Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

Ακούστε τόν ΙΤΑΛΟ ΙΑΤΡΟ ( χείμαρο! ) ALESSANDRO MELUSSI ! ( Β Ι Ν Τ Ε Ο μέ ελλ. υποτίτλους )

 


«Υπάρχει μία “αρρώστια” που σχετίζεται με την ατελή πληροφόρηση.

Για παράδειγμα, προηγουμένως, που όλοι στο 'πάνελ' γελούσαν με την αναφορά, πως υπάρχουν βαρέα μέταλλα, και δη γραφένιο μέσα στις φιάλες των εμβολίων.


Θα πρέπει να σας υπενθυμίσω πως η Γιαπωνέζικη κυβέρνηση, ο Υπουργός Υγείας της Κυβερνήσεως της Ιαπωνίας, κατάσχεσε 2,5 εκατομμύρια φιάλες εμβολίων, μολυσμένες από γραφένιο, και βαρέα μέταλλα, πηγαίνετε να ελέγξετε την είδηση».

Στην συνέχεια η συζήτηση επικεντρώθηκε στο 'μικροτσίπ'!

Η εκπομπή έκανε ρεπορτάζ από την Σουηδία, όπου τοποθετούν 'μικροτσιπ' κάτω από το δέρμα. Με αυτό το εμφύτευμα, έχεις πάντα έναν αισθητήρα επάνω σου, εγκατεστημένο μέσα σου, αναφέρουν.

Το μικροτσιπ είναι εμφυτευμένιο ακόμα και στο ύψος της καρδιάς, και προσεγγίζοντας κάποιος το σημείο με το τηλέφωνό του, μπορεί να δει την θερμοκρασία του σώματός του αλλά και να “διαβάσει” και το green pass (πιστοποιητικό εμβολιασμού)!!!

Η εταιρεία σκοπεύει να εμφυτεύσει ένα υποδόριο τσιπ σε ένα δισεκατομύριο ανθρώπους έως το 2030: Υγειονομικές πληροφορίες, τραπεζικοί λογαριασμοί, κωδικοί για να ανοίγουν πόρτες, όλα συγχωνευμένα σε ένα “όργανο” λίγων μόλις χιλιοστών, το οποίο μπορεί να διαβαστεί μέσω ενός app τηλεφώνου.

«Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, είναι ανάξιο σχολιασμού, διότι περιγράφει μία κατάσταση, εξαιρετικά φρικιαστική, εξαιρετικά ανατριχιαστική, εξαιρετικά μετανθρωπιστική», απάντησε ο καθηγητής.

https://www.brighteon.com/cd995ae1-b46f-4851-abf6-78c2bc8dfd10

2 σχόλια:


  1. Ερώτηση στο γερμανικό υπουργείο Υγείας- Επικίνδυνες συγκεντρώσεις νανοσωματιδίων σε ζώα μετά από πειράματα

    https://www.brighteon.com/9e2fe865-4a61-48a4-ab99-0dcabef19571

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  2. Ο DR RASHID BUTTAR «ΑΦΥΠΝΊΖΕΙ» ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΈΡΧΟΝΤΑΙ….»Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ….Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΑΠΟΣΠΟΎΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ»….

    http://arxaiaithomi.gr/page/2/


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!