Κυριακή 28 Απριλίου 2019

ΦΛΕΒΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ στά ΕΓΚΑΤΑ της ΓΗΣ στά ΑΛΩΝΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ! Καί ΔΕΝ ΜΙΛΑ κανείς τόσα χρόνια.... ΚΑΝΕΙΣ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ  Α Π Ο Κ Α Λ Υ Π Τ Ι Κ Ο  'ΒΙΝΤΕΟ' !

Σχετική εικόνα

Ακόμα μία απο τίς πάμπολλες περιπτώσεις εδώ και δεκαετίες στην  ε υ λ ο γ η μ έ ν η   ελληνική επαρχία, όπου οι αγρότες ανακαλύπτουν στήν γή τους έκπληκτοι, είτε φυσικό αέριο, είτε πετρέλαιο, αλλά οι όποιοι "αρμόδιοι" ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να ξέρουν!
Γιά κανέναν λόγο δέν θέλουν! 

Σχετική εικόνα


Σχετική εικόνα

Παλαιότερες μαρτυρίες μάλιστα έλεγαν ότι οι τοπικές τεχνικές υπηρεσίες των Νομαρχιών, αντί άλλης ενεργείας, εσπευσμένως έστελναν ...μπετονιέρες (!!!) γιά να ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ με μπόλικο μπετόν-αρμέ τήν ανακάλυψη που αφελέστατα ανέφερε κάποιος αγρότης...
Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαρτίου του 2019
ΕΓΓΡΑΦΗ 1,7 ΧΙΛ.

ΑΝΑΜΕΝΗ Η ΦΛΟΓΑ ΓΙΑ 22 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΝΩ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Σ Ι Ω Π Α !!!
Ένα φυσικό φαινόμενο, που πιθανόν να λύσει τα προβλήματα θέρμανσης ενός χωριού και όχι μόνο, βρίσκει διέξοδο σε αγρόκτημα τού χωριού Αλώνια Πιερίας.
Είναι μια «φλέβα» φυσικού αερίου που ανακαλύφθηκε τυχαία και σε βάθος 250 μέτρα στα έγκατα τής γής.
Αποτέλεσμα εικόνας για αλωνια πιεριασ φυσικο αεριο
Αγρότης των Αλωνίων, πρίν από 22 χρόνια, θέλησε να κάνει γεώτρηση στο χωράφι του και ενώ το γεωτρύπανο έφτασε στο βάθος που συνάντησε βράχο, στην προσπάθεια του να διαπεράσει τον βράχο άγγιξε την «φλέβα» τού φυσικού αερίου με αποτέλεσμα να βγαίνει αέριο από τον σωλήνα αντί για νερό.

Εδώ και 22 χρόνια ΚΑΝΕΙΣ αρμόδιος δεν ενδιαφέρθηκε για το εύρημα αυτό ενώ τόσα χρόνια ημέρα και νύχτα το αέριο φλέγεται για να μην διοχετευτεί στην ατμόσφαιρα.
Σε απόσταση 600 μέτρων από το σημείο και άλλος αγρότης έκανε γεώτρηση όπου και αυτός συνάντησε βράχο στο ίδιο βάθος και μαζί με το νερό βγάζει και φυσικό αέριο.
Επίσης, σε διπλανό χωριό λίγα χιλιόμετρα απόσταση, πρώην πρόεδρος τού χωριού στην προσπάθεια του μέσα στην νύχτα να ελέγξει την δεξαμενή τού πόσιμου νερού που παρουσίασε πρόβλημα, και ενώ δεν είχε φακό μαζί του άναψε τον αναπτήρα του για να δεί με αποτέλεσμα να ανάψει μεγάλη φλόγα από το αέριο που για άγνωστο λόγο έβγαινε και από την δεξαμενή νερού.

Ο νεαρός πρόεδρος μεταφέρθηκε για λίγους μήνες στην Εντατική και χρειάστηκε πολλές πλαστικές εγχειρήσεις για αποκατάσταση τού δέρματος του, όπως μάς λέει ο πρόεδρος τού χωριού των Αλωνίων στην συνέντευξη που μας παραχωρεί εξηγώντας μας το εύρημα τού φυσικού αερίου.

Συμπεραίνουμε λοιπόν ότι, σε απόσταση πολλών χιλιομέτρων τα έγκατα τής γής στην Βόρεια Ελλάδα κρύβουν «θησαυρό» που δυστυχώς κάποιοι αρμόδιοι ή δεν τους συμφέρει να το αξιοποιήσουν ή θεωρούνται αναρμόδιοι.
Όταν ενημέρωσε ο ιδιοκτήτης τού χωραφιού τίς αρχές, τού είπαν να το ξεχάσει διότι σε λίγο καιρό θα ξεθυμάνει το αέριο και θα τελειώσει. Μπορούν να πούνε το ίδιο και τώρα όπου εδώ και 22 χρόνια το φυσικό αέριο «ξέχασε» να ξεθυμάνει;;;
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΉ www.Pieria.tv ΕΔΩ: https://www.pieria.tv/%CF%86%CE%BB%CE...


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Θα αξιοποιηθει το αεριο μολις τα σκόπια ενωθουν με την Μακεδονια μας, υπο εβραιων σιωνιστων σκυλιων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!