Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

ΠΩΣ; ΤΙ ; ΨΗΣΤΑΡΙΑ μέσα σε ...φ έ ρ ε τ ρ ο ; (Έλεος εκεί στο Ναύπλιο!) - βίντεο

ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗΣ ΤΣΙΚΝΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΙΘΑΝΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΡΟΠΟΥ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ...

Σχετική εικόνα
Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ
ΕΚΔΟΧΗ ΨΗΣΤΑΡΙΑΣ,
ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΗ ΑΝΩΤΕΡΩ.
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

ΠΟΣΟΥΣ ; 40 ΤΟΝΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ ; ; ; Καί πόσα μετρητά;

Αποτέλεσμα εικόνας για american troops in syria

SANA .
Λίγες ημέρες μετά από τις πρώτες πληροφορίες από τοπικές πηγές σχετικά με την χρυσή συμφωνία μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ισλαμικού Κράτους, προέκυψαν νέες πληροφορίες που τις επιβεβαιώνουν. 
Η αμερικανική κατοχική δύναμη στην Συρίας παρέλαβε δεκάδες τόννους χρυσού που είχε που είχε αποθηκεύσει η τρομοκρατική οργάνωση, με  α ν τ ά λ λ α γ μ α   την παροχή ασφαλούς διόδου για τους τρομοκράτες και τους ηγέτες τους από τις περιοχές της Ντέιρ Εζζορ όπου βρίσκονται. 

Σχετική εικόνα

Η Μακεδονία ξεσηκώνεται απ’ άκρου σε άκρο. Όλοι στο πόδι για να υποδεχτούν τον Εφιάλτη 'ΣΝΟΦΙΤΗ' Αλιέκσι

Α Ν Ε Π Ι Θ Υ Μ Η Τ Ο Σ !
Ξ  Ε  Κ  Α  Θ  Α  Ρ  Α !


Τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων έχουν θορυβήσει (ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ!) την αμερικανική πρεσβεία, το Μέγαρο Μαξίμου και την Κουμουνδούρου, διότι το ΤΣΥΡΙΖΑ έχει υποστεί δημοσκοπική  κα-θί-ζη-ση στην Βόρεια Ελλάδα μετά την ψήφιση της προδοτικης συμφωνίας των Ψαράδων . 

ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ



Ύποπτες συναντήσεις Τσίπρα όταν οι Τούρκοι “χτίζουν δικαιώματα”

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

Με την κωδική ονομασία “Γαλάζια Πατρίδα” ξεκίνησε η μεγάλη στρατιωτική άσκηση της Τουρκίας που λαμβάνει χώρα στις ελληνικές θάλασσες! Σε μια επίδειξη δύναμης βγαίνουν για σουλάτσο τα πολεμικά πλοία της Τουρκίας στο Αιγαίο και όπως επεσήμανε το CNN Turk είναι μια “πρόβα πολέμου”! Φυσικά εναντίον της Ελλάδος, αφού από ότι φαίνεται χοντραίνει το γεωπολιτικό και γεωστρατηγικό παιχνίδι των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Αγγλίας για τη διχοτόμηση του Αιγαίου προς υφαρπαγή του τεράστιου ορυκτού του πλούτου, που κρύβεται στα “σωθικά” του!
Μια πολύδυναμική άσκηση στρατιωτικής ισχύος, η οποία θα διαρκούσε από 28 Φεβρουαρίου μέχρι 3 Μαρτίου και όλως περιέργως παρατάθηκε ως τις 8 Μαρτίου 2019! Και η ελληνική απάντηση, χαλαρή όπως πάντα! “Οι ελληνικές και κυπριακές Ένοπλες Δυνάμεις τίθενται σε επιφυλακή”!

OXI μόνο ν τ ρ ο π ή, αλλλά ΟΝΕΙΔΟΣ!




Kαταδικάστηκε για κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση  α σ έ λ γ ε ι α   εις βάρος ανηλίκων άνω των 15 ετών έναντι αμοιβής, ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. και εξ απορρήτων σύμβουλος του Κ.Μητσοτάκη, Νίκος Γεωργιάδης αλλά ...ΔΕΝ  μπήκε φυλακή..........

“Αυτοί είναι οι στόχοι που θα χτυπήσουμε με πυρηνικά στις ΗΠΑ”!





Η ρωσική κρατική τηλεόραση μετέδωσε ρεπορτάζ για τις εγκαταστάσεις των ΗΠΑ που έχουν στοχοποιηθεί από τις ρωσικές ΕΔ, σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου! 
Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στον ρεπορτάζ , η Μόσχα έχει αναπτύξει πυραύλους που μπορούν να πλήξουν τους στόχους σε πέντε λεπτά!

Αποτέλεσμα εικόνας για PENTAGON


ΓΟΝΕΙΣ! ΜΠΑΣ ΚΑΙ Κ Ο Ι Μ Α Σ Θ Ε ;;; Νόμιμα τα γκράφιτι της “Πανθρησκείας” στην Ελλάδα σε Δημόσια-Δημοτικά κτίρια και Σχολεία



Με Απόφαση των Εισαγγελικών Αρχών:

Νόμιμα τα γκράφιτι της “Πανθρησκείας” στην Ελλάδα
σε Δημόσια-Δημοτικά κτίρια και Σχολεία

Νικόλαος Σ. Στεργιάδης

Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται μια έξαρση στο σχεδιασμό επάνω σε Δημόσια-Δημοτικά κτίρια των Χανίων, κάποιων ιδιαίτερα μεγάλου μεγέθους γκράφιτι με παραθρησκευτικό περιεχόμενο που σχετίζεται με την παναίρεση του Οικουμενισμού, την «Πανθρησκεία», που αποτελεί μια σύνθεση δοξασιών παραθρησκειών και Ανατολικών θρησκειών και η οποία προωθείται στην Ελλάδα από το διεθνές πολιτικο-θρησκευτικό κίνημα της «Νέας Εποχής».


ΒΡΕ παιδιά! Είναι ε λ λ η ν ι κ ά αυτά τώρα; Είναι ; [ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ γιά να μήν έχετε απορίες...]


1η Προτεραιότης στην Σουηδία οι ...ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ! [Δέν το λές και έκπληξη].




Ο δήμος της σουηδικής πόλεως Gävle αποφάσισε στην πινακίδα καλωσορίσματος να βάλει μια ...μουσουλμάνα με ισλαμικό πέπλο, ως ένδειξη της "μεγάλης ποικιλομορφίας" της πόλης, σύμφωνα με την σουηδική ιστοσελίδα Nyheter Idag. 
Η πινακίδα βρίσκεται στη βόρεια είσοδο της πόλεως. Μεταγενέστερη δημοσιογραφική έρευνα, ωστόσο, αποκάλυψε τους δεσμούς της εικονιζόμενης με ένα τοπικό τζαμί, του οποίου ο ηγέτης αποθέωνε το 'ISIS' και ακόμη προσπαθούσε να συγκεντρώσει κεφάλαια για τους τρομοκράτες.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΛΕΞΙΔΑ - ΘΑΥΜΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ! ['Βίντεο']

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΛΕΞΙΔΑ 
- ΘΑΥΜΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ 
- ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΥΠΟΠΤΕΡΑΡΧΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΛΙΓΚΡΗ

Σχετική εικόνα


Σχετική εικόνα

«Ο παπάς ο ορθόδοξος πάει κόντρα με τα ρεύματα... Όσοι είναι με το διάβολο, να κάτσουν κάτω. Διότι διάβολος είναι η δειλία των»!



«Οι θέλοντες ευσεβώς ζην εν Χριστώ

Ιησού διωχθήσονται». 

 Επίσκοπος Αυγουστίνος Καντιώτης

 Γνωρίσματα ορθόδοξου κληρικού


    Αγαπητοί, πρέπει να ομολογήσουμε μία πικρά αλήθεια. Οι πιστοί, που αγωνίζονται για να κρατήσουν την Ορθοδοξία, είναι ολίγοι. Το ρεύμα το μεγάλο και το απέραντο είναι εκείνο που σιγά – σιγά έχουν απομακρυνθεί από την ορθόδοξο πίστη.
Θα πω ένα λόγο, που ποτέ δεν τον είπα. Θα τον πείτε εγωιστικό, αλλά σας δίνω μια ζυγαριά, για να ζυγίσετε παπάδες, δεσποτάδες και όλο τον κλήρο και όλους τους θεολόγους. Η ζυγαριά αυτή ποια είναι; Ποιο είναι το γνώρισμα του παπά; Να μαζεύει πρόσφορα; Να κάνει ωραίες ακολουθίες; Να κηρύττει χαριτωμένα και να χρηστολογεί από του άμβωνος και να δακρύζουν τα μάτια μερικών δεσποιναρίων για τους στοχαστικούς του λογισμούς; Ποιο είναι το γνώρισμα του παπά και του δεσπότη σ’ αυτά τα δύσκολα χρόνια;

ΕΘΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, 27-2-2019




 Ο Ν.Αναστασιάδης, θα μεταβεί την Κυριακή στο Μπάκιγχαμ, προσκεκλημένος της βασιλικής οικογένειας. Θα τρίζουν τα κόκκαλα των ηρώων μας...
 
Παρατίθενται κατωτέρω οἱ σημαντικώτερες εἰδήσεις τῆς ἡμέρας, κατανεμημένες σὲ ἑνότητες καὶ ἀξιολογημένες μὲ χρωματικὴ διαφοροποίησι, γιὰ τὴν 27-2-2019.
                            
                                                                                                                              «Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα»

Κοινοποίηση βασιλικού διατάγματoς στον Άγ.Νεκτάριο, για μετάθεση σε κενή θέση (απλού!) ιεροκήρυκος (1 8 9 3 )



Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο


Στις 20 Αυγούστου 1893 κοινοποιήθηκε το Βασιλικό Διάταγμα στον ιεροκήρυκα Νεκτάριο Κεφαλά Επίσκοπο Πενταπόλεως, στην Ιερά Σύνοδο και στο Νομάρχη Φθιώτιδος και Φωκίδος.

Γεώργιος Α΄
Βασιλεύς των Ελλήνων

Blade Runner Suite - The Danish National Symphony Orchestra

ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΤΟΤΕ Η ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ...

Αποτέλεσμα εικόνας για The Danish National Symphony Orchestra

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

ΑΓΓΛΙΑ: Η αστυνομία συνέλαβε Αφρικανό χ ρ ι σ τ ι α ν ό, που κήρυττε στον δρόμο με την κατηγορία του ...«ρατσισμού» [OXI, MHN ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΔΙΚΩΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑ (ΧΟΥΝΤΟ-) ΚΑΝΑΛΟ].

Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΔΟΥΛΗ ΑΓΓΛΙΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ  Π Ο Υ Θ Ε Ν Α.

ΕΝΩ ΑΝ (ΔΙΑΝΟΕΙΘΕΙΣ ΝΑ) ΔΙΔΑΣΚΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ...ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΩΣ "ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ  Ρ Α Τ Σ Ι Σ Τ Η Σ " !


Ένα 'βίντεο' που κυκλοφορεί δείχνει έναν Αφρικανό ιεροκήρυκα να συλλαμβάνεται στην Αγγλία από αστυνομικούς για υποτιθέμενο «ρατσισμό» και «ισλαμοφοβία», καθώς κηρύττει το Ευαγγέλιο!


Αποτέλεσμα εικόνας για BRITISH POLICE ARREST A BLACK PREACHER


Asterios Tsintsifos "ΟΙ 35 ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΝΔΟΡΑ" ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ!


Asterios Tsintsifos "ΟΙ 35 ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΝΔΟΡΟΣ" 
ΣΤΟ Ε Γ Κ Λ Η Μ Α   ΤΗΣ  Α Μ Φ Ι Π Ο Λ Ε Ω Σ

Η ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΤΩΝ ΤΗΜΕΝΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ . 
Η ΜΥΣΤΙΚΉ ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΑΠΟ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 , "Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗΣ ΘΗΛΑΖΟΥΣΑΣ ΤΟΝ ΖΑΓΡΕΑ" ΚΑΙ Η ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΨΗΦΙΔΩΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΑΛΑΜΟ. 

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΙΕΡΕΥΝΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΜΦΙΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ" ΤΟΥ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΤΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ...

Σχετική εικόνα

Στην ΙΕΡΗ μνήμη τοῦ Σπυρίδωνος Θωμᾶ, τοῦ Εὔζωνος τῆς Προεδρικῆς Φρουρᾶς.



Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο


Στὴν μνήμη τοῦ Σπυρίδωνος Θωμᾶ, τοῦ Εὔζωνος τῆς Προεδρικῆς Φρουρᾶς, ποὺ κοιμήθηκε ξαφνικὰ.

Σχετική εικόνα



Αποτέλεσμα εικόνας για ο εύζωνας που πέθανε

Α π α γ ο ρ ε υ μ έ ν ο 'Βίντεο' Αποστρατεύσεως: Αντιναύαρχος Ι.Παυλόπουλος ...

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΕ  " Σ Ο Υ Τ Α Ρ Α Ν " ; ; ; ; ; ; 

Αποτέλεσμα εικόνας για Αντιναύαρχος Ι.Παυλόπουλος

Το 'Youtube' λ ο γ ο κ ρ ί ν ε ι όσους εκθέτουν τον Μητσοτάκη για την προδοσία του για τη Μακεδονία!



Υποστηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ εις βάρος της Μακεδονίας και της Ελλάδος το Youtube & το Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ!!!

ΓΙΑΤΙ;;; Γιατί θέλουν ο Κούλης να γίνει ο επόμενος….ΠΟΡΔΗ-πουργός της Ελλάδος που θα συνεχίζει να την ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ …ΓΙἈΥΤΟ !!!

Οι κόκκινες Β Δ Ε Λ Λ Ε Σ θέλουν καί άλλο Ελληνικό Α Ι Μ Α !!!


Σχετική εικόνα

Οι  β δ έ λ λ ε ς  θέλουν και άλλο  α ί μ α !!!
Ο Αλιέκσι ανακοίνωσε ότι η Πολιτική Γραμματεία της Κουμουνδούρου αποφάσισε να απευθύνει πλατύ κάλεσμα (...) σε κάθε λογής  π α λ ι α ν θ ρ ώ π ο υ ς  και ρετάλια «για τη δημιουργία ευρύτατης Συμπαράταξης για τον προοδευτικό πόλο για να αποτραπεί η επέλαση της ακροδεξιάς», αλλά και «για να αντιμετωπιστούν οι κυρίαρχες νεοφιλελεύθερες πολιτικές».

Αποτέλεσμα εικόνας για αλέξης ψεύτης

Ανοίγει το τζαμί, παρήγγειλαν και τα χαλιά. Ά δ ω ν ι, θα ΠΑΣ στα εγκαίνεια;;


Γιατί η κυβέρνηση βιάζεται να λειτουργήσει ως το τέλος Μαρτίου το Ισλαμικό τέμενος του Βοτανικού και ποιοι αντιδρούν στην πρόσκληση ξένων ηγετών στα εγκαίνια.
 – Ψάχνουν Ιμάμη με… προσόντα 'μάνατζερ'. 
Αποτέλεσμα εικόνας για τζαμί μοσχάτου

Νά ΗΧΗΣΟΥΝ οι Σ Α Λ Π Ι Γ Γ Ε Σ !


Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για κωστης παλαμας κηδεια

Σαν σήμερα 27η Φεβρουαρίου 1943, ήτοι κατά την διάρκεια της μαύρης γερμανικής κατοχής,

Πολύ μῖσος,πολύ μῖσος,πολύ μῖσος ! ! !


Ε Π Ι Μ Ε Ν Ο Υ Ν ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ....

Καί ἐπεί δή, γι᾿αὐτούς οἱ ἀναφορές σέ Πατρίδα, Ἔθνος, Ἑλληνικό Γένος σημαίνουν «φασισμός,ναζισμός,ρατσισμός», ὅταν ὁ Ἄξελ Χαβαναγκίλα λέει :

«Το φασισμό, βαθιά κατάλαβέ τον δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον»


ἐννοεῖ νά τσακισῃ ὅλους ἐμᾶς πού πιστεύουμε σέ Πατρίδα, Ἔθνος, Φυλή !

Κώστας Ευρυπιώτης: «Μετά το πρόβλημα υγείας μου, α φ ο σ ι ώ θ η κ α στον Θεό!»


Αποτέλεσμα εικόνας για κωστας ευριπιωτης

Συγκινεί ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης με όσα εκμυστηρεύτηκε σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη εννιά μήνες μετά το μεγάλο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε που όπως όλα δείχνουν, του άλλαξε την ζωή.

Αποτέλεσμα εικόνας για μονοπατι κουτλουμουσιου

Περπατώντας το μονοπάτι που οδηγεί στην Παναγούδα, στο Κελλί του Αγίου Παϊσίου διαπιστώνω, όταν έφθασα εκεί, ότι έχω χάσει τα γυαλιά μου που τα είχα κρεμασμένα στο λαιμό μου (πολυεστιακά, αξίας 500 ευρώ).

ΕΘΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, 26-2-2019




 Τι είπε και ποια είναι η «Ελληνίδα» που έγραψε το διαβόητο άρθρο στο BBC για τη «μακεδονική μειονότητα»


Παρατίθενται κατωτέρω οἱ σημαντικώτερες εἰδήσεις τῆς ἡμέρας, κατανεμημένες σὲ ἑνότητες καὶ ἀξιολογημένες μὲ χρωματικὴ διαφοροποίησι, γιὰ τὴν 26-2-2019.
                          
                                                                                                                              «Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα»

Έτσι ο Κύριος με τιμώρησε με το Έλεος Τού και με νουθετησε να μην κρίνω κανένα...



Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, γένι και καπέλο


Θυμάμαι ότι ήμουν στον Ναό τής Αγίας Σκεπης για τον εσπερινό, και ο πνευματικός πατήρ Ν., διάβαζε τον Ακάθιστο.Βλέποντας τον σκέφτηκα:

«Ο ιερομοναχος είναι παχύς, δεν μπορεί να κάνει βαθιές μετάνοιες».

Interstellar Suite - The Danish National Symphony Orchestra (Live)

ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ 'INTERSTELLAR', TO 
XAΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΤΕΡΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.

Αποτέλεσμα εικόνας για The Danish National Symphony Orchestra

ΙΜΙΑ ΚΑΙ Η ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ



ΙΜΙΑ 1996. Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ 23 ΧΡΟΝΙΑ. Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ.
Giannis Lampropoulos

Αγαπητοί συμπατριώτες και συνεργάτες.
Αρκετά μας φλόμωσαν με τα ψέματα και τις ανύπαρκτες "νίκες" των άχρηστων με τα "ψωμοτύρια" τους.
Καιρός να αποκαλύψουμε και την προδοσία της πτώσης του ΠΝ21.

  «Το ψέμα ουδέποτε ζει για να γεράσει» (Σοφοκλής)

 «Άγει δε προς φως την αλήθειαν χρόνος» (Αριστοτέλης)

Ελληνίδες και Έλληνες πατριώτες. 
Ήρθε λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου,  για να οδηγήσει την αλήθεια στο φως. Και  η δύναμη της αλήθειας είναι τόσο μεγάλη, που θα διαλύσει σε μία στιγμή  τα ψέματα 23 χρόνων. Αυτή είναι έρευνα ζωής, και ξεσκεπάζει την μεγαλύτερη Εθνική προδοσία που έγινε στην χώρα.
Από το ξημέρωμα της 31ης Ιανουαρίου του 1996 μέχρι σήμερα, συντηρείται και διαδίδεται από ανθέλληνες πατριδοκάπηλους και προδότες, ένας παντελώς ψεύτικος μύθος για τα Ίμια, που παρουσιάζει τους Έλληνες «ηττημένους», ενώ η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική.  Στα ΙΜΙΑ εκείνο το βράδυ, οι Έλληνες ΟΥΚ νίκησαν και συνέλαβαν τους Τούρκους και ήταν μία καθαρή ΝΙΚΗ των Ελλήνων.

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ Μ Α Θ Η Μ Α οι Ρουμάνοι! Έτσι ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ τους Τουρκαλάδες, όταν ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ τα χωρικά τους ύδατα!!! ΑΚΟΥΤΕ; ΚΑΛΑ;

Romanian coast guards open fire on Turkish fishermen


ΜΑΘΗΜΑ στην Ελλάδα παρέδωσαν οι Ρουμάνοι ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ, για το πώς πρέπει να  α ν τ ι μ ε τ ω π ί ζ ε τ α ι   η τουρκική προκλητικότητα. 
Πλοίο του λιμενικού της Ρουμανίας "γάζωσε" τουρκικό αλιευτικό σκάφος όταν αυτό ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΕ στην εντολή να σταματήσει. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ROMANIAN COAST GUARD
 

Μια επιστολή του 2010 για το Μακεδονικό, προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος, που πρέπει να διαβαστεί ΚΥΡΙΩΣ σήμερα απ' όλους !



Χάρτης του 1467 - Η περιοχή των Σκοπίων ΔΕΝ είναι Μακεδονία, ούτε υπό τη γεωγραφική έννοια - Λεπτομέρεις για το χάρτη ΕΔΩ


ΠΕΤΡΟΣ Α. ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗΣ                                                                     Ξάνθη 15 Οκτωβρίου 2010
Δρ. Θ. - ιστορικός

Τρις βραβευμένος από την Ακαδημία Αθηνών                            
Αντίκα 19 Ξάνθη. τηλ. 2541024872 Ανοιχτή επιστολή
Προς:
1. τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Γ. Παπανδρέου, 
2. τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Φ. Πετσάνλικον, 
3. τους κ. αρχηγούς των Κομμάτων της Ελληνικής Βουλής και 
4. όλους εν γένει τους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
 Αξιότιμοι Κύριοι,

Κ.Κ.Ε. = ΠΑΝΤΟΥ & ΠΑΝΤΟΤΕ τό κόμμα του Εγκλήματος και της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ! Δείτε το γιατί!

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ  Π Ο Τ Ε 
Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ!
Π Ο Τ Ε !
ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ Ξ Ε Κ Λ Η Ρ Ι Σ Μ Α ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ....



Δεν είναι η πρώτη φορά που το Κ.Κ.Ε. καταθέτει τέτοια ερώτηση στην Βουλή.
Αναλυτικά αναφέρουν:

Αφού τα ΑΝΕΧΩΜΑΣΤΕ τότε "καλά μας κάνουν".



Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βασίλης Κόκκαλης, έφτιαξε βαλίτσες και πέταξε για την Νέα Υόρκη, όπου συμμετέχετε στο ελληνοαμερικανικό αγροδιατροφικό φόρουμ για να ...προωθήσει τα ελληνικά προϊόντα.
Αποτέλεσμα εικόνας για νέα υόρκη

Ε Π Ι Κ Ι Ν Δ Υ Ν Ο Σ ! Τουλάχιστον.... ('Βίντεο')


Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ

ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΛΕΘΡΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΠΑΡΕΪΤΣΑ, Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ!
ΛΕΣ ΚΑΙ "ΕΚΤΕΛΟΥΝ" ΣΧΕΔΙΟ...
Μιλώντας στην Καβάλα, σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, η ...Τσακαλώτου «ζωντάνεψε» τους χειρότερους μας φόβους.
Αρχικά, αναφερόμενος στην συμφωνία των Πρεσπών την χαρακτήρισε προϋπόθεση προκειμένου «να καταστεί η Θεσσαλονίκη το κέντρο των Βαλκανίων».

ΟΡΙΣΤΕ ; Δημιουργούνται χώροι νομίμου (!) χρήσεως ναρκωτικών ουσιών! Δείτε ποιοι θα έχουν πρόσβαση!



Η πρωτοβουλία του υπουργείου Υγείας να προωθήσει µέσω πολυνοµοσχεδίου τη δηµιουργία Χώρων Εποπτευόµενης Χρήσης ναρκωτικών, σε συνεργασία µε τις τοπικές Αρχές, αναµένεται να αλλάξει άρδην το τοπίο στο κέντρο της Αθήνας. Αλλωστε, το εγχείρηµα έχει ήδη δοκιµαστεί στο εξωτερικό, αφού εφαρµόστηκε για πρώτη φορά στη Βέρνη της Ελβετίας το 1986.

Αυτή την ΥΠΕΡΟΧΗ εικόνα της Παναγίας δεν την έχετε ξ α ν α δ ε ί !



Η εικόνα της Παναγίας που γνέθει, ενώ κανακεύει τον μικρό Ιησού, είναι σίγουρα μια εικόνα της Παναγίας που δεν έχετε ξαναδεί.
Πρόκειται για μια από τις  σ π α ν ι ό τ ε ρ ε ς  εικόνες της Παναγίας, όπου ως Μητέρα του Κυρίου, Τον κανακεύει σαν μωρό και γνέθει για να Του πλέξει ρουχαλάκια.