειρηναίος Λουγδούνου: Ο Οικουμενικός Πατέρας καί διδάσκαλος της Εκκλησίας.

 


ΛΑΜΠΡΟΥ Κ. ΣΚΟΝΤΖΟΥ Θεολόγου – Καθηγητού

Ορισμένοι από τους αγίους Πατέρες της Εκκλησίας μας έλαβαν τον τίτλο του Οικουμενικού Διδασκάλου, διότι η προσφορά τους σε Αυτή υπήρξε καθοριστική για την διατύπωση της διδασκαλίας Της. 

Η δράση τους ξεπέρασε τα στενά γεωγραφικά όρια και την εποχή, που έζησαν και έδρασαν, επιδρώντας καταλυτικά στην διαμόρφωση της οικουμενικής διαστάσεως της Εκκλησίας.