Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Έως ΠΟΥ θα φτάσει η κ ο ι ν ω ν ι κ ή Α Σ Υ Δ Ο Σ Ι Α ; Παρέσυρε ΣΚΟΠΙΜΩΣ με ΙΧ ιερέα επειδή του είπε να χαμηλώσει την… μουσική!

ΠΡΩΤΑ ...ΠΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ!
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ...ΚΑΠΝΟΣ!Ο οδηγός είχε βάλει δυνατά την μουσική έξω από την Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου τήν ώρα της θ.λειτουργίας και διαπληκτίστηκε έντονα με τον ιερέα, πριν τον τραυματίσει με το όχημα!

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του οδηγού 

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας 22 Απριλίου 2019 έξω από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Καβάλα. 

Ένας οδηγός είχε σταθμεύσει έξω από την εκκλησία, έχοντας βάλει στη διαπασών μουσική (για την ακρίβεια, λαϊκά).

Όπως αναφέρει το 'kavalapost.gr', κάποιοι πιστοί ενοχλήθηκαν και του έκαναν παρατήρηση, ωστόσο ο οδηγός επέμενε, μέχρι τη στιγμή κατά την οποία βγήκε ο ίδιος ο ιερέας, καθώς εκείνη την ώρα τελούσε τη Θεία Λειτουργία.

Σύμφωνα με μαρτυρίες περαστικών, ο ιερέας του ζήτησε να κλείσει τη μουσική, καθώς ενοχλεί τους πιστούς και τον ίδιο, όμως ο οδηγός, σύμφωνα με τους μάρτυρες, τον έβρισε χυδαία (!) και συνέχισε να παίζει μουσική.

Τότε ο ιερέας του είπε ότι θα καλέσει την αστυνομία και στάθηκε μπροστά από το όχημα.
Όμως ο οδηγός φανερά εκνευρισμένος ξεκίνησε το αυτοκίνητο,  π α ρ α σ ύ ρ ο ν τ α ς  τον άτυχο ιερέα και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση!

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο του 'ΕΚΑΒ' το οποίο μετέφερε τον τραυματισμένο ιερέα στο Νοσοκομείο Καβάλας με τραύμα στο πόδι, ενώ η ομάδα ΔΙΑΣ εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του οδηγού.

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2019/04/blog-post_370.html#more

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!