Σάββατο 27 Απριλίου 2019

Π Α Ρ Α Δ Ω Θ Η Κ Α Τ Ε ; Εντελώς; Έ γ κ λ η μ α καί ΤΙΜΩΡΙΑ!

Α Μ Α Χ Η Τ Ι ;
ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!Ο "Ναός" του Σατανά αναγνωρίστηκε πρόσφατα στίς ΗΠΑ ως ...εκκλησία από το 'IRS', δηλαδή την αμερικανική υπηρεσία εσωτερικών εσόδων.
Αυτό σημαίνει ότι ο Ναός του Σατανά έχει αποκτήσει πλέον καθεστώς απαλλαγής από φόρους!
Αλλά αυτό δεν είναι το σοβαρότερο!

Όπως αναφέρουν οι ίδιοι οι υπεύθυνοι στον Σατανικό Ναό η νέα αναγνώριση θα τους δώσει πρόσβαση σε επιχορηγήσεις (!) και νόμιμα δικαιώματα που δεν είχαν ποτέ πριν. 
Επιπλέον, η νέα απόφαση σημαίνει ότι ο Ναός θα έχει πρόσβαση σε περισσότερους δημόσιους χώρους!!!

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι για πρώτη φορά στην ιστορία, μια σατανική οργάνωση έχει αναγνωριστεί από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών ως εκκλησία. 

Ο "ναός" του Σατανά έλαβε πρόσφατα ειδοποίηση από το IRS, επιβεβαιώνοντας το καθεστώς μας. 
Αυτή η αναγνώριση θα βοηθήσει να διασφαλιστεί ότι ο Ναός του Σατανά έχει την ίδια πρόσβαση σε δημόσιους χώρους όπως και άλλες θρησκευτικές οργανώσεις, να επιβεβαιώσει τη θέση μας στο δικαστήριο όταν αγωνιζόμαστε (!) για θρησκευτικές διακρίσεις και να μας επιτρέψει να υποβάλουμε αίτηση για κρατικές επιχορηγήσεις βασιζόμενες στην πίστη». [ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΓΕΛΑΝΕ, Ή ΜΗΠΩΣ ΚΛΑΙΝΕ;)«Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι χριστιανικό κράτος». 
Με την φράση αυτή, το ντοκιμαντέρ «Hail Satan?» φιλοδοξεί να προβάλλει σε όλον τον κόσμο τα… «ιδανικά» του Σατανισμού.


Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους


Το «Hail Satan?» επικεντρώνεται στο Satanic Temple, μια σκοτεινή ομάδα που ξεκίνησε το 2013 με βάση τη Μασαχουσέτη, όπου χρησιμοποιούν σατανιστικές εικόνες και δηλώνουν πίστη στον Σατανά, προβάλλοντας το «άγαλμα» του τραγόμορφου Βάαλ.

Αποτελούν τους φανερούς σατανιστές, οι οποίοι με την παρουσία τους καλύπτουν τους υπόλοιπους που βρίσκονται σε ανώτατα κλιμάκια της παγκόσμιας διακυβέρνησης, η οποία έπεται να κάνει σύντομα φανερή την παρουσία της.

Το Satanic Temple ασχολείται με διάφορες δραστηριότητες σε όλη την χώρα, ζητώντας να διδάσκεται ο Σατανισμός στα σχολεία των ΗΠΑ ως μία από τις θρησκείες του Κράτους.

Στην δυτική Φλόριντα, παρέχουν κάλτσες σε άστεγους μέσω εράνου, προκειμένου να «κερδίσουν» συμπάθεια στα αδύναμα στρώματα.
Στο Σιάτλ διοργανώνουν αιμοδοσίες. 

Στηρίζουν φυσικά της αμβλώσεις όπως και οι «σύντροφοί» τους στα αριστερά και αριστερόστροφα κόμματα ανά τον πλανήτη.

«Δεν ξεκίνησα να γυρίσω μία ταινία, η οποία θα μου δώσει προσωπική ελπίδα και έμπνευση. Έκλινα προς τον αθεϊσμό αναφορικά με την θρησκεία. 
Πίστευα πως η θρησκεία είναι χαζή και πρέπει να μην υπάρχει. 

Πως όλοι θα περνούσαμε καλύτερα, αν ο καθένας μας παρατούσε την ηλίθια θρησκεία του. Άλλαξα γνώμη. Πλέον φρονώ πως πρέπει να επανεξετάσουμε τι είδους θρησκείες θέλουμε. Θρησκείες που θα ταιριάζουν καλύτερα στην πραγματικότητα που ζούμε. 

Η θρησκεία λοιπόν είναι αναγκαία, αλλά, είμαι της άποψης, πως χρειαζόμαστε μερικές καλύτερες θρησκείες», αναφέρει η Penny Lane, σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ.

Τι σημαίνει αυτό; Πως και οι Σατανιστές θα στηρίξουν την συγχώνευση των θρησκειών, με αφαίρεση των Λόγων του Χριστού, σε ένα νέο δόγμα χάριν της «ειρήνης».

Δείτε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ, το οποίο αποθεώνουν τα διεθνή παγκοσμιοποιητικά μέσα ενημέρωσης, με τους φανερούς σατανιστές να προβάλλουν το άγαλμα του Βάαλ, να ζητούν αποχριστιανοποίηση και να παριστάνουν τους… «κατατρεγμένους».

Φυσικά βρίσκουν «πάτημα» στον ξύλινο λόγο της Εκκλησίας αλλά και στην Παλαιά Διαθήκη, η οποία τοποθετήθηκε πλάι στα Λόγια του Χριστού, ενώ δεν έχουν καμία σχέση με αυτά.
videoel.gr
https://scripta---manent.blogspot.com/2019/04/blog-post_544.html

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!