Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Αυτό το ΒΙΝΤΕΟ πρέπει να το δουν όλοι οι Έλληνες γιατί πλέον τους ΑΦΟΡΑ: Στιγμές ΧΑΟΥΣ μέσα σε λίγα λεπτά!



Κουκουλοφόροι και μουσουλμάνοι παράτυποι μετανάστες «χέρι-χέρι»...
Ο Rasmus Paludan δικηγόρος πολιτικός ακτιβιστής του κόμματος «Σκληρή Γραμμή» στην Δανία, δέχτηκε επίθεση, στην Κοπεγχάγη, από μουσουλμάνους, επειδή έπιασε μία αντιγραφή του Κορανίου στον αέρα, για να διαμαρτυρηθεί για την τρομοκρατική επίθεση του 2015 στην δανική πρωτεύουσα.

Αποτέλεσμα εικόνας για Rasmus Paludan
Σχετική εικόνα

Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους

Η αστυνομία έπεσε αμέσως πάνω του, φυγαδεύοντάς τον, αμέσως, με περιπολικό-βαν, ενώ κουκουλοφόροι αριστεριστές, σε αλληλεγγύη με τους μουσουλμάνους, ξεκίνησαν να πετούν πέτρες, τούβλα και ό,τι άλλο έβρισκαν στις αστυνομικές δυνάμεις.

Λέτε αυτά να τα δούμε και στην Ελλάδα, όπου οι μουσουλμάνοι παράτυποι μετανάστες αυξάνονται διαρκώς και οι κουκουλοφόροι γίνονται κράτος εν κράτει;

Δεν αποκλείεται, αν δοθεί κάποια αφορμή.

Οι σκηνές είναι συγκλονιστικές. Ένας μουσουλμάνους προσπαθεί να επιτεθεί στον Paludan, ενώ οι άλλοι, μαζί με κουκουλοφόρους, ξεκινούν αναταραχές στους δρόμους.

Καταγράφηκαν περίπου 20 φωτιές ενώ αυτοκίνητα βανδαλίστηκαν.

Σχετική εικόνα

Ο Paludan είπε πως διαδήλωνε κατά της ισλαμικής τρομοκρατικής επίθεση του 2015 στην Κοπεγχάγη, θέλοντας, κατά αυτόν τον τρόπο, προφανώς, να διαμαρτυρηθεί για την συνεχή έλευση μουσουλμάνων στην Ευρώπη και για τον τρόπο που αντιμετωπίζει το Κοράνι αλλόπιστους και γυναίκες.

Και να φανταστείτε πως ο Paludan έρριξε-έπιασε απλά μια αντιγραφή του Κορανίου στον «αέρα».

Σχετική εικόνα

Με σεβασμό σε όλα τα «πιστεύω», τι θα γινόταν, αν γινόταν κάτι αντίστοιχο και σοβαρότερο με το χριστιανικό Ευαγγέλιο ή με τον Σταυρό;

Θα γινόταν χαμός στους δρόμους;

Οι απαντήσεις δικές σας…


ΦΩΤΟ: Pexels.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!