Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ!!! Τό 'βίντεο' που «ξ ε τ ι ν ά ζ ε ι» τήν ΛΕΥΚΗ ΒΙΒΛΟ, ΑΝ μπορούσαν θά τό εξαφάνιζαν! ( Β Ι Ν Τ Ε Ο )


 

Σχόλιο Πᾶνος: Παρατηρῆστε προσεκτικὰ τὴν στάση τοῦ δημοσιογράφου.
Ἀπὸ τότε ἡ γραμμὴ ἦταν ἴδια. 
Ὅ,τι ἦταν ἀντίθετο μὲ τὴν γραμμὴ ποὺ ἀκολουθοῦσαν οἱ ἐντολοδόχοι τους, προσπαθοῦσαν νὰ διακόψουν καὶ νὰ ἀλλάξουν ἤ νὰ στρέψουν ἀλλοῦ τὴν συζήτηση.


______________________ 

Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, που δεν τον λες και δεξιό, σήμερα θα τραβούσε των παθών του τον τάραχο, αν ξεστόμιζε αυτά που είχε πει τότε…

Toν Χρήστο Σαρτζετάκη δεν τον λες και δεξιό!

Είναι ανώτατος δικαστικός εν συντάξει. Διετέλεσε Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας την περίοδο 1985-1990, μετά από πρόταση του ΠΑΣΟΚ. 

Επί χούντας είχε απολυθεί από το δικαστικό σώμα και φυλακίστηκε, ενώ αποθεώνεται για το δικαστικό του έργο στην υπόθεση της δολοφονίας του βουλευτή της Αριστεράς, Γρηγόρη Λαμπράκη.

Τι θα έκαναν σήμερα αν ακούγαν τα λόγια που είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του σε γνωστό δημοσιογράφο των ημερών μας;;;

Πως θα αντιδρούσε η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, η οποία αποκάλυψε την «Λευκή Βίβλο», που, εκτός των άλλων, θα μετατρέψει την Ελλάδα από μία ελληνοκεντρική σε πολυπολιτισμική χώρα;;;

Πώς θα αντιδρούσε η νυν Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία έχει πει πως το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας θα «λυθεί» από τους αλλοδαπούς που εισβάλλουν σωρηδόν στην χώρα μας.

Πώς θα αντιδρούσαν όλοι όσοι εμμέσως, ή με άμεσο τρόπο στήριξαν και στηρίζουν την Συμφωνία των Πρεσπών;;;

Το βίντεο αυτό αποτελεί «σταθμό» στην πολιτική ιστορία του τόπου και πρέπει να παιχτεί παντού!

Είναι μία ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ, η οποία πέφτει πάνω σε όσους αλλάζουν τον εθνικό χαρακτήρα της πατρίδας μας!

Δείτε:

 
 
«Πᾶνος» 

2 σχόλια:

  1. Κάποτε υπήρχαν και προσωπικότητες που τιμούσαν και αγαπούσαν το εθνος τούτο μιλώντας σταθερά για τα πιστεύω τους.
    Τώρα η (μετάλαξη)στο φρονημα σχεδον όλων των πολιτικών είναι τέτοια που νομίζεις οτι ζείς πλέον σε εικονική πραγματικότητα τϋπου matrix.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάθε ένα ή δύο ή τρια δευτρόλεπτα διακόπτεται το βίντεο απ' τα εγκαθετα κασθάρματοα της Κουλο-κρατίας. Τέτοια ελεεινά καθάρματα δεν ξασγέννησε αυτή η Γη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!