Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

ΧΙΟΣ. Ν ε κ ρ ό ς 42χρονος Αρχιλοχίας, πατέρας δύο παιδιών μετά τον εμβολιασμό του.... Ανάπαυση νά έχει.

 

( "Σπάνιο" καί αυτό τό περιστατικό, ΠΑΛΙ θά σπεύσουν νά 

πούνε ορισμένοι ; ; ; )


Έχασε τήν ζωή του 42χρονος Αρχιλοχίας που υπηρετούσε στο Λ.Σ. της 96 ΑΔΤΕ. 

Σε βαρύ πένθος οι Ένοπλες Δυνάμεις της Χίου, μετά την είδηση του θανάτου του άτυχου 42χρονου Χιώτη Αρχιλοχία, Γ.Π., ο οποίος έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Τετάρτης, την ώρα που αθλούνταν με το ποδήλατό του στην περιοχή του Ανέμωνα.... 

Σύμφωνα με το 'diafaneia.eu' ο συγκεκριμένος είχε πρόσφατα εμβολιαστεί πλήρως, διερχόμενο Ι.Χ τον βρήκε αναίσθητο στο έδαφος, άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ Χίου, τον μετέφερε στο Σκυλίτσειο Νοσοκομείο Χίου, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Ο άτυχος Αρχιλοχίας άφησε πίσω του γυναίκα καί δύο ανήλικα παιδιά. 

Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

2 σχόλια:

  1. ...Μόνο που από αυτού του είδους καί του τύπου τά ..."σ π ά ν ι α", διαβάζουμε Κ Α Θ Η Μ Ε Ρ Ι Ν Ω Σ καί μάλιστα αναδημοσιεύουμε - είτε από ελληνικές, είτε από ξένες ιστοσελίδες - εδώ στό ιστολόγιό μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μην γράφουμε πάλι τα ίδια: "ΞΑΦΝΙΚΑ" έτυχε κι αυτό τι να κάνουμε τώρα.Τα αντικατέστησαν όλα τα περιστατικά με το (ξαφνικά) εως πότε όμως;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!