Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Ο ξεφτιλισμένος Τσίπρας είναι ικανός νά μας πεί, ότι αγωνίζεται εναντίον του ....αμερικάνικου ιμπεριαλισμού!!!....

 

Ο πιο ξεπουλημένος, ξενόδουλος πρωθυπουργός

 που πέρασε από τη μεταπολίτευση...

 "διαφωνεί" με τη δική του συμφωνία. 

Έτσι τον δίνει στεγνά -το αφεντικό του, ο mister

 Τζέφρυ:




Πάϊατ: "Μένω έκπληκτος, γιατί έχω πει στο παρελθόν πως αυτή η αναγέννηση των αμυντικών σχέσεων Ελλάδας - ΗΠΑ ξεκίνησε πραγματικά κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Τα τέσσερα μέρη που συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε ως μέρος της αμυντικής συμφωνίας, είναι μέρη που εντοπίστηκαν από τον...ΣΥΡΙΖΑ,

Ξεκινήσαμε να λειτουργούμε στη Λάρισα, στην Αλεξανδρούπολη και το Στεφανοβίκειο κατά τη διάρκεια της περιόδου ΣΥΡΙΖΑ.

Η Ελλάδα είναι δημοκρατία, όπως και οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι δημοκρατία. 

Και ο ρόλος της αντιπολίτευσης είναι να αντιτίθεται. Αλλά γνωρίζω επίσης από τις συνομιλίες μου με τον Πρόεδρο του κόμματος κ. Τσίπρα, με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Κατρούγκαλο, ο οποίος, θυμάστε, ήταν στην προεδρία του πρώτου Στρατηγικού Διαλόγου Ελλάδας - ΗΠΑ το 2018, και άλλων στο κόμμα, ότι κατανοούν τη σημασία της στρατηγικής σχέσης Ελλάδας-ΗΠΑ και μοιράζονται αυτή τη δέσμευση. 

Και θα ήθελα να τονίσω στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι οι όροι που χρησιμοποιούνται στη συμφωνία δεν είναι διαφορετικοί"....


1 σχόλιο:

  1. "διαφωνεί" με τη δική του συμφωνία. Και μόνο αυτό να εμβαθϋνεις αρκεί να ενοήσεις την άθλια παρανοική ασταθή σκεψη του αχυρένιου μυαλού του.......Ετούτο το έθνος δυστυχώς αν δεν τον κυβερνήσει γνήσιος ορθόδοξος χριστιανός ηγέτης δεν πρόκειτε να σηκώσει κεφάλι...........(μη πεποίθατε επ'άρχοντες επί υιους ανθρώπων εις ουκ έστι σωτηρία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!