Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Έγγραφο – ΦΩΤΙΑ, που ισοπεδώνει τήν υποχρεωτικότητα: 8 ΠΛΗΡΩΣ μπολιασμένοι υγειονομικοί, ΘΕΤΙΚΟΙ στό Νοσοκομείο Έδεσσας!

Ένα έγγραφο – φωτιά, που αποδεικνύει (για άλλη μια φορά) τη γελοιότητα του μέτρου της υποχρεωτικότητας που εφαρμόζεται στους υγειονομικούς, έφερε στο φως της δημοσιότητας ο δημοσιογράφος Ανδρέας Καψαμπέλης.

Ένα ντοκουμέντο που παρουσιάστηκε στο τηλεοπτικό κανάλι 'Alert. tv' και αφορά το νοσοκομείο Έδεσσας, αποκαλύπτει πως υπήρξε ξέσπασμα κρουσμάτων εντός του πλήρως €μπολιασμένου προσωπικού της δομής.


Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν 8 υγειονομικοί θετικοί στον Covid, εκ των οποίων 3 είναι ειδικευόμενοι γιατροί, 4 είναι νοσηλεύτριες και ένας βοηθός θαλάμου.

Έκτακτα μέτρα από τη διοίκηση

Οι υγειονομικοί που βρέθηκαν θετικοί μπήκαν σε καραντίνα και η διοίκηση του νοσοκομείου έδωσε εντολή για εφαρμογή rapid test σε όλο το προσωπικό για τις επόμενες 5 μέρες, ενώ απαγόρευσε τα επισκεπτήρια και τη προσέλευση συνοδών, ώστε να ελεγχθεί η διασπορά. 

Επίσης το έγγραφο αναφέρεται στην ανάγκη αυστηρής τήρησης των μέτρων προστασίας, αποφυγή συνωστισμού και καλού αερισμού των χώρων.

Η υπερμετάδοση μέσα στο νοσοκομείο της Έδεσσας, έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά παρόμοιων περιστατικών όπου υπήρξε διασπορά μέσα σε δομές υγείας όπου εργάζονται μόνο μπολιασμένοι. 

Φτάνει μόνο να θυμηθούμε τη περίπτωση του ΑΧΕΠΑ, όπου τον Σεπτέμβριο είχαν βρεθεί τουλάχιστον 7 πλήρως μπολιασμένοι υγειονομικοί θετικοί στον κορονοϊό.

Δεν έχει καμία βάση η υποχρεωτικότητα

Ενώ η ίδια η πραγματικότητα δείχνει πως νοσοκομεία γίνονται «φωλιές» διασποράς μεταξύ μπολιασμένων υγειονομικών, η κυβέρνηση επιμένει να κρατά σε αναστολή τους αν€μπολίαστους εργαζόμενους  και να στερεί από τους πολίτες ένα σημαντικό κομμάτι του ανθρώπινου δυναμικού στο ΕΣΥ.

Άλλα και να κρατά στην ανεργία έμπειρους υγειονομικούς, που θα μπορούσαν να εργάζονται κανονικά, κάνοντας συχνά τεστ. 

Αυτό δηλαδή που κλήθηκαν να κάνουν και οι μπολιασμένοι υγειονομικοί στην Έδεσσα, μετά τη διασπορά που παρατηρήθηκε. Κάτι που θα έπρεπε να κάνουν έτσι κι αλλιώς προληπτικά όλοι οι μπολιασμένοι υγειονομικοί της χώρας.

Αφού εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται πως και οι μπολιασμένοι νοσούν και μεταδίδουν, σημαίνει πως η απομάκρυνση των μη μπολιασμένων υγειονομικών δεν έχει καμία λογική και η μόνη εξήγηση που μένει, είναι πως επιβλήθηκε για καθαρά τιμωρητικούς λόγους και όχι λόγους ουσίας.

Όμως η κυβέρνηση συνεχίζει να εκθέτει την υγεία των ασθενών σε κίνδυνο, αφού δεν επιβάλλει υποχρεωτικά τεστ στους μπολιασμένους υγειονομικούς, με αποτέλεσμα να συμβαίνουν τέτοια ξεσπάσματα όπως έγινε και στο νοσοκομείο της Έδεσσας.


 
 
 Πηγή:  https://www.sportime.gr/ 

4 σχόλια:

  1. Όταν οι (ξαφνικές) ασθένειες θα πολαπλασιαστούν ανεξέλεκτα και θα γίνουν μή διαχειρίσημες τότε να δούμε τί είδους μέτρα θα επιβάλουν στον λαό τις κάθε χώρας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φοίνιξ καταγγελίες από παρενέργειες και θανάτους εμβολίων στην Ελλάδα


    Ελατε να μας ΠΕΙΤΕ για το “ΞΑΦΝΙΚΑ” που ΛΕΝΕ συνεχεια στην Ελλαδα τον τελευταιο καιρο .
    Ελατε να μπουμε μπροστα στην Προπαγανδα και
    στις Ψευτικες ειδησεις ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ..........


    https://t.me/newphoeni


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυριε Τσιοδρα, αυτα γιατι δεν τα ειπες; Μηπως γιατι δεν βολευουν; Δεν πειραζει τα λεμε εμεις….


    https://gegonotstomikroskpio.com/2021/10/%ce%ba%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b5-%cf%84%cf%83%ce%b9%ce%bf%ce%b4%cf%81%ce%b1-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%b9-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%cf%84%ce%b1-%ce%b5%ce%b9%cf%80%ce%b5%cf%82/



    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εργαστηριακή επιβεβαίωση ύπαρξης απαγορευμένου καρκινογόνου Οξειδίου του Αιθυλενίου σε μπατονέτες rapid και PCR.

    https://www.alarmcall.org/news/ergastiriaki-epivevaiwsi-gia-oxeidio-ethyleniou-se-mpatonetes/1211/



    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!