Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Σιγά που δεν θά 'ταν υπάλληλος του "Τζορτζ Σόρος"* ο ιμάμης που διόρισαν στο Τζαμί στον Βοτανικό!Εκλεκτός του Ουγγροεβραίου μεγαλοχρηματιστού "Τζόρτζ Σόρος" (*Γκεόργκυ Σβάρτς το αληθινό του όνομα) και πρώην λαθρομετανάστης θα είναι ο Μαροκινός Ιμάμης του νέου Τζαμιού στον Βοτανικό!

Αποτέλεσμα εικόνας για τζΑΜΙ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ

Σχετική εικόνα
ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΑΥΤΟ,
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΕΙΝΑΙ 
"ΑΡΙΣΤΑ ΒΙΔΩΜΕΝΟΣ" ΑΡΚΕΤΑ
ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ
ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ!
ΓΕΝΙΚΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ! ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ 'ΡΕΚΟΡ'!
ΕΔΩ ΞΥΛΩΝΟΝΤΑΙ
ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ
ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΑΛΛΑ
ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΣΚΕΤΟΣ ..."Β Ρ Α Χ Ο Σ"!
ΜΑ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΡΕ ΚΥΡΙΟΣ;
 Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΚΡΑΤΟΥΝ
ΔΙΑΡΚΩΣ ΕΚΕΙ;;;;

Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα ‘Στόχος’ προχθές Τρίτη, ο μόνιμος (ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΣ ΕΠΙ ...7 ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ !!!) Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων, Γιώργος Καλαντζής, 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ

ανακοίνωσε επισήμως το όνομά του: Πρόκειται για τον 49χρονο Μαροκινό Μοχάμετ Ζακί, που είχε μπουκάρει στην Ελλάδα ως λαθρομετανάστης το 1994 επί Εβραίου "Σημίτη".

Σχετική εικόνα

Όπως αποκάλυψε ο Γ. Καλαντζής, τα τρία παιδιά του Ζακί φοιτούν σε δημόσιο σχολείο, ενώ ο ίδιος έχει πτυχίο Φυσικής και Μαθηματικών και ειδικές σπουδές Μουσουλμανικής Θεολογίας. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ

Είναι ένας από τους ελάχιστους νόμιμους ιμάμηδες της Αθήνας και (εκτός από ελληνικά) μιλά άπταιστα αραβικά και γαλλικά.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ

Ο Μοχάμεντ Ζακί υπήρξε επί χρόνια εκπρόσωπος του Συλλόγου της Μαροκινής ΚοινότητΟς στην Ελλάδα και έχει λάβει μέρος σε δεκάδες «αντιρατσιστικές» εκδηλώσεις διαφόρων ΜΚΟ. 

Ο Σύλλογος των Μαροκινών, τον οποίο εκπροσωπεί, αποτελεί μέρος του «Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών», το οποίο δηλώνει στην ιστοσελίδα του ως χορηγό την «Open Society Foundation» του Εβραίου Σόρος.

Αποτέλεσμα εικόνας για OPEN SOCIETY

Υποκατάστημα της «Open Society» είναι η ΜΚΟ «Solidarity Now», στην οποία διευθύντρια μέχρι πριν λίγες ημέρες ήταν η πρώτη εξαδέλφη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Αντιγόνη Λυμπεράκη, 

Αποτέλεσμα εικόνας για SOLIDARITY NOW

που προ ημερών ορκίστηκε βουλευτίνα του «Ποταμιού» στην θέση του παραιτηθέντος Γιώργου Αμυρά.

Αποτέλεσμα εικόνας για OPEN SOCIETY

Τέλος, όπως αποκάλυψε την Τρίτη ο Γ.Γ. Θρησκευμάτων, το Τζαμί στον Βοτανικό κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου με χρήματα του Ελληνικού Λαού, στοίχισε περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ και θα ξεκινήσει την λειτουργία του αμέσως μετά το Πάσχα.

Το κήρυγμα στο Τζαμί θα γίνεται στα ελληνικά ή στα αγγλικά, ενώ οι προσευχές στα αραβικά.Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!