Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Η ρ ε μ ι σ τ ι κ ό της ψυχής μας !!! Προσευχή στον Θεό Πατέρα ''Κύριε των Δυνάμεων''!

Αποτέλεσμα εικόνας για κύριε των δυνάμεων


Αποτέλεσμα εικόνας για κύριε των δυνάμεων






Δημοσιεύτηκε στις 19 Μαρτίου του 2019

ΕΓΓΡΑΦΗ 13 ΧΙΛ.

Ηρεμιστικό της ψυχής μας !! Προσευχή στον Θεό Πατέρα ''Κύριε των δυνάμεων''
Κύριε των Δυνάμεων, μεθ' ημών γενού, άλλον γαρ εκτός σου βοηθόν, εν θλίψεσιν ουκ έχομεν, Κύριε των Δυνάμεων, ελέησον ημάς.
Μετάφραση : Κύριε τῶν Δυνάμεων, στάσου πλάι μας, διότι ἄλλον συμπαραστάτη ἀπὸ ἐσένα, στὶς θλίψεις μας, δὲν ἔχουμε.
Ο Ύμνος αυτός ψάλλεται στις Εσπερινές Ιερές Ακολουθίες του Μεγάλου Αποδείπνου κατά την Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή.
Κύριε τῶν Δυνάμεων, ἐλέησέ μας. Στις θλίψεις που μας βρήκανε μόνο ο Θεός είναι συμπαραστάτης και βοηθός μας... Σε ανθρώπους μην ελπίζετε..
Όλοι δυστυχώς δοκιμαζόμαστε στην ζωή μας και κανείς δεν υπάρχει που να του πηγαίνουν όλα τέλεια...
Προσευχηθείτε πρώτον να σωθεί η ψυχή σας και των αγαπημένων σας προσώπων και ζητήστε από τον Θεό τα αναγκαία για το καλό της ψυχούλας σας. Ο μισόκαλος (μισεί το κάλο) Εωσφόρος παραμονεύει να μας κατασπαράξει. Μην πτοείστε όμως από όλες τις συμφορές του βίου....

Η Προσευχή με κομποσχίνι ή χωρίς
Είμαστε όλοι εδώ μια δυνατή ομάδα προσευχής και οι προσευχές μας θα συντροφεύουν όλους μας όταν δοκιμαζόμαστε... Τα όπλα μας :
1. Η Θεία Κοινωνία 2. Ο Αγιασμός 3. Ο Τίμιος και ζωοποιός Σταυρός του Χριστού 4. Η Μελέτη των Αγίων Κειμένων και των Βίων των Αγίων 6. Οι Χαιρετισμοι της Παναγίας και το Ψαλτήριο του Δαβίδ
Λ ι β α ν ί ζ ε τ ε για να φεύγουν τα δαιμόνια, π ρ ο σ ε υ χ η θ ε ί τ ε, ψάλατε, βάλτε στο σπίτι σας ύμνους να α κ ο ύ γ ο ν τ α ι και γενικώς ότι έχει η Αγία μας Εκκλησία σαν μέσο αγιασμού προς τον Άνθρωπο.

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!