Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

ΑΝΟΙΑ & ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ: Η μυκητιασική λοίμωξη στον εγκέφαλο παράγει αποτελέσματα παρόμοια με το Άλτσχαϊμερ.


Μερικοί ερευνητές έχουν προτείνει ότι οι νευροεκφυλιστικές ασθένειες όπως το Άλτσχαϊμερ, το Πάρκινσον και η σκλήρυνση κατά πλάκας μπορεί να έχουν μικροβιακή προέλευση. Έτσι, φθηνά επαναχρησιμοποιημένα φάρμακα μπορεί να είναι η θεραπεία.

Ογκολόγος: Δεν έχω δει ποτέ καρκίνους να συμπεριφέρονται έτσι!



(βίντεο εντός του συνδέσμου)


Οι νέοι, στα 20, 30 και 40 τους, αναπτύσσουν επιθετικούς και ταχέως αναπτυσσόμενους «καρκίνους turbo».

Προσδεθείτε: Η Αυστραλία γίνεται το «σημείο μηδέν» του σχεδίου κοινωνίας «χωρίς μετρητά» του WEF...


Αν υπάρχει ένας λόφος για να πεθάνεις, πολιτικά μιλώντας, είναι το ζήτημα της «κοινωνίας χωρίς μετρητά». Δεν υπάρχει καμμία κίνηση που θα μπορούσαν να κάνουν οι παγκοσμιοποιητές που να είναι πιο ισχυρή από την εξάλειψη των μετρητών από τη ζωή μας.

Δ Ο Λ Ο Φ Ο Ν Η Θ Η Κ Ε γιά τά όργανά της: Βελγίδα έ φ η β η, υποβλήθηκε σέ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ (!), λίγες ημέρες μετά τά 16α γενέθλιά της!!!! Φ Ρ Ι Κ Η !!!!!!


Ένα έφηβο κορίτσι στο Βέλγιο υποβλήθηκε σε ευθανασία και στη συνέχεια δωρήθηκαν τα όργανά της.

ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Μελέτη: Το ανοσοποιητικό σύστημα των παιδιών αλλάζει μακροπρόθεσμα μετά τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού.

Οι ερευνητές μελέτησαν την επίδραση των εμβολιασμών COVID-19 με βάση το mRNA στο ανοσοποιητικό σύστημα των παιδιών. Φωτογραφία: istock


Το ανοσοποιητικό σύστημα των παιδιών αντιδρά εξασθενημένο σε άλλα παθογόνα μετά τον εμβολιασμό COVID-19 με Pfizer. Η απελευθέρωση κυτοκινών – σημαντικών αγγελιοφόρων ουσιών του ανοσοποιητικού συστήματος – μειώθηκε, ειδικά έναντι άλλων ιογενών ασθενειών.

ΑΚΟΥΣΤΕ τί αναφέρει πρώην Στρ. Αναλυτής ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ της 'C.I.A.'! / Β Ι Ν Τ Ε Ο

 


Θά εισάγουν 'mRNA', σέ ΟΛΑ τά εμβόλια που υπάρχουν, ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ο δρ. Σ. Μπαγκντί ! / Β Ι Ν Τ Ε Ο

 


Ο ΚΟΡΥΦAIΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ, Ο ΔΡ. SUCHARIT BHAGDI, ΣΕ ΜΙΑ  Σ Π Α Ρ Α Κ Τ Ι Κ Η  ΣΥΝΕΝΤEΥΞΗ: 

Άν αυτό δέν λέγεται ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ, τότε τί λέγεται; Δίνει στούς μογγολότουρκους 12μηνες 'βίζες' γιά τά ΝΗΣΙΑ μας! Στό Αιγαίο μας!

 ΚΥΡΙΑΚΗ 29η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023



Δέν φαντάζεσθε, γιά ΠΟΙΑ ΝΗΣΙΑ δίνει ο Μητσοτάκης 'βίζα' (ετήσια παρακαλώ !!!) στους Τούρκους....

Κων/νος ΔΑΒΑΚΗΣ! – Ο ΗΡΩΑΣ μέ τήν ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ!

 


Ποτέ δέν θά πεῖς «Πίνδος» δίχως ν’ ἀκούσεις τόν ἀντίλαλό της: «Δ α β ά κ η ς»

Γιατί κι οἱ δυό λέξεις μαζί συνθέτουν τήν ἴδια ἰδέα: τή δόξα τῆς νέας Ἑλλάδας, ὅπως ἀκριβῶς «Λεωνίδας – Θερμοπύλες» τή δόξα τῆς ἀρχαίας Ἑλλάδας.

"Γράμμα στο Μέτωπο" ( Όταν τά Αναγνωστικά του Δημοτικού, ΓΑΛΟΥΧΟΥΣΑΝ τά Ελληνόπουλα! )

 


Με την ευκαιρία της γιορτής του Αγίου Δημητρίου και της Εθνικής Εορτής.

ΕΘΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, 30-10-2023


 Το γεωπολιτικό σύμπλοκο της σύγκρουσης Ισραήλ – Παλαιστινίων. Οι προεκτάσεις στην Αν.Μεσόγειο των ΑΟΖ (από 1.50΄ και μετά: Στο στούντιο των Αντιθέσεων ο νομικός του Δ.Σ.Α. και Δρ. Νομικής Σχολής Αμβούργου, Γεώργιος Ανθρακεύς, αναλύει γιατί ο καθορισμός των θαλασσίων ζωνών (ΑΟΖ/υφαλοκρηπίδας) μπορεί να γίνει σύμφωνα με το Δίκαιο της Ε.Ε. μέσω της αποκλειστικής αρμοδιότητας του Δικαστηρίου της ΕΕ στο Λουξεμβούργο, χωρίς Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης ή Διεθνές Δικαστήριο για το Δίκαιο της Θάλασσας Αμβούργου)

 Οι κυβερνήσεις μας, προτιμούν να αγνοούν τα παραπάνω  

 

Παρατίθενται κατωτέρω οἱ σημαντικώτερες εἰδήσεις τῆς ἡμέρας, κατανεμημένες σὲ ἑνότητες καὶ ἀξιολογημένες μὲ χρωματικὴ διαφοροποίησι, γιὰ τὴν 30-10-2023

                                                                 

                                                                                                                                 «Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα»

Ο Άγιος Γεώργιος Καρσλίδης της Δράμας, π ρ ο β λ έ π ε ι τόν Πόλεμο!

 



Την παραμονή του πολέμου με τους Ιταλούς, ο Όσιος Γεώργιος Καρσλίδης έκλαιγε συνεχώς.

Του είπαν:

Αμ' εκείνος ο «Σ τ α υ ρ ό ς», αυτός κι άν δέν τούς ''βγάζει'' τά μάτια.

 



Θ Υ Μ Α Σ Θ Ε ;

Ένα απλό ποιηματάκι ήταν, γεμάτο όμως Ελλάδα, με λέξεις απλές και καθάριες. 

Το άκουγαν, το διάβαζαν και το μάθαιναν από στήθους τα ελληνόπουλα, κάποτε. 

Εμπεριέχει «απαγορευμένες» σχεδόν λέξεις σήμερα καί άς μήν κρυβόμαστε.

29η Οκτωβρίου 1905 - Ο Άγιος Δημήτριος, ΔΙΩΧΝΕΙ Τουρκικό στρατιωτικό απόσπασμα, από τό Μοναστήρι του!

 Ο Άγιος Δημήτριος, την 29η Οκτωβρίου 1905 διώχνει Τουρκικό στρατιωτικό απόσπασμα, που είχε μετατρέψει την Ιερά Μονή Αγίου Δημητρίου Βαλέτσικο, σε φυλάκιο!


Το Σάββατο 29η Οκτωβρίου 1905 και ώρα τρείς τη νύχτα, όταν εμφανίστηκε ο Άγιος Δημήτριος καβαλάρης, ανοίγοντας την ασφαλισμένη κεντρική είσοδο της Μονής και εκδίωξε το Τουρκικό απόσπασμα που είχε εγκατασταθεί στην Μονή, τρέποντάς τους σε άτακτη φυγή.

"ΒΡΟΝΤΕΣ & ΑΣΤΡΑΠΕΣ", από τόν υιό Νετανιάχου, ΥΠΕΡ των Παλαιστινίων (!!!!!), μέ δηλώσεις του - βεβαίως - από τό ....Μαϊάμι της ΦΛΩΡΙΔΑΣ!!!! / Β Ι Ν Τ Ε Ο

ΤΟ ΠΑΝΤΑ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΟ
 ΜΑΪΑΜΙ,
ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ
ΕΞΑΙΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ....


Πάντα ἐν σοφίᾳ (και ομορφιά) ἐποίησας!!! Το μυστήριο των δακρύων: Πως αλλάζουν ανάλογα με το συναίσθημα και την κατάσταση.

Η ομορφιά των δακρύων αποκαλύπτεται μόνο κάτω από το μικροσκόπιο, όπως στην περίπτωση αυτού του  δακρύου που το προκάλεσε η λύπη. Φωτογραφία: Nicola Swietkowiak Allismicro Microlak


Από την Christina Spirk
11 Μαΐου 2023

Δάκρυα μπορεί να κυλήσουν σε πολλές περιπτώσεις: όταν είστε λυπημένοι ή χαρούμενοι, όταν αισθάνεστε απώλεια ή οίκτο, όταν λέτε "αντίο" ή όταν κόβετε κρεμμύδια. Ωστόσο, δεν είναι όλα τα δάκρυα ίδια. Η έρευνα δείχνει ότι φαίνονται πάντα διαφορετικά κάτω από το μικροσκόπιο, ανάλογα με τα συναισθήματα με τα οποία συνδέθηκαν και σε ποια κατάσταση.

Είναι (άρα γε) ΟΛΟΙ στο κόλπο (;;;;;;) : Ο Πούτιν ενέκρινε το νέο δόγμα της Ρωσσίας για το κλίμα.


Ο βασικός μακροπρόθεσμος στόχος της πολιτικής της Ρωσικής Ομοσπονδίας για το κλίμα είναι η επίτευξη ουδέτερου ισοζυγίου άνθρακα το αργότερο έως το 2060




Ο βασικός μακροπρόθεσμος στόχος της κλιματικής πολιτικής της Ρωσικής Ομοσπονδίας είναι η επίτευξη ουδετερότητας άνθρακα το αργότερο έως το 2060.

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

Είμαι βέβαιος ότι πρόκειται απλά για μια σύμπτωση...

 
Ο Πρόεδρος Bush άνοιξε τη σαιζόν στο World Series χθες το βράδυ...
Η τελευταία φορά που ο Πρόεδρος Bush άνοιξε τη σαιζόν

Μη δίνετε προσοχή στην χώρα πίσω από την κουρτίνα.

Ο Κινέζος ηγέτης Σι Τζινπίνγκ μιλά κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης του τρίτου Φόρουμ Belt and Road για τη Διεθνή Συνεργασία στη Μεγάλη Αίθουσα του Λαού στο Πεκίνο στις 18 Οκτωβρίου 2023. (Pedro Pardo/AFP μέσω Getty Images)

της Julie Hartmann
26 Οκτωβρίου 2023


Σχόλιο
Πριν από μερικές εβδομάδες είδαμε μια λεπτή αλλά δυσοίωνη εξέλιξη. Η Κίνα φιλοξένησε μια παγκόσμια συνάντηση περισσότερων από 140 χωρών - το 70% των εθνών του κόσμου - στο Πεκίνο για τον εορτασμό της 10ης επετείου της πρωτοβουλίας Belt and Road της Κίνας (BRI, γνωστή και ως One Belt, One Road).

12.600 ΑΝΤΙ ΓΙΑ 12.000 ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ: Η ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ à la OLAF SCHOLZ

Η Nancy Faeser (ομοσπονδιακή υπουργός εσωτερικών) και ο (καγκελάριος) Scholz μπορούν να είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι: Η καταστροφή της Γερμανίας μέσω της ανεξέλεγκτης μαζικής μετανάστευσης συνεχίζει να βαίνει σύμφωνα με το σχέδιο (Φωτογραφία: Imago)



27 Οκτωβρίου 2023


Με τεράστια αναταραχή στα μέσα ενημέρωσης και μαζική κριτική από το SPD και τους Πράσινους, ο καγκελάριος Olaf Scholz απαίτησε ότι όσοι «δεν έχουν δικαίωμα να παραμείνουν στη Γερμανία» πρέπει τώρα να απελαθούν «σε μεγάλη κλίμακα» (https://www.spiegel.de/politik/deutschland/abschiebungen-linke-und-gruene-attackieren-olaf-scholz-unterstuetzung-kommt-von-kubicki-a-b98b2d13-754b-402f-91fd-3681d0adbe4b).

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ θα ξεκινήσει «ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ» ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ, λέει ο Scholz, καθώς η χώρα αντιμετωπίζει αριθμό ρεκόρ παράνομων.



Από τον Kurt Zindulka
26 Οκτωβρίου 2023

Ο Γερμανός καγκελάριος Olaf Scholz παραδέχθηκε ότι «πάρα πολλοί άνθρωποι έρχονται» παράνομα στη χώρα και δεσμεύτηκε να ξεκινήσει τις απελάσεις σε «μεγάλη κλίμακα», καθώς η Γερμανία ετοιμάζεται να δει περισσότερους παράνομους μετανάστες να εισέρχονται στη χώρα από ό, τι κατά τη διάρκεια της ευρωπαϊκής μεταναστευτικής κρίσης του 2016.

"Ξαφνικοί" θάνατοι θερίζουν τα ιατρικά επαγγέλματα: Ο Peter Hotez παρατηρεί πάρα πολλούς αιφνίδιους θανάτους μεταξύ των φίλων του, «πρωταθλητών της παγκόσμιας υγείας».


(πιο αντιεπιστημονική στάση πεθαίνεις: " Γιατί η επιστήμη δεν χωράει διαφωνία" με την διαβόητη μαριονέττα της πλανδημίας Peter Hotez, MD, PhD)


Άθελά του ο Hotez συμμετέχει στην τάση των αναφορών "πέθανε ξαφνικά"

Σ Π Α Ν Ι Ο Σ ! Η παγκόσμια Ε Λ Λ Α Σ καί η Ορθοδοξία ... / Β Ι Ν Τ Ε Ο

 



 

ΟΙ Ο.Υ.Κ. ΜΑΣΑΝΕ Σ Ι Δ Ε Ρ Α ΡΕΕΕΕ ! / Β Ι Ν Τ Ε Ο

 


Προχθές, στό ....ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟ Χαλάνδρι, η μπάντα στήν παρέλαση, παιάνιζε τόν ύμνο του 'ΕΑΜ'!!!!!!!!!!! Α Η Δ Ι Α! / Β Ι Ν Τ Ε Ο

 

ΤΙ; 

ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΛΕΕΙ;


ΠΩΣ;

ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΤΟΥ ΕΑΜ;;;;; 

ΤΗΝ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ;




Α Ι Σ Χ Ο Σ ! Στήν Κένυα, ( ΑΚΟΥΣΟΝ - ΑΚΟΥΣΟΝ! ), βάζουν ταμπέλλες στούς δρόμους που γράφουν, ότι "ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ"!!!!!!!!!! ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ; ; ; / Β Ι Ν Τ Ε Ο

 

Α  Π  Ι  Σ  Τ  Ε  Υ  Τ  Ο ; ; ; 

Ο  Χ  Ι  ! ! ! 
ΤΙ ΛΥΠΗ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ....




ΕΥΓΕ ΤΟΥ! Ο ΑΞΙΟΣ Συνταγματάρχης μέ τά ....11 παιδιά, μιλά γιά τήν ΕΥΤΥΧΙΑ της Μεγάλης Οικογένειας! - «Μας λένε ....θ ε ό τ ρ ε λ λ ο υ ς » !!!!!!!

 ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΔΙΔΑΓΜΑ ΚΑΙ  

Τ Ρ Ο Μ Ε Ρ Α 

"Χ Α Σ Τ Ο Υ Κ Ι Α"   ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!


«Το αν θα αποκτήσεις παιδιά, είναι καθαρά πνευματικό και όχι οικονομικό θέμα» υπογραμμίζει στο protothema.gr ο Συνταγματάρχης Μηχανικού, Παναγιώτης Σπυρόπουλος!

ΕΘΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, 29-10-2023


Αν ειναι δυνατόν: Δίνουν βίζα στους Τούρκους για να σουλατσάρουν ελεύθερα στη Ρόδο, τη Λέσβο, την Σάμο, την Χίο, την Κω, την Λέρο και το Καστελόριζο!


Παρατίθενται κατωτέρω οἱ σημαντικώτερες εἰδήσεις τῆς ἡμέρας, κατανεμημένες σὲ ἑνότητες καὶ ἀξιολογημένες μὲ χρωματικὴ διαφοροποίησι, γιὰ τὴν 29-10-2023

                                                              

                                                                                                                                 «Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα»

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ! Αυτή είναι η Σπηλιά του Αγίου Πνεύματος, στην Ελλάδα !!! Από τό ταβάνι σ τ ά ζ ε ι Θαυματουργό Αγίασμα!!!/ Β Ι Ν Τ Ε Ο

 


Η ''α ν θ ρ ω π ο φ ά γ ο ς'' Τρεμπεσίνα ! Υ ψ ό μ ε τ ρ ο 1924 μ.! Ιανουάριος του 1941.... ( ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ! )

 


Η χιονισμένη κορυφή, αυτή που κρύβεται μέσα στα σύννεφα, είναι η ανθρωποφάγος Τρεμπεσίνα !

Υψόμετρο 1924 μ.

Ιανουάριος του ΄41 .

Χιονοθύελλα .

Ζούμε στόν Αιώνα των μ ι κ ρ ο π ρ ε π ώ ν «ναί» καί ξ ε χ ά σ α μ ε τά ΜΕΓΑΛΑ «Ό χ ι»!!!!!!

 

....ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΑΝ
ΟΡΘΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ !!!

Η τ ρ ο μ ο κ ρ α τ ι κ ή Α Π Ε Ι Λ Η, ξ ε χ ύ ν ε τ α ι από τά σύνορα....


Πηγή εικόνας: https://www.kcl.ac.uk/news/concerns-over-the-quality-and-effectiveness-of-counter-terrorism-training-for-uk-public-places

Ήμουν αναποφάσιστος για το πού να δημοσιεύσω αυτό, αλλά δεδομένου ότι οι περισσότεροι από τους αναγνώστες μου είναι κάτοικοι των ΗΠΑ, αυτό είναι το καλύτερο μέρος για να το δημοσιεύσω σήμερα, ίσως μπορώ να δημοσιεύσω και να προσθέσω πληροφορίες που δεν είναι κατάλληλες για αυτήν την υποστοίβα στην άλλη δημοσίευσή μου.

ΕΝΑΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ - Ο ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ (και κορυφαίος επιδημιολόγος) του "Covid 0" της Κίνας πεθαίνει ΞΑΦΝΙΚΑ!!!

Περί της ματαιότητας των παρεμβάσεων της εποχής του Covid.



Μερικές ημέρες ξυπνάτε και το έδαφος ξαφνικά μετατοπίζεται κάτω από τα πόδια σας, και σήμερα ήταν μία από αυτές τις ημέρες. 
Εκτός από το δεξί χέρι του Σι Τζινπίνγκ, ο Li Keqiang (https://www.reuters.com/article/china-obituary-likeqiang-idAFKBN31R00K) πέθανε ξαφνικά από καρδιακή προσβολή απόψε. 
Ο Σι τον παραγκώνισε επειδή αντιτάχθηκε σε πολλές από τις αλλαγές που έγιναν τα τελευταία χρόνια.

Ένας τέτοιος αιφνίδιος θάνατος δεν θα ήταν απαραίτητα αρκετός για να σηκώσει τα φρύδια μου. 

Ωστόσο, ΕΠΙΣΗΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΕΘΑΝΕ και ο αρχιτέκτονας του "Μηδενικού Covid" της Κίνας (https://apnews.com/article/china-wu-zunyou-epidemiologist-died-covid-19-7dfb4042fd81d6af78e91331077e2728#:~:text=BANGKOK%20(AP)%20%E2%80%94%20Wu%20Zunyou,He%20was%2060.) και μόνο αυτό το τελευταίο γεγονός θα κινούσε από μόνο του την περιέργειά μου, ή και τα δύο; 

Λοιπόν, φαίνεται ότι κάποιος ξεκίνησε τις ...εκκαθαρίσεις.

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023

ΤΟ ....ΑΟΡΑΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!!!!! 🤡 Ο πρωθυπουργός της Ιρλανδίας Leo Varadkar, κάνει το εμβόλιο της γρίπης, μέ τήν ....ΜΑΓΙΚΗ ΑΟΡΑΤΗ (!) ΣΥΡΙΓΓΑ..... ( Τό "πιάσατε" ή όχι ακόμα; )

Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε !
Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ !

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ !
Δ Ι Α Π Λ Α Τ Α !

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΔΟΥΛΕΜΑ!
ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΞΟΦΘΑΛΜΟ !

ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ !
ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ;
ΣΙΓΟΥΡΑ ;


Πιστεύουν πραγματικά, ότι είμαστε  η λ ί θ ι ο ι  (σα να 'χουν δίκοιο... εσείς τί λέτε;;;) 

Ὁ Γάλλος στρατηγός Dominique Delawarde: «Οἱ Ἡνωμένες Πολιτεῖες ἐνεργοῦν τώρα, χωρίς σκιά ἀμφιβολίας, ὡς πληρεξούσιες γιά τό Ἰσραήλ»


Ὁ Γάλλος στρατηγὸς (2S) Dominique Delawarde – πρώην ἐπὶ κεφαλῆς τῆς «καταστάσεως πληροφοριῶν ἠλεκτρονικοῦ πολέμου» στὸ κοινὸ ἐπιτελεῖο ἐπιχειρησιακοῦ σχεδιασμοῦ, δίνει σὲ συνέντευξί του στὸ Observateur Continental, τὴν ἄποψί του γιὰ τὸν πόλεμο μεταξὺ τοῦ Ἰσραὴλ καὶ τῶν παλαιστινιακῶν ἐνόπλων φατριῶν καὶ γιὰ τὸν ρόλο τῆς Γαλλίας.

Ποιὰ ἦταν ἡ αντίδρασίς σας στὴν ἀνακοίνωσι τῆς Παλαιστινιακῆς ἐπιθέσεως στὸ Ἰσραηλινὸ κιμπούτς;

Dominique Delawarde: Ἔκπληκτος στὴν ἀρχή, ἀναρωτήθηκα ἀμέσως ποιός θὰ μποροῦσε πραγματικὰ νὰ ὠφεληθῇ, μεσοπρόθεσμα καὶ μακροπρόθεσμα, ἀπὸ αὐτὴν τὴν ἐπίθεσι χωρὶς καμμία πραγματικὴ ἐλπίδα ἐπιτυχίας.

Τό DEATHVAX™ ξ α ν α χ τ υ π ά ΤΩΡΑ, σέ 'Hollywood Edition': Ο δημοφιλής 'στάρ' από τά «Φιλαράκια» Matthew Perry .....«πέθανε ξ α φ ν ι κ ά»!!!

https://www.india.com/entertainment/chandler-bing-dies-fan-made-episode-friends-monica-and-joey-date-each-other-heartbreaking-friends-moments-4592280/

Μια ακόμη ημέρα, μια ακόμη δολοφονία «εμβολίου», μία ακόμη αυτοκτονία μέσω ενός βιοόπλου.

Αυτή τη φορά είναι ο ηθοποιός Matthew Perry που πιο πρόσφατα αποζητούσε την φήμη προωθώντας δημόσια τα βιολογικά όπλα αργής θανάτωσης, ενώ περήφανα φορούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το "COULD I BE ANYMORE VACCINED?" ("Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο  εμβολιασμένος).

Ο Δρ. McCullough, υποστηρίζει τους ΓΟΝΕΙΣ, που α π α ι τ ο ύ ν ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ επιλογής, στόν παιδικό εμβολιασμό ρουτίνας στο 'The Highwire'.

https://thehighwire.com/

Η υποστήριξη μειώθηκε για το πρόγραμμα ACIP του CDC τώρα που το mRNA προστέθηκε στην εκτεταμένη λίστα απαιτούμενων εμβολιασμών.

ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΡΟΜΟΥ: Στοιχεία Ασφάλισης Ζωής: 40% αύξηση της τάσης θνησιμότητας στην ηλικιακή ομάδα 18-64 ετών


Αυτό το Substack καλύπτει επιμελώς τους υπερβολικούς θανάτους και ασθένειες όπως οι καρκίνοι turbo από την κυκλοφορία του DEATHVAX™ ...

Το Ισραήλ θέλει να αφαιρέσει την Γκρέτα Τούνμπεργκ από το πρόγραμμα σπουδών: «Η στάση της την αποκλείει ως εκπαιδευτικό και ηθικό πρότυπο»


Αν διαβάζετε τις ειδήσεις αυτές τις μέρες, αισθάνεστε συχνά σαν να βρίσκεστε σε τρελλοκομείο. Η Γερμανία εξακολουθεί να είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής, τουλάχιστον σε αυτόν ακριβώς τον κλάδο. Αλλά όποιος νομίζει ότι μόνο εμείς μπορούμε να παραλογιζόμαστε πρόκειται να διδαχθεί ένα καλύτερο μάθημα.

....Καλώς ήρθατε στό έτος 2 0 3 0 : «Δέν μου ανήκει ΤΙΠΟΤΑ»! / Β Ι Ν Τ Ε Ο, που δέν κάνει γιά όσους ΘΥΜΩΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ, ή ....κοιμούνται ΟΡΘΙΟΙ! !

 ( ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ 'ΒΙΝΤΕΟ' ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ! )


Ο ΗΡΩΑΣ ποιητής του 1940! Γεώργιος ΣΑΡΑΝΤΑΡΗΣ.

 

Μας ΠΡΙΟΝΙΖΟΥΝ καί εμείς ...κοιτάμε! Ἡ μυστική σύναξις [ στήν Θεσσαλονίκη ΜΑΣ ], τῶν ψ ε υ τ ο μ α κ ε δ ό ν ω ν, μέ «Τούρκους», «Βλάχους» καί «Ἑβραίους».....

 


Γνωρίζετε παιδιά τήν "νόσο των α ν α ψ υ κ τ ι κ ώ ν" ; ; ;

 


Η μη αλκοολική στεατοηπατίτιδα ή NASH, η οποία προκαλείται από συσσώρευση λίπους στο ήπαρ, ζημιώνει σταδιακά τη λειτουργία του ήπατος. Επηρεάζει μάλιστα το 1% του παγκόσμιου πληθυσμού και αναπτύσσεται ραγδαία, όπως εξηγεί ο Ιωάννης Κάπος, φαρμακοποιός, MC, MBA, PhDBA.

Μια σοβαρή νόσος – που εντοπίζεται τυχαία

Μεγάλη ΝΤΡΟΠΗ : Σχολεία α π α ξ ι ώ ν ο υ ν τήν Επέτειο του 'ΟΧΙ' ! – Γυμνάσιο στήν Ηλιούπολη, κάλεσε μόνο τούς μαθητές της Β’ Τάξεως στήν σχολική εορτή! ! ! ! .....

 


Το 4ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης κάλεσε μαθητές μόνο μίας τάξεως στήν σχολική εορτή του ΟΧΙ και ανακοίνωσε στους υπόλοιπους να ...μείνουν σπίτι!!!!!

Συντάκτης: Πέτρος Δημόπουλος

Α Θ Α Ν Α Τ Ο Σ! ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ Α Τ Σ Ι Φ Α Σ ! 28/10/2018!

 


28/10/2018!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ! 

Εδώ έστησε τήν Σημαία το παλλικάρι! 

Η Παναγία, ο λ ο ζ ώ ν τ α ν η, μάς ακολουθεί...

 


Γράμμα σε αδελφή...
Κάπου στό Μέτωπο 29/11/40.
Αδελφούλα μου,
Ο Θεός σέ φώτισε καί μέσα στό δέμα πού μού στείλατε,

Ν ι κ η τ α ί, υπό τήν σκέπη της Παναγίας μας...

 


ΕΘΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, 28-10-2023


 

ΖΗΤΩ Η 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ! ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

 

Παρατίθενται κατωτέρω οἱ σημαντικώτερες εἰδήσεις τῆς ἡμέρας, κατανεμημένες σὲ ἑνότητες καὶ ἀξιολογημένες μὲ χρωματικὴ διαφοροποίησι, γιὰ τὴν 28-10-2023

                                                            

                                                                                                                                 «Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα»

Η Εκκλησία της Ελλάδος, στόν Πόλεμο του 1940!


ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ
ΓΕΩΡΓΙΟ ΤΟΝ Β' ΚΑΙ ΤΟΝ 
ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ,
Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ
ΑΘΗΝΩΝ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ.
ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ 
ΚΛΗΡΟΥ ΜΑΣ.

Η Εκκλησία στον αγώνα του σαράντα

– Ιωάννου Ν. Παπαιωάννου.

    Στον αγώνα του «Σαράντα» επιστρατεύθηκε και πολέμησε ολόκληρη η Ελλάδα. 

Στο μέτωπο ο πολεμιστής της ξηράς, της θάλασσας και του αέρα, κληρωτός, έφεδρος και εθελοντής με το όπλο στο χέρι και στα μετόπισθεν η γυναίκα με το βελόνι και οι γέροντες με τα παιδιά πρόσφεραν εργασία σε κάθε τομέα και διέθεσαν την υπομονή, τον ενθουσιασμό και το θάρρος τους σε κάθε στιγμή.

"Γιώργο, άν γίνει ΠΟΛΕΜΟΣ, που θά παρουσιασθείς;" ( Νά ΔΙΑΒΑΣΘΕΙ μέ Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η! )


Γέροντας των Αγράφων π. Παναγιώτης Τσιώλης.

Ο Γιώργος Μπ. αναφέρεται σε ένα από τα πολύωρα ταξίδια που είχε με τον γέροντα των Αγράφων π. Παναγιώτη. 

“Καθώς ταξιδεύαμε μετά τη Λαμία προς τον Δομοκό, ο παππούλης, το 2011 αν δεν κάνω λάθος, γύρισε και με ρώτησε: «Γιώργο αν γίνει πόλεμος, που θα παρουσιασθείς;».