Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Η (διαβλητή εταιρεία) 'Dominon' επιβεβαιώνει δ ω ρ ε ά (...) στο Ίδρυμα Κλίντον, σύνδεσμο με υπάλληλο της (φίλης της Χίλλαρυ) Πελόζι.....


Η Dominon επιβεβαιώνει δωρεά στο Ίδρυμα Κλίντον, σύνδεσμο με υπάλληλο της (υστερικής γιαγιάς) Πελόζι


Η Dominion Voting Systems αντέκρουσε τους ισχυρισμούς για μεροληψία προς τους Δημοκρατικούς αξιωματούχους κατά τη διάρκεια των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου, συμπεριλαμβανομένων των ισχυρισμών ότι πραγματοποιήθηκε επιδρομή σε φάρμα διακομιστών στη Γερμανία, καθώς και την ύπαρξη δεσμών με την γερουσιαστή Νταϊάν Φάινσταϊν (Δημοκρατική-Καλιφόρνια). Ωστόσο, σημείωσε ότι έχει κάνει μια δωρεά στο -διευθυνόμενο από τον Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον- Ίδρυμα Κλίντον και δεν αρνήθηκε την πρόσληψη ενός πρώην υπαλλήλου της προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι (Δημοκρατική-Καλιφόρνια) ως εκπρόσωπο συμφερόντων.

ΣΤΥΓΝΟΙ καί ΞΕΡΟΙ α ρ ι θ μ ο ί ! Που ...α π α γ ο ρ ε ύ ο ν τ α ι βεβαίως - βεβαίως !!!

 

Οι αριθμοί πάντα αποκαλύπτουν …

  


Από την στατιστική υπηρεσία μαθαίνουμε ότι στην Ελλάδα έχουμε κατά μέσο όρο 120.000 νεκρούς κάθε έτος από διάφορες αιτίες. 
Από αυτούς οι 20.000 είναι από παθήσεις του πνεύμονος...

ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΓΙΑ NA ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ, ΑΦΥΠΝΙΣΤΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ! !

 


ΔΙΑΦΘΟΡΑ, '5G', ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤ/ΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ η πλειονότης των επιστημόνων! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!

 


Πολωνία: Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο καταδίκασε την ...α π α γ ό ρ ε υ σ η των αμβλώσεων ! (Σώπααα.......)

 


Την απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Πολωνίας, με την οποία απαγορεύτηκαν σχεδόν πλήρως οι αμβλώσεις στη χώρα αυτή καταδίκασε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, επισημαίνοντας ότι «διακυβεύεται η υγεία και η ζωή των γυναικών» και παραβιάζονται τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα. 

Το ψήφισμα εγκρίθηκε με ψήφους 455 υπέρ, 145 κατά και 71 αποχές. 

Μ ί σ ο ς ενάντια σέ (σουηδικό) παιδικό βιβλίο, που δέν περιέχει ούτε έναν μαύρο Αφρικανό....

 


Το παιδικό βιβλίο «Ο Arnold στη Νότια Αφρική» (“Arnold i Sydafrika”) της Margaux Dietz πυροδότησε μια πραγματική καταιγίδα μίσους μεταξύ αριστερών-φιλελεύθερων κριτικών. 

Μας τό ΖΗΤΗΣΑΤΕ, τό ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ! David Icke B a n n e d interview. (Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ!)

 H λογοκριμένη από τα Μ.Μ.Ε. συνέντευξη του David Icke!

(Μέ ελληνικούς υποτίτλους!)


Τραπεζίτης! Π Ρ Ο Λ Α Β Ε καί αποκάλυψε πολλά (καί ανατριχιαστικά), αλλά τελικώς ...δ ο λ ο φ ο ν ή θ η κ ε!

 

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ
(ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΔΑ ΤΩΝ ΗΠΑ),
ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ
ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.....


ΕΘΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, 29-11-2020


Το θλιβερό «παράπονο» του Φιλικού Εμμανουήλ Ξάνθου 

 

Παρατίθενται κατωτέρω οἱ σημαντικώτερες εἰδήσεις τῆς ἡμέρας, κατανεμημένες σὲ ἑνότητες καὶ ἀξιολογημένες μὲ χρωματικὴ διαφοροποίησι, γιὰ τὴν 29-11-2020

                          

                                                                                                                                 «Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα»

«Τα όπλα του χριστιανού» - Η καρδία μου ενώπιόν σου διά παντός.

 


ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΥΝ ΤΗΝ Κ Α Τ Ο Ι Κ Ι Δ Ι ΟΠ Ο Ι Η Σ Η ΜΑΣ! ( β ί ν τ ε ο )


Eξ’αιτίας του “φονικού” ιού (εννοώ εκείνου που κάθε μέρα μας λένε πως οι 3 ανα 100 από τα θύματα που αυτοί γράφουν είναι κάτω των 70 χωρίς υποκείμενο νόσημα), φαίνεται πως πρέπει να μπουν σε δράση πολλών ειδών νέες τεχνολογίες, για να προστατευτούμε από την μετάδοση του αλλά και να κερδίσουμε το δικαίωμα να ζήσουμε λιγάκι όπως πριν. 

Η Τ Α Ν στήν 'Pfizer' καί ΞΕΡΕΙ.... Michael Yeadon Ph. D. Formerly vice-president and chief scientific adviser Pfizer COVID Hoax


Μία ά γ ν ω σ τ η ιστορία – «Οι τάφοι του βασιλέως Κωνσταντίνου Α′, της βασίλισσας Όλγας και της βασίλισσας Σοφίας».

Ο βασιλιάς Κωνσταντίνος Α’ μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή αποχώρησε από το θρόνο κατ’ απαίτηση των Συνταγματαρχών Πλαστήρα και Γονατά οι οποίοι ηγήθηκαν εξέγερσης του στρατού και του στόλου στις 11 Σεπτεμβρίου 1922. Στις 27 Σεπτεμβρίου 1922 ο θρόνος πέρασε στο Διάδοχο Γεώργιο, ο οποίος ονομάστηκε Γεώργιος Β΄.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στήν ΝΕΑ ΤΑΞΗ, ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ - ΟΔΟΜΑΧΙΕΣ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ....

 

Α Κ Ο Υ Τ Ε ; Το Οχάϊο πιστοποίησε τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών. Κ ε ρ δ ί ζ ε ι ο Τράμπ! Πήρε άλλους 18 εκλέκτορες!......

 



«Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι η φωνή του Οχάϊο εισακούστηκε δίκαια και ειλικρινώς στις εκλογές», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών του Οχάϊο Φράνκ Λα Ρόσε.

Το Οχάϊο πιστοποίησε τα εκλογικά του αποτελέσματα την Παρασκευή, δίνοντας τους 18 εκλέκτορες στον Πρόεδρο Τράμπ!

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Ανέκαθεν προδότες οι Ν.Δ.-κράτες, ΚΑΛΥΨΑΝ ΠΑΛΙ (!) τους τούρκους στο Ευρωκοινοβούλιο, κ ο ρ ο ϊ δ ε ύ ο ν τ α ς τούς (αφελείς) Έλληνες.

 



Tο θράσος των “δημοκρατών” ευρωβουλευτών δεν έχει όρια! 
Γνωρίζοντας ότι η πολιτική που ακολουθούν στο θέμα των προκλήσεων της Τουρκίας τους έχει μετατρέψει σε πιστά γιουσουφάκια του Ερντογάν και κάτω από την συνεχή πίεση και το σφυροκόπημα που δέχονται από τη δική μας πλευρά, που αποδεικνύουμε πως είναι να υπερασπίζεσαι πραγματικά την Ελλάδα πολεμώντας τον Τούρκο εχθρό, σήμερα επιχειρούν να μετατρέψουν τήν νύχτα σε ημέρα, παρουσιάζοντας μια γελοία τροπολογία με την οποία δήθεν ΘΑ επιβληθούν κυρώσεις στους μογγόλους. 



΄Αλλα ΤΟΤΕ, άλλα τώρα; ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ πιά !

 




Ο ΑΚΗΡΥΧΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ - ΜΕΡΟΣ Α΄ (Κ. ΓΡΙΒΑΣ, ΣΤ. ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ, ΕΙΡ. ΜΑΡΟΥΠΑ)

 


ΕΛΛΗΝΕΣ, τρώμε καρκίνο! Αυτά είναι τα τρόφιμα που πρέπει νά ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ, σύμφωνα με τον πρώην Πρόεδρο του ΕΦΕΤ




Σε πολλά κείμενα μας (στο site αλλά και στα βιβλία μου) σας έχουμε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για τις καρκινογόνες τροφές, ή τις καρκινογόνες …συνήθειες (π.χ. η πολύωρη ομιλία στο κινητό).

Έρχεται τώρα και η παρακάτω ανακοίνωση του Dr.Νίκου Κατσαρού, προέδρου του ΕΦΕΤ, να μας επιβεβαιώσει και ν’ ανοίξει τα μάτια του καταναλωτικού κοινού για τους διατροφικούς κινδύνους σε σχέση με τον καρκίνο, που υπάρχουν στην καθημερινότητά μας!

ΑΝΟΙΞΤΕ πολύ Κ Α Λ Α τά ματάκια σας! Smart Card (2005) - Ελληνικοί υπότιτλοι.

 

 


Όχι απλώς βλάξ ! ΠΑΝΥΒΛΑΞ ! (Αζέρος = Τούρκος, έτσι δέν είναι;)


Σε μερικούς ο Αλλάχ δεν δίνει μυαλό… 

Έτσι και ο Αζέρος στρατιώτης της φωτογραφίας, μάλλον δεν έχει (ΚΑΘΟΛΟΥ, ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ) καλές σχέσεις με τον στρατιωτικό εξοπλισμού του στρατού της πατρίδος του!.... 

Βασιλάκη, ΓΙΑΤΙ θύμωσες; Βασιλάκη, ΓΙΑΤΙ σηκώθηκες καί έφυγες; Βασιλάκη, ΔΕΝ είχες επιχειρήματα; [VIDEO]

 

Ο Κικίλιας  ν ε υ ρ ι ά ζ ε ι   και αποχωρεί από εκπομπή… επειδή τον ερώτησαν για τους αρνητές εμβολίων! [VIDEO]


Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, μίλησε σήμερα στην εκπομπή του OPEN “Ώρα Ελλάδος” για το πότε αναμένεται να έρθει το εμβόλιο του κορονοϊού στην Ελλάδα, αλλά και τους αρνητές του εμβολίου… περίπου.

Ο Πρόεδρος της Τανζανίας John Magufuli α π έ δ ε ι ξ ε τήν ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ των 'τέστς' κορωνοϊού !.... [ Β Ι Ν Τ Ε Ο ]

 


Καί αυτή η Αμερικανίδα ιατρός, λέει κάτι που δέν είναι σωστό κύριοι της Κυβερνήσεως ;



Ενα βιντεο μιας Αμερικανίδος ιατρου που εξηγει (ενώπιον πολλών συναδέλφων της, έξω από το Νοσοκομείο που εργάζονται) με ποιον τροπο δεν εχει χασει κανεναν ασθενη , ειτε ηταν ηλικιωμενος ειτε ειχε αλλα νοσηματα ...
Μιλαω ακομα και για προφυλαξη .. για τροπο αμυνας και πρστασιας !

Καθηγητής Λοιμωξιολόγος Jean-Daniel Lelièvre π α ρ α δ έ χ ε τ α ι : "Έχει πολλά κ ε ν ά η υπόθεση..."

 

Έχει πολλά κενά η υπόθεση. Ο καθ΄ύλην αρμόδιος για την εισαγωγή εμβολίων κατά κορωνοιού στη Γαλλία ο Καθηγητής Λοιμωξιολόγος Jean-Daniel Lelièvre παραδέχεται δημοσίως πως ο covid είναι πολύ λιγότερο μεταδόσιμος ακόμη κι από την ιλαρά. 

Τότε  γιατί σταμάτησαν το πλανήτη, μας έθεσαν σε απανωτά lockdown, μας απαγόρευσαν τον αέρα ν΄αναπνέουμε, τήν γη να περπατάμε παρά σε συγκεκριμένη ακτίνα κάποιες ώρες σαν φυλακισμένοι σε προαυλισμό, απαγόρευσαν τη δουλειά, κλείσαν τις επιχειρήσεις, μας έθεσαν σαν πούλια σε τετράγωνα ...σκακιέρας, στέρησαν από παιδιά το παιχνίδι τους και το σχολείο καθιστώντας προβληματική την όλη τους ανάπτυξη κ.λ.π. 

Στήν Κ Ρ Ε Μ Α Λ Α αυτοί που Ε Κ Λ Ε Β Α Ν ! (Τό πιάσατε τό υπονοούμενο;)





28η Νοεμβρίου 1925 . 

Έχουν περάσει 95 χρόνια.

Επί της δικτατορίας του Θεοδώρου Πάγκαλου, (παππού του γνωστού ευτραφούς λίαν, πασόκου πρ.υπουργού)  α π α γ χ ο ν ί σ θ η κ α ν  στις 09.15' π.μ. στο Γουδί, παρουσία πλήθους λαού, (15.000!) ο Αντισυνταγματάρχης Διαχειρίσεως, Διονύσιος Δρακάτος και ο Αντισυνταγματάρχης της Χωροφυλακής και Διευθυντής της Αστυνομίας στήν Θεσσαλονίκη, Γεώργιος Ζαφειρόπουλο, 

Αηδίες καί ξεράσματα! Οι 3 (ΨΕΥΔΟ-) "ΦΥΛΑΚΕΣ" ΔΑΙΜΟΝΕΣ, οι ΟΠΟΙΟΙ "φυλάνε" τήν ....ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΣ !!!

ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΕΙΔΑΜΕ ΕΝΑ 'ΒΙΝΤΕΟ', ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΩΪΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟΝ 'ΑΝΤ1' (παρουσιάστρια η Φαίη Σκορδά) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ 3 "ΦΥΛΑΚΕΣ" ...ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!






Πρίν λίγες ώρες !!! H Πενσυλβάνια ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ στόν Τράμπ; Τό πουλόβερ "νίκης" του fake Προέδρου Μπάϊντεν, ξηλώνεται! Εξελίξεις και σε άλλες Πολιτείες - 'C.N.N.' : "Υπάρχει η πιθανότητα ο Τράμπ νά ΚΕΡΔΙΣΕΙ άλλη μ ί α ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ στο Λευκό Οίκο". _ ( βίντεο )

 γράφει η Μαρία Πολυζωίδου


Χθες αργά το βράδυ η δικαστής Patricia A. McCullough, έβγαλε απόφαση, η οποία λέει ότι οι εκλογές στην Πολιτεία της Πενσυλβάνια, ήταν πιθανότατα αντισυνταγματικές και δίνει την εξουσία στα νομοθετικά σώματα να εκλέξουν εκείνα τους εκλέκτορες που θα στείλουν στο Κογκρέσσο.

Μ. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ της Αμερικανικής Πολιτείας UTAH : ΕΤΣΙ «ΠΕΡΑΣΕ» ΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ! ΟΙ ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΝ.


ΟΥΤΕ αυτό "πέρασε" στίς ""ειδήσεις"".... Αποπειράθηκαν να Κ Α Ψ Ο Υ Ν τον Μητροπολιτικό Ναό της Χίου!!!



Στο στόχαστρο αγνώστων (...) μέχρι στιγμής δραστών, μπήκε ο ιστορικός Ιερός Μητροπολιτικός Ναός των Αγίων Βικτώρων της Χίου, αφού στις 16:50 το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, επιχείρησαν να τον κάψουν!

ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ: Η Α Υ Τ Ο Γ Ε Ν Ο Κ Τ Ο Ν Ι Α ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ! / 10.000.000 παιδιά δεν γεννήθηκαν ΠΟΤΕ στην πατρίδα μας!

 


ΕΘΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, 28-11-2020



 Η Μεγάλη ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ επαναφορά και ο Klaus Schwab

 

Παρατίθενται κατωτέρω οἱ σημαντικώτερες εἰδήσεις τῆς ἡμέρας, κατανεμημένες σὲ ἑνότητες καὶ ἀξιολογημένες μὲ χρωματικὴ διαφοροποίησι, γιὰ τὴν 28-11-2020

                            

                                                                                                                                 «Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα»

ΓΙΑΤΙ "ΠΕΡΙΦΕΡΟΥΝ" ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ ; Καί μέ ποιό ΝΟΗΜΑ ; .....

 


Ένας κόσμος. Ένας θεός. Μία θρησκεία. Πανθρησκεία, ο αντίχριστος ήρθε - έρχεται...



ΤΟ (ΠΕΡΙΕΡΓΟ) ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, 

ΕΘΕΑΘΗ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ.

ΕΧΕΙ ΤΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΣΤΑ 
ΠΛΑΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΓΡΑΦΗ: 
...ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ 
...ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ 
...ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ...

Άγιος Πορφύριος, η ζωή του. (ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ 'ντοκυμαντέρ')

 




ΒΕΒΗΛΗ Ε Π Ι Θ Ε Σ Η κατά του Ι.Ναού Αγ.Ελευθερίου Χαλανδρίου ! (Συνέβη πρό μηνός, αλλά ποιά ήταν τά κίνητρα;)

 


Στις 6.30 το πρωΐ της Κυριακής 18ης Οκτωβρίου, οι νεωκόροι της Ενορίας Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου Χαλανδρίου αντίκρισαν έκπληκτοι, το σύνολο της επίθεσης βανδαλισμού κατά του Ιερού Ναού του γνωστού προαστίου των Αθηνών, ο οποίος έλαβε χώρα εναντίον της εισόδου, των σκαλιών και ιδιαιτέρως εναντίον του περίλαμπρου ψηφιδωτού με την εικόνα του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού. 

Ν.Τράμπ: «Ο Τ.Μπάϊντεν θά μπεί στόν Λευκό Οίκο, ΜΟΝΟ εάν Α Π Ο Δ Ε Ι Ξ Ε Ι ότι οι 80 εκατ. ψήφοι του, δεν αποκτήθηκαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ»!!!.........




Γράφει: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

Ο Ντόναλντ Τραμπ έστειλε σαφές μήνυμα στον Τ.Μπάιντεν πως πρόεδρος θα γίνει μόνο και εφ΄όσον αποδείξει πως οι ψήφοι του δεν ήταν «μουσαντένιες». 

Την ώρα που οι ΗΠΑ «βράζουν» για την ενδεχόμενη νοθεία που έγινε από τους Δημοκρατικούς στις προεδρικές εκλογές ο Τραμπ τονίζει, πως μόνο αν αποδειχθεί ότι οι 80 εκατομμύρια ψήφοι δεν αποκτήθηκαν παράνομα θα τον αφήσει να μπει στον Λευκό Οίκο ως πρόεδρος.

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ! Κ Ο Μ Μ Ε Ν Ο καί αυτό ε δ ώ ! Ο Rudy Giuliani δίνει εξηγήσεις καί στοιχεία γιά τήν Ν ο θ ε ί α Στις ΗΠΑ

 


"Π Υ Ρ Ο Β Ο Λ Ε Ι" α κ α τ ά π α υ σ τ α ! Απολαύστε τόν ΔΥΝΑΜΙΚΟ ομογενή Ευάγγελο Κωνσταντακάτο!

 


Τό τελευταίο, σ υ γ κ λ ο ν ι σ τ ι κ ό πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου. έναν μήνα ΠΡΙΝ την κοίμησή του...


Μήνυμα Πρωτοχρονιάς 2008 

28 Δεκεμβρίου 2007 
 
ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ 
Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ 
 
Αγαπητά μου Παιδιά, ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ που δεν τιθασσεύεται, αυτό είναι η αέναη κίνηση του χρόνου. Το σήμερα γίνεται χθες εν ριπή οφθαλμού, και το αύριο σήμερα και χθες. 

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ 'ΣΚΑΪ TV', ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ Μ Ι Σ Ο Υ Σ ! 'VIDEO'

– Και τώρα που θα σου λέει ο άλλος: “Δεν κάνω εμβόλιο εγώ, μεγάλε!” Τι να τον κάνουμε αυτόν;

– Με τον κάθε βλαμμένο (!!!) που έχουμε μπροστά μας και τον κάθε ηλίθιο (!!!) ότι δεν θα κάνει εμβόλιο; 

Μέ τό ζόρι! 

Μέ τό ζόρι στήν σειρά και εμβολιασμός!

ΔΕΙΤΕ καί ΑΚΟΥΣΤΕ τόν Ντ.Άϊκ !

 

David Icke: Η κλίκα ελέγχει τον πληθυσμό, μέσω της άγνοιας καί του φόβου


Όταν αφαιρέσεις την αιτία του προβλήματος το πρόβλημα θα εξαφανιστεί. Και εδώ φτάσαμε λόγω της συναίνεσεώς μας στην εξουσία. Η λύση είναι να σταματήσουμε να συναινούμε στην ψευδαίσθηση της εξουσίας. 

Να πάψουμε να δεχόμαστε να κάνουμε αυτό που μας λένε, ενώ γνωρίζουμε ότι δεν πρέπει να το κάνουμε. 

Ο κόσμος σήμερα είναι μία εκδήλωση της συναινέσεως στην εξουσία. 

Κ α ν ε ί ς δέν πέθανε από τόν κορωνοϊό. Dr. Stoyan Alexov από Βουλγαρία. [ Β ί ν τ ε ο μέ ελλ.υποτίτλους ]

 


Κ Α Τ Α Ι Γ Ι Σ Τ Ι Κ Ο Σ ! Μήν τόν χάσετε ! ( Β ί ν τ ε ο )

Ομογενής ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΚΟΣ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ - ΕΥΗΜΕΡΙΑ - ΤΙΜΩΡΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ !


Βο(υ)λευτής (ιατρός!) Μαραβέγιας (Ν.Δ.) Στά ...Βουνά όποιος δέν εμβολιαστεί!!! Μέ τό Ζόρι να μας ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ !!! (VIDEO)




Στήν Κοινωνία θά ζούν ΜΟΝΟ ...εμβολιασμένοι (!!!) μας είπε ο Βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. κ Μαραβέγιας ...

Οι υπόλοιποι στα ...Βουνά! Τα παιδιά μας για να πάνε σχολείο, πρέπει να είναι εμβολιασμένα με το εμβόλιο για τον COVID 19 .

Ε Π Ι Λ Ε Γ Μ Ε Ν Ο Ι από ...παιδιά, θά προσθέταμε εμείς! ( Σχολιάστε! )

 

Ἐ π ι κ ι ν δ ύ ν ω ς ...ἐ π ι λ ε γ μ έ ν ο ι

 Δέν εἶναι ἁπλῶς ἐπιλεγμένοι, εἶναι πολύ ἐπικίνδυνα ἐπιλεγμένοι...

Ὁ Μάθιου ὅταν ἦταν πρέσβης στό Ἀζερμπαϊτζάν πήδαγε καί φωτιές,γιά τήν ...ἀγάπη τῶν Ἀζέρων...(φωτό)

Ο Bryza έγινε μέλος της Υπηρεσίας Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών τον Αύγουστο του 1988

Στη συνέχεια υπηρέτησε στην Πολωνία το 1989-1991 στο Προξενείο των ΗΠΑ στο Πόζναν και στην Πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βαρσοβία , όπου κάλυψε το κίνημα Αλληλεγγύης , τη μεταρρύθμιση των υπηρεσιών ασφαλείας της Πολωνίας και την περιφερειακή πολιτική

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΥΙΟ του (ψευδο-) ΣΟΡΟΣ ! Τά όποια (...) ΣΧΟΛΙΑ δικά σας!

 

Ο " ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ " ΟΛΩΝ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται και εσωτερικός χώρος
ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ....ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ!

 

Ο "ΙΔΡΥΤΗΣ" ΟΛΩΝ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο.
ΝΑΙ. ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ!

ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΩΝ 'ΑΝΤΙΦΑ', ΝΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΠΑΝΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ....



Δ ο λ ο φ ο ν ή θ η κ ε ο επικεφαλής τού ιρανικού πυρηνικού προγράμματος! Μέ «Τ ρ ο μ ε ρ ή Ε κ δ ί κ η σ η» απειλούν οι Πέρσες το Ισραήλ!....

 



Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΛΟΥ & ΚΑΚΟΥ.

Attorney Lin Wood Confirms Trump Legal Team's Evidence Will Be Enough to  Overturn Election - Tennessee Star 

«Είμαστε στο μέσον ενός πραξικοπήματος. Θα φανεί ως εμφύλιος πόλεμος, αλλά είναι επανάσταση με μεταμφίεση εμφυλίου. 

Θα περάσουμε κάποιες δύσκολες ημέρες αλλά η Αμερική θα βγει νικήτρια. 

ΣΚΟΠΙΜΩΣ τό κάνουν οι αντίχριστοι! Τζαμί στην Άγκυρα με Σταυρό στην είσοδο, για να τον ....πατάνε οι πιστοί !



Η φωτογραφία που βλέπετε είναι από το τζαμί Αλαεντίν που είναι από τα πιο παλιά τζαμιά της Άγκυρας και πρόσφατα επισκευάστηκε. 

Προσέξτε τώρα την λεπτομέρεια στο σχέδιο της επισκευής που δείχνει και την ¨ανεκτικότητα¨ του καθεστώτος της Τουρκίας.

ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ! Κύριε δήμαρχε Σερρών, εδώ καί ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ καιρό, έπρεπε νά Φ Ω Ν Α Ζ Ε Ι Σ ! (Γιά τό 'ξ ύ δ ι' πάντως έχεις δίκοιο!.....)

 Δήμαρχος Σερρών: “Όποιον τον πειράζει η αλήθεια, ξ ύ δ ι”!


« Μην φοβάστε είμαστε αήττητοι ! » - Παρέα της Τρίτης, 24ης Νοεμβρίου 2020. ( Β Ι Ν Τ Ε Ο )