Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Παγκόσμιος Οργανισμός Υποκρισίας: Όσοι δεν συμμορφώνονται με τη ΝΔΤ θα σκοτωθούν από την «ασθένεια Χ»! (Μπρρρρρρρρ!!!!!! Μη τα πετάς έτσι απότομα, καλέ!)

Ο επικεφαλής του ΠΟΥ προειδοποίησε τα κυρίαρχα έθνη ότι τα κράτη που αρνούνται να συμμορφωθούν με τη «Νέα Τάξη» των παγκοσμιοποιητών θα πληρώσουν το τίμημα όταν εξαπολυθεί η λεγόμενη «Ασθένεια Χ» στο κοινό.




σε ένταση πάνω στο δούλεμα, ε..., συγγνώμη πάνω στη δουλειά


θα μπορούσε να είναι σε κάπως πιο ξέγνοιαστες στιγμές



Από τον Hunter Fielding

29 Ιανουαρίου 2024


Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) προειδοποίησε τα κυρίαρχα έθνη ότι τα κράτη που αρνούνται να συμμορφωθούν με τη «Νέα Τάξη» των παγκοσμιοποιητών θα πληρώσουν το τίμημα όταν η λεγόμενη «Ασθένεια Χ» εξαπολυθεί στο κοινό.

ΕΘΝΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ: ΙΜΙΑ, ἐκεῖνο τό βράδυ... (ΔΕΛΤΙΟΝ ΤΥΠΟΥ)

 



ΔΕΛΤΙΟΝ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: ΙΜΙΑ, ἐκεῖνο τὸ βράδυ...


Πέρασαν 28 χρόνια ἀπὸ ἐκεῖνο τὸ μαῦρο βράδυ τῆς Κρίσεως τῶν Ἰμίων. 

Ἐκεῖνο τὸ βράδυ, ποὺ τὸ ἡμερολόγιο ἔγραφε Τετάρτη 31 Ἰανουαρίου 1996 καὶ ὁ ἄνεμος λυσσομανοῦσε στὸ Αἰγαῖο μὲ 11 Μποφώρ.

Ἐκεῖνο τὸ βράδυ, ποὺ μία ὁμάδα 7 ἀνδρῶν τῶν ΟΥΚ μὲ 2 μέτρα ὕψος καὶ 120 κιλὰ ὁ καθένας καὶ φορτωμένοι μὲ τὸν βαρὺ ἐξοπλισμό τους ἔμειναν ἀκίνητοι ἐπὶ 4 ὧρες, μὲ 11 παγωμένα Μποφώρ, ξαπλωμένοι σὲ μία φαλακρὴ βραχονησῖδα, ἡ ὁποία δὲν ἔχει οὔτε θάμνο ἐπάνω της γιὰ καμουφλάζ, ἐνῷ ἀπὸ πάνω τους πετοῦσαν ξυστὰ τὰ τουρκικὰ καὶ τὰ ἀμερικανικὰ ἑλικόπτερα μὲ ἀναμμένους τοὺς προβολεῖς τους. 

Ἀκίνητοι ἐπὶ 4 ὧρες. 

Ποιός ἀπὸ ἐμᾶς θὰ μποροῦσε νὰ τὸ κάνῃ;

Ο Μάπας Φραγκίσκος λέει ότι οι μόνοι αντίπαλοι στην οδηγία να λαμβάνουν «ευλογίες» τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια ανήκουν σε «μικρές ιδεολογικές ομάδες» ή είναι Αφρικανοί!!!!!!!


Αναφερόμενος στη διαμάχη γύρω από την απόφαση του Βατικανού να επιτρέψει ευλογίες για ζευγάρια του ιδίου φύλου, ο Πάπας Φραγκίσκος δήλωσε ότι οι επικριτές αυτής της οδηγίας, εκτός από τους Αφρικανούς, ανήκουν σε «μικρές ιδεολογικές ομάδες».

ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ - Η Γερμανία ανοίγει την υπηκοότητα σε 1,5 εκατομμύριο Τούρκους μετανάστες και στη συνέχεια παθαίνει υστερία όταν το «δεξιό-λαϊκιστικό» και «αυταρχικό» κόμμα AKP του Ρετζέπ Ερντογάν αποκαλύπτει σχέδια για τη δημιουργία ενός γερμανικού παρακλαδιού. (!!!!!)

Το νέο κόμμα θα παρουσιάσει υποψηφίους για τις κοινοβουλευτικές εκλογές της ΕΕ τον Ιούνιο και δεσμεύεται να αγωνιστεί για ανοιχτά σύνορα και καλύτερα κοινωνικά δικαιώματα «για άτομα με ξένες ρίζες».


Η γερμανική Bundestag κλωτσάει άλλο ένα αυτογκόλ.


Πριν από δύο εβδομάδες, σε μια μνημειώδη νίκη για τον φιλελευθερισμό και τη δημοκρατία, η γερμανική Ομοσπονδιακή Βουλή ενέκρινε ευρείες μεταρρυθμίσεις στους νόμους περί ιθαγένειας. Το αποτέλεσμα είναι ότι τώρα είναι πολύ πιο εύκολο να αποκτήσετε γερμανικό διαβατήριο.

ΞΑΝΑΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ!!!!!!! - (ΒΙΝΤΕΟ) ΟΙΚΟΛΟΓΟ-ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΣ λέει στους Βρετανούς «Υπάρχει ηθικό ζήτημα» με την απόκτηση παιδιών!


«Κάθε παιδί σε μια βιομηχανική χώρα όπως η δική μας έχει περίπου 505 εκατοντάδες τόνους άνθρακα κατά τη διάρκεια της ζωής του».

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ! ... ΤΩΡΑ!!!!! - Η ΕΕ θέλει να διαγραφεί όλη η «έμφυλη γλώσσα»!!!

Ένα όργανο της Ευρωπαϊκής Ένωσης ζήτησε να εκκαθαριστεί όλη η "έμφυλη γλώσσα", συμπεριλαμβανομένων εντελώς αβλαβών ρήσεων όπως "Joe Public" (το κοινό), καθώς και λέξεων όπως "αρρενωπός" που ισχυρίζεται ότι πολύ συχνά συνδέονται με τους άνδρες. 😵

Επίσης, θέλει να αντικατασταθούν λέξεις όπως «πιεστικός» (pushy) και «διαπεραστικός, στριγκός»  (για φωνή) (shrill), επειδή πολύ συχνά «συνδέονται με γυναίκες».

Νησίδες ΙΜΙΑ ! 31/01/1996 ! ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ! / 2 Αποκαλυπτικά ΒΙΝΤΕΟ

 


Συνεργάστηκαν οι γερμανικές εγχώριες ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, μέ δημοσιογράφους του 'Correctiv' γιά νά δυσφημίσουν την "Alternative für Deutschland" (AfD) (Εναλλακτική γιά τήν Γερμανία) καί νά υποκινήσουν τό σημερινό κύμα διαμαρτυριών «κατά της δεξιάς»; ; ;.....


Thomas Haldenwang, επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας για την Προστασία του Συντάγματος.

Είναι Σαββατοκύριακο και οι κατά του AfD διαδηλώσεις έχουν ξεκινήσει ξανά. Ίσως ο στόχος είναι να προωθηθούν σε ένα ημιμόνιμο τελετουργικό, όπως οι εβδομαδιαίες πορείες "Fridays for Future" για τη διάσωση του κλίματος το 2019.

Τάσος Κοντακίδης: “Πρωτόγνωρο! Δημιουργήθηκαν νέες ομάδες αίματος Α1 και Α2 τους τελευταίους μήνες – Έχουμε μεγάλο πρόβλημα”



Ακούστε τον κ. Τάσο Κοντακίδη – Πρόεδρο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης σε όσα ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM FM 93,6 και στον Δ.Κολιό

Συνεχείς δραματικές δηλώσεις από τήν τ. Ευρωβουλευτή Ελένη Θεοχάρους: ”Έχω ΠΟΛΥ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΕΣ πληροφορίες. Οι Τούρκοι φέρνουν, εμείς πουλούμεν ( ή χαρίζωμεν)”! Περιγράφει νέα ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ, νέα Σμύρνη….

 

Μόρφου, Ακρωτήριο Κορμακίτης, κόλπος Μόρφου, Συριανοχώρι από τον Όλυμπο.
( ανάρτηση της Θεοχάρους)

Συνέχισε τις δραματικές ανακοινώσεις η κ Θεοχάρους.. σε νέες αναρτήσεις της η Ελένη Θεοχάρους αναφέρει, ”Δεν ζω πια σε ψευδαισθήσεις που καλλιεργούν οι έμποροι της Πατρίδας μου. 

Καλό να μην χει και ο λαός για να λάβει τα μέτρα του.΄”

Τά καθρεφτάκια γιά τούς ιθαγενείς, η απομείωση τής Εθνικής Κυριαρχίας καί τά μεγάλα αυτογκόλς, που θα μάς ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ! Πρός μία φοβερή Εθνική Καταστροφή!

 


ΓΑΛΛΙΑ: Αγρότες καί σχολείο, στόν στόχο της νεωτερικότητος.....

Από τα συνθήματα των Γάλλων αγροτών:
«Χωρίς χωρικούς, δεν
θα υπάρχει χώρα».


ΓΑΛΛΙΑ: Αγρότες και σχολείο στο στόχο της νεωτερικότητας

του καθηγητή φιλοσοφίας Robert Redeker

     Η αγροτική κρίση δεν είναι μόνο η κρίση της αγροτικής οικονομίας, είναι πάνω απ' όλα, όπως η σχολική κρίση, μια κρίση πολιτισμού. 

Το σχολείο και η γεωργία είναι τα θεμέλια της κοινωνίας

Παρασκήνιο....

 


Α. Παπαγιάννης, ιατρός

 Τις μέρες αυτές έχει τεθεί σε δημόσια διαβούλευση το προωθούμενο νομοσχέδιο για τον γάμο ομοφυλοφίλων [ΕΔΩ]. 

Σε κάποιο σχόλιο διάβασα τα εξής ιδιαιτέρως ενδιαφέροντα:  

«Η προβολή του γάμου ομόφυλων ξεκίνησε μετά την αναγγελία μνημονίου του 46ου προέδρου των ΗΠΑ Τζό Μπάϊντεν στις 04-02-2021 στο οποίο οι ΗΠΑ αυτοανακηρύχθηκαν σε προστάτιδα δύναμη των ΛΟΑΤΚΙ+ σε όλο τον κόσμο, και προειδοποιούσαν τα κράτη που δεν λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα νομοθετικής προστασίας με κυρώσεις. 

ΩΠΑ! Η εταιρεία 'ΔΕΛΤΑ' "διέγραψε" τήν ΜΗΤΕΡΑ από τά γάλατά της... ( Τήν ΖΟΡΙΣΕ τάχα κάτι;;;;; )

 



Νικος Βραχιολιδης


Η ΔΕΛΤΑ αποφάσισε να διαγράψει την Γυναίκα-Μητέρα από την οικογένεια!

Γιατί πολεμάνε τόν Χριστιανισμό! ( Νά διαβασθεί ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ! Τό ξαναγράφουμε: ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ! )


Του Μανώλη Κοττάκη

Λίγο έξω από την πόλης της Καβάλας βρίσκεται η κοινότητα της Λυδίας. 

Εκεί βάπτισε ο Απόστολος Παύλος την πρώτη Ευρωπαία χριστιανή. 

Τη Λυδία. 

Η υποκρισία της προστασίας των παιδιών....


Με αφορμή το νομοσχέδιο για τους 'γκέϊ' γάμους, αναδύθηκαν η πολιτική και η κοινωνική βαρβαρότητα, καθώς και η υποκρισία της δήθεν προστασίας των πλέον ευάλωτων μελών της κοινωνίας!

Αλκιβιάδης Κ. Κεφαλάς

Η συγκλονιστική ομιλία της Μαρίας Καρυστινού, της τραγικής μάνας που έχασε το παιδί της στο έγκλημα των Τεμπών, ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, δεν ανέδειξε μόνο το εγκληματικό προσωπείο του ελληνικού πολιτικού συστήματος, αλλά και τήν  β α ρ β α ρ ό τ η τ α  της ελληνικής κοινωνίας.

ΕΘΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, 30-1-2024

 

Στην ίδρυση ιδιωτικού πολυϊατρείου στην Αλεξανδρούπολη προχωράει τουρκική εταιρεία με έδρα την Κωνσταντινούπολη και όλους τους μετόχους Τούρκους (καταχωρίστηκε στο ΓΕΜΗ του Επιμελητηρίoυ Έβρου στις 10 Ιανουαρίου 2024)

 

Παρατίθενται κατωτέρω οἱ σημαντικώτερες εἰδήσεις τῆς ἡμέρας, κατανεμημένες σὲ ἑνότητες καὶ ἀξιολογημένες μὲ χρωματικὴ διαφοροποίησι, γιὰ τὴν 30-1-2024

                                                        

                                                                                                                                 «Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα»

Δέν ΙΔΡΩΝΟΥΝ! Νομοθετούν τόν θρησκευτικό γάμο ομοφύλων καί τόν Γονέα 1 - 2 ! ( Όλα - ναί, ΟΛΑ! - από τό "παράθυρο" θά τά περάσουν! )

 



Καταργείται ο όρος «πατέρας» και αντικαθίσταται

 από τον όρο «δυο γονείς» – Παρένθετη μητρότης

 από το «παράθυρο»!

·        Του Μανώλη Κοττάκη

Το Υπουργικό Συμβούλιο της περασμένης Τετάρτης όδευε προς το τέλος του. 

Ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, στον οποίο ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανέθεσε με απόφασή του, που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ, την αρμοδιότητα θεμάτων ΛΟΑΤΚΙ (εισάγοντας θετική διάκριση προς όφελος μιας κοινωνικής ομάδας και εις βάρος άλλων), είχε μόλις ολοκληρώσει την εισήγησή του προς τους συναδέλφους του

Αίφνης ξέσπασε σε λυγμούς.

Ἀπελπίστηκες; Δόξα σοι ὁ Θεός!

 


Κ. Γ. Παπαδημητρακόπουλος

Εἶναι πολλοὶ οἱ δρόμοι, καλοί μου φίλοι, ποὺ ὁδηγοῦν στὴ λύτρωση καὶ στὴ σωτηρία. 

Ἕνας ἀπ’ αὐτοὺς εἶναι καὶ ὁ δρόμος τῆς … ἀπελπισίας! 

ΣΠΑΝΙΑ φωτογραφία του Αγίου Νεκταρίου ως Επισκόπου Πενταπόλεως!

 


Ο Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός, ήταν μόνο 15 χρονών όταν είδε γιά πρώτη φορά τόν Χριστό! ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ ΟΛΟ! / ΒΙΝΤΕΟ

 


The Governor -The Invisible Authority / O Κυβερνήτης ! - Η Αόρατος Αρχή! / ΒΙΝΤΕΟ

 


ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ - Συγκλονιστικό Ραδιοφωνικό Θέατρο, γιά τόν συγκλονιστικότερο Κυβερνήτη της Ελλάδας! ( Μοναδικοί ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ! )

 


ΣΠΑΝΙΟΣ Ελληνικός χάρτης, φυλασσόμενος στήν (επτασφράγιστη) Βιβλιοθήκη του Βατικανού!

 



Ο ενεργειακός ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ της ημέρας.

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

ΚΟΡΥΦΑΙΟ! - Πολιτιστική ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Γιατί η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ σχεδιάζεται ΣΚΟΠΙΜΑ. ( ΜΗ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΤΕ! )


25 Ιανουαρίου 2024

Από τον Brandon Smith


Δεν υπάρχει απολύτως καμμία αμφιβολία – στοιχεία της δικής μας κυβέρνησης ενθαρρύνουν σκόπιμα την επιτάχυνση της παράνομης μετανάστευσης κατά μήκος των νότιων συνόρων και σαμποτάρουν ενεργά κάθε προσπάθεια να σταματήσει η τρέλλα. Υπάρχουν δύο ερωτήματα που πρέπει να θέσουμε: Γιατί το κάνουν αυτό; Και, τι μπορεί να γίνει για να τους σταματήσουμε;»

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ: Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Charles Michel εγκαταλείπει την κούρσα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για να ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ τον ΟΡΜΠΑΝ της Ουγγαρίας να ασκήσει προσωρινή ΠΡΟΕΔΡΙΑ!!


Ο Ούγγρος Viktor Orban και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Charles Michel.


Από τον Paul Serran
29 Ιανουαρίου 2024


Ο συντηρητικός πρωταθλητής, ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτωρ Ορμπάν εξακολουθεί να τρελλαίνει τους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τη σταθερή στάση του σχετικά με τη στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία και μια σειρά από άλλες αποτυχημένες πολιτικές της ΕΕ για την παγκοσμιοποίηση.

Η Ευραραβία στον ορίζοντα: Ο εξισλαμισμός θα ολοκληρωθεί σε 50-70 χρόνια προειδοποιεί βετεράνος των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών (βίντεο).


«Οι θρησκευτικές ισλαμικές απαιτήσεις πολλαπλασιάζονται και υποχωρούμε σε αυτές τις απαιτήσεις κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα, κάθε μήνα, κάθε χρόνο, εγκαταλείποντας σταδιακά το έδαφος. Αυτή η διαδικασία σταδιακής συνθηκολόγησης δεν είναι μια συνωμοσία, αλλά μάλλον ένα ισλαμικό σχέδιο που αποδίδεται στη Μουσουλμανική Αδελφότητα».

Η Ουκρανία πουλάει την ψυχή της στο WEF: Εγκαινιάζει πρόγραμμα για την πλήρη ψηφιοποίηση των πολιτών σε συνεργασία με το παγκοσμιοποιημένο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.


Ο δρόμος προς τη Νέα Παγκόσμια Τάξη 


περνά μέσα από την Ουκρανία

Τί είπατε, κυρία μου; - Ο Λευκός Οίκος κάλεσε για περίεργη δήλωση συλλυπητηρίων: 3 στρατιώτες των ΗΠΑ έχασαν τη ζωή τους πολεμώντας για «αυτή τη διοίκηση»!!!



«Εκφράζουμε τα βαθύτατα, προφανώς βαθύτατα συλλυπητήριά μας και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες που έχασαν, ε, τρεις, τρεις γενναίους, ε, τρεις γενναίους, ε, τρεις γενναίους, τρεις ανθρώπους που είναι στρατιωτικοί, που είναι γενναίοι, που πάντα πολεμούν, που πολεμούν για λογαριασμό αυτής της κυβέρνησης..

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ ! Μά, είναι ...ΕΔΩ! Τό ΠΑΣΟΚ «μεγαλώνει» (!) αλλά ΜΕΣΑ στήν… Ν.Δ.! – Ο Κ.Μητσοτάκης ανακοίνωσε την ένταξη της Εύης Χριστοφιλοπούλου στήν Ν.Δ.!

 


Φαίνεται πως το ΠΑΣΟΚ μεγαλώνει αλλά όχι στο δικό του κόμμα. 

Αντίθετα, μεγαλώνει μέσα στη ...Νέα Δημοκρατία η οποία έχει μετατραπεί σε «ξενιστή» του ΠΑΣΟΚ.


«Η μεγαλύτερη άσκηση που έγινε ποτέ» του ΝΑΤΟ για να προβάρει τη ρωσική επίθεση στην Ευρώπη.


(σσ. Ίσως από τις καλύτερες εικόνες του διαδικτύου)
Πηγή: https://francesleader.substack.com/p/british-press-prepares-the-nation?publication_id=667911&post_id=141166060&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email


Από τον Tyler Durden
29 Ιανουαρίου 2024

Μια μαζική στρατιωτική άσκηση του ΝΑΤΟ που επρόκειτο να διαρκέσει μέχρι τα τέλη Μαΐου έχει ξεκινήσει. Η άσκηση Steadfast Defender 24 χαιρετίζεται ως η μεγαλύτερη άσκηση του ΝΑΤΟ από τον Ψυχρό Πόλεμο. Περίπου 90.000 στρατιώτες και από τα 31 κράτη μέλη θα λάβουν μέρος.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ: Είναι αυτό επιβεβαίωση ότι έρχεται πόλεμος;


Επίσης: Η χώρα κατακλύζεται από άνδρες σε ηλικία στράτευσης από την κυβέρνηση. (Βίντεο)

Η κ. Ζέττα Μακρή μόλις ...."ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ" ( μέ "χαριστική βολή"! ) τήν εορτή των Τριών Ιεραρχών! ( Νά τήν χαίρωνται οι ψηφοφόροι της.... )

 


Λάμπρος Δρόσος

Την ώρα που ο Πατέλης και ο Καιρίδης περνάνε τον γάμο των 'ντιντίδων', η Ζέττα Μακρή,  με αριθμ. 8778/Ν1/26-01-2024 απόφαση με την οποία τροποποιείται, 

ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

 


Τὴν 28η Δεκεμβρίου 2023, στελέχη τῶν Ἐθνικῶν Φυλάκων μετέβησαν στὴν Θεσσαλία, προκειμένου νὰ παραδώσουν σὲ πληγέντες συμπατριῶτες μας τὴν βοήθεια, ἡ ὁποία συγκεντρώθηκε μὲ τὴν συνδρομὴ μελῶν τῆς Ὀργανώσεως καὶ τηλεθεατῶν τοῦ διαδικτυακοῦ σταθμοῦ ODYSSEY TV.

Γιὰ ἀκόμη μία φορὰ ἐπιβεβαιώνεται στὴν πρᾶξι τὸ σύνθημα τῆς Ὀργανώσεως, «Ἱστάμεθα ἄγρυπνοι»!

Ἀκολουθεῖ βίντεο μὲ ἀποσπάσματα ἀπὸ τὴν ἀποστολή:

Οι κυβερνήτες στέλνουν στρατεύματα στο Τέξας εν μέσω φόβων για «εμφύλιο πόλεμο».


Από Mac Slavo

Μέλη της άρχουσας τάξης ορισμένων πολιτειών έχουν στείλει στρατεύματα στο Τέξας σε περίπτωση που ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος με την ομοσπονδιακή άρχουσα τάξη. Έχουν χαραχθεί γραμμές και οι αφελείς σκλάβοι ήδη συντάσσονται με το ποιον αφέντη θέλουν να τους κυβερνά.

15.000 αστυνομικοί έχουν αναπτυχθεί – Ο αγροτικός αποκλεισμός του Παρισιού έχει ξεκινήσει.


Μια κούκλα Μακρόν στην αγχόνη
Πηγή: AFP/EMMANUEL DUNAND


29.1.2024

Η αστυνομία της Γαλλίας θέλει να αποτρέψει τον αποκλεισμό του Παρισιού που απειλείται από τους αγρότες με ένα μεγάλο ποσοστό. Όπως δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Gérald Darmanin, θα κινητοποιηθούν 15.000 αξιωματικοί, καθώς και τεθωρακισμένα οχήματα και ελικόπτερα.

Ὑπάρχει ἕνα μῖσος κατά τοῦ Ἑλληνισμοῦ... ( Έξωθεν ΠΡΩΤΑ καί μετά έσωθεν.... )

 


Ὑπάρχει ἕνα μῖσος κατὰ τοῦ Ἑλληνισμοῦ.

Καὶ τὸ μῖσος κατὰ τοῦ Ἑλληνισμοῦ - προσέχτε! - δὲν ἐκπορεύεται ἀπὸ κάποιους κακοκέφαλους τῆς ἐγχώριας παραγωγῆς.

π. Στυλιανός Καρπαθίου γιά τρανσεξουαλισμό! Πρό 24ετίας! / ΒΙΝΤΕΟ

 


Καταστρέφουν τά δάση τά αιολικά πάρκα ;;;.....

 


 Είναι η μεγάλη κραυγή των «οι – κολο – γων»! χωρίς ερωτηματικά.

Να δούμε όμως τι μας πληροφορούν τα δεδομένα.

Ο διαδικτυακός χάρτης των αιολικών πάρκων σε συνδυασμό

 με το google erth μας πληροφορούν, ότι η μόνη περιοχή που

 υπάρχουν αιολικά πάρκα σε κορυφές βουνών που είναι

 ταυτόχρονα δάση είναι ο Έβρος.

Τό ....2035 στήν μπροοδευτική πλέον Ελλάδα...


Θα σάς πω μία ιστορία:

Το 2035 στην μπροοδευτική πλέον Ελλάδα (περίπου 11 χρόνια κάνει η πρόοδος να έρθει, όσο η ελπίδα ένα πράγμα...) ο 5χρονος Γιαννάκης καί η 5χρονη Μαρία λέει στόν 'γονέα 1' και στόν 'γονέα 2':

Διώχνε μακριά σου τό πνεύμα της πολυλογίας....

 


«Διώχνε μακριά σου το πνεύμα της πολυλογίας. 

Γιατί σ᾽ αυτή βρίσκονται φοβερότατα πάθη, το ψεύδος, η θρασύτητα, οι αστειότητες, η αισχρότητα, η μωρολογία και γενικώς όπως έχει λεχθεί: 

“Από την πολυλογία δεν θα ξεφύγεις την αμαρτία”. 

Νά μήν ἀναπαυώμεθα στό “ἔχει ὁ Θεός” καί στό “πύλαι ἅδου οὐ κατισχύσουσιν αὐτῆς”!

 


Νά μήν ἀναπαυώμεθα στό “ἔχει ὁ Θεός” καί στό “πύλαι ἅδου οὐ κατισχύσουσιν αὐτῆς” (Ματθ. 16.18). 

Ἀσφαλῶς δέν θά σβήσῃ ἡ Ἐκκλησία· ἀλλά μπορεῖ νά σβήσῃ ἀπό τήν Ἑλλάδα, ὅπως ἔσβησε καί ἀπό τή Μικρά Ἀσία.