Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Ειδική ΠΑΡΑΛΙΑ α π α ί τ η σ α ν μουσουλμάνοι στην Ο Λ Λ Α Ν Δ Ι Α !!!!


ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ! ΕΙΔΙΚΕΣ
ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ!!! ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΤΙ;
Ρεπορτάζ: Νεκτάριος Αρχοντίου

Μετά το χαλάλ κρέας, ετοιμαστείτε για την…χαλάλ παραλία!
Στην Ολλανδία, προφανώς μετά από AΠΑΙΤΗΣΗ των μουσουλμάνων, φαίνεται πως η κυβέρνηση πιέζεται (!!!) να ανοίξει μια παραλία ειδικά για μουσουλμάνους!

Αποτέλεσμα εικόνας για mUSLIMS IN BEACH

Σχετική εικόνα

Στην παραλία αυτή (ή το τμήμα κάποιας παραλίας, αν δεν δοθεί ολόκληρη προς χρήση), σύμφωνα με το κόμμα που  υ π ο σ τ η ρ ί ζ ε ι   αυτή την επιθυμία των μουσουλμάνων, πρέπει να απαγορεύεται να βρίσκονται άνθρωποι ντυμένοι κατά τα δυτικά πρότυπα. 
Οι μουσουλμάνοι δεν αισθάνονται ...άνετα στις περισσότερες παραλίες της χώρας, προσθέτει.

Αποτέλεσμα εικόνας για Arnold van Doorn
AYTOΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΡΝΟΛΝΤ ΒΑΝ ΝΤΟΡΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΝΑ
ΕΓΚΡΙΘΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ!
ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ.
 ΕΙΝΑΙ ...ΑΞΙΟΣ!

Το κόμμα, πιστεύει πως η Χάγη πρέπει επομένως να εξετάσει εάν είναι δυνατόν να δεσμευτεί ένα τμήμα κάποιας παραλίας, αποκλειστικά για μουσουλμάνους. Εξ άλλου, όπως υποστηρίζει υπάρχει ήδη μια παραλία γυμνιστών. 
Αφού υπάρχει για μια μικρή ομάδα ολόκληρη παραλία, γιατί να μην δοθεί ένα τμήμα της παραλίας στη μουσουλμανική κοινότητα, αναφέρει.

Σχετική εικόνα
...ΑΡΑ, ΟΤΑΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΗΝ
ΧΩΡΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΑΠΟΝΕΙΜΟΥΝ
ΚΑΙ ΤΟ ..."ΚΑΤΙ ΤΙΣ";;;;;;;
"ΣΥΓΧΡΟΝΗ" ΟΛΛΑΝΔΙΑ - 2019.

Χαλάλ παραλίες υπάρχουν ήδη στην Τουρκία και την Ινδονησία. 
Τώρα, ήρθαν και στην «προοδευτική» Ευρώπη!

Σχετική εικόνα
...ΑΜΑ ΝΤΥΝΕΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ  ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ
ΕΚΕΙΝΟΙ, ΤΟΤΕ
ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ...ΑΞΙΟΣ
ΚΥΡΙΕ ΑΡΝΟΛΝΤ.....

Στις παραλίες χαλάλ, σύμφωνα με όσους υποστηρίζουν την ύπαρξή τους, οι μουσουλμάνοι θα μπορούν να….απολαύσουν ακόμη και τον ήλιο σύμφωνα με τους θρησκευτικούς τους κανονισμούς. Για παράδειγμα, οι άνδρες και οι γυναίκες κάνουν ηλιοθεραπεία ξεχωριστά σύμφωνα με τις διδαχές του Ισλάμ. Χαλάλ είναι αυτό που είναι επιτρεπτό ή νόμιμο στον παραδοσιακό ισλαμικό νόμο. 

Αποτέλεσμα εικόνας για mUSLIMS IN BEACH

Επίσης, όπως αναφέρουν οι υπέρμαχοι των Μουσουλμάνων, …ενοχλούνται από τους άσχημους ανθρώπους που βλέπουν να βρίσκονται στις παραλίες, γιαυτό για να αισθάνονται «σαν το σπίτι τους» πρέπει - λένε - να τους δώσουμε εκτός από υγεία, παιδεία, σπίτι, επίδομα, τζαμί ΚΑΙ παραλία όπως την θέλουν, στην οποία κουμάντο θα κάνουν αυτοί....

Αποτέλεσμα εικόνας για Arnold van Doorn

Όσοι διαφωνούν με αυτήν την ενέργεια υποστηρίζουν πως:

α) Αν μια τέτοια παραλία ανοίξει σε μια Ευρωπαϊκή χώρα, τότε όλοι οι μουσουλμάνοι «μετανάστες» θα απαιτήσουν το ίδιο να γίνει σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες. 
Σε αυτές που ακολουθούν φιλομεταναστευτική πολιτική, δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα πετύχουν να πάρουν αυτό που θέλουν.

β) Αν μια τέτοια παραλία ανοίξει και δεδομένου του ολοένα αυξανόμενου αριθμού των «μεταναστών»,τότε θα κλείσουν όλες οι άλλες αργά η γρήγορα, αφού οι Μουσουλμάνοι, εφαρμόζοντας τις διδαχές του Αλλάχ-Γιαχβέ, θα ζητήσουν μετατροπή όλων των παραλιών σε χαλάλ, όπως ήδη κάνουν με το κρέας.

Σχετική εικόνα

Α ν α ρ ω τ ι έ σ τ ε   αν θα ζήσουμε κάτι παρόμοιο στην Ελλάδα;

Με τον ρυθμό αύξησης των «μεταναστών» στη χώρα μας και την πολιτική των ανοιχτών συνόρων που ακολουθεί η αριστερή κυβέρνηση, κάτι τέτοιο είναι θέμα χρόνου να συμβεί. 
Ο μόνος τρόπος να μην συμβεί, είναι να ΑΝΑΚΟΠΕΙ η «επέλαση» του Ισλάμ στην Ευρώπη.

Αποτέλεσμα εικόνας για Arnold van Doorn

Αυτό για να γίνει, πρέπει πρώτον, να βγει μια το δυνατόν δεξιά κυβέρνηση στην Ελλάδα, ώστε να αποτρέψει κάθε τέτοια…πρόταση όταν αυτή γίνει και δεύτερον στις Ευρωεκλογές, να πετύχουν να αυξήσουν τα ποσοστά τους τα Εθνικοδεξιά κόμματα, ώστε να έχουν «λόγο» στις αποφάσεις που παίρνονται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. 

Αποτέλεσμα εικόνας για mUSLIMS IN BEACH

Αν τα καταφέρουν, ίσως να μπορέσουν να ανακόψουν την ανεξέλεγκτη εισβολή του Ισλάμ και να ισχυροποιήσουν την προστασία των ευρωπαϊκών συνόρων. 
Κατόπιν, αυτό που θα μένει, θα είναι η διαχείριση των μεταναστών που ήδη έχουν περάσει στις Ευρωπαϊκές χώρες, από την κυβέρνηση της κάθε μίας. 

Ειδ΄άλλως, αν συνεχίσουμε όπως είμαστε και συνεχίσει να κάνει κουμάντο στο Ευρωκοινοβούλιο αλλά και στην Ελλάδα η αριστερά, τότε τα πράγματα θα είναι δύσκολα.

Αναμένουμε να δούμε τι θα ακολουθήσει.


&

'ΕL.GR'
"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!