Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

(ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΟ: τι κάνουν οι ευρωβο(υ)λευτές για αυτό;;;;;;) Η ΕΕ καθ' οδόν προς ένα ολοκληρωτικό υπερκράτος: το Κοινοβούλιο αποφασίζει να καταστήσει υποχρεωτικό τον ηλεκτρονικό φάκελλο ασθενών για όλους. (ΔΙΑΔΩΣΤΕ!)



29 Νοεμβρίου 2023            Χρόνος ανάγνωσης: 5,1 λεπτάαπό 

Χθες, οι κορυφαίες επιτροπές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ψήφισαν υπέρ της δημιουργίας ενός «ευρωπαϊκού χώρου δεδομένων υγείας» (EHDS), ο οποίος θα συγκεντρώνει πληροφορίες για όλες τις ιατρικές θεραπείες που παρέχονται από έναν πολίτη. Δεν υπάρχει πρόβλεψη για κατάργηση εγγραφής από αυτό.

Ο Δρ Mike Yeadon σχολιάζει το "Η γαλλική κυβέρνηση στοχεύει στους "συνωμοσιολόγους" του COVID και τη συμπληρωματική και εναλλακτική ιατρική στο νομοσχέδιο για την καταπολέμηση των ...αιρέσεων" από το The Expose.

https://www.bitchute.com/video/2ysf4O7nnr53/


https://pay.reddit.com/r/StayFreeRussellBrand/comments/13jmrey/dr_mike_yeadon_truth_be_told_london_13052023/

«Ειλικρινά, συχνά νοιώθω ότι ζω στην εποχή του Κάφκα».

Γαλλία: Η κυβέρνηση βάζει στο στόχαστρο τους «συνωμοσιολόγους» και την εναλλακτική ιατρική.

Bild: K. Demeter/Midjourney; Impfung: 182017814 © Kchungtw | Dreamstime.com




Ένα σχέδιο νόμου για την «ενίσχυση του αγώνα κατά των απόψεων που αποκλίνουν από τα αποδεκτά πλαίσια» εισάγει νέα ποινικά αδικήματα. Η συμβουλή για διακοπή της θεραπείας του καρκίνου, για παράδειγμα, θα μπορούσε τελικά να οδηγήσει σε ποινή φυλάκισης 3 ετών και πρόστιμο 45.000 ευρώ. Η κατευθυντήρια γραμμή είναι αυτό που είναι "προφανές σύμφωνα με το επίπεδο της ιατρικής γνώσης".

ΝΟΥ διαθέτετε! ΣΤΟΜΑΤΑ έχετε! ΓΡΑΦΗ γνωρίζετε! ΕΛΛΗΝΙΚΑ μάθατε! Σχόλια ; Μας άφησε "χρόνους" ο Χένρυ στά 100 του......

 

ΣΤΗΝ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΑΙΜΑΤΑ
"ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥΡΤΑ" ΓΙΑ ΤΑ 100 ΤΟΥ
ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙ
ΚΑΝΕΙΣ ΒΛΕΠΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ
ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΩΝ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΙΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ,
(ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ)
ΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ, ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΤΖΗ,
ΤΟ ΛΑΟΣ, ΤΟ ΙΡΑΝ, ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ
ΤΙΜΟΡ, ΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ....
"ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕ" ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ
ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ Ο "ΕΚΛΙΠΩΝ".....
https://intervention.ng/wp-content/uploads/2023/05/Kissinger-Nation-777x1024.jpg

Οικογενειακός ιατρός δεν εμβολιάζει πλέον: «Το αργότερο μετά την αναμνηστική δόση μου είχε γίνει πλέον σαφές»


Ο οικογενειακός γιατρός Axel Linz είχε προηγουμένως χορηγήσει ενέσεις mRNA, αλλά τώρα μιλά έντονα εναντίον τους.
Φωτογραφία: ιδιωτική



Ο Axel Linz είναι οικογενειακός ιατρός για σχεδόν δύο δεκαετίες. Μια εφημερίδα υψηλής κυκλοφορίας ανέφερε ότι ο γενικός ιατρός είπε ότι είδε τον εμβολιασμό COVID ως «ωρολογιακή βόμβα». Οι Epoch Times μίλησαν με τον Linz για τους λόγους πίσω από την απόφασή του.

Η στατιστική της φρίκης: Από τότε που ο EMA ενέκρινε το εμβόλιο COVID για παιδιά, δεν υπήρξε τέλος στην έκρηξη της παιδικής θνησιμότητας. (ΑΚΟΥΕΙ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΚΑΝΕΙΣ;;;;;)


23 Νοεμβρίου 2023


Οι μη φυσιολογικοί θάνατοι παιδιών σε ολόκληρη την Ευρώπη ήταν αρνητικοί το 2020 και το 2021 σε σύγκριση με τον προηγούμενο μέσο όρο έως ότου ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) επέκτεινε την άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης (EUA) του εμβολίου COVID-19 στα παιδιά.

Περιέργως, από εκείνο το σημείο και μετά, οι υπερβολικοί θάνατοι παιδιών σε ολόκληρη την Ευρώπη άρχισαν να αυξάνονται σημαντικά μέχρι το τέλος του 2021 και συνέχισαν να αυξάνονται το 2022 και το 2023.

Τόσο πολύ που χιλιάδες παιδιά έχουν χάσει τη ζωή τους από τότε που τους χορηγήθηκε το εμβόλιο Covid-19 από το συνηθισμένο.

Mister Koulis Αδιάφορος καί μέ βαριάς μορφής ....βαρυκοΐα! ΔΕΙΤΕ μόνοι σας! / ΒΙΝΤΕΟ

 

O ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΑ
ΕΨΑΛΛΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΣΤΟΝ 
MISTER KOULIS, ΑΛΛΑ 
ΕΚΕΙΝΟΣ ....'ΠΕΡΑ ΕΒΡΕΧΕ'!

Ιδού ΠΟΙΟΙ Έλληνες ευρωβουλευτές, ψήφισαν νά ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ τό δικαίωμα του 'ΒΕΤΟ' των κρατών μελών της Ε.Ε.! ( Νά τούς χαιρόμαστε ΤΟΤΕ! Καί νά τούς ξαναψηφίσουμε τούς - χρυσοπληρωμένους - "ΛΕΒΕΝΤΕΣ" αυτούς! ))

 

ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ
ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΕΦΑΛΙ!
ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΧΥΜΑ ΓΙΑ
ΤΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ
ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ Η Ε.Ε.!
ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΠΟΛΩΝΙΑ!
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
....ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ!

Έσκυψαν το κεφάλι στις μεθοδεύσεις των ισχυρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης να καταργηθεί το δικαίωμα των κρατών μελών στην άσκηση βέτοη σαρωτική πλειοψηφία των Ελλήνων ευρωβουλευτών, μια εξέλιξη η οποία είναι άκρως επικίνδυνη, ιδιαίτερα για τα μικρότερα κράτη.

Ευρωπαϊκή ΄Ενωση : Καινούργια… Ε.Σ.Σ.Δ., ή ο Κρόνος ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ τά Κράτη - μέλη;



Είναι ενδιαφέρον  να μάθουμε ποιοι Έλληνες Ευρωβουλευτές, τους οποίους εξέλεξε ο ελληνικός λαός κάνοντας χρήση της εθνικής κυριαρχίας, ψήφισαν την υποβίβαση της χώρας τους σε επαρχία της ΕΕ;

Ε.Ε.: Καινούργια… ΕΣΣΔ, ή  ο Κρόνος τρώει τα Κράτη-μέλη;

του Samuel Martin

Στις 22 Νοεμβρίου, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε  ψήφισμα «με σκοπό την αναθεώρηση των Συνθηκών». 

Μέτωπο ἀπέναντι στόν γάμο τῶν ὁμοφύλων. ( Γιά νά δούμε πόσο ΓΕΡΟ είναι αυτό τό μέτωπο! )



Στήν ἀνοικτή γραμμή μέ τήν Ἀρχιεπισκοπή Kαθολικοί, Εὐαγγελιστές, Προτεστάντες, Παλαιοημερολογῖτες, Ἑβραῖοι ἀκόμη καί Mουσουλμᾶνοι – Αἴσθησις καί ἀπό τήν ἔκρηξη Σαμαρᾶ κατά Μητσοτάκη

Ραγδαῖες εἶναι οἱ ἐξελίξεις στό θέμα τῆς νομοθέτησης τοῦ γάμου τῶν ὁμόφυλων ζευγαριῶν. 

ΓΟΝΕΙΣ ΑΚΟΥΤΕ; Κα - τα - στρέ - φουν τά παιδιά: Tό «Πολύχρωμο Σχολείο» έκανε τετράωρο «σεμινάριο» 'ΛΟΑΤΚΙ' προπαγάνδας, σέ δημόσιο Γυμνάσιο των Χανίων! ! ! ! ! !


Ολοταχώς στον γκρεμό η εκπαίδευση - Και επίσημα πλέον ξεκίνησαν να κάνουν εντατικά «φροντιστήρια» ΛΟΑΤΚΙσμού σε παιδιά δημόσιων σχολείων

Συντάκτης: Παντελής Λαμψιώτης

H ΛΟΑΤΚΙ προπαγάνδα συνεχίζει να εισβάλλει στα δημόσια σχολεία, με μια επιχείρηση πλύσης εγκεφάλου να βρίσκεται σε εξέλιξη με τις ευλογίες της κυβέρνησης

ΕΓΙΝΕ ΘΑΥΜΑ !!! Η δημοφιλής καί στίς ΗΠΑ Μαρία Μενούνος, γονάτισε καί άκουσε τά χτυπήματα στόν Τάφο του Αγίου Νεκταρίου, στό Μοναστήρι του στήν Αίγινα!

 


«Όταν ο άνθρωπος είναι γυμνός από τήν αγάπη καί τό φόβο του Θεού, τότε κυνηγάει τήν δόξα καί τόν έπαινο των ανθρώπων»....

 

Ποιος καταλληλότερος για τη θέση του Επιτίμου Διδάκτορα Θεολογίας της Ποντιφικής Σχολής Νοτίου Ιταλίας από τον Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίο;

ΕΘΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, 29-11-2023

 

 Πέθανε σε ηλικία 100 ετών, ο πρώην ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, εκτελεστής της Κύπρου μας και κάτοχος αμφιλεγόμενου Νόμπελ Ειρήνης του 1973, Χένρι Κίσιντζερ

 

Παρατίθενται κατωτέρω οἱ σημαντικώτερες εἰδήσεις τῆς ἡμέρας, κατανεμημένες σὲ ἑνότητες καὶ ἀξιολογημένες μὲ χρωματικὴ διαφοροποίησι, γιὰ τὴν 29-11-2023

                                                               

                                                                                                                                 «Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα»

🆘 Μεγάλο Θαύμα στήν Σουρωτή !!! Ο Άγιος Παΐσιος δέν έφυγε ΠΟΤΕ.. είναι ακόμα ΕΔΩ !!! / ΒΙΝΤΕΟ

 


Άγιος Νεοιερομάρτυρας Φιλούμενος ο Κύπριος, 72 ΤΣΕΚΟΥΡΙΕΣ γιά τήν Αγάπη Του Χριστού! / ΒΙΝΤΕΟ / ( English subtitles )

 


Καληνύχτα!


https://www.pinterest.de/pin/318911217346627631/

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Οι άνθρωποι μετατρέπονται σε cyborgs: Επιστημονικό άρθρο με θέμα "Ανίχνευση διαφόρων μικροπλαστικών σε ασθενείς που υποβάλλονται σε καρδιοχειρουργική επέμβαση".



ANA MARIA MIHALCEA, MD, PHD
28 ΝΟΕ 2023

Αυτό το άρθρο που δημοσιεύθηκε στο American Chemical Journal επιβεβαιώνει τα ευρήματα της ανάλυσης ζωντανού αίματος. Αυτοί οι ερευνητές αποκαλούν τη νανοτεχνολογία υδρογέλης μικροπλαστικά. Φυσικά δεν αναφέρουν αν οι άνθρωποι εγχύθηκαν με το βιολογικό όπλο C19, παρόλο που βρέθηκε πολυαιθυλένιο.

Δεν είναι ακόμη "επίσημο", αλλά - είναι αλήθεια ότι η Αυστραλία έχει επίσης μια δημόσια και ιδιωτική βάση δεδομένων ανεπιθύμητων ενεργειών; Αντί για περίπου 1.000 θανάτους και 160.000 γεγονότα, υπάρχουν στην πραγματικότητα 10.000 θάνατοι και 500.000 γεγονότα;





Ο Julian Gillespie μιλώντας εδώ, μόλις είπε:

Ακρόαση εμπειρογνωμόνων για το Plasmidgate: Νομικές επιπτώσεις του DNA στα εμβόλια mRNA (worldcouncilforhealth.org)

Χωρίς απομαγνητοφώνηση, απλώς έπιασε τις παρατηρήσεις και τις μετέδωσε.


Ο λόγος για τη «διστακτικότητα απέναντι στα εμβόλια» που χρησιμοποιείται ως δικαιολογία από τις κυβερνήσεις για την καταστολή πληροφοριών – και την λεγόμενη συναίνεση κατόπιν ενημέρωσης.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΣΤΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΤ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΣΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ MRNA C19 ΜΕ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Η μη ενημέρωση αυτών που κάνουν ένεση είναι εγκληματική πράξη.

ΣΕΙΣΜΟΣ- Σκάνδαλο εμβολιασμού στην ΕΕ (Διαδώστε!)

 

(εικ. Ο Ολλανδός ευρωβουλευτής Marcel de Graaf https://www.tiktok.com/find/marcel-de-graaff-ema,ΒΙΝΤΕΟ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ) 

Ολλανδός ευρωβουλευτής - Η κυβέρνηση και όλα τα πολιτικά κόμματα που το υποστήριξαν πρέπει να λογοδοτήσουν για τα ψέμματα και την απάτη τους.

Διεξήγαγε πράγματι ψηφοφορία ο ΠΟΥ για τις τροποποιήσεις του Μαΐου 2022 ή όχι; Παραβιάζει ο ΠΟΥ τους δικούς του κανόνες; Οι Ευρωπαίοι βουλευτές ζητούν τα στοιχεία ΤΩΡΑ.

https://twitter.com/lawrie_dr/status/1727789617284280609

Είδαμε βίντεο μιας διαδικασίας «συναίνεσης» μιας υποεπιτροπής, αλλά πού είναι η απόδειξη ότι ψήφισε ολόκληρη η WHA; Πού είναι το βίντεο; Ποια έθνη ψήφισαν ναι;

Εικόνες 'ΣΟΚ'! Αστυνομικοί ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ τό αναπηρικό καροτσάκι, γιά νά πετάξουν ΕΞΩ από τό σπίτι του 82χρονο ανάπηρο, λόγω εξώσεως! Ανάπηρο μέ ποσοστό ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ 82%!!!! / 2 ΒΙΝΤΕΟ

 



Η εγκληματικότητα έχει απογειωθεί!

Τα κέντρα των μεγάλων πόλεων, 
όταν σκοτεινιάζει μετατρέπονται σε «γκέτο» από συμμορίες αλλοδαπών που επιτίθεται η μία στην άλλη.

Ντροπή & ΑΙΣΧΟΣ! Μέ τόν Νόμο 5067/2023 που ψήφισαν Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ καί ΝΙΚΗ, υπονομεύονται οι ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ των πολιτών! – το Άρθρο 3 της 2017/541 Οδηγίας της Ε.Ε.

 


Στο ΦΕΚ Α’/189/20-11-2023 δημοσιεύθηκε ο Νόμος 5067/2023 με τίτλο Εφαρμογή διατάξεων του Κανονισμού (ΕΕ) 2021/784 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 29ης Απριλίου 2021 σχετικά με την πρόληψη της διάδοσης τρομοκρατικού περιεχομένου στο διαδίκτυο και λοιπές ρυθμίσεις του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Ο «ΣΥΡΙΖΑ« κατέρρευσε .....ΣΥΡΡΙΖΑ!

 

Τοῦ Πρωτοπρεσβυτέρου π. Ἰωάννου Κ. Διώτη,
Θεολόγου- Δημοσιογράφου - Συγγραφέως – Ἐκδότου (ὅπως ἐτίμησεν αὐτὸν ἡ Ἀκαδημία Ἀθηνῶν)

Παρανοϊκός ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΣ της νέας επανεκκινήσεως : Οι άνθρωποι κοστίζουν… ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!!! / ΒΙΝΤΕΟ

 


Τό ξυλόγλυπτο του Αγίου Παΐσιου, στό μονοπάτι πρός τό Μεγάλο Μετέωρο!


Τό ξυλόγλυπτο του Αγίου Παΐσιου, στό μονοπάτι πρός τό Μεγάλο Μετέωρο!

Ο 19χρονος Νικόλας ΜΠΛΕΧΘΗΚΕ στά δίχτυα του σατανισμού καί ΕΧΑΣΕ τήν ζωή του ! - «Ανεξήγητη» ΣΙΩΠΗ από κράτος καί ΜΜΕ γι' αυτό το κοινωνικό ζήτημα.....

 Συντάκτης: Ελευθέριος Ανδρώνης



Ενώ το σύστημα σήμερα «βομβαρδίζει» τη νεολαία με προπαγάνδα υλισμού και πανσεξουαλισμού και την απογυμνώνει από πνευματικές άμυνες, στο παρασκήνιο της κοινωνίας δρουν ανενόχλητοι οι θηρευτές του σκότους που ψάχνουν νέους για να τους στρατολογήσουν στη λατρεία του Σατανά.

Ακόμα ένας ΑΓΙΟΣ ΗΡΩΑΣ της Ορθοδοξίας μας! Άγιος ΦΙΛΟΥΜΕΝΟΣ ο Κύπριος, ο Νεοιερομάρτυρας ( 1979 ). Τόν ΚΑΤΕΚΟΨΑΝ οι σιωνιστές! / ΒΙΝΤΕΟ

 


Από μικρός ο Άγιος Φιλούμενος αγάπησε τον Χριστό. 

Σε ηλικία δέκα ετών μαζί με τον αδελφό του, περίμεναν να αποκοιμηθεί ο μεγαλύτερος τους αδελφός και αυτοί σηκώνονταν και προσεύχονταν κρυφά για ώρες.

Αδοκίμαστος, απείραστος άνθρωπος, είναι σάν ένα καραβάκι που δέν ξέρεις ακόμη, άν μπορεί νά πλεύσει.

 ΄Αν το όνειρο τού κάτω πλοίου, δεν είναι να γίνει το επάνω, κάτι δεν 

πάει καθόλου καλά.


~Μέσα, στο αποστειρωμένο θερμοκήπιο, τής μη πραγματικής, τής ανυπόστατης,
τής εκτός τόπου και χρόνου επίπλαστης "πνευματικής" ζωής που μας έχει διολισθήσει η αγαπολογία, η ψευτό-ταπεινολογία...

ΕΘΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, 28-11-2023


Η Τουρκία μπλοκάρει όλο το Αιγαίο για ασκήσεις έρευνας - διάσωσης και για περιβαλλοντικά θέματα, 25/11-17/12, όταν ο Ερντογάν θα βρίσκεται σε επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, στις 7/12. Μήνυμα σαφές: Τουλάχιστον το μισό Αιγαίο, τουρκικό! Ξεπερνούν, μάλιστα, και τον 25ο μεσημβρινό. Κατά τα άλλα γίνεται διάλογος καλών προθέσεων…

 

Παρατίθενται κατωτέρω οἱ σημαντικώτερες εἰδήσεις τῆς ἡμέρας, κατανεμημένες σὲ ἑνότητες καὶ ἀξιολογημένες μὲ χρωματικὴ διαφοροποίησι, γιὰ τὴν 28-11-2023

                                                                

                                                                                                                                 «Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα»

Ἡ καινούρια αἴρεση καί βλάσφημη Θεολογία, περί μολυσμοῦ στόν Ἱερό Ναό, Ἀρχιμ. Σάββας Ἁγιορείτης / BINTEO


H ξυπόλητη γιαγιάκα....

 


Μέρος α'

Με την πρώτη ματιά έβλεπε κανείς απλώς μια γριούλα…

Έσερνε τα βήματά της στο χιόνι, μόνη, παρατημένη, με σκυμμένο κεφάλι.

Θέλετε νά δείτε ΠΟΥ έχουν πάει τίς ΚΙΝΗΤΕΣ κλινικές ΜΟΝΑΔΕΣ; Γιά ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ! ΚΑΛΑ! ΚΑΛΑ! / ΒΙΝΤΕΟ

 

(Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ 
ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΥΛΟΥ ΚΑΛΑ! Τά αυτοκίνητα στις Η.Π.Α. μετά τό 2026, θά… απενεργοποιούνται αυτόματα! – Έλεγχος σέ όλο το εύρος της ιδιωτικής ζωής!!!

 


Ένα σύστημα ασφυκτικού ελέγχου της ζωής των πολιτών απλώνεται παντού σε όλο το εύρος της ιδιωτικής δραστηριότητας και έτσι πλέον εκτός από τα χρήματά τους οι κεντρικές εξουσίες θα έχουν πρόσβαση και στα αυτοκίνητά τους τα οποία θα μπορούν να τα… απενεργοποιούν όποτε το κρίνουν απαραίτητο!

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

Το χιούμορ είναι ένας κίνδυνος για τη δημοκρατία μας (!!!), ισχυρίζονται (κομπλεξικοί) Αυστραλοί επιστήμονες.

Πηγή: https://www.quora.com/Why-do-people-claim-they-are-being-censored-just-because-they-are-told-their-joke-is-not-funny

Χιούμορ, γελοιοποίηση και ακροδεξιά: ενσωμάτωση του αποκλεισμού μέσω διαδικτυακών κινούμενων σχεδίων.

Ένα ωραίο όνειρο - Αποαποικιοποίηση: Τι γίνεται αν η εκδίωξη των ριζοσπαστών αριστερών από τις ΗΠΑ είναι η καλύτερη επιλογή;


Από τον Μπράντον Σμιθ

Σε ποιο σημείο ο ριζοσπαστικός ακτιβισμός ξεπερνά τα όρια και γίνεται κήρυξη πολέμου; Είναι ένα ερώτημα που έχω σκεφτεί εδώ και πολύ καιρό, καθώς και τις συνέπειες που έχει για την έννοια της «δημοκρατίας». Πόσο πρέπει ο πολιτισμός και η κληρονομιά να υποκύπτουν στις επιθυμίες αντίθετων ομάδων στο όνομα της ελευθερίας; Εάν ένα κίνημα έχει αποδειχθεί σταθερά ότι είναι μια καταστροφική δύναμη που επιδιώκει να υπονομεύσει τα θεμέλια της Δύσης, θα πρέπει να του επιτραπεί να παραμείνει στη Δύση; Είναι αυταρχικό να τους διώξουμε; Και αν είναι, έχει καμμία σημασία;

Το Πακιστάν σχεδιάζει την απέλαση 1,7 εκατομμυρίων Αφγανών – Η Γερμανία θέλει να δεχτεί 3.000.

Αφγανοί μετανάστες περιμένουν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα για να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.Φωτογραφία: Arshad Butt/AP/dpa


Το Πακιστάν θέλει να απελάσει 1,7 εκατομμύρια πρόσφυγες χωρίς χαρτιά. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι Αφγανοί. Η Γερμανία θέλει να υποδεχθεί 3.000 δυνητικά πληγέντες. Ο τρίτος μεγαλύτερος προσφυγικός πληθυσμός από το Αφγανιστάν στον κόσμο βρίσκεται τώρα στη Γερμανία.

(ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ) Μια νέα έκθεση αποκαλύπτει ότι πάνω από 100.000 Χριστιανοί έχουν δολοφονηθεί στη Νιγηρία από τις συνεχιζόμενες διώξεις. (ΒΙΝΤΕΟ)


Η Νιγηρία έχει γίνει εστία χριστιανικών διώξεων, με δολοφονίες, αρπαγές γης και άλλες μορφές τιμωρίας που θέτουν τους πιστούς της Βίβλου σε μια πραγματικά επισφαλή κατάσταση.

Το «Τμήμα Παραπληροφόρησης» της Moderna παρακολουθεί 150 εκατομμύρια ιστότοπους για αφηγήσεις «κατά των εμβολίων»!



Το «τμήμα παραπληροφόρησης» της Moderna συνεργάστηκε με έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που υποστηρίζεται από τη βιομηχανία, το Public Good Projects (PGP), για την παρακολούθηση και την καταστολή των διαφωνούντων φωνών σχετικά με την πολιτική εμβολίων COVID-19.

Επιστολή του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA) καταργεί τη βάση για οποιαδήποτε υποχρέωση εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού.

Από τον Δρ. Peter Mayer

22 Νοεμβρίου 2023
Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά

Ορισμένοι ευρωβουλευτές ζήτησαν από τον EMA να αποσαφηνίσει ορισμένες πτυχές της έγκρισης των εμβολίων κατά του κορωνοϊού. Εκτός από τις σελίδες των δικαιολογιών, ωστόσο, υπάρχει μια σαφής δήλωση που καθιστά άκυρο οποιοδήποτε επιχείρημα για μια γενική υποχρέωση εμβολιασμού ή μια υποχρέωση εμβολιασμού που σχετίζεται με την εργασία.

'ΣΟΚ' ! ΑΣΧΗΜΟ! ΞΕΧΑΣΤΕ τό Αιγαίο που ξέρατε.... Μετά τόν 25ο παράλληλο, θά θέλετε ....διαβατήριο!


ΦΤΟΥ! «ΚΡΥΦΗ» συνάντηση Γεωργιάδη! ΔΙΜΕΡΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ γιά ...«εισαγωγή εργατικού δυναμικού» από τό Πακιστάν!...

 

ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΜΑΡΙ, Ε;

Ο υπουργός Εργασίας Αδ. Γεωργιάδης   συναντήθηκε με τον Syed M.Jamil, Πακιστανό δημοσιογράφο που είναι παράλληλα προνομιακό συνομιλητή των υπουργών της ΝΔ.

ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ !!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΗ !!! Τί θά συμβεί τό 2024; / ΒΙΝΤΕΟ

 


ΕΘΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, 27-11-2023


Digital Services Act: Το νέο οργουελικό καθεστώς λογοκρισίας στο διαδίκτυο της ΕΕ

 

Παρατίθενται κατωτέρω οἱ σημαντικώτερες εἰδήσεις τῆς ἡμέρας, κατανεμημένες σὲ ἑνότητες καὶ ἀξιολογημένες μὲ χρωματικὴ διαφοροποίησι, γιὰ τὴν 27-11-2023

                                                             

                                                                                                                                 «Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα»

ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ; Ακούστε ΤΙ είπε ο ίδιος ο Χριστός, γιά τά δεινά πρίν από τό τέλος του κόσμου! / ΒΙΝΤΕΟ

 


Ὁραμα εὐλαβοῦς Γερόντισσας γιά τίς μάσκες, Ἀρχιμ. Σάββα Ἁγιορείτου ( Ἀπόσπασμα ) / ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΝ! / ΒΙΝΤΕΟ

 


Δείτε τί είπε γιά τήν άλλη ζωή, ένας Ηγούμενος που πνίγηκε (!) καί μετά εμφανίσθηκε σέ έναν μοναχό! / ΒΙΝΤΕΟ

 


Kαί όμως! Μήν σας ξεγελά η φωτογραφία! Είναι ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΚΑ σουτζουκάκια!

 


Χορτοφαγικά σουτζουκάκια, που όχι μόνο μυρίζουν και έχουν την ίδια όψη με τα παραδοσιακά, αλλά έχουν και απίστευτα ίδια γεύση!


Από τό 2024 αρχίζει η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ των μετρητών!